Hogyan nézhetjük meg az NFL Games Online és az élő közvetítést külföldről

Hogyan nézhetem az NFL Online és az élő közvetítést külföldről (1)

Az NFL alapszakasz szeptember 5-én kezdődik, és február 2-ig tart, a Super Bowl-nal zárul. A legtöbb mérkőzés 10:00 körül indul PST / 13:00 EST-nél, ami azt jelenti, hogy egyes játékok egyszerre indulnak. Ennek eredményeként a megtekintési ütemtervet hozzá kell igazítania azokhoz a csapatokhoz vagy játékokhoz, amelyeket meg szeretne nézni. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az NFL-játékokat élőben közvetíteni, kábel nélkül:

Vegye figyelembe, hogy ez a bejegyzés csak hivatalos NFL-streameket fog ajánlani, így külföldön utazva csatlakozhat a szokásos otthoni streaming szolgáltatásaihoz. Noha az engedély nélküli patak elengedhetetlen eleme a magas színvonalú sporteseményeknek, addig nincs ok erre. Ezek az adatfolyamok gyakran megbízhatatlanok és alacsony színvonalúak, és nincs garancia arra, hogy a játék egészében megmaradnak. Az NFL-játékokat annyi legitim módon nézve, ha nem szankcionált élő közvetítéseket igényel, semmi haszonnal jár..

A legjobb VPN az NFL streaminghez: ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

Ha távol van otthonától, biztonságban maradhat online az NFL játékok közvetítése közben, és VPN használatával legyőzheti a földrajzi korlátozásokat.. Az ExpressVPN használatát javasoljuk: ez egy nagy sebességű szolgáltatás, kiterjedt szerverhálózattal és a fejlett biztonsági szolgáltatások széles skálájával. Ezenkívül az ExpressVPN kiválóan alkalmas streamingre, mivel egyike a kevés fennmaradó VPN-nek, amely képes megbízhatóan felszabadítani olyan platformokat, mint a Netflix.

Csak egy percig tart a regisztráció. Először válassza az előfizetés hosszát (egy, hat vagy tizenkét hónap). Ezután fejezze be a fizetési folyamatot. Az ExpressVPN tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, amely elég hosszú ahhoz, hogy megnézhesse a teljes NFL előszezont. Ha elégedetlen a szolgáltatással, akkor visszavonhatja és teljes visszatérítést kaphat.

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

AZ NFL LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. Az ExpressVPN gyors és megbízható, erős adatvédelmi és biztonsági funkciókat tartalmaz, és bárhonnan feloldja az ESPN-hez hasonló platformokat..

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Az NFL játékok streamingje VPN segítségével

Új a VPN-eknél? Az NFL játékok VPN segítségével történő nézése nem lehet könnyebb.

Az NFL-játékokat élőben, a VPN-sel nézheti meg:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Már lefedtük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost is erőteljes és olcsó alternatívák.
 2. Ezután töltse le a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy az operációs rendszeréhez megfelelő verziót kapjon.
 3. Döntse el, melyik alábbi forrást szeretné használni. Vegye figyelembe, hogy a legtöbb esetben fizetési módot kell igényelnie a helyi címhez kapcsolva, így ez a módszer előfizetéssel rendelkezők számára, akik külföldre utaznak.
 4. Csatlakozzon a megfelelő ország szerveréhez. Például egy amerikai szervert használ fel az ESPN feloldásához, vagy egy brit szervert a BBC iPlayer számára.
 5. Próbálja meg betölteni a tartalmat a webhelyről. Meg kell találnia, hogy szinte azonnal betöltődik. Ha továbbra is hibaüzenetet kap, töltse újra az oldalt, és próbálja újra.

Fontos, hogy a megtekinteni kívánt esemény kezdete előtt próbálja meg a fenti lépéseket. Ez sok időt biztosít arra, hogy bármilyen kérdés esetén felvegye a kapcsolatot a VPN támogatási csoportjával.

Hol nézheted online az NFL játékokat?

Míg az NFL hatalmas Amerikában, rajongói vannak szerte a világon. Ami azt jelenti, hogy az NFL lefedettség számos helyszínen elérhető lesz. Vessen egy pillantást az alábbiakban található országspecifikus útmutatókra, hogy megtudja, hol nézheti meg az összes akciót élőben.

