Hogyan nézhetjük a 2023–2023 NFL szezon kábel nélkül: Ingyenes és fizetett lehetőségek

Hogyan nézhetjük a 2023-2023 NFL szezon kábel nélkül

A következő NFL-szezon rajtunk áll! Az NFL streaming lehetőségei soha nem voltak bőségesek. Közel tucat amerikai székhelyű streaming szolgáltatáson kábel nélkül nézheti meg a 2023–2023 NFL szezonot. Az Egyesült Államokon kívül? Néhány kulcsforrás és VPN segítségével továbbra is streamálhat minden NFL-játékot külföldön ebben az évben.

Vegye figyelembe, hogy ez az útmutató csak a 2023–2023 NFL szezon hivatalos forrásait javasolja. Az NFL már régóta népszerű sport világszerte, ám a hozzáférés nem mindig könnyű. Sok rajongó évente illegitim streaming forrásokhoz fordul. Van azonban olyan legitim lehetőség, amelyet ki lehet egészíteni a VPN-hozzáféréssel, hogy a felhasználók könnyen elkapják a legtöbb játékot anélkül, hogy olyan webhelyekre kellene fordulniuk, amelyek biztonsági kockázatot jelenthetnek. Szüksége lehet VPN-re a 2023–2023-as NFL-szezon élő közvetítéséhez ingyenesen vagy külföldön az Egyesült Államokon kívül.

NFL-játékok nézése kábel nélkül külföldön

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor nem kell aggódnia; könnyedén élőben közvetítheti az NFL-játékokat, számos ingyenes lehetőséggel elérhető. De ha külföldről csatlakozik, akkor fontolóra kell vennie néhány további lehetőséget, amelyek közül néhánynak szüksége lehet egy VPN használatára a földrajzi tartalmi korlátozások megkerülésére..

Az NFL-játékokat kábel nélkül bárhonnan nézheti meg:

 1. Iratkozzon fel egy jól megítélt VPN-szolgáltatásra. Az ExpressVPN használatát javasoljuk, de érdemes lehet úgy tekinteni a NordVPN-t és a CyberGhost-ot is, mint amelyek hasonló minőséget nyújtanak.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a választott eszközre, vagy webböngésző-bővítményként (főleg a Chrome-felhasználók számára).
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást, és csatlakozzon a megfelelő szerverhez. Ha például egy amerikai alapú szolgáltatást próbál elérni, csatlakozzon egy amerikai alapú szerverhez.
 4. Ügyeljen arra, hogy törölje a böngésző vagy az eszköz cookie-jait és a gyorsítótár adatait. Érdemes feltölteni egy privát böngészőablakot (inkognitómód a Chrome-ban). Ez segít eltávolítani a jelenlegi helyének további nyomait.
 5. Töltse be a kívánt streaming alkalmazást vagy webhelyet. Mindaddig, amíg a szolgáltatás nem blokkolja aktívan a VPN-kapcsolatokat, hozzáférnie kell a kívánt NFL-patakokhoz. Problémái vannak? Próbáljon felvenni a kapcsolatot a VPN csevegési támogatással; egyes esetekben csak bizonyos VPN-kiszolgálók működnek bizonyos streaming szolgáltatások megkerülése érdekében.

A legjobb lehetőségek az NFL 2023–2023 kábel nélküli nézésére

Azok számára, akik kábel nélkül szeretnék streamálni az NFL-t, a legjobb streaming szolgáltatások a következők:

 • NFL Game Pass: Legjobb lehetőség (Az ExpressVPN használatával minden játékot élőben nézhet meg áramkimaradások nélkül.)
 • YouTube TV (MINKET)
 • Sling TV (MINKET)
 • fuboTV (MINKET)
 • Hulu élő TV-vel (MINKET)
 • PlayStation Vue (MINKET)
 • NÁL NÉL&T TV most (MINKET)
 • Sky TV (UK)
 • Most TV (UK)
 • DAZN (Kanada, Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország, Japán)
 • TSN (Kanada)
 • 7mate (Ausztrália, korlátozott számú játék, VPN-en keresztül elérhető külföldön)
 • Foxtel most (Ausztrália)
 • USTVnow (Minden ország; korlátozott mennyiségű adatfolyam NY-alapú CBS-en és FOX-en keresztül)
 • Amazon Prime Video (Csütörtök éjszakai futball csak az Egyesült Államokban vagy külföldön a VPN-en keresztül)
 • Jehu! Sports App (USA, csak 5 játék)

Mindegyik lehetőség részletesebben belemerülünk, ideértve a költségeket és a konkrét fedezet részleteit.

