Hogyan nézheti meg a 2019. évi Rögbi Világkupát bárhonnan ingyenesen

Hogyan nézheti meg a Rugby World Cup - 2019 világbajnokságot bárhonnan online

A 2019. évi Rugby Világkupára Japánban szeptember 20-tól november 2-ig kerül sor. Összesen 48 játék lesz, 20 ország vesz részt, tehát minden bizonnyal nagyon sok várakozással vár. A jó hír az, hogy külföldön könnyen élőben közvetítheti a Rögbi Világkupát, mivel több tucat országban vannak hivatalos műsorszolgáltatók (bár attól függően, hogy hol laksz, a mérkőzések késő este vagy kora reggel repülhetnek).

Ezt meg kell jegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha nagyszabású sporteseményekre, például a Rögbi Világkupára, gyakran harmadik fél közvetít, nem tanácsoljuk ezek használatát. Először is, a videó hajlamos és alacsony felbontású. A dolgok még rosszabbá tétele érdekében az engedély nélküli patak bármikor offline állapotba vehető a szerzői jogok megsértése miatt. Másrészt, mivel ingyen nézheti a 2019. évi Rugby World Cup-ot, nem kell elsősorban jogosulatlan, megbízhatatlan patakokat használni..

Ezt az eseményt csak a régiókhoz kötött szolgáltatásokon sugározzák. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége a Rugby World Cup külföldön történő közvetítéséhez.

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi Rugby World Cup külföldi VPN-t

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? Ne aggódj; könnyű hozzáférni a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz külföldön. Az Rugby World Cup bárhonnan történő közvetítéséhez kövesse az alábbi lépéseket.

Így nézheti meg a 2019. évi Rögbi Világkupát bárhonnan, VPN segítségével:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost kiválóan olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Döntse el, hogy mely szolgáltatást szeretné felfüggeszteni az alábbi listából, és hozzon létre egy fiókot (ha szükséges). Általában olyan fizetési módra van szüksége, amely az adott ország címéhez kapcsolódik.
 4. Csatlakozzon a megfelelő hely VPN szerveréhez. Például egy brit szervert használ fel az ITV Hub blokkolásának feloldására, vagy egy kanadai szervert a TSN eléréséhez külföldön.
 5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott szolgáltatással. A legtöbb esetben probléma nélkül kell betöltenie. Ha nehézségei vannak, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse be újra az oldalt.

A rögbi világbajnokság-mérkőzéseit élőben közvetítik. Ezért azt javasoljuk, hogy jóval a mérkőzések megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a VPN működik-e (a fenti lépések végrehajtásával). Ez a megközelítés biztosítja, hogy ideje van arra, hogy váratlan technikai problémák esetén segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, és kevésbé valószínű, hogy elmulasztja a játék egy részét.

Rugby World Cup 2019 televíziós közvetítés az Egyesült Királyságban - hogyan lehet streaming ingyen

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az ITV az Egyesült Királyságban a Rugby World Cup fő műsorszolgáltatója. Ez a hálózat meg fog jelenni a verseny minden játékát ITV vagy ITV4 csatornán, csatornákat, amelyeket élőben és ingyenesen lehet megtekinteni az ITV Hub (vagy az STV Player, ha Skóciában tartózkodik) segítségével. A walesi válogatott játékokat az S4C-n is megjelenik. Ez a walesi nyelvű csatorna ingyenesen megtekinthető a BBC iPlayer oldalon.

Az időeltolódás miatt a legtöbb mérkőzést kora reggel adják tovább, bár befejezése után bekerülnek az ITV Hub igény szerinti könyvtárába. 30 napod van, hogy megfigyelje mindegyik levételét, így nem kell aggódnia, ha kimarad egy-két játékból.

Az ITV Hub-ba történő regisztráció ingyenes és csak egy percet vesz igénybe. Csak annyit kell tennie, hogy megad néhány alapvető információt (név, e-mail cím és így tovább). Vegye figyelembe, hogy bár ez a szolgáltatás az Ön irányítószámát kéri, valójában nem igazolja, hogy ott él-e vagy sem, tehát minden érvényes brit irányítószám működni fog.

