Hogyan nézheti online az NCAA Final Four 2019 bárhonnan

Az NCAA Final Four online nézése

Az idei Final Four csapatok (Michigan State, Texas Tech, Virginia és Auburn) két játékot vetnek egymás ellen, 2019. április 6-án. A győztesek két nappal később a minneapolisi US Bank Stadion nemzeti bajnokságába jutnak. . Az utolsó játék 18:00 órakor kezdődik (9:00 EST / 2AM BST), de nem kell aggódnia, ha nem tudja személyesen megtenni; Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet online közvetíteni az akció minden egyes pillanatát.

Ez a bejegyzés csak a Final Four hivatalos műsorszolgáltatóit ajánlja. A nagyobb sportesemények gyakran elérhetőek engedély nélküli streaming oldalakon, de határozottan javasoljuk, hogy ne használják ezeket. Először is, a minőség gyakran nagyon gyenge, késleltetett, alacsony felbontású videóval. Ezen túlmenően, ezek az adatfolyamok hajlamosak offline módba állítani a szerzői jogok megsértése miatt. Mint ilyen, lehet, hogy nem is látja a játék végét. Mivel ingyen nézhet minden Final Four játékot, nincs szükség nem hivatalos adatfolyamok használatára.

Szüksége lesz VPN-re a Final Four játékok ingyenes közvetítéséhez, hacsak nem az Egyesült Államokban vagy Ausztráliában tartózkodik.

Hogyan nézze meg az NCAA Final Four ingyenes online verzióját

A VPN-k először kissé félelmetesnek tűnhetnek, de nagyon megkönnyítik a régióhoz kapcsolódó szolgáltatások külföldről történő elérését. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost kiválóan olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megszerezze az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Döntse el, melyik alábbi hivatalos forrást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban. Szüksége lesz egy amerikai szerverre a fuboTV blokkolásának feloldásához, vagy például egy ausztrál szerverre Kayo esetében.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a választott platformon. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor az oldal újratöltése előtt ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket.

A Final Four játékot élőben fogják megjeleníteni, ezért fontos, hogy jóval előre tesztelje a VPN-t. Ilyen módon elegendő idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy felvegye a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával, ha valami nem működik a várt módon. Az élő esemény előtti tesztelés csökkenti annak kockázatát is, hogy el kell hagynia egy fontos játék kezdetét.

Hogyan nézhetem meg a Final Four ingyen az amerikai tévében

USA zászló

A fennmaradó három játék elérhető lesz a March Madness Live-en. Ugyanakkor csak három órás tartalmat nézhet meg, mielőtt felkérést kapna, hogy jelentkezzen be a kábelszolgáltató adataival.

Ha nincs kábel, továbbra is élőben közvetítheti ezeket a játékokat, mint a FuboTV, a YouTube TV, a PlayStation Vue, a Hulu Live TV és a DirecTV Now. Mindegyik hozzáférést biztosít a CBS-hez, a csatornán, amelyen a játékok vannak. Míg ezek a szolgáltatások általában meglehetősen drágák, mindegyik legalább öt napos ingyenes próbaverziót kínál, ami azt jelenti, hogy egyszerűen feliratkozhat, megnézheti a Final Four és a Nemzeti Bajnokságot, majd lemondhat, hogy ne kerüljön felszámolásra.

Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti szolgáltatások mindegyike régióra vonatkozik. Ezenkívül ezek közül több csak az amerikai címhez kapcsolódó hitelkártyákat fogad el, így nehéz regisztrálni, ha egy másik országból származsz. Az amerikaiak regisztrálhatják magukat a szokásos fizetési módjuk szerint, bárhol is vannak, mindaddig, amíg először csatlakoznak a VPN-hez.

Az ExpressVPN használatát javasoljuk: nagy sebességet, erős biztonságot és különféle népszerű streaming platformok feloldásának lehetőségét kínálja. Ez magában foglalja még egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is, így ha csak a VPN-re van szüksége a Final Four megtekintéséhez, utólag visszavonhatja a teljes visszatérítést..

Hol máshol nézhetem online az NCAA Final Four játékot?

Az NCAA hatalmas nemzetközi követéssel rendelkezik, és ennek megfelelően a Final Four játékot a világ számos országában mutatják be. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell nézni, bárhol is van.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A BT Sport az NCAA March Madness hivatalos műsorszolgáltatója az Egyesült Királyságban. Míg a meglévő előfizetők megtehetik közvetítse mind a Final Four játékot, mind a Nemzeti Bajnokságot online többletköltség nélkül a BT Sport nem kínál csak online előfizetést. Ez megnehezíti ezeknek a játékoknak a nézését, kivéve, ha már rendelkezik szélessávú csomaggal a szolgáltatás egyik támogatott szolgáltatója mellett.

A BT vásárlói havonta mindössze 9 fontért adhatják hozzá a BT Sport-t, de ha Virgin-val vagy, akkor az ár 18 fontba esik. A Sky és a TalkTalk ügyfelek számíthatnak arra, hogy havonta 29,99 £ fizetnek ugyanazon szolgáltatásért. A Final Four játékok ezután online közvetíthetők a Sky Go, a Virgin TV Go vagy a TalkTalk TV alkalmazások segítségével.

