Hogyan nézheti meg online az ATP Cup 2020 bárhonnan

Hogyan nézhetem online a 2020-as ATP kupát?

Az Az ATP Cup 2020 január 3–12-én kerül megrendezésre Perth-ben, Brisbane-ben és Sydney-ben. Naponta hat mérkőzés lesz január 9-ig, azután napi egy mérkőzés lesz. Szerencsére nem kell egészen Ausztráliáig utaznia, hogy megnézze, mi történik; Valójában az eseményeket számos országban élőben és ingyenesen közvetítik. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan nézheti az ATP Kupa élő közvetítését online, külföldről.

Fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha a harmadik fél által biztosított közvetítések szinte biztosan elérhetők lesznek, ezek gyakran nagyon lagák, alacsony felbontású videóval: nem pontosan mire van szükség egy gyors tempójú sporthoz, mint például a tenisz. Emellett a nem hivatalos forrásokat gyakran lekerítik a szerzői jogok megsértése miatt, így nem biztos, hogy megtudja, ki nyeri. Annak érdekében, hogy az ATP Kupa online nézhessen annyira legitim módon, nincs szükség engedély nélküli patakok használatára.

Ezek a mérkőzések csak a régiókhoz kötött szolgáltatásokon jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy ha külföldre utazik, és az országában nincs hivatalos műsorszolgáltató, akkor VPN-re van szüksége a szokásos otthoni streaming szolgáltatások megtekintéséhez.

Hogyan nézhetjük meg az ATP Kupa élő közvetítését külföldről VPN segítségével

A streaming szolgáltatások gyakran ellenőrzik a felhasználó IP-címét, hogy megtudják, támogatott országban vannak-e vagy sem. A helyzet az, hogy amikor csatlakozik egy VPN-hez, akkor kap egy új, régióspecifikus IP-címet az adott ország számára, amelyben a választott szerver található. Ez rácsapja a webhelyeket és szolgáltatásokat arra, hogy azt gondolják, hogy valójában valahol máshol vagyunk, és lehetővé teszi azok elérését. külföldről. Könnyebb, mint amilyennek hangzik; csak kövesse az alábbi lépéseket az ATP Cup bárhonnan való feloldásához.

Így élheti meg az ATP Cup 2020 online közvetítését bárhonnan online:

 1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Különösen ajánljuk ExpressVPN, bár a CyberGhost és a NordVPN egyaránt kiváló olcsó lehetőségek.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Vegye figyelembe, hogy gyakran többféle változat közül lehet választani, ezért győződjön meg arról, hogy megfelelő. Ha kész, jelentkezzen be.
 3. Válasszon az alábbi listából az egyik hivatalos ATP műsorszolgáltató közül. Ezután csatlakozzon a megfelelő ország szerveréhez. Ez azt jelenti, hogy brit szerverre van szüksége például a BBC iPlayer feloldásához, vagy kanadai szerverre a TSN használatához..
 4. Hozzon létre egy fiókot, ha szükséges. Vegye figyelembe, hogy néhány streaming-platform ellenőrzi, hogy a fizetési mód kapcsolódik-e a kívánt országbeli címhez.
 5. Most próbáljon meg egy videót lejátszani. Ha minden működött, akkor azonnal be kell töltenie. Ha nem, akkor törölje a sütiket, és frissítse az oldalt.

Az ATP kupát élőben közvetítik, ezért annyira fontos, hogy a VPN-et idő előtt teszteljék. Ily módon a problémákról jóval előre megismerkedhet, megadva a lehetőséget arra, hogy segítséget kérjen VPN ügyfélszolgálatától. Ez természetesen azt is biztosítja, hogy váratlan technikai problémák miatt ne hagyja ki a meccs kezdetét.

Hogyan lehet élőben közvetíteni az ATP Cup-ot az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit rajongók ezt megtehetik folytassa az összes keresetet a bíróságoktól Amazon Prime Video. Ez a szolgáltatás az Amazon Prime előfizetés részét képezi, tehát már hozzáférhet hozzá. Ha nem, az Amazon Prime havonta 7,99 fontba kerül, és egy 30 napos ingyenes próbaverzióval jár. Ez azt jelenti, hogy feliratkozhat, megnézheti az összes ATP Kupa mérkőzést online, majd egyszerűen lemondhatja fiókját, hogy elkerülje a terhelést.

Ha úgy akarja, akkor a teljes bajnokságot a Tennis TV-n is közvetítheti. Ez a szolgáltatás havi 9,99 fontba kerül, és nem kínál ingyenes próbaverziót. Mint ilyen, az Amazon Prime Video a jobb választás a legtöbb ember számára.

Az Amazon Prime Video és a Tennis TV régiókhoz kötött. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldről hozzájusson hozzájuk. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ezáltal kockázatmentesen kipróbálhatja a szolgáltatást. Ha nincs benyomása, egyszerűen törölje a teljes visszatérítés igénylését.

Hol máshol nézhetem az ATP Kupa élő közvetítését online?