Az ITV Hub és a BBC iPlayer mind földrajzilag korlátozottak, és csak az Egyesült Királyságban érhetők el. Ha azonban csatlakozik egy brit VPN szerverhez, akkor bármelyik külföldi szolgáltatást használhatja. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, amely lehetővé teszi a Rugby World Cup külföldről történő közvetítését és a visszatérítés igénylését, ha elégedetlen..

Hol máshol nézhetem online a Rögbi Világkupát?

Nem kell egészen Japánig mennie, hogy megnézze a Rögbi Világkupát, mivel azt több mint 30 országban online mutatják. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, melyik hálózat sugározza a 2019-es Rögbi Világkupát, ahol tartózkodik:

USA

USA zászló

Az NBC kizárólagos műsorszolgáltatási jogokkal rendelkezik erre az eseményre az Egyesült Államokban. Ha a kábeltévé-csomag már tartalmazza az NBC-t (vagy ha feliratkozik egy támogatott over-the-top szolgáltatásra, például a Sling TV-re vagy a PlayStation Vue-ra), jelentkezhet be és maroknyi mérkőzést nézhet ingyen.

Ha azonban minden meccset streamálni szeretne, akkor ezt meg kell tennie vásárolja meg az NBC Sports Gold rögbi világkupájának bérletét. Ez 199,99 USD dollárba kerül, és lehetővé teszi minden játék élő vagy későbbi továbbítását, igény szerint. Ez viszont meglehetősen drága módja a nézésnek, különös tekintettel arra, hogy ugyanazt a tartalmat más országokban ingyenesen sugározzák.

Az NBC, a Sling TV és a PlayStation Vue földrajzilag korlátozott, tehát VPN-re lesz szüksége az Egyesült Államokon kívüli hozzáféréshez..

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai szurkolók a torna minden játékát élőben közvetíthetik a TSN-en. Ha már rendelkezik TSN csatornákkal a kábelcsomag részeként, akkor csak bejelentkezhet, és azonnal megkezdheti a streaming-t. Ha nem, van mód a 2019-es rögbi világkupára kábel nélkül nézni.

Ehelyett csak jelentkezzen be a TSN Direct oldalra. Ez napi 4,99 USD, vagy havonta 19,99 USD (sajnos nincs próbaidőszak). Szüksége lesz egy kanadai címhez kapcsolt fizetési módra, így a külföldi felhasználók számára szinte lehetetlen regisztrálni.

A TSN régiónként zárolva van, vagyis Kanadában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez annak eléréséhez..

Ausztrália

Ausztrália zászló

A Wallabies rajongói ingyenesen követhetik az ausztrál válogatottot minden meccs mérkőzése élőben lesz 10Play. A fennmaradó mérkőzések a Fox Sports oldalán zajlanak, tehát ha már van előfizetése az Optus vagy a Foxtel TV-hez, akkor az Optus webhelyén, illetve a Foxtel Go alkalmazáson keresztül jelentkezhet be és megnézheti ezeket a mérkőzéseket hozzáadott költség nélkül..

Nincs kábel? Ebben az esetben a Foxtel Now nézegetheti. Ez drágább (a szükséges csatornacsomagok havonta 40 USD-t fizetnek), de van egy 10 napos ingyenes próbaverzió, amelynek során bármilyen csatorna megnézhető.

A Foxtel és az Optus szolgáltatások csak Ausztráliában érhetők el. Ezenkívül a Foxtel regisztrációkor helyi telefonszámot igényel, ami megnehezíti a regisztrációt, kivéve, ha általában Ausztráliában él. A jelenlegi előfizetők a szokásos módon külföldről is használhatják ezeket a szolgáltatásokat a VPN-hez való kapcsolódással.

Japán

Japán zászlaja

A japán közvetítés három műsorszolgáltató között oszlik meg: az NHK, a Nippon TV és a J Sports. A Nippon TV-nek azonban nincs online élő közvetítése, és az NHK csak egy nemzetközileg elérhető közvetítést kínál, amely nem fog élő sportot mutatni.

Ez csak hagyja a J Sports-et. 1800 ¥ (kb. 17 USD) körül lehet vásároljon egy hónapos rögbi bérletet amely lehetővé teszi, hogy élőben nézze meg a rögbi világkupa egyes mérkőzéseit (vagy igény szerint, ha úgy akarja). Ez a szolgáltatás azonban csak japán kommentárokat kínál, és a regisztrációhoz egy japán címhez kapcsolódó fizetési módra van szüksége, tehát ez nem ideális mód a nézésre, ha általában Japánban él..

