Hogyan nézheti meg a Hat Nemzetet online bárhonnan ingyenesen

Hogyan nézheted online a Hat Nemzetet

A 2019-es Hat Nemzet harmadik fordulója február 23-án, 2.15 órakor (GMT) indul, Franciaország és Skócia mérkőzésével, amelyet Wales és Anglia követ, majd Cardiffban játszik. február 10-én. Olaszország február 24-én, GMT 15:00 órakor veszi át Írországot. 

Elmagyarázzuk, hogyan lehet online nézni minden egyes Six Nations játékot, élő közvetítésként bármilyen helyről vagy országból.

Ez a cikk csak a Hat Nemzet hivatalos műsorszolgáltatóit ajánlja. Noha az engedély nélküli patak szomorú elkerülhetetlenség a nagy sportesemények során, valóban nincs ok erre a célra. Először is, ezek a patakok gyakran késnek, késve és alacsony felbontásúak. Ezenkívül, a szerzői jog tulajdonosaival figyelemmel kísérve a fórumokat, és aktívan eltávolítva a nem hivatalos adatfolyamokat, nincs garancia arra, hogy láthatja, hogy melyik csapat nyer. Különböző országokban mindenképpen ingyen nézheti a Hat Nemzetet, azaz nincs szükség engedély nélküli patakokra.

A Hat Nemzet ingyenes nézéséhez VPN-re van szüksége, hacsak nem az Egyesült Királyságban tartózkodik.  

Hogyan nézze meg online a Hat Nemzetet egy VPN segítségével

VPN esetén a regionálisan korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés nagyon egyszerű. Kövesse az alábbi lépéseket a Hat Nemzet közvetítéséhez a világ bármely pontjáról.

  1. Kezdje úgy, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost összehasonlítható, olcsó alternatívák.
  2. Töltse le VPN-alkalmazását, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
  3. Döntse el, melyik szolgáltatást szeretné használni, és csatlakozzon a megfelelő országbeli VPN-kiszolgálóhoz. Például egy brit szerverre van szüksége a BBC iPlayer feloldásához, vagy egy olasz szervernek a DMAX számára.
  4. Próbáljon meglátogatni a kiválasztott webhelyet. Szinte azonnal be kell töltenie, de előfordulhat, hogy törölnie kell böngészője sütikét és gyorsítótárát, majd frissítenie kell az oldalt.

Mivel ezt az eseményt élőben közvetítik, javasoljuk, hogy a fenti lépéseket jóval az első mérkőzés kezdete előtt végezze el. Ilyen módon, ha valamelyik nem működik a várt módon, akkor továbbra is van ideje, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, és valószínűleg nem kell hiányoznia a játékból.

Hogyan nézheted ingyen a 2019. évi hat nemzetet az Egyesült Királyságban

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit rögbi rajongók képesek nézze meg minden egyes Six Nations mérkőzést ingyen. Franciaország, Skócia és Wales otthoni mérkőzései a BBC One-on jelennek meg, és a BBC iPlayer-en is élőben közvetíthetők. Azok a játékok, ahol Olaszország, Írország vagy Anglia otthon játszanak, ehelyett az ITV Hub-on érhetők el. Ezenkívül az S4C minden Wales-mérkőzést élőben jeleníti meg a walesi kommentárokkal.

Ezekre a platformokra különösen makacs geo-korlátozási intézkedések vonatkoznak. Ha nehézségekbe ütközik a feloldásukból, akkor szerencséje lehet a TVPlayer-en, egy olyan oldalon, amely teljes engedéllyel rendelkezik élő közvetítésekkel a BBC One és az ITV számára.

Vegye figyelembe, hogy mivel az élő tartalmat a tévében sugározza, az Egyesült Királyság jogszabályai előírják, hogy TV-engedélynek kell rendelkeznie. Ezen szolgáltatások egyike sem igazolja valóban azt, hogy van-e ilyen, tehát ezt túl könnyű véletlenül figyelmen kívül hagyni.

A BBC iPlayer, az ITV Hub, az S4C és a TVPlayer mind földrajzi helyzetben vannak, és csak az Egyesült Királyságban érhetők el. Ha külföldön tartózkodik, akkor is hozzáférhet hozzájuk egy brit VPN szerver segítségével. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely lehetővé teszi, hogy a Hat Nemzet teljesen kockázatmentesen nézhesse magát.

Hol máshol nézhetem online a Hat Nemzetet?

A Six Nations Nagy-Britanniában a legjobban ismert rögbi verseny, tehát nem meglepő, hogy világszerte több mint 20 országban sugározzák. Vessen egy pillantást az alábbi hivatalos forrásokra, ahol bárhol él:

USA

USA zászló

Az NBC az exkluzív hat nemzet műsorszolgáltató az Egyesült Államokban. Ha a kábeltelevíziós előfizetése tartalmazza az NBC-t, akkor jelentkezzen be és azonnal indítsa el az adatfolyamot hozzáadott költség nélkül. Szerencsére nem hagyhatja figyelmen kívül csak azért, mert nincs kábel: az NBC lehetővé teszi a YouTube TV-vel, a Sling TV-vel, a PlayStation Vue-nal vagy a Hulu-fiókkal történő bejelentkezést is..