A legjobb VPN NFL játékokhoz kábel nélkül: ExpressVPN

ExpressVPN-streaming-sport

Az online streaming számos kockázattal jár, de az NFL rajongók számára három kulcsfontosságú probléma merül fel: pufferelés, tartalom blokkolása és az ISP figyelése.

  Hogyan lehet bárhol bárhol megnézni a French Open-ot élőben?

Amikor online tartalmat közvetít, az internetszolgáltató nem csak lecsökkentheti a kapcsolat sebességét, hanem lefojthatja az Ön adatait és eladhatja ezeket az adatokat harmadik fél számára. Több ország jelenlegi törvényei lehetővé teszik az internetszolgáltatók számára, hogy mindkettőt megtegyék, különösen az Egyesült Államokban.

Számos internetszolgáltató szándékosan célozza meg a video stream-eket is, mivel nagy mennyiségű sávszélességet használnak, és célzottan csökkenti ezen stream minőségét nagy forgalom idején (ami akkor is történik, amikor a legtöbb NFL játék zajlik). Ha például NFL-játékokat közvetít mobilon keresztül, akkor sok mobil adatszolgáltató akár 480 pp-ig is ronthatja az adatfolyamát (nagyjából DVD minőség).

Azok, akik külföldön akarnak ingyenes vagy kizárólagos NFL-tartalmat elérni, VPN-t használhatnak a földrajzi tartalmi korlátozások megkerülésére. A VPN-k elrejtik a valódi személyazonosságát, és lehetővé teszik, hogy csatlakozzon egy kiszolgálóhoz az Egyesült Államokban vagy másutt, ahol elérhető NFL-patakok.

Az NFL játékokhoz és a legtöbb sporthoz tesztelt legjobb módszer az ExpressVPN. Nem csak a sport streaming szolgáltatások által könnyen megkerüli a tartalmi korlátozásokat, hanem a leggyorsabb szerverek között is. Megszakítás nélkül élvezheti a HD stream-eket, amelyekért fizet.

Javasoljuk, hogy csatlakozzon egy ExpressVPN német szerverhez, hogy megnyissa az összes játékot és megkerülje az NFL Game Pass elektromos áramforrásait.

OLVASÓ OLDAL: Itt spóroljon meg 49% -ot az ExpressVPN-en

Az NFL élő nézése a világ bármely pontján

Az NFL műsorszórási joga eltérő, de a legjobb választás az élő játékok nézése a világ bármely részén NFL Game Pass. Az Egyesült Államokban az NFL Game Pass csak igény szerint közvetítést kínál a játékok lejátszása után, míg az Egyesült Királyságban és Írországban egyes játékok el vannak töltve. De sok más országban, köztük Németországban, Svájcban és Ausztriában az NFL Game Pass az összes 250+ NFL 2023 játékot korlátozás nélkül élőben közvetíti..

Az NFL játékokon keresztül élő streaming hozzáférést kaphat az NFL Game Pass segítségével, az alábbiak szerint:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatásra, például ExpressVPN-re vagy más ajánlott opcióra.
 2. Csatlakozzon egy olyan ország VPN szerveréhez, ahol a Game Pass teljes élő közvetítést kínál, például Németországban.
 3. Menj a NFL Game Pass weboldal és iratkozzon fel.
 4. Élő közvetítés az NFL játékaidról egész szezonban (és egy 7 napos ingyenes próbaverzióval)

Hogyan nézheti meg az NFL kábel nélkül ingyen

Az 2023–2023 közötti NFL-szezonban több mint 250 játékot játszanak majd az Egyesült Államok (és néhány külföldön) stadionjain. Ezeknek a játékoknak a többségét, ha nem is, az egész világon fizetett streaming szolgáltatásokon keresztül nézheti meg. Van azonban néhány ingyenes lehetőség, amellyel bárhol a világon élhet.