A J Sports csak Japánban érhető el, bár az előfizetők külföldről nézhetnek úgy, hogy csatlakoznak egy japán VPN szerverhez.

Egyéb helyszínek

Még akkor is, ha nem említettük az Ön országát fent, továbbra is nagy esélye van arra, hogy megnézhesse. Csak nézze meg a nemzetközi rögbi-világbajnokság-műsorszolgáltatók listáját, hogy megtudja, mely hálózatok mutatják be a bajnokságot az Ön országában. Még akkor is, ha országa nem rendelkezik teljes lefedettséggel (vagy ha nem feliratkozott a szükséges szolgáltatásra), gyakran megnézheti a nemzeti csapat játékát szabadon közvetített hálózatokon.

Mely országok vesznek részt a 2019-es rögbi világkupán?

Minden évben 20 ország fej-fejbe kerül a rögbi világkupán. A részt vevő nemzetek ezúttal:

 • Argentína
 • Ausztrália
 • Kanada
 • Anglia
 • Fiji
 • Franciaország
 • Grúzia
 • Írország
 • Olaszország
 • Japán
 • Namíbia
 • Új Zéland
 • Oroszország
 • Szamoa
 • Skócia
 • Dél-Afrika
 • Tonga
 • USA
 • Uruguay
 • Wales

A 2019. évi rögbi világkupa Japánban: teljes ütemterv

Dátumalkatrész Idő (JST)
Szeptember 20 Japán vs Oroszország 19:45
Szeptember 21 Ausztrália vs Fidzsi 13:45
Franciaország vs. Argentína 16:15
Új-Zéland vs. Dél-Afrika 18:45
Szeptember 22 Olaszország vs Namíbia 14:15
Írország és Skócia 16:45
Anglia vs Tonga 19:15
Szeptember 23 Wales vs Grúzia 19:15
Szeptember 24 Oroszország és Szamoa 19:15
Szeptember 25 Fidzsi vs Uruguay 14:15
Szeptember 26 Olaszország és Kanada 16:45
Anglia vs. USA  19:45
Szeptember 28 Argentína vs Tonga 13:45
Japán és Írország 16:15
Dél-Afrika vs Namíbia 18:45
Szeptember 29 Grúzia vs Uruguay 14:15
Ausztrália vs Wales 16:45
Szeptember 30 Skócia és Szamoa 19:15
Október 2 Franciaország vs. USA 16:45
Új-Zéland vs. Kanada 19:15
Október 3 Grúzia vs Fidzsi 14:15
Írország vs Oroszország 19:15
Október 4 Dél-Afrika vs Olaszország 18:45
Október 5 Ausztrália vs Uruguay 14:15
Anglia vs. Argentína 5 ÓRAKOR
Japán és Szamoa 19:30
Október 6 Új-Zéland vs Namíbia 13:45
Franciaország vs Tonga 16:45
Október 8 Dél-Afrika és Kanada 19:15
Október 9 Argentína vs. USA 13:45
Skócia vs Oroszország 16:15
Wales vs Fidzsi 18:45
Október 11 Ausztrália és Grúzia 19:15
Október 12 Új-Zéland vs. Olaszország 13:45
Anglia vs. Franciaország 17:15
Írország vs. Szamoa 19:45
Október 13 Namíbia és Kanada 12:15
USA vs Tonga 14:45
Wales vs Uruguay  17:15
Japán és Skócia 19:45
Október 19 A C medence győztese és a D medence második helyezettje 16:15
A B medence győztese és az A medence második helyezettje 19:15
Október 20 A D medence győztese és a C medence második helyezettje 16:15
Az A medence győztese és a B medence második helyezettje 19:15
Október 26 Az 1. negyeddöntő győztese a 2. negyeddöntő győztese 5 ÓRAKOR
Október 27 A 3. negyeddöntő győztese a 4. negyeddöntő győztese 06:00
November 1 Az 1. elődöntő vesztese és a 2. elődöntő vesztese 06:00
November 2 A 2019. évi rögbi világkupa döntője 06:00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector