Hogyan nézhetjük online a Női világkupát ingyenesen

Hogyan nézhetjük online a női világkupát

Az idei nők világkupája jelenleg a negyeddöntő szakaszában van (az írás idején Anglia az egyetlen csapat, amely eljutott az elődöntőkbe). Még mindig van elég cselekedet, mivel a döntőre július 7-ig kerül sor. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell élőben nézni a Női Világkupa mérkőzéseit, akár az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Svédországban tartózkodsz, Spanyolországban vagy a világ bármely más részén.

Ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Míg a népszerű sportesemények gyakran elérhetők árnyékos streaming oldalakon, erősen javasoljuk, hogy ne használják ezeket. Először is általában csak lagikus, alacsony felbontású videókat kínálnak, és ami még rosszabbá teszi, az engedély nélküli patak bármikor offline állapotba vehetők a szerzői jogok megsértése miatt. Mint ilyen, előfordulhat, hogy nem is látja, hogy ki nyeri egy adott mérkőzést. Egyébként ingyen nézheti a Női Világkupát, azaz nincs ok harmadik fél közvetítésének használatára.

Ez az esemény csak földrajzilag korlátozott platformon jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége a 2019. évi női világbajnokság külföldön történő megfigyeléséhez.

Hogyan nézhetjük meg a 2019. évi női világbajnokság külföldi VPN-jét

Nagyon könnyű VPN-mel hozzáférni a régiókhoz kötött szolgáltatásokhoz. Egyszerűen kövesse az alábbi lépéseket, hogy bárhonnan feloldhatja és közvetítse a Női Világkupát:

  1. Mindenekelőtt VPN szükséges. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost kiváló, olcsó alternatívák.
  2. A regisztráció után töltse le és telepítse a szoftvert. Általában több verzió közül lehet választani, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelő-e.
  3. Döntse el, hogy melyik földrajzilag korlátozott szolgáltatást szeretné feloldni.
  4. Csatlakozzon a kívánt ország VPN szerveréhez. Egy amerikai szervert használsz például a Fox Sports eléréséhez, vagy egy brit szerverhez, a BBC iPlayerhez.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott webhelyen. Azonnal el kell kezdődnie, de ha nem, a gyorsítótár és a sütik törlése után az oldal frissítésével megoldódik a legtöbb probléma.

Vegye figyelembe, hogy mivel ezeket a mérkőzéseket élőben közvetítik, fontos, hogy a kickoff előtt ellenőrizze, hogy a VPN jól működik-e. Ezzel biztosítja, hogy elegendő ideje lenne felvenni a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával, ha valami rosszra fordul. Ez a megközelítés kevésbé valószínű, hogy hiányozni fog arról, ami biztosan nagyon izgalmas forduló lesz.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Női Világkupát az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A BBC-nek exkluzív műsorszórási joga van erre az eseményre az Egyesült Királyságban. Ennek megfelelően megteheted nézd élőben a fennmaradó női világkupát a BBC iPlayer-en. Ez a platform szabadon használható, bár előbb fiókot kell létrehoznia. Ne pánikoljon, amikor egy irányítószám megadását kéri, mivel minden brit irányítószám működni fog.

A brit törvények előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie ahhoz, hogy bármit közvetítsen, ahogy a hagyományos tévében jelenik meg. Annak ellenére, hogy a BBC iPlayer időnként felugró ablakot jelenít meg, amely tudatja Önt erről a követelményről, az valójában nem igazolja, hogy rendelkezik licenccel.

A BBC iPlayer régióhoz kötött és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Más országokból továbbra is elérheti, ha először csatlakozik egy brit VPN szerverhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy kockázatmentesen közvetítheti a 2019. évi női világkupát. Ha nem rendelkezik nyomtatással vagy egyszerűen nincs szüksége VPN-re, akkor visszavonhatja és igényelheti a teljes visszatérítést.

Hol máshol közvetíthetem online a 2019-es Női Világkupát?

