Hogyan nézheti meg az MLB World Series rájátszásait bárhonnan online

Hogyan lehet online nézni az MLB World Series rájátszását

Az idei világ sorozat nem maradt lenyűgözőnek: a washingtoni nemzetiség fog és a köröm küzdött, hogy hazavihessenek mindenkori első győzelmükhöz. Jelenleg 3-3-ra vannak kötve a Houston Astros-szal, így elvárható, hogy mindkét fél mindent elhagyjon a pályán a ma esti játékban.

Fontos megjegyezni, hogy csak az MLB hivatalos forrásait ajánljuk. A nagy sporteseményeknek szinte mindig nem hivatalos adatfolyamuk van, ám ezek általában csak alacsonyabb felbontású formában érhetők el, és hajlamosak részben offline állapotba kerülni. Az MLB rájátszásában élő közvetítés számos különféle módon működhet, tehát nincs ok az engedély nélküli források felhasználására.

Hogyan lehet az MLB rájátszásait online nézni egy VPN segítségével

A VPN-k megváltoztatják az Ön IP-címét, úgy tűnve, mintha egy másik országban tartózkodna. Ez becsapja a régióhoz kötött streaming szolgáltatásokat arra, hogy lehetővé tegyék, hogy külföldről nézhessenek. Még mindig zavaros? Csak kövesse az alábbi lépéseket az MLB rájátszásai közvetítéséhez a világ bármely pontjáról.

Így nézheti meg az MLB rájátszásait bárhonnan online:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Röviden már említjük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost kiváló olcsó, nagy teljesítményű alternatívák.
  2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert, ügyelve a készülék operációs rendszerének megfelelő verzióra.
  3. Döntse el, melyik hivatalos műsorszolgáltató közül szeretné használni.
  4. Csatlakozzon egy szerverhez a forrás sugárzott területén. Például egy amerikai szerverre van szüksége a FOX-on való megtekintéshez, vagy egy brit szerverre a BT Sport ESPN feloldásához..
  5. Próbálja meg betölteni a videót a választott webhelyre. Azonnal töltse be, de ha nem, próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy töltse újra a böngészőjét.

Ha van ideje, határozottan javasoljuk, hogy futtassa a fenti lépéseket, mielőtt a játék, amelyet meg szeretne nézni, kezdődik. Ez biztosítja, hogy bőven van ideje kapcsolatba lépni a VPN ügyfélszolgálatával segítségért, ha valami nem a várt módon működik.

Melyik az MLB World Series rájátszása a mai napon?

Ma este láthatjuk a 2019. évi világbajnokság utolsó játékát. Az állampolgároknak csak egy további győzelemre van szükségük, hogy elhozhassák első világbajnokságukat, ám az asztrókok fenomenálisan jól játszottak, és harc nélkül nem mennek le.

Az MLB világ sorozatának (Nationals vs Astros) közvetítése az Egyesült Államok TV-jén

USA zászló

FOX Sports az MLB World Series döntőjét élőben mutatja be online. Ha kábeltévé-csomagja már tartalmazza a FOX Sports-ot, akkor azonnal jelentkezhet be, és további költségek nélkül azonnal megkezdheti a streaming-t.

Ha nincs kábel TV-je, vagy a szolgáltatót nem támogatja, akkor nézhet egy másik módot is. A FOX Sports lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen az AT-vel&T TV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV vagy YouTube TV előfizetés. Havonta 15 dollárért a Sling TV a legolcsóbb lehetőség, de mivel ezeknek a szolgáltatásoknak egy hetes ingyenes próbaverziója is van, az MLB világ sorozatának legnagyobb része ingyenesen streamálható.

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag zárolt, vagyis csak az Egyesült Államokból érheti el őket, vagy ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely lehetővé teszi a kockázatmentes figyelést és a teljes visszatérítés igénylését, ha elégedetlen..

Hol máshol közvetíthetem online a World Series döntőjét?

A baseball nem csupán amerikai szórakozás - rajongói vannak a világ minden tájáról. Ennek eredményeként a 2019-es MLB világ sorozatot sok különböző országban sugározzák. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogy miként lehet online megnézni minden rájátszási mérkőzést online, bárhol is van.

Kanada

kanadai zászló

A kanadai nézők a Sportsnet segítségével nézhetik meg a világbajnokság döntését, bár kábelszolgáltató hitelesítő adataival kell bejelentkezniük. Nincs kábel? Ebben az esetben csak jelentkezzen be egy hetes Sportsnet Now bérletre; ezek 9,99 USD-t fizetnek, és lehetővé teszik az élő közvetítést minden 2019. évi World Series rájátszásban.

Megtalálhatja a World Series utolsó játékát az MLB.tv-en is, amely egyszeri díjat számít fel 24.99 USD-ért minden utáni játékhoz.

A Sportsnet csak Kanadában érhető el. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége a World Series rájátszásai külföldről történő megtekintéséhez.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban, BT Sport az egyetlen hivatalos 2019-es MLB World Series műsorszolgáltató. Az árak havi 29,99 £ -tól kezdődnek, de attól függően, hogy milyen kábel- és szélessávú szolgáltatóval van kapcsolatban. A feliratkozás után a BT Sport alkalmazás segítségével megnézheti a 2019-es világsorozat hét játékát.