Amazon Prime Video

Bár nem teljesen INGYENES lehetőség, ha már van Amazon-fiókja, akkor további költségek nélkül megszerezheti a Saturday Night Football játékot. És ha külföldön vagy, egy VPN arra törekszik, hogy megkerülje az Amazon tartalomblokkolását, így a csütörtök esti focimeccseket bárhol a világon közvetítheti a Prime Video segítségével.

Jehu! Sport app

A Yahoo! A sportos mobilalkalmazásnak ebben az évben 5 játékja lesz elérhető, az első szeptember 12-én és az utolsó december 20-án. Ha sikerül letöltenie ezt az alkalmazást, ingyenesen megnézheti ezeket a játékokat.. Lehet, hogy letöltheti és patakba helyezheti a Yahoo! Sport az Egyesült Államokon kívül, VPN-sel.

7mate (Ausztrália szabadon)

Az ausztrál szabad levegőhálózat 7 munkatársa négyéves megállapodást kötött az NFL-lel, amely tavaly lejárt. Még semmit nem jelentettek be, de feltételezve, hogy új megállapodás jön létre, a 7mate életképes lehetőség lesz. Ausztrálián kívüli bárki hozzáférhet 7 társfolyamhoz VPN-sel.

  Hogyan nézheted ingyen online a 2023. évi Abu Dhabi Grand Prix-ot

USTV most

Az USTV Now két kulcsfontosságú, az Egyesült Államokban működő sugárzási csatorna: FOX és CBS. A szolgáltatás használatával egész évben korlátozott számú játékot nézhet. Az USTV Now teljesen ingyenesen használható a világ bármely pontján.

NFL-játékok nézése az Egyesült Államokban

NFL kábel nélkül 2023

Az Egyesült Államokban több műsorszolgáltató megosztja az NFL-hez fűződő jogokat. Az NFL sugárzási jogokat jelenleg a következők osztják meg:

 • NFL Game Pass (Élő játékok elérhetőek a VPN feloldása révén)
 • CBS (AFC játékok)
 • FOX (NFC játékok, kedd esti foci)
 • NBC (vasárnap este futball)
 • ESPN (hétfőn esti foci)
 • NFL hálózat (csütörtök esti foci)
 • Amazon Prime Video (csütörtök éjszakai futball)
 • Jehu! Sportalkalmazás (5 játék szeptember 12-től2023-ig)

Ahhoz, hogy kábelek nélkül hozzáférhessen ezekhez az opciókhoz, több különböző streaming szolgáltatásra lesz szüksége. Jelenleg a legjobb egyszolgáltatási lehetőség, amely a legtöbb játékot biztosítja az állami oldalon, a YouTube TV. Havi 49,99 dollárért a YouTube TV a CBS, a FOX, az NBC és az ESPN-t hordozza. Ez azt jelenti, hogy megkapja az AFC, az NFC, a Vasárnap Éjszaka és a Hétfő Éjszaka Labdarúgást. Kombinálja ezt egy Amazon Prime Video-fiókkal (havonta külön-külön 8,99 USD, bár a Prime Video egy szokásos Amazon-fiókkal is érkezik), és teljes lefedettséggel rendelkezik a 2023–2023-as NFL-szezon kábel nélküli nézésére..

Ha mindent egy tető alatt akar tartani, érdemes fontolgatnia az NFL Game Passot. Ez a szolgáltatás minden egyes amerikai játékot igény szerint kínál, miután elindult, áramszünetek nélkül. De ha mindent élőben szeretne nézni, regisztrálhat az NFL Game Pass-ra, és VPN-en keresztül csatlakozhat fiókjához egy országhoz, ahol minden élő játék elérhető a szolgáltatáson keresztül (beleértve Németországot, Svájcot, Spanyolországot és más euróövezeti országokat)..

