Hogyan nézhetjük online a MotoGP-t élőben és ingyenesen

Hogyan nézhetem a MotoGP-ot élőben?

A 2019-es szezon a Katar Moto2 - Moto3 tesztekkel kezdődik március 10-én, és a valenciai közösség Grand Prix-vel november 17-én ér véget. Időközben azonban rengeteg várakozást lehet várni, összesen 28 rendezvénnyel, beleértve a Az Argentína GP-je március 31-én. Az akció kétféle módon érhető el: személyesen utazzon 15 országba, részt vegyen minden rendezvényen, vagy olvasson tovább, hogy megismerje, hogyan közvetítheti az egész MotoGP-szezont online.

Fontos megjegyezni, hogy csak a MotoGP hivatalos műsorszolgáltatóit ajánljuk. Ez magában foglal néhány ingyenes lehetőséget. Sajnos az engedély nélküli patakok csak elkerülhetetlenek, különösen olyan kiemelkedő sportesemények esetén, mint a MotoGP. De ezek a patak gyakran alacsonyabb szintű élményt nyújtanak, késleltetett, alacsony felbontású videóval. Ráadásul nem ritka, ha a jogosulatlan stream-eket részben átkapcsolják offline módon, így esetleg nem is látják a verseny végét. Olyan sokféle legitim nézési módszer nélkül nincs ok támaszkodni a nem hivatalos forrásokra.

A streaming platformok gyakran földrajzilag korlátozzák azok tartalmát, azaz csak egy adott országból érhetők el. Ennek eredményeként VPN-re lesz szüksége ezeknek a szolgáltatásoknak a külföldi használatához.

A MotoGP legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, megakadályozva, hogy a hackerek, az internetszolgáltatók (ISP), a munkáltatók vagy a kormány ellenőrizze tevékenységét. Ezenkívül lehetővé teszik, hogy meghamisítsa a tartózkodási helyét, és úgy tűnik, mintha teljesen máshol lennénk. Ez azt jelenti, hogy VPN-t használhat olyan platformok eléréséhez, mint a fuboTV, DAZN és a beIN Sports külföldön. Ajánljuk ExpressVPN: biztonságos, nagy sebességű szolgáltatás, több mint 3000 szerverrel világszerte.

Az indulás egyszerű: csak válassza ki, hogy mennyi ideig kíván előfizetni (egy, hat vagy tizenkét hónap) és fizetni. Nincs semmiféle kockázat; Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, így ha nem elégedett a szolgáltatással, akkor egyszerűen visszavonhatja a teljes visszatérítés megszerzését..

A MOTOGP LEGJOBB VPN: Az ExpressVPN kivételes feloldási képességeivel, gyors sebességével és számos fejlett biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek ideálisak a biztonságos streaminghez.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a MotoGP-t bárhonnan

Soha nem használt VPN-t? Kövesse az alábbi lépéseket a regionális korlátozások megkerüléséhez és a földrajzilag blokkolt tartalmakhoz való hozzáféréshez bárhonnan:

  1. Először válassza ki a megfelelő VPN-t. Röviden említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost két összehasonlítható, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy az operációs rendszer számára megfelelő verziót kapjon.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a megfelelő hely szerveréhez. Például a BT Sport feloldásához brit szerverre van szüksége, a Canal + esetén pedig francia szerverre van szüksége..
  5. Próbáljon meg videót lejátszani a kiválasztott webhelyen. Töltse fel probléma nélkül, de ha nem, törölje böngészője gyorsítótárát és sütiket, majd töltse be újra az oldalt.

Ha élő közvetítést szeretne nézni, fontos, hogy az esemény tényleges kezdete előtt tesztelje a VPN-t a fenti lépésekkel. Ilyen módon, ha bármilyen probléma merül fel, akkor továbbra is van ideje, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, és nem kell elszalasztania a verseny kezdetét.

Hogyan nézhetjük élőben online a 2019-es MotoGP-szezont

A MotoGP hatalmas nemzetközi vonzereje miatt nem meglepő, hogy a szezon eseményeit az egész világon bemutatják. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hol nézheti meg a MotoGP-t az Ön országában:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A BT Sport kizárólagos MotoGP műsorszórási jogokkal rendelkezik az Egyesült Királyságban. Ha már van olyan kábelcsomagja, amely tartalmazza a BT Sport-t, akkor jelentkezzen be, és azonnal megkezdheti a streaming-t hozzáadott költség nélkül. Ha nem, a dolgok kissé bonyolultabbá válnak.

