Hogyan nézheti meg a 2019. évi NBA-döntőt bárhonnan online

Hogyan nézheti meg a 2019. évi NBA-döntőt bárhonnan online


A 2019. évi NBA-döntőt bárhonnan élőben nézheti meg. A 6. játékra június 13-án 9 órakor kerül sor. Az EST és a (z) Golden State Warriors vs Toronto Raptors világszerte élő streaming oldalakon keresztül nézheti meg a streaming oldalakat. A 2019. évi NBA döntőjének legális streaming-forrásai azonban regionális szempontból záródnak. Ez azt jelenti, hogy a 2019. évi NBA döntő külföldről történő megtekintéséhez VPN szükséges.

A VPN titkosítja az internetkapcsolatot, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt a választott helyre. Tehát olyan adatfolyam nézéséhez, amely csak az Egyesült Államok nézőit engedi megnézni, csatlakozhat például egy amerikai VPN szerverhez.

A Raptors vezet a sorozathoz 3-2-nél. Két játék hiánya után az Arany Állam alig kerülte el a vereséget, amikor megnyerte az előző játékot 106-105-ben. A Raptors-nak, miután az aluljáró megnyerte a következő két játék egyikét, meg kell nyernie a bajnokságot.

Hogyan nézhetjük meg ingyenesen a 2019-es NBA-döntőt egy VPN-sel

A VPN segítségével nézze meg az NBA döntőjét:

 1. Iratkozzon fel VPN-re. Az ExpressVPN használatát javasoljuk a gyors, biztonságos, egyszerű szolgáltatásért, amely kiválóan zárja el a régióhoz kapcsolt tartalom feloldását. További megvalósítható alternatívák közé tartozik a NordVPN és a CyberGhost.
 2. Töltse le és telepítse eszközére a VPN alkalmazást egy megbízható alkalmazásboltból vagy a szolgáltató webhelyéről.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki a kiszolgálót abban az országban, amelyre az adatfolyam korlátozva van.
 4. Nyomja meg a csatlakozás gombot
 5. Miután a kapcsolat létrejött, nyisd meg a patakot, és kezdd meg a Warriors vs. Raptors figyelését

Javasoljuk, hogy tesztelje VPN-jét egy másik élő videón, ugyanabból a forrásból, amelyet előre tervez az NBA döntőinek streamingjére. Ha valami nem sikerül, ürítse ki a böngésző vagy az eszköz cookie-jait és a gyorsítótárát, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN-szolgáltató ügyfélszolgálatával.

NBA-FINALOK LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN lehetővé teszi az NBA-döntők bármilyen HD formátumú közvetítését. 24 órás támogatással és 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Hogyan nézheted ingyen a 2019. évi NBA-döntőt az USTV Now-n

Az USTV Now ingyenes rétege az ABC-t tartalmazza, és a világ bármely pontjáról elérhető, így kiváló ingyenes lehetőség a Warriors vs. Raptors online közvetítésére bárhonnan. Az induláshoz csak ingyenes fiókra van szüksége.

Mivel ez a nemzetközi nézők számára ez egy egyszerű, ingyenes lehetőség, számíthat a szerver torlódására. Ez pufferolást és alacsony minőségű videót jelent. Lehet, hogy biztonsági másolatként megnézheti a lista többi opcióját.

Noha a VPN nem feltétlenül szükséges, segíthet a sávszélesség csökkentésében az internetszolgáltató által létrehozott videofolyamokon..

Hol máshol a 2019-es NBA döntő

Van néhány egyéb lehetősége is a 2019. évi NBA-döntő online közvetítéséhez:

USA

USA zászló

Az ABC amerikai televíziós hálózat kizárólagos jogokkal rendelkezik a 2019. évi NBA döntő közvetítésére és közvetítésére az Egyesült Államokban. Ha az ABC része a meglévő kábelcsomagnak, akkor bejelentkezhet és megnézheti az adatfolyamot online vagy az ABC Go mobilalkalmazáson keresztül. Az ABC-t számos internetes TV-szolgáltatás részeként is megszerezheti, beleértve:

