Hogyan nézhetjük meg az AEW (All Elite Wrestling) Dynamite online oldalt bárhol

Hogyan nézhetjük meg az AEW - Dynamite játékot online bárhonnan

HATÁS: Dinamit premierje: 8:00 EST (1:00 BST) október 2-án, egy új, két órás epizóddal, amely minden szerdán megjelenik. Ez jó hír a birkózó rajongók számára, mivel azt jelenti Dinamit nem ütköznek a világhálón Smackdown vagy Nyers azt mutatja, melyik lesz hétfőn és pénteken. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan kell élőben közvetíteni HATÁS: Dinamit külföldről (az Egyesült Államokon kívül).

Ezt meg kell jegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Az AEW népszerűsége miatt valószínű, hogy nem hivatalos adatfolyamok lesznek elérhetők. Ezek azonban gyakran csak késleltetett, alacsony felbontású videókat szolgáltatnak, és bármikor levonhatók a szerzői jogok megsértése miatt. Rengeteg törvényes módon nézheti meg Minden elit birkózás: Dinamit online, nincs ok megbízhatatlan, jogosulatlan adatfolyamok használatára.

Ezt a műsort csak földrajzilag korlátozott platformon sugározzák. Ez azt jelenti, hogy a nézéshez VPN szükséges HATÁS: Dinamit külföldön.

Hogyan élj élő közvetítéssel Az összes elit birkózás: Dinamit külföldön VPN segítségével

Számos platform blokkolja a felhasználókat a helyük alapján, IP-címük alapján. A virtuális magánhálózat (VPN) egy közvetítő szerveren keresztül továbbítja a forgalmat a választott helyre. Az Ön IP-címét ebből a helyről váltja át, lehetővé téve a földrajzi korlátozások megkerülését. A feloldás és az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket Minden elit birkózás: Dinamit bárhonnan a világon, VPN használatával:

Így nézheti meg az összes elit birkózást: a Dynamite bárhonnan, VPN segítségével:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Különösen ajánljuk ExpressVPN bár a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez. Ez elrejti a valódi IP-címét, és becsapja a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokat arra gondolva, hogy valójában az Egyesült Államokban tartózkodik.
  4. Jelentkezzen be a TNT-be a kábelszolgáltató adataival vagy egy támogatott over-the-top szolgáltatással. Ne feledje, hogy e szolgáltatások regisztrálásához szükség lehet egy amerikai címhez kapcsolódó fizetési módra.
  5. Végül próbáld élőben nézni a TNT-t. A legtöbb esetben az adatfolyamnak azonnal be kell töltenie. Ha nem, törölje böngészője cookie-jait és gyorsítótárát, majd töltse be újra az oldalt.

Mint HATÁS: Dinamit élőben fog élni, fontos, hogy néhány percet tegyen idő előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy VPN képes-e felszabadítani a TNT-t. Ilyen módon, ha bármilyen problémája merül fel, akkor továbbra is van ideje kapcsolatba lépni a VPN ügyfélszolgálatával és valószínűleg nem kell elmulasztania az adás kezdetét.

Az All Elite Wrestling nézése: Dynamite az amerikai tévében

USA zászló

Minden elit birkózás: Dinamit kizárólag a TNT-n repül az Egyesült Államokban. Ha a kábeltévé-csomagja már tartalmazza a TNT-t, akkor egyszerűen bejelentkezhet a weboldalra, és azonnal megkezdi a nézést hozzáadott költség nélkül. De mi van, ha nincs kábel, vagy ha a szolgáltatót nem támogatja? Ne ess pánikba: rengeteg módon lehet nézni HATÁS: Dinamit kábel nélkül.

Jelenleg Sling TV, AT&A T TV MOST (korábban DirecTV Now néven), a Hulu Live TV-vel, a PlayStation Vue-vel és a YouTube TV-vel mind lehetővé teszi a TNT élő közvetítését. Azt javasoljuk, hogy használja a Sling TV-t, egyszerűen azért, mert havonta 15 USD USD, ez a legolcsóbb lehetőség. Hogy az említett, a fenti szolgáltatások mindegyike ingyenes próbaverziót kínál, tehát semmi sem akadályozhatja meg a kipróbálást, és a próbaverzió előtt megszakíthatja a költségek kiszámításának elkerülése érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy az összes fenti szolgáltatás régiófüggő és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ugyanakkor külföldön is bejelentkezhet és streamálhat, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy megnézheti HATÁS: Dinamit kockázatmentes és teljes visszatérítést igényel, ha elégedetlen.

Megnézhetek AEW: Dynamite-t az Egyesült Államokon kívülről?

földgömb világtérkép

Vannak olyan pletykák, amelyek kavarognak HATÁS: Dinamit az Egyesült Királyságban az ITV4 és a kanadai TSN közvetíti. Annak ellenére, hogy a Minden elit birkózás: Dinamit A premier gyorsan közeledik, az AEW még mindig nem zárta le a nemzetközi műsorszolgáltatókkal kötött megállapodásokat. Valójában a Young Bucks (akik az AEW alelnökei) szerint továbbra sem tisztázott, hogy megállapodást kötnek-e az első epizód levegője előtt.

Ha nem születik megállapodás, akkor ez lehetséges HATÁS: Dinamit egyszerűen csak a B / R Live és a Fite TV-ben fog sugározni, ugyanúgy, mint az AEW fizetős nézetei. Jelenleg azonban csak spekuláció. Ezt a bejegyzést frissítjük, amint további információk elérhetővé válnak.

Mit tudunk az AEW-ról: Dynamite?

A részletek jelenleg kevés és távol vannak, de ezt tudjuk HATÁS: Dinamit TV-14 besorolású lesz, és nem jelennek meg élőben a nyugati parton, ehelyett a délutáni PST óráig sugároznak. Néhány streaming szolgáltatás (TNT, Hulu és AT&T TV MOST) egy kelet-parti patak használata, azaz lehetővé teszik, hogy néhány órával a szokásosnál korábban elkapják az akciót.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 57

Adblock
detector