Hogyan nézhetjük meg az MLS Cup 2019-es rájátszást online módon (megkerülő áramkimaradások)

Hogyan nézhetjük élőben az Mls Cup rájátszást

A 2019. évi Major League Soccer rájátszás október 19-én kezdődött. Mindegyik konferencia hat csapata bejutott a rájátszásba, amely a november 10-i utolsó meccsen tevékenykedik. A szurkolók online a rájátszásban, Az ilyen adatfolyamokhoz való hozzáférés attól függ, hogy hol él. Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet az MLS Cup rájátszását élőben online nézni

Vegye figyelembe, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Annak ellenére, hogy rendelkezésre állnak harmadik féltől származó stream-ek, ezek gyakran lagikusak, alacsony felbontású videóval. Ezenkívül bármikor offline állapotban is lehet venni a szerzői jogok megsértése miatt. Szerencsére rengeteg jogos mód van az MLS Kupa online nézésére, tehát nincs szükség nem hivatalos adatfolyamokra.

Az MLS Kupa rájátszásban szereplő játékok csak a régiókhoz kötött platformokon jelennek meg, ami azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége a külföldről történő nézéshez.

Hogyan nézhetjük meg az MLS-kupát külföldön VPN segítségével

A regionális áramszünet korlátozások megakadályozhatják Önt, hogy élőben közvetíthesse az MLS játékokat, amelyekben szerepel a kedvenc helyi csapat. Hogy megkerülje ezt, javasoljuk a VPN használatát. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN titkosítja az eszköz összes internetes forgalmát, és közvetítő szerveren keresztül továbbítja azt a felhasználó által választott helyre. Ebben az esetben csak a következőket kell tennie:

  1. Iratkozzon fel VPN-re. Az ExpressVPN ehhez jól működik, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Telepítse a VPN alkalmazást.
  3. Csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban, amely kívül esik az elektromos áramforráson.
  4. Nézze meg a játékot élő áramszünet korlátozások nélkül Ha bármilyen problémája van, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd próbálja újra.

Hogyan nézhetem élőben az MLS Cup 2019 meccseket?

USA

USA zászló

Az MLS lefedettsége meg van osztva az ESPN és a FOX Sports között. Ha a kábeltévé-előfizetés már tartalmazza ezeket a csatornákat, akkor bejelentkezhet a megfelelő webhelyre, és élőben nézheti a játékokat hozzáadott költség nélkül.

A jó hír az kábel nélkül sokféleképpen lehet nézni. A YouTube TV, a Hulu Live TV-vel és a Sling TV mindkettőt kínálják. Azt javasoljuk, hogy használja a Sling TV-t, csak azért, mert havonta 25 USD-ért ez a legolcsóbb lehetőség.

Felhívjuk figyelmét, hogy az összes fenti szolgáltatás földrajzilag blokkolva van. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy VPN-hez kell kapcsolódnia ahhoz, hogy használni tudja őket. Az ExpressVPN 30 napos kockázatmentes pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, azaz kipróbálhatja és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen..

Kanada

Kanadai zászló

Kanadának két MLS rájátszási műsorszolgáltatója van: az egyik az angol nyelvű lefedettség (TSN), a másik a francia (TVA). A TVA-t ingyenesen közvetítheti online, regisztráció nélkül, és ha a kábeltelevíziós csomagja magában foglalja a TSN-t, akkor ezeket a játékokat is hozzáadott költség nélkül nézheti meg..

A TSN csak online hozzáférést is kínál, amely lehetővé teszi a 2019-es MLS rájátszás csatornák nélküli közvetítését. A napi átutalások 4,99 USD-t fizetnek, de havi bérlet megvásárolható 19,99 $ -ért.

Mind a TSN, mind a TVA földrajzilag korlátozott. Ezeket a külföldi szolgáltatásokat továbbra is használhatja, ha kapcsolódik egy kanadai VPN szerverhez.

Az MLS Cup 2019-es rájátszásai

DátumalkatrészKezdési idő (EST)
Október 24 Philadelphia vs Atlanta ESTE 8
LAFC vs. LA Galaxy 22:30
Október 29 Seattle vs. TBD 22:00
Október 30 Toronto vs. TBD ESTE 8
November 10 MLS Kupa döntő 15:00

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 22

Adblock
detector