Ha rendszeresen figyeli a rögbi, akkor lehet, hogy már van egy NBC Sports Gold Rugby Pass. Ez 69,99 USD dollárba kerül, és az egész szezonra vonatkozik. Másrészt, ha csak a Hat Nemzet érdekli, akkor van egy sokkal könnyebb, teljesen ingyenes módja annak, hogy nézze meg.

A Hulu egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaz, ami azt jelenti feliratkozhat, megnézheti a Hat Nemzetek többségét, és lemondhat, mielőtt fizetni fogják. Mivel a másik három szolgáltatás próbaverziót is kínál (hét nap a YouTube TV-hez és a Sling TV-hez, öt nap a PlayStation Vue-hez), egyszerűen megismételheti ezt a folyamatot, hogy a verseny hátralévő részét ingyen megnézhesse..

A fent említett szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el. Ha külföldön szeretné elérni őket, előbb csatlakoznia kell a VPN egyik amerikai szerveréhez.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

A Hat Nemzet streaming-je hihetetlenül egyszerű, ha Franciaországban tartózkodik: minden játék élőben elérhető a France 2-en. Ez a szolgáltatás ingyenes, és nincs szükség fiók létrehozására. A nézéshez azonban Franciaországban kell lennie, vagy francia VPN szervert kell használnia.

Lehetőség van az audio műsorszámok átváltására is, francia, hangleíró vagy eredeti audio opciókkal, amelyek elérhetők bizonyos műsorokhoz. Még nem világos, hogy a francia nézők képesek lesznek-e nézni a Hat Nemzetet a France 2 angol kommentárjával.

Olaszország

Olaszország zászlaja - olasz

Olaszországban, A MAX minden mérkőzést élőben, ingyen jelenít meg, és nagy felbontásban. Egy órás tartalmat megnézhet regisztráció nélkül, de utána létre kell hoznia egy DPlay-fiókot. Ez azonban nem fizet semmit, egyszerűen csak igazolnia kell az e-mail címét.

A fenti szolgáltatásokhoz hasonlóan a DMAX régiókhoz kötött. A nézéshez vagy Olaszországban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy olasz VPN szerverhez.

Írország

Írország-flag

Minden 2019. évi hat nemzet közreműködő csatornáját ingyenesen sugározzák a Virgin Media One (korábban TV3 néven) csatornán. Nem kell fiókot létrehoznia, bár csatlakoznia kell a VPN egyik ír szerveréhez, ha Írországon kívül tartózkodsz. Ezenkívül a webhely megköveteli, hogy streaming előtt kapcsolja ki a hirdetésgátlót, de ennek ellenére valójában nem jelenik meg hirdetés.

Egyéb helyszínek

Nem találod országod fent? Nincs szükség pánikba: a Hat Nemzetet számos más országban is megmutatják. A Wikipedia valójában rendelkezik a hivatalos nemzetközi műsorszolgáltatók listájával, és még azt is elmagyarázza, hogy melyik meccset jeleníti meg az egyes.

Hogyan működik a Hat Nemzet verseny??

Alapvetõen a Hat Nemzet meglehetõsen egyértelmû: mindegyik csapat egyszer játssza a verseny összes többi tagját. A játék nyerésekor négy pontot kap (vagy öt pontot, ha legalább négy próbálkozást szerez), és az árukapcsolás minden csapatnak két pontot kap (egy további ponttal négy vagy több próbával rendelkező csapatok kaphatnak). Általában, ha egy csapat veszít, akkor nem kap pontot, de egy bónuszpontot kaphat, ha legfeljebb hét ponttal veszített, és egy, ha háromnál több próbálkozást szerzett..

Amikor egy országos csapat legyőzhetetlenné válik, Grand Slam-nek hívják, és három extra pontot kapnak számukra. Mint el tudod képzelni, ez egy meglehetősen ritka eset, 1908 óta mindössze 39 esettel.

Ha a Hat Nemzet döntetlennek számít, akkor a több pontot gyűjtő és kevesebb ponttal elnyert csapat nyer. Ha egy további döntetlen rendkívül valószínűtlen, akkor a teljes próbálkozások számát vesszük figyelembe, és ha ez is pontosan megegyezik, akkor mindkét csapat megosztja az első számú helyet.

Melyik ország várhatóan nyeri?

Írország úgy indította el a versenyt, hogy kedvencei voltak, és az elmúlt tíz évben négyszer nyertek meg a Hat Nemzetet, kétszer a Grand Slam bajnokként, de a nyitó hétvégén vesztették Angliát. Írország a második helyen van a világon, ám Olaszország kivételével minden csapat szerepel a világ tíz legjobb rangsorában, így a legtöbb játékban nehéz kiválasztani egyértelmű győztest..

Okos lenne azonban a walesi csapatot engedni. Kiváló formában van, és tavaly novemberben kilenc mérkőzésének minden egyesét megnyerte. A dolgok még jobbá tétele érdekében egyik olyan csapat sem versenyezhet a Hat Nemzetben, amelyek között a legjobban küzdöttek, tehát valódi potenciállal rendelkezhetnek ebben az évben.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

Adblock
detector