Nézni szeretné az ATP Cup 2020-at az Egyesült Királyságon kívülről? Nincs mit; Az alábbiakban közöljük, hogy mely hálózatok mutatják be az országod eseményét:

Ausztrália

Ausztrália zászló

Jó hír: Az ATP Cup 2020 minden egyes mérkőzését élőben és ingyenesen közvetítik a 9Now. Mielőtt bármit megnézne, létre kell hoznia egy fiókot, de ez egyszerű és csak egy percet vesz igénybe.

Vegye figyelembe, hogy a 9Now régióhoz kötött. Mint ilyen, Ausztráliában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy ausztrál VPN szerverhez annak használatához.

Kanada

Kanadai zászló

A TSN-nek kizárólagos joga van az ATP-kupa bemutatására Kanadában. A lefedettség minden nap 18:00 órától kezdődik. Ha a kábeltelevíziós csomag már tartalmazza a TSN-t, akkor jelentkezzen be, és azonnal megkezdheti a streaming-t további költségek nélkül.

Ha nincs kábel, regisztrálhat a TSN Direct szolgáltatásba. A napi átutalások 4,99 USD-tól indulnak, de mivel ez az esemény tíz napig tart, valójában olcsóbb a 19,99 dolláros havi bérlet kiválasztása. Sajnos nincs ingyenes próbaidőszak.

A TSN csak Kanadában érhető el. Ennek ellenére külföldről érheti el a szolgáltatást, ha csatlakozik egy kanadai VPN szerverhez.

MINKET

USA zászló

Az amerikai teniszszurkolók ezt a rendezvényt a Teniszcsatornán tekinthetik meg. Ha kábeltévé-csomagja tartalmazza ezt a csatornát, akkor csak bejelentkezhet a webhelyre, és azonnal megnézheti.

Az ATP-kupa kábel nélküli közvetítését szeretné? Megnézheti a tenisz TV-n is, bár ez havi 14,99 USD dollárba kerül, és nem kínál semmilyen ingyenes próbaverziót.

A fenti szolgáltatások mindkét régióra vonatkoznak. Mint ilyen, vagy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez a használatához.

Egyéb helyszínek

Ne aggódjon, ha fent nem említette az Ön országát; A 2020-as ATP-kupa a világ több tucat országában repül. Először ellenőrizheti a nemzetközi ATP műsorszolgáltatók teljes listáját, de érdemes megjegyezni, hogy nem minden hálózat engedélyezi az online nézést.

Ki versenyez a 2020-as ATP kupában??

Az idei ATP Kupa 24 országot érinti fejjel. Az alábbiakban felsoroltuk az összes részt vevő nemzetet:

 • Szerbia
 • Spanyolország
 • Oroszország
 • Ausztria
 • Németország
 • Görögország
 • Japán
 • Olaszország
 • Franciaország
 • Belgium
 • Horvátország
 • Argentína
 • Grúzia
 • Dél-Afrika
 • Egyesült Államok
 • Kanada
 • Nagy-Britannia
 • Ausztrália
 • Bulgária
 • Chile
 • Lengyelország
 • Uruguay
 • Moldova
 • Norvégia

2020 ATP Kupa teljes ütemterve

DátumalkatrészIdő (AEDT)
Január 3 Görögország vs. Kanada 10:00
USA vs Norvégia 10:00
Belgium és Moldova 10:00
Németország vs Ausztrália 17:30
Oroszország vs Olaszország 17:30
Egyesült Királyság vs Bulgária 17:30
Január 4 Franciaország vs. Chile 10:00
Japán és Uruguay 10:00
Argentína és Lengyelország 10:00
Szerbia és Dél-Afrika 17:30
Spanyolország és Grúzia 17:30
Ausztria vs. Horvátország 17:30
Január 4 Kanada és Ausztrália 10:00
Olaszország vs Norvégia 10:00
Bulgária és Moldova 10:00
Németország vs. Görögország 17:30
Oroszország vs. USA 17:30
Belgium vs Egyesült Királyság 17:30
Január 5 Dél-Afrika vs. Chile 10:00
Japán vs. Grúzia 10:00
Horvátország és Lengyelország 10:00
Szerbia és Franciaország 17:30
Spanyolország vs Uruguay 17:30
Ausztria vs. Argentína 17:30
Január 6 Németország és Kanada 10:00
Oroszország vs Norvégia 10:00
Egyesült Királyság és Moldova 10:00
Görögország vs Ausztrália 17:30
Olaszország vs. USA 17:30
Belgium vs Bulgária 17:30
Január 7 Szerbia és Chile 10:00
Spanyolország és Japán 10:00
Ausztria és Lengyelország 10:00
Franciaország vs. Dél-Afrika 17:30
Grúzia vs Uruguay 17:30
Horvátország vs. Argentína 17:30
Január 8 + 9 Negyeddöntők TBA
Január 10 Elődöntők TBA
Január 11 ATP döntő TBA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 37

Adblock
detector