 • YouTube TV - A YouTube fizetett internetes TV-szolgáltatása a legtöbb irányítószámban tartalmazza a helyi ABC csatornákat, de minden esetre ellenőrizze a térségének csatornalistáját (vagy csak használjon VPN-t). Elérhető egy 5 napos ingyenes próbaverzió, amelyet havonta 49,99 dollárban kell fizetni.
 • Hulu + Élő TV - A helyi ABC leányvállalatok a legtöbb irányítószámban elérhetők a Hulu + Live TV előfizetők számára, amely magában foglalja az élő közvetítéseket és a Hulu igény szerinti tartalmát is. 7 napos ingyenes próbaverzió kínálkozik, és a költségek havonta 44,99 USD.
 • DirecTV most - A Plusz csomag (havonta 50 USD) tartalmazza az ABC-t. Az írás idején ingyenes próbaverzió nem áll rendelkezésre, de az első két hónapban 15 dollár kedvezményt kaphat.

Vegye figyelembe, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak a régiói vannak zárolva, tehát ha az Egyesült Államokon kívül utazik, használjon VPN-t a feloldásukhoz.

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai NBA rajongók beragadtak az egyik legrosszabb ajánlatba, amikor a 2019. évi döntőt on-line nézik. Az összes játék megtekintéséhez két különböző szolgáltatást kell előfizetnie.

Sportsnet most megmutatja az első, a három, az öt és a hét játékot. Nem elérhető ingyenes próbaverzió, de egy 7 napos bérlet 9,99 dollárt fizet. Ellenkező esetben a havi ár 19,99 USD-tól kezdődik.

TSN Direct lesz kettős, négy és hat játék. Ismét nincs ingyenes próbaverzió. Egy napot megvásárolhat 4,99 dollárért, vagy havi 19,99 dollárért.

Ajánlásunk? Próbálja ki először az USTV Now ingyenes rétegét, és szükség esetén szerezzen be ezek rövid távú átvételét biztonsági másolatként.

Ha már feliratkozott ezekre a szolgáltatásokra, és Kanadán kívül utazik az NBA döntő alatt, akkor csatlakozhat egy kanadai VPN szerverhez, és a szokásos módon hozzáférhet fiókjaihoz..

Európa

európa zászló - európai

A DAZN bemutatja az NBA döntőjét Ausztriában, Németországban és Svájcban. Egy hónapos ingyenes próbaverzió érhető el ezekben az országokban, ezáltal egy jó lehetőség a GSW vs Raptors HD formátumú streamingjére.

A DAZN elérhető néhány másik országban, de az NBA döntőjét csak azokban fogja megmutatni, amelyek az említett. Más országok DAZN-előfizetői kipróbálhatják a VPN-t az NBA döntőjének megtekintésére egy osztrák, németországi vagy svájci kiszolgálón keresztül, de nem garantálhatjuk, hogy ezekben az országokban a VPN együtt fog működni a DAZN-sel.

A 2019. évi NBA döntő ütemezése

Az alábbiakban olvashatjuk a Golden State Warriors és a Toronto Raptors játékmenetét:

 • GSW vs. Toronto Raptors: május 30., 9 órakor (Végső pontszám: 109-118)
 • GSW vs. Toronto Raptors: június 2, délután 8 órakor. (Végső pontszám: 109-104)
 • Toronto Raptors vs GSW: június 5-én 9 órakor. (Végső pontszám: 123-109)
 • Toronto Raptors vs GSW: június 7-én 9 órakor. (Végső pontszám: 105–92)
 • GSW vs. Toronto Raptors: június 10-én 9 órakor. (Végső pontszám: 106-105)
 • Toronto Raptors vs GSW: június 13-án 9 órakor. (Végső pontszám: 114-110)
 • GSW vs Toronto Raptors: június 16-án, délután 8 órakor. (N / a)

Mindenkor a keleti nappali idő (UTC -4).

Óvakodj az árnyas patakoktól

Ez a cikk csak a legális streaming-forrásokat javasolja. Noha számos webhely valószínűleg jogosulatlan adatfolyamokat fog kínálni, ezek a webhelyek gyakran magukban foglalják a rosszindulatú programok fertőzésének kockázatát. Ezeket bármikor offline állapotban is lehet venni, és a videó minősége valószínűleg szenvedni fog. Nézheti a 2019. évi NBA-döntőt teljes egészében online módon, ingyenes és legális eszközökkel, tehát nem kell engedély nélküli forrásokat használni.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 84 = 93