Iratkozzon fel a BT Sportra, ha rendelkezik BT szélessávú, Sky TV vagy TalkTalk TV-vel. A BT ügyfelek kihasználhatják az alacsonyabb tarifát (havonta 9 GBP), míg más szolgáltatókkal rendelkezők havonta 12-20 GBP között fizetnek.. Sajnos a BT nem kínál semmiféle top-the-előfizetést, tehát, ha nem rendelkezik TV-vel vagy szélessávú szolgáltatással a fenti szolgáltatók egyikénél, a nézés nem egyszerűen elérhető.

A BT Sport földrajzilag korlátozott, és csak az Egyesült Királyságban érhető el. A külföldről történő nézéshez VPN-t kell használnia, de ez mindkét módon működik: ha általában egy másik országban él, akkor csatlakozhat egy kiszolgálóhoz ezen a helyen, és könnyedén hozzáférhet streaming szolgáltatásokhoz otthonról.

USA

USA zászló

Az Egyesült Államokban minden 2019-es MotoGP-eseményt élőben nézheti meg a beIN Sports oldalon. Ha feliratkozott a Sling TV-re vagy a fuboTV-ra, vagy ha a kábelcsomagja tartalmazza a BEIN Sports szolgáltatást, akkor ingyenesen közvetítheti ezeket a versenyeket a beIN Sports Connect szolgáltatásban..

Bár a beIN Sports számos országban túlméretes opcióval rendelkezik, az Egyesült Államokban ez nem érhető el. Ennek eredményeként, a legolcsóbb nézési mód (kábeltelevízió nélkül) a Sling TV. Ez a szolgáltatás havonta 15 USD-t fizet, de regisztrálnia kell a Sports Extra csomagot, amely további 5 USD-t jelent. Van egy 7 napos ingyenes próbaverzió, tehát elkövetés előtt megnézheti, hogy a Sling TV hosszú távon megfelelő-e Önnek..

A Sling TV, a beIN Sports USA és a fuboTV csak Amerikában kaphatók. Ezeket a platformokat külföldön érheti el, először csatlakozva egy amerikai szerverhez.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

A Canal + az egyetlen olyan műsorszolgáltató, amely a 2019. évi MotoGP-szezont mutatja be Franciaországban. Narancssárga vagy ingyenes fiókjával bejelentkezve ingyenesen közvetítheti az egyes versenyeket. Ne aggódjon azonban, ha nem tartozik ezekhez a szolgáltatókhoz, mivel a Canal + lehetővé teszi a közvetlen regisztrációt is.

Ezek a legnépszerűbb előfizetések havi 19,90 eurót fizetnek, és egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaznak. Bónuszként, mivel a MotoGP a Canal + csatornán jelenik meg, nem kell külön fizetni a sportcsatorna csomagért. A Canal + földrajzi blokkolást alkalmaz annak megakadályozására, hogy Franciaországon kívüli felhasználók bármit megfigyeljenek. Külföldről azonban elérheti, ha csatlakozik a VPN egyik francia szerveréhez.

Nézze meg a MotoGP-t francia nyelven

Van azonban egy másik módszer ezeknek a versenyeknek a franciául történő megfigyelésére. Svájci műsorszolgáltató Az RTS a 2019-es MotoGP szezonot ingyen mutatja be francia kommentárokkal.

Nem is kell regisztrálnia, bár bármit megnéznie kell egy svájci IP-címre. Javasoljuk az ExpressVPN használatát a svájci IP-re történő váltáshoz, a pénz-visszatérítési garancia azt jelenti, hogy visszatérítést kaphat a verseny után, ha nem akarja folytatni.

