Hogyan nézheti meg online a 2019 NBA Nyári Ligát bárhonnan

Hogyan nézheted online a 2019 NBA Nyári Ligát

A 2019. évi MGM Resorts NBA Nyári Liga 2019. július 15-én egy utolsó mérkőzéssel ér véget a Memphis Grizzlies és a Minnesota Timberwolves között. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan nézheti meg a 2019. évi NBA Nyári Ligát kábel nélkül online.

Vegye figyelembe, hogy ez a cikk csak hivatalos forrásokat javasol. Bár néhány webhely engedély nélküli patakokat kínálhat, javasoljuk, hogy kerülje el őket. A nem irányított streaming webhelyeket invazív hirdetések, alacsony minőségű videó, pufferelés és még rosszindulatú programok is sújtják. Bármikor leállhatnak. Ha kihasználja egy vagy két ingyenes próbaverzióját, hivatalos forrásokból ingyenesen nézheti meg a 2019. évi NBA nyári bajnokságot, így nincs szükség az illetéktelen közvetítésekre..

Az ESPN és az NBA TV jogosult a játék online közvetítésére. Az ESPN és az NBA TV-patakok elérésének néhány módja van, de mindegyik régióhoz kötött. Ha nem az Egyesült Államokban van, akkor szüksége lesz egy VPN-re a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és a játékok élő közvetítéséhez.

A legjobb VPN az NBA Nyári Liga 2019-ben: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VPN, rövid Virtual Private Network, titkosítja az internetkapcsolatot, és egy közvetítő szerveren keresztül továbbítja egy másik helyre. A webhelyek és alkalmazások csak a VPN-kiszolgáló helyét, nem pedig az eszközét látják. Ha például az NBA Nyári Ligát szeretné megnézni az Egyesült Államokon kívülről, akkor VPN-alkalmazással csatlakozhat az Egyesült Államok szerveréhez. Ez lehetővé teszi az élő közvetítés elérését, mintha fizikailag az Egyesült Államokban tartózkodna.

Legfontosabb ajánlásaink az ExpressVPN. Veteránszolgáltató, amely rengeteg sávszélességet és szerverhelyet kínál az NBA Nyári Liga közvetítéséhez. Kiváló biztonságot, napi 24 órás támogatást is kínál, és felszámolhat egy csomó más régióra zárolt tartalmat, beleértve a Netflix, a Hulu, a BBC iPlayer és a Hulu tartalmat..

Az NBA Nyaralapi Legjobb VPN-je: Az ExpressVPN kiválóan nyitja meg a régióra zárolt tartalmak feloldását, miközben biztonságban van, és kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár..

Hogyan nézheted meg a 2019. évi NBA Nyári Ligát külföldről egy VPN-vel

A VPN használatával nézheti meg az NBA Nyári Liga döntőjét az Egyesült Államokon kívülről:

 1. Iratkozzon fel VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost életképes alternatívák.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére.
 3. Nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki az Egyesült Államokban található helyet.
 4. Üsd a Csatlakozás gomb.
 5. Nyissa meg az élő közvetítést azon a webhelyen vagy alkalmazásban, ahol meg szeretné nézni. Az adatfolyamot most fel kell oldani!

Csak arra az esetre javasoljuk, hogy vigye magával a VPN-jét egy próbaúthoz idő előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem tapasztal semmilyen problémát, és ha van ilyen ideje, tisztázza ezeket a VPN ügyfélszolgálatával..

Hol közvetítheted online a 2019-es NBA Nyári Ligát

Az ESPN és az NBA TV online közvetíti a NBA Nyári Liga 2019. évi döntőjét. Ha keres egy ingyenes lehetőség, próbálja ki a YouTube TV-t. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia lehetővé teszi az NBA Nyári Ligájának teljes nézését és törlését, mielőtt az első fizetés beérkezik..

ESPN

Az ESPN online elérhető néhány különböző forrásból. Mindegyik csak az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Államokhoz csatlakoztatott VPN-en keresztül érhető el:

 • ESPN+ az ESPN önálló streaming szolgáltatása. Havi 4,99 dollárba, vagy évente 49,99 dollárba kerül. Vegye figyelembe, hogy a VPN valószínűleg nem fog működni, ha Android vagy iOS okostelefont használ nézéshez, ezért maradjon olyan asztali böngészővel, mint a Chrome vagy a Firefox.
 • Nézd meg az ESPN-t a fő ESPN streaming webhely és alkalmazás, ahol élő videókat nézhet, ha bejelentkezik az amerikai kábelszolgáltatóval.
 • Sling TV egy élő streaming TV-szolgáltatás, amelyet kábelvágók számára terveztek, akik nem előfizetnek kábelre vagy műholdakra. Az ESPN-t magában foglaló Sling Orange havi 25 dollárba kerül. Az írás idõpontjában a 40 százalékos kedvezmény havi 15 dollárra csökkenti az árat. 7 napos ingyenes próbaverzió érhető el.
 • YouTube TV egy előfizetési szolgáltatás a YouTube-tól, amely sok élő csatornát közvetít havonta 40 dollárért, beleértve az ESPN és az ESPN2 csatornákat. A játékokat később is megtekintheti, tárolási korlátozások nélkül. Házonként legfeljebb hat számla engedélyezett, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár.
 • Hulu + Élő TV a Hulu élő TV-szolgáltatása az Egyesült Államokban. 7 napos ingyenes próbaverzió érhető el. Megtekintheti böngészőben, vagy megszerezheti az alkalmazást az Android, az Apple TV, a Chromecast, a Fire TV, a játékkonzolok, a Roku és az intelligens TV számára..
 • PlayStation Vue havi 45 dollár a szárazföldi földfelszíni csatornák számára, beleértve az ESPN-t és az ESPN2-t. A PS Vue használatához nincs szüksége PlayStation-konzolra. Alkalmazások érhetők el iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV és Roku, vagy egy böngészőhöz. A PS Vue egyszerre akár öt eszközön is használható.
 • DirecTV most a kábelszolgáltató, a DirecTV önálló TV-streaming szolgáltatása. Ehhez nincs szükség kábel előfizetésre. A havi 50 dolláros csomag tartalmazza az ESPN-t és az ESPN2-t.

NBA TV

Az NBA TV egy prémium kábelcsatorna egy weboldallal, ahol megnézheti a kosárlabda élő közvetítéseit. Sajnos nincs önálló streaming szolgáltatás, ezért bejelentkezéshez és használatához kábel előfizetéssel kell rendelkeznie, amely tartalmazza az NBA TV-t..

A 2019. évi NBA Nyári Ligáról

Az NBA nyári bajnokság mind a 32 csapattal kezdődik, mindegyik négy előjátékot játszik. A nyolc első helyezett egy versenyen vetkőzik, míg azok, akik nem mindegyikük, vigasztalási játékot játszanak, tehát minden csapat legalább öt játékot játszik. A verseny bajnoksággal július 15-én ér véget.

Az NBA Nyári Liga 2019 ütemterve

Az összes idő az amerikai keleti idő szerint szerepel.

 • Július 15, hétfő - bajnokság
  • 9:00 - Memphis Grizzlies vs Minnesota Timberwolves

Bryce Edwards „NBA Summer League” licence, CC CC 2.0 alapján engedélyezett

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 83

Adblock
detector