Lásd még: Az NFL játékok továbbadják a Kodi-t

USA

USA zászló

A jó hír az, hogy Amerikában minden NFL mérkőzést élőben meg lehet nézni online. A rossz hír az, hogy minden játék az öt különböző hálózat egyikén lesz. Ha azonban megjegyezte az ütemtervet, az nem olyan rossz. Itt van egy bontás:

Hétfő esti játékok: ESPN

Csütörtök és szombat esti játékok: NFL Network

Vasárnap délutáni AFC játékok: CBS

Vasárnap délutáni NFC játékok: FOX

Vasárnap este: NBC

Még egy figyelemre méltó dolog: ha egy játék kizárólag az NFL hálózatra vagy az ESPN-re vonatkozik, akkor azon régiók helyi TV-állomásain is megjelenik, ahonnan a játékcsapat származik. Ha már megkapja ezeket a szolgáltatásokat a kábelcsomag részeként, akkor külön díj nélkül nézheti meg. A csütörtök esti játékokat élőben közvetítheti az Amazon Prime Video-on is.

Ha azonban nincs kábel, van néhány top-the-streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi. A YouTube TV az összes fenti csatornát magában foglalja az NFL Network kivételével, havonta 40 USD-ért, a PlayStation Vue pedig teljes, átfogó NFL lefedettséget kínál a Core csomag részeként, amely havonta 49,99 USD-t fizet. A legolcsóbb opció azonban a Sling TV: a Narancssárga és Kék előfizetés havi 25 dollárba kerül, és lehetővé teszi az ESPN, a FOX és az NBC élő közvetítését. Ezek a szolgáltatások csak angol nyelvű kommentárokat nyújtanak.

Ha külföldre utazik, a játékok blokkolva vannak, így VPN-re lesz szüksége a szokásos otthoni streaming szolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz.

UK

Brit zászló - union jack

A brit NFL rajongók az összes akciót élőben közvetíthetik a Sky Sports csatornán. Ha Ön már Sky előfizető, havonta további 20 fontért felveheti a szükséges sportcsatornákat, és élőben nézheti meg a Sky Go alkalmazást.

NFL-t szeretne nézni kábel nélkül? A legegyszerűbb módszer az NFL Game Pass. Ez évi 143,99 fontba kerül, és hozzáférést biztosít minden játékhoz, beleértve a Super Bowl élő és igény szerinti játékát is. Ez fizethető négy £ 36 részletben, ha úgy akarja.

Jelentkezhet a Sky Sports-ba egy Now TV előfizetéssel, de a teljes Sky Sports-ajánlat helyett csak az NFL-szezonban kiválasztott játékokat nézheted meg. Ez is meglehetősen drága nézési mód, mivel a havi bérletek mindegyike 33,99 GBP-t fizet.

Végül ott van a BBC iPlayer. A heti kiemelt események, mint a Super Bowl, a BBC2-en is megjelennek, de sajnos más mérkőzések nem érhetők el.

A külföldre utazó briteknek VPN-re lesz szükségük, például az ExpressVPN-hez, hogy csatlakozzanak ezekhez a szolgáltatásokhoz, ha külföldön vannak.

Mexikó

Flag_of_Mexico

Az Egyesült Államokhoz hasonlóan Mexikóban is különböző műsorszolgáltatók vannak a hét különböző napjain játszott játékok számára. A csütörtök este és a vasárnap délutáni mérkőzések továbbra is elérhetők lesznek az NFL hálózaton keresztül, de a Fox Sports Latin-Amerikában is. Mindkét szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy spanyolul vagy angolul nézzenek.

A kiválasztott vasárnap délutáni játékok megnézhetők akár a Fox Sports, akár a Televisa. Vegye figyelembe, hogy noha a Televisa valószínűleg nem fog annyi televíziós csatornát közvetíteni, mint a prémium versenytársai, ingyenesen nézheti meg.

Végül az ESPN Latin America az összes vasárnap és hétfőn esti játékot, valamint a Super Bowl és a Pro Bowl játékot jeleníti meg. Az ESPN spanyol és angol nyelven ír kommentárokat, bár lehet, hogy az ESPN3-n keresztül kell nézni az utóbbi eléréséhez.