Alternatív lehetőségek a 2023–2023 NFL nézéséhez az Egyesült Államokban

Van néhány kissé összetettebb keverési és illesztési lehetőség, amelyeket alkalmazhat, hogy meglehetősen széles lefedettséget kapjon. Például az egyik módszer a beszerzés Amazon Prime Video a Saturday Night Football-hoz. Innentől hozzáadhatja a CBS All Access mint elsődleges csatorna az AFC játékokhoz.

Az egyetlen hiányossága az NFC játékok (FOX), a hétfőn futball (ESPN) és a vasárnap éjszakai futball (NBC).. Ha havonta 25 dollárért hozzáadja a Sling TV kék csomagját, akkor FOX és NFL hálózatot kap.

Ezekkel a lehetőségekkel szinte minden NFL-csatorna megvan, az ESPN és az NBC kivételével, és a teljes költségek a következők:

 1. Amazon Prime Video: 8,99 USD / hó
 2. CBS teljes hozzáférés: 5,99 USD / hó
 3. Sling kék: 25 USD / hó

Összesen: 39,98 USD / hó

Kutatásaink szerint ez a kombináció az egyetlen legjobb lehetőség, hogy a legtöbb NFL játékot kábel nélkül az Egyesült Államokban a legkevesebb költséggel megszerezzék. Ha azonban a több szolgáltatás igénybevétele nem jelent problémát, javasoljuk, hogy fontolja meg a YouTube TV-t vagy a Hulu Live TV-t.

Végül, ne számolja ki a DAZN-t az Egyesült Államokban. A DAZN 20 dollárba kerül az Egyesült Államokban (vagyis 99 dollár évente). Noha a szolgáltatás nem szállítja az NFL-t az amerikai piacon, találtunk egy VPN-t (beleértve az ExpressVPN-t), amely a DAZN Canada-val (amely élő NFL-játékokat kínál az NFL Game Pass-on keresztül) működik. Ezzel a kombinációval élő NFL-játékokat és sokkal alacsonyabb költségeket kaphatsz.

SzolgáltatásMinimális költség / hónapTrial PeriodNFL műsorszolgáltatók
fuboTV $ 54.99 7 nap FOX, CBS, NBC, NFL hálózat
YouTube TV $ 49.99 7 nap FOX, CBS, NBC, ESPN
Sling TV (narancs + kék) $ 40 7 nap FOX, NBC, ESPN, NFL hálózat
Hulu élő TV-vel $ 44.99 7 nap FOX, CBS, NBC, ESPN
PlayStation Vue $ 49.99 5 nap FOX, NBC, ESPN (54,99 USD / hó csomag hozzáadja az NFL hálózatot és a CBS Sports Network-t)
NÁL NÉL&T TV most $ 50 7 nap FOX, CBS, NBC, ESPN
  Az AEW Fyter Fest 2023 élő közvetítés online megtekintése

Nézze meg az NFL-játékokat Kanadában

Kanada NFL kábel nélkül 2023

A kanadai NFL rajongóknak van néhány lehetőségük arra, hogy 2023-ben nézzék az NFL-t. A rajongók hozzáférést kaphatnak a NFL Game Pass egyszeri befizetésként 74,99 USD-ért, hogy megtekinthesse a teljes élő játékot és minden szezonbeli játék visszajátszását. A kanadai NFL rajongók két másik forrásból is kábel nélkül nézhetnek NFL játékot:

 • DAZN (NFL Game Pass-tal): $ 20 / hó CAD
 • TSN Direct (RDS Direct franciául): 24,99 USD / hó CAD

Ha látni szeretne minden NFL játékot, a DAZN a legjobb választás. A DAZN nemcsak streaming jogokkal rendelkezik a legtöbb NFL játék Kanadában, hanem az NFL Game Pass szolgáltatást is kínálja. És az Egyesült Államokban ellentétben, ahol a Game Pass csak NFL visszajátszásokat kínál, Kanadában a Game Pass a játékokat élőben és HD formátumban kínálja..

A DAZN drágább Kanadában, mint sok más helyszínen, ahol elérhető, de számos sport- és sportolási lehetőséget kínál, amelyek igazolják a magasabb árat. A TSN egy másik lehetőség. A szolgáltatás önálló streaming alkalmazással rendelkezik. A TSN a legtöbb NFL-játékot Kanadában is végzi.