A BT Sport régióhoz kötött és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ennek ellenére továbbra is hozzáférhet külföldről egy brit VPN szerver segítségével.

latin Amerika

Flag_of_Mexico

Az MLB világ sorozatát a FOX Sports Latin America és az ESPN International továbbítja olyan latin-amerikai országokban, mint Mexikó, Argentína, Brazília, Uruguay és Chile.. Ezek a platformok élő streaming funkciókat kínálnak néhány országban, másokban nem, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze a regionális ESPN vagy a FOX Sports webhelyet, hogy meg tudja-e valósítani ezeket a játékokat online.

Közel-Kelet

Törökország zászlaja - török

beIN Sports a Közel-Keleten az egyetlen hivatalos 2019-es világsorozatú műsorszolgáltató. Ha olyan országban él, mint Egyiptom, Izrael, Marokkó, Törökország vagy az Egyesült Arab Emírségek, akkor minden rájátszási játékot élőben közvetíthet, havonta 18 USD-tól..

Ez a szolgáltatás blokkolja az adatfolyamokat, így a Közel-Kelet országában kell lennie, vagy VPN-t kell használnia a nézéshez.

Egyéb helyszínek

Mivel a Világ sorozat rájátszásai oly sok országban vannak jelen, ezért nem tudtuk mindet felsorolni. Ha azonban az Ön országát nem említették fent, akkor előfordulhat, hogy megfelelő helyi forrást talál az MLB nemzetközi műsorszolgáltató oldalán.

Ne felejtsd el, ha utazik és szeretnének behangolni az otthoni streameket, akkor ezt megtehetik a megfelelő helyen lévő VPN-kiszolgálóhoz való kapcsolódással..

Az MLB World Series rájátszáshoz kapcsolódó GYIK

Hogyan nézhetem élőben a Major League Baseball játékot online

A MLB rájátszásai ingyenes VPN-sel közvetíthetők?

Az ingyenes VPN-ek vonzóak lehetnek, ám valójában néhány igen jelentős hátrányt jelentenek. Például, mivel kevesebb szerverrel és több felhasználóval rendelkeznek, mint a legtöbb prémium VPN-nél, képtelenek ugyanazt a sebességet biztosítani. A HD-tartalom streamingje, különösen ha élő, nagyon intenzív adatmennyiséget igényel, és egy ingyenes VPN használatakor késleltetett lejátszást, gyakori hosszú pufferelési szünetet és valószínűleg váratlan leválasztást észlel a VPN-től. Ezenkívül a legtöbb nagy streaming platformon először feketelistára kerülnek a VPN-ek, tehát nincs garancia arra, hogy bármilyen MLB játékot megnézhetsz..

A legtöbb ember számára nem könnyű megmondani, hogy valódi VPN-t használ, vagy csak a sok rosszindulatú szoftvert hordozó alkalmazás közül egyet megpróbál tőkésíteni az a vágya, hogy biztonságban maradjon az interneten. Még azok az ingyenes VPN-alkalmazások, amelyek nem próbálják aktívan megfertőzni a rendszert rosszindulatú szoftverekkel, lehet, hogy nem biztonságosak, egy tanulmány szerint sokuknak hiányzott a megfelelő titkosítás és szivárgás elleni védekező mechanizmus. Sajnos, még a jól ismert szolgáltatások sem garantálják az Ön biztonságát, amint láttuk, amikor a Hola eladta a felhasználók sávszélességét a botnet működtetése érdekében..

A legjobb módja annak, hogy online megvédje magát, egy jó hírű VPN-szolgáltatás használata, amelynek története az ügyfelek magánéletének védelme.

Szükségem van VPN-re még akkor is, ha van megfelelő adatfolyam az országomban?

Bár technikailag megnézheti az MLB rájátszásait VPN nélkül, ha országa megfelelő adatfolyammal rendelkezik, továbbra is javasoljuk az egyik használatát. Az online biztonság nagymértékű növelése mellett a VPN-titkosítás megakadályozza, hogy bárki, beleértve az internetszolgáltatót (ISP), a hálózati rendszergazdákat vagy a rosszindulatú harmadik feleket is, láthassa, mit csinál online.

Ez különösen akkor fontos, ha élőben szeretné megnézni az eseményeket. Számos nagyobb internetszolgáltató korábban elkapta ügyfelei sebességét azért, hogy visszatartsa a gyakori adatfolyamot. Ha VPN-hez csatlakoznak, nem tudják egyértelműen mondani, hogy videót néznek. Ez megnehezíti az internetszolgáltató számára, hogy igazolja a hálózati sebesség csökkentését.

Hogyan működik az MLB World Series rájátszásai?

Minden év 162 játékból álló baseball-szezonja után az amerikai és a nemzeti bajnokság négy legjobb csapata az American League Championship Series (ALCS) és a National League Championship Series (NLCS) játékában játszik..

Ezek kieséses versenyek, és a végén az egyes bajnokok nyertesei továbbjutnak a világbajnokságba. Ez egy nagyon egyszerű esemény: ezek a csapatok hét játék sorozatában állnak szemben, és a legjobban nyerő csapatot koronázzák az adott évben a világbajnoki bajnok.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

Adblock
detector