Hogyan nézheti meg az NBA Draft 2019-et online módon bárhonnan

Hogyan nézheti meg az NBA Draft 2019-et online módon bárhonnan

A 2019. évi NBA-vázlat hétköznap 17 órakor jelenik meg. EST (UTC -4), június 20., csütörtök. Az ESPN kizárólagos műsorszórási jogokkal rendelkezik mind TV-n, mind az interneten. Számos módszert mutatunk be, amellyel bárhol ingyen megtekintheti az ESPN NBA Draft élő közvetítését.

Vegye figyelembe, hogy az összes hivatalos ESPN-adatfolyam régióhoz van kötve az Egyesült Államokhoz. Ha nem az Egyesült Államokban tartózkodik, továbbra is hozzáférhet a patakhoz VPN-sel. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az internetkapcsolatot, és egy másik hely szerverén továbbítja. Ebben az esetben a VPN-alkalmazást az USA-ra állítja, hogy feloldja az ESPN-t, és figyelje a Vázlatot. Ez lehetővé teszi, hogy Kanadából, az Egyesült Királyságból vagy a világ bármely más pontjáról nézze meg az NBA-vázlatot.

Az NBA-vázlat streamingje VPN-sel

Ha az USA-n kívül élsz, az ESPN élő stream eléréséhez VPN-re lesz szüksége és nézze meg online a 2019-es NBA-vázlatot.

Legfontosabb ajánlásaink az ExpressVPN. Bőséges sávszélességet kínál az élő streaminghez, rengeteg kiszolgálót választhat, és 24/7 élő chat-támogatást kínál. Még akkor is, ha már az Egyesült Államokban tartózkodsz, az ExpressVPN javítja az adatvédelmet, és megakadályozhatja az internetszolgáltatót a videofolyamok fojtásában.

Ha költségvetési alternatívát keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost szilárd alternatívák.

Miután feliratkozott egy VPN-re, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére.
 2. Nyissa meg az alkalmazást, és válasszon szervert az Egyesült Államokban
 3. Üsd a Csatlakozás gomb
 4. Nyisd meg a patakot, és nézd meg az NBA-vázlatot!

Az NBA-PROGRAM LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN egy gyors, biztonságos VPN, amely feloldhatja az ESPN élő streamjeit. Kockázatmentes pénz-visszatérítési garancia.

Hol nézheted élőben a 2019-es NBA-vázlatot?

Néhány helyen az ESPN-t online is megnézheti. Mindegyik csak az Egyesült Államokban vagy VPN-en keresztül érhető el. Vegye figyelembe, hogy a legtöbbnek amerikai fizetési módra van szüksége, de ajánlatot kínál ingyenes próbaverziók, amelyek lehetővé teszik, hogy a teljes NBA-vázlatot ingyen megtekinthesse online, majd utána visszavonja:

 • ESPN+: Az ESPN hivatalos önálló streaming szolgáltatása havi 4,99 dollárba, vagy évente 49,99 dollárba kerül. Jön a 1 hónapos garancia. Vegye figyelembe, hogy a VPN valószínűleg nem fog működni, ha Android vagy iOS okostelefont használ.
 • Nézd meg az ESPN-t: Az ESPN fő weboldala és alkalmazás, ahol élő közvetítéseket nézhet, ha bejelentkezik az amerikai kábelszolgáltatóval.
 • Sling TV: Televíziós streaming szolgáltatás kábelvágók számára, akik nem akarnak kábelt vagy műholdat. Az ESPN-t tartalmazó csomag Sling Orange havonta 25 dollár. Az írás ideje szerint a 40 százalékos kedvezmény havi 15 dollárra csökkenti az árat. A 7 napos ingyenes próbaverzió kínált.
 • YouTube TV: A YouTube fizetett szolgáltatása élő csatornákat jelenít meg havonta 40 dollárért, beleértve az ESPN és az ESPN2 csatornákat. Az élő streameket későbbi megtekintésre tárolási korlátozások nélkül rögzítheti. Háztartásonként legfeljebb hat számla megengedett, és egy a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.
 • Hulu + Élő TV: A Hulu élő TV-közvetítési szolgáltatása az Egyesült Államokban a következőket kínálja: 7 napos ingyenes próbaverzió amely magában foglalja az ESPN-t. Megtekintheti böngészőben, vagy megszerezheti az alkalmazást az Android, az Apple TV, a Chromecast, a Fire TV, a játékkonzolok, a Roku és az intelligens TV számára..
 • PlayStation Vue: Jön a 5 napos ingyenes próbaverzió. Havonta 45 dollárral érheti el a szárazföldi földfelszíni csatornákat, beleértve az ESPN-t és az ESPN2-t. A többihez hasonlóan a PS Vue csak az Egyesült Államokban érhető el, de ahhoz nem kell PlayStation-konzol. Alkalmazások érhetők el iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV és Roku, vagy egy böngészőhöz. A PS Vue-ot egyszerre akár öt eszközön is megnézheti.
 • DirecTV most: Ez a DirecTV kábelszolgáltató által nyújtott önálló TV-streaming szolgáltatás nem igényel kábel előfizetést annak használatához. Havi 50 dollárért az alapcsomag ESPN-t és ESPN2-t tartalmaz.

Óvakodj a vázlatos patakoktól

Az itt felsorolt ​​összes adatfolyamot az ESPN engedélyezi. Mivel az NBA Draft nagy esemény, ezt kétségtelenül számos nem aktivált streaming oldal jeleníti meg. Ezek a webhelyek gyakran zavaró vagy rosszindulatú hirdetéseket, alacsony minőségű videókat és megbízhatatlan adatfolyamokat tartalmaznak, amelyek bármikor leállhatnak..

A vázlatos adatfolyam miatt nem kockáztathatja, hogy kihagyja a Piszkozatot vagy vírust!

Megnézhetem az NBA-tervezetet online Kanadában vagy a tengerentúlon?

Noha Kanadában nagy igény van az NBA-vázlat nézésére, a lefedettség az egyes régiókhoz kapcsolódik. A kanadai és más nemzetközi nézők élő közvetítést folytathatnak a VPN és a fent felsorolt ​​hivatalos műsorszolgáltatók egyikének felhasználásával. Az NBA nemzetközileg vonzó, különösen a Fülöp-szigeteken, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Spanyolországban, Németországban és másutt Európában. Ha az Egyesült Államokon kívül bárhol tartózkodik, akkor VPN-t kell használnia.

Ki legyen a 2019-es NBA-vázlatban??

Az első tíz legfontosabb kilátás az ez év vázlatában:

 • Zion Williamson, herceg
 • Ja Morant, Murray állam
 • RJ Barrett, herceg
 • Darius Garland, Vanderbilt
 • De’Andre Hunter, Virginia
 • Jarrett Culver, Texas Tech
 • Cam vöröses, herceg
 • Coby White, Észak-Karolina
 • Sekou Doumbouya, Guinea
 • Nassir Little, Észak-Karolina
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 83

Adblock
detector