Olaszország

Olaszország zászlaja - olasz

A TV8 ingyenesen bemutatja a szezon minden versenyét, de van egy fogás: csak nyolc esemény kerül közvetítésre élőben. A fennmaradó versenyek néhány órával a befejezés után elérhetők lesznek, mivel a Sky Sport tulajdonában vannak ezek élő megmutatásának joga. Noha a TV8 még nem tette közzé az élő közvetítések teljes listáját, tudjuk, hogy ide tartozik az Olaszország Grand Prix, a San Marino és a Riviera Di Rimini Grand Prix, valamint a valenciai közösség Grand Prix.

Ha már van Sky TV-előfizetése, amely magában foglalja a Sky Sport programot, akkor csak a Sky Go alkalmazást kell letöltnie. Innentől bejelentkezhet, és azonnal megkezdheti a streaming-t. Ha nem, a szükséges csomag havi 34,90 euróba kerül (a telepítési és beállítási díjak nélkül). Érdemes megjegyezni, hogy valószínűleg néhány hétbe telik, mire a szolgáltatás aktiválódik.

A TV8 és a Sky Sport Italia egyaránt földrajzi helyzetben vannak. Mint ilyen, vagy Olaszországban kell lennie, vagy olasz VPN szervert kell használnia a hozzáféréshez.

Javasoljuk az ExpressVPN használatát az olasz IP-címre való váltáshoz. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy a verseny után teljes visszatérítést kaphat, ha nem akarja megtartani a szolgáltatást.

Egyéb helyszínek

Ne aggódjon, ha országadat nem említették fent: a 2019-es MotoGP-szezon a világ több mint 50 országában zajlik, tehát nagy esély van arra, hogy élőben nézheted. A Wikipedia tartalmazza a nemzetközi MotoGP műsorszolgáltatók listáját, és ez jó kiindulópont a további kutatásokhoz, de fontos megjegyezni, hogy ezt a listát egy ideje nem frissítették, és nem 100% -ban pontosak. Például, azt mondja, hogy a Channel 5 versenyeket mutat az Egyesült Királyságban, de ez már nem így van.

A 2019-es MotoGP ütemezése

DátumEseményVersenypálya
Március 10 A VisitQatar Grand Prix A Losail International Circuit
Március 13 Jerez MotoE 1. teszt Jerez körút - Angel Nieto
Március 31 Argentína nagydíja Termas de Rio Hondo
Április 14 Az amerikai Red Bull Grand Prix Az Amerika Circuit
Április 23 Jerez MotoE 2. teszt Jerez körút - Angel Nieto
Május 5 Red Bull Spanyol Nagydíj Jerez körút - Angel Nieto
Május 6 Jerez MotoGP 2. teszt Jerez körút - Angel Nieto
Május 7 Jerez Moto2-Moto3 2. teszt Jerez körút - Angel Nieto
Május 19 Cápavédő sisakok Francia Nagydíj Le Mans
Június 2 Oakley Olasz Nagydíj Autodromo del Mugello
Június 16 Monster Energy Katalán Nagydíj Barcelona-Catalunya körút
Június 17 Catalunya MotoGP teszt Barcelona-Catalunya körút
Június 18 Catalunya Moto2-Moto3 teszt Jerez körút - Angel Nieto
Június 30 Motul TT Assen TT Circuit Assen
Július 7 HJC sisakok német nagydíj Sachsenring
Augusztus 4 A Cseh Köztársaság Monster Energy nagydíja Automotodrom Brno
Augusztus 5 Brno MotoGP teszt Automotodrom Brno
Augusztus 11 myWorld osztrák nagydíj Red Bull gyűrű - Spielberg
Augusztus 12 Spielberg Moto2-Moto3 teszt Red Bull gyűrű - Spielberg
Augusztus 25 GoPro Brit Nagydíj Silverstone áramkör
Augusztus 28 Misano MotoGP teszt Misco World Circuit Marco SImoncelli
Szeptember 15 San Marino és Riviera Di Rimini nagydíja Misco World Circuit Marco SImoncelli
Szeptember 22 Aragóni Nagydíj MotorLand Aragon
Október 6 PTT Thaiföld Grand Prix Chang Nemzetközi Áramkör
Október 20 Japán Motul Nagydíj Twin Ring Motegi
Október 27 Ausztrál motorkerékpár nagydíj Phillip-sziget
November 3 Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix Sepang Nemzetközi Áramkör
November 17 Valenciai közösség nagydíja Circardo Ricardo Tormo

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 73

Adblock
detector