A BT Sport földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Királyságban érhető el, de a VPN-t külföldről is elérheti. Ha általában máshol él, és ideiglenesen az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor továbbra is hozzáférhet a saját országainak streaming platformaihoz, ha VPN-hez csatlakozik..

Kanada

Kanadai zászló

A TSN az egyetlen műsorszolgáltató, amely kanadai NCAA Final Four-et mutat be. Ha ez a csatorna már szerepel a kábel TV-előfizetésében, bejelentkezhet, és azonnal megkezdheti a streaming-t. Ha nincs kábel, dönthet úgy, hogy iratkozik fel digitális átjáróra; ezek napi 4,99 USD, vagy havonta 19,99 USD. A verseny két napja hátra van, azaz minden fennmaradó játékot 9,98 dollárért pattinthat fel.

Mivel a TSN megköveteli, hogy a fizetési módot egy kanadai címhez kapcsolják, a külföldi felhasználók számára nehéz regisztrálni. A más országokban jelenleg utazó kanadaiak azonban továbbra is regisztrálhatnak és megfigyelhetnek egy VPN-en.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztráliai kosárlabda rajongók megnézhetik az idei Final Four játékot az ESPN-en és a Kayo-n. ha a Foxtel vagy a Fetch TV-előfizetésed tartalmazza az ESPN-t, akkor minden megmaradt játékot hozzáadott költség nélkül streaming-en keresztül lehet a WatchESPN vagy a Foxtel Go alkalmazásokon keresztül. Noha a Foxtel csak online tervet kínál, ez túl drága (havonta 54 USD AUD) azok számára, akik egyszerűen csak egy eseményt szeretnének élőben nézni.

Ezekben az esetekben, Kayo a jobb választás. Ez a szolgáltatás általában 25 dollárba kerül havonta, de egy kéthetes ingyenes próbaverzióval jár. Ennek eredményeként regisztrálhat, streaming mind a három hátralévő játékot, és megszakíthatja, hogy elkerüljék a díjat. Noha a Kayo ajándékkártyákat fogad el (azaz bárhonnan regisztrálhat), ellenőrző kódot küld szöveges üzenetben. Mivel ez a szolgáltatás csak az ausztrál telefonszámokat fogadja el, különösen akkor nehéz regisztrálni, ha általában máshol él.

A Fetch, a Kayo és a Foxtel földrajzilag korlátozott. Az ausztrál államok továbbra is hozzáférhetnek hozzájuk más országokból, ha csatlakoznak egy ausztrál VPN szerverhez.

Egyéb helyszínek

Az 2019. évi NCAA március Madness verseny túl sok országban indul, hogy mindegyiket egyenként lefedjék. Még akkor is, ha a fentiekben nem említettük a tiéd, valószínűleg továbbra is megnézheti. Az ESPN a döntő négy és a nemzeti bajnokságot közvetíti a nemzetközi csatornáin, tehát legalább egynek lennie kell bárhol.

Érdemes megemlíteni, hogy még akkor is, ha az ESPN nem érhető el közvetlenül az Ön országában, mégis hozzáférhet ehhez egy másik szolgáltatáson keresztül (például a Foxtel Ausztráliában). Ne feledje azonban, hogy nem garantált, hogy minden szolgáltatás lehetővé teszi, hogy élő TV-t nézzen online.

Melyik csapat várhatóan nyeri ebben az évben?

A 2019-es márciusi őrület-verseny már megragadta a nevét. Az olyan szokásos gyanúsítók, mint az UCLA és a Duke, sehol nem láthatók, mivel azokat nagyrészt olyan csapatok váltották fel, amelyek soha nem jutottak el a döntőbe. Ez különösen megnehezíti a győztes kiválasztását, de az egyes csapatok szezonbeli teljesítménye alapján spekulálhatunk.

A Michigan állam a nyilvánvaló választás: korábban kétszer (1979-ben és 2000-ben) nyerték meg a March Madness-t, és 2009-ben második lett. Viszont távol állnak egy biztos dolgotól: bár a csapat különösen kiegyensúlyozott, a forgalom minimalizálására törekszik. Ez valódi problémát jelenthet a Texas Tech elleni játék során: a Red Raiders a legjobb védekező csapat a versenyen, és idén már kétszer megverték a Michigan államot. A spartaiak mindazt adják, amit kapnak, és ha elveszítik, akkor valószínűleg nagyon közel lesznek.

Az Auburn nagyon erős választás. Ez a csapat jelenleg 11 győzelemből álló sorozatot élvez, és Virginia ellen áll, amely vitathatatlanul a Final Four leggyengébb csapata. Ezenkívül a tigrisek bármilyen tartományban halálosak, és az utóbbi három játékban bebizonyították, több mint 40% -os hárompontos százalékkal. Ha a szokásosnál kissé tovább haladnak, és tartják távol a Virginia De'Andre Hunter-t a labdától, nincs ok arra, hogy ne haladjanak a döntőbe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 14

Adblock
detector