NFL-játékok nézése az Egyesült Királyságban

Egyesült Királyság NFL kábel nélkül 2023

Az Egyesült Államokon kívül az Egyesült Királyság az amerikai futball harmadik legnépszerűbb helye. Van néhány könnyen hozzáférhető lehetőség az Egyesült Királyság NFL rajongói számára is. Az NFL legjobb választási lehetőségei az Egyesült Királyságban:

 • Most TV (Sky Sports hozzáférés): 6,99 GBP / hónap a Now TV számára, plusz 5,99 £ / hónap a Sky Sports Mobile számára
 • NFL Game Pass

Most a TV lehet a legjobb megoldás azok számára, akik hozzáférést akarnak a Sky TV-hez és a Sky Sports-hoz anélkül, hogy bármilyen berendezéshez lenne szükségük. Minimálisan megszerezheti a Now TV Entertainment Pass-ot, majd hozzáadhatja a Sky Sports Mobile-hez. A teljes költség alig havonta 13 font, ami sokkal olcsóbb, mint a Sky TV-hez való közvetlen feliratkozás, ami viszonylag drága lehet..

Hogyan nézhetem NFL játékokat Ausztráliában

Ausztrália NFL kábel nélkül

Két vezeték nélküli lehetőség van az NFL-hez Ausztráliában:

 • NFL Game Pass: 249 USD / év AUD
 • Foxtel most: 40 USD / hónap AUD + 29 USD / hónap AUD kiegészítő
 • 7mate: ingyenes (meghatározatlan)

Az NFL Game Pass a legjobb út az Ausztráliai NFL rajongók számára, mivel a legtöbb játékot élőben közvetíti, és minden más játékot igény szerint, teljes visszajátszással. Számos eszközön is könnyű letölteni és közvetíteni. Azok számára, akik ingyenes útvonalat akarnak, a 7mate néhány válogatott játékot folytat a szezon során. Mivel ez egy ingyenes, levegő nélküli TV-lehetőség, beállíthatja az antennát. A Foxtel Now szintén életképes lehetőség, bár az ára nem feltétlenül a legjobb, ha a hozzáférés havonta 69 dollár.

Nézze meg az NFL-t Európában

Néhány lehetőség létezik az Egyesült Királyságon kívüli európai országok számára. Európában az NFL streaming néhány lehetősége a következő:

 • DAZN (Németország, Ausztria, Svájc, Olaszország): 9,99 € / hó
 • NFL Game Pass (Európa legnagyobb része): Az árak országonként változnak

Ha rendelkezésre áll, a DAZN remek lehetőség. Nem csak az NFL Game Pass-ot kínálja, hanem rengeteg egyéb sportolási lehetőséget is kínál. Alacsony költsége miatt az európai NFL rajongók számára szilárd belépést jelent.

Azokban az európai országokban, ahol a DAZN nem érhető el, az NFL Game Pass opcióval vehetik igénybe, ha rendelkezésre állnak. Az árak országonként változnak, ezért érdemes ellenőrizni, hogy ezek az árak miért jelentkeztek be az országodból az NFL Game Pass webhelyre. Noha az NFL Game Pass minden amerikai NFL játékot élőben kínál számos országban, csak néhány országban nyújthat visszajátszásokat.

NFL 2023–2023 szezon útmutató

Ha ebben a szezonban több mint 250 játék történik, kicsit nehéz lehet minden játék elkapása. A teljes élmény elérése érdekében azonban az élő streaming lehetőségeket keverheti az igény szerinti visszajátszásokkal. Számos forrás közül választhat a közelgő játékok teljes ütemezéséhez.

 • Az NFL.com ütemezése
 • Az ESPN NFL ütemezése
 • A Google NFL ütemezése

Előfordulhat, hogy az egyes műsorszolgáltatók menetrendjeit is megtalálja, amelyek részletezik, hogy milyen játékok elérhetőek a hálózatukban, és mikor. Ellenőrizze az „NFL” szakaszt azokra a webhelyekre nézve, hogy rendelkezésre állnak-e az adási ütemtervek.

About the author