Ha Mexikón kívül utazik az ExpressVPN használatával, akkor biztosan továbbra is csatlakozhat streaming szolgáltatásaihoz a szokásos módon.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

Franciaországnak két hivatalos NFL-műsorszolgáltatója van: a W9 és a W9 beIN Sports. A W9 azonban csak a Super Bowl-ot fogja mutatni. A beIN viszont minden mérkőzést élőben megmutatja, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igény szerint nézzék meg a korábbi játékokat. Az árak havonta 14 eurótól kezdődnek, bár ez a csomag egy éves szerződést köt. Ehelyett azt javasoljuk, hogy válassza ki a havi, 15 eurós előfizetést.

A beIN Sports rendszeresen foglalkozik nagy sporteseményekkel, különféle nyelveken, és számos francia nyelvű csatornával rendelkezik. Bár nincs garancia arra, hogy az NFL francia kommentárokat fog kapni, valószínűnek tűnik.

Még egyszer, ha külföldi otthoni streaming szolgáltatásait szeretné elérni, akkor VPN-t kell használnia.

Spanyolország

Spanyol zászló

A Movistar + exkluzív NFL adási jogokkal rendelkezik Spanyolországban. Minden NFL játék élőben elérhető lesz a Movistar Deportes útján, de sajnos a Movistar szélessávú és TV-vel kell rendelkeznie, hogy bármit megnézhessen. Ha már előfizető, akkor a sportcsomagot havonta további 10 euróért hozzáadhatja, de az új ügyfelek számíthatnak arra, hogy legalább 90 eurót fizetnek, és nem fogják tudni nézni, amíg szolgáltatásaikat nem telepítik otthonukba..

Ha külföldre utazik, használja az ExpressVPN szolgáltatást a szokásos Movistar tartalom eléréséhez.

Ázsiai országok

Az NFL Game Pass teljes adásokat kínál az ázsiai-csendes-óceáni térség nagy részén. Ez a szolgáltatás azonban nem teljes mértékben elérhető a következő országokban:

 • Hong Kong
 • Indonézia
 • Malaysia
 • Singapore
 • Taiwan
 • Thaiföld
 • Vietnam
 • Kambodzsa
 • Laosz

Az NFL Game Pass az NFL összes játékát és a Super Bowl-ot kínálja ezekben a régiókban is.

Ha ezekbe a régiókba utazik, a VPN segítségével a szokásos módon hozzáférhet otthoni tartalmához.

Egyéb helyszínek

A fenti mini-útmutatók távol állnak az NFL-források kimerítő listájától. Ha országát nem említik, továbbra is jó eséllyel élőben nézheted élőben. Csak nézze meg a NFL nemzetközi műsorszolgáltatók teljes listáját, és keresse meg hivatalos forrásait a régiójában.

Átadhatom az NFL-t egy ingyenes VPN-sel?

Noha az ingyenes VPN-ek egyszerűen úgy tűnhetnek, hogy biztonságban maradnak az interneten, erősen javasoljuk, hogy kerülje el őket. Mindenekelőtt nem alkalmasak streamingre: sokkal több felhasználóval, mint prémium szolgáltatásokkal, de még kevesebb kiszolgálóval is számíthat időszakos kapcsolatokra és szaggatott, dadogó videóra, ha egyáltalán pufferel. Ezek a problémák csak az élő HD videó esetén súlyosbodnak, amelynek megnézése viszonylag gyors sebességet igényel. Egyes ingyenes VPN-k emellett havi adatkorlátokat írnak elő, ezért nagyon valószínűtlen, hogy a NFL-et annyi nézni tudja, amennyit csak szeretne.

Van egy másik probléma: az ingyenes VPN-k korábban már félrevezetik a felhasználókat. Például több tucat ingyenes Android „VPN” van, amelyek egyszerűen csak rosszindulatú szoftverek telepítését kísérlik meg, és valójában nem titkosítanak semmilyen forgalmat. Láttuk azokat az eseteket is, amikor egy ingyenes VPN-szolgáltató visszaélt felhasználóinak bizalmával, ideértve azt is, amikor a felhasználók akaratlanul hozzájárultak a botnethez. To saját és személyes adatainak védelme érdekében egy olyan jó hírű VPN-t ajánlunk, amely a felhasználók adatvédelmét helyezi előtérbe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

Adblock
detector