24 ország csatlakozott az idei Női világkupához, tehát érthető módon nemzetközi műsorszolgáltatók vannak az eseményre az egész világon. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, mely hálózatok mutatják be a bajnokságot az Ön országában:

USA

USA zászló

Minden női világkupát a Fox Sports oldalán mutatnak be. Ha a kábelcsomag FS1-t és FS2-t tartalmaz, szerencséd van: csak jelentkezzen be a Fox Sports webhelyére a szolgáltató adataival, és élőben és ingyenesen közvetítheti a verseny többi részét.

Természetesen nem lenne igazságos abbahagyni a nézést, csak mert nincs kábel TV-je. A DirecTV Now, a fuboTV, a Hulu Live TV-vel, a PlayStation Vue, a Sling TV és a YouTube TV mind lehetővé teszi a Fox Sports élő közvetítését, és ami a legjobb, mindegyik ingyenes próbaidőszakot kap (legfeljebb egy hét, öt nap a PlayStation Vue számára). Ez azt jelenti, hogy feliratkozás elkerülése végett feliratkozhat, streamítheti a fennmaradó mérkőzéseket, és törölheti a díjat.

A fenti szolgáltatások csak az Egyesült Államokban érhetők el. Az amerikaiak továbbra is elérhetik ezeket a platformokat külföldön, ha csatlakoznak egy amerikai VPN szerverhez.

Kanada

Kanadai zászló

A TSN, az RDS és a CTV megosztja a kanadai 2019. évi női világkupát. A TSN és az RDS élő közvetítést közvetít minden lámpatestből (angolul és franciául), míg a CTV csak Olaszországot és Hollandiát, az elődöntőket és a döntőt mutat be. Ha a kábelcsomag tartalmazza a csatornák bármelyikét, akkor azokat online hozzáadhatatlanul, hozzáadott költség nélkül.

Van mód a nézésre, még akkor sem, ha nincs kábel. Az RDS és a TSN egyaránt online előfizetést kínál, napi 4,99 USD vagy havonta 19,99 USD értékben. Sajnos nincs próbaidőszak, de mivel egyetlen más szolgáltatás sem jeleníti meg a fennmaradó női világbajnokság-játékot, valójában nincs más lehetőség.

A TSN, a CTV és az RDS mind földrajzilag korlátozott. Mint ilyen, Kanadában kell lennie, vagy csatlakoznia kell a VPN egyik kanadai szerveréhez, hogy használni tudja őket.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál foci rajongók minden mérkőzést megnézhetnek az Optus Sport oldalon. A meglévő előfizetők azonnal megkezdhetik a streaming-t ingyenesen, de különben havonta 14,99 USD-t kell fizetniük, mivel nincs ingyenes próbaverzió.

Az SBS nagyon hasonló lefedettséget kínál, kivéve, ha nem jeleníti meg a harmadik helyezett rájátszást. Az összes SBS játék teljesen ingyenesen nézhető mind a The World Game, mind a Freeview weboldalon. Az SBS emellett a meccseket naponta 18:00 óráig, AEST-en is sugározza a legfontosabb eseményeket, és a korábbi mérkőzések teljes hosszúságú visszajátszásait röviddel a szellőzés befejezése után elérhetővé teszik..

Az Optus Sport és az SBS földrajzilag korlátozott, és ennek eredményeként VPN-re lesz szüksége ausztráliai kívülről történő eléréshez..

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

A fennmaradó mérkőzések mind megtekinthetők a TF1 vagy a Canal + csatornán. Miközben mindkét hálózat véglegesen megmutatja, a TF1 kizárólagos jogokkal rendelkezik Franciaország és az USA ellen. Időközben a Canal + minden más mérkőzést megmutat, beleértve a harmadik helyezett rájátszását is.

Ingyenesen közvetítheti a TF1 közvetítést, bár csak francia kommentárok érhetők el, és előbb létre kell hoznia egy fiókot. A Canal + viszont általában havonta 6,99 euróval kezdődik. Van egy hónapos próba, azaz megteheti iratkozzon fel, nézze meg online a Női világkupát, és egyszerűen lemondjon mielőtt felszámítanák.

Mindkét streaming platform földrajzilag korlátozott. Ez azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy Franciaországon kívül használja őket.

Németország

Németország-flag

Nagyon könnyű nézni a 2019. évi Női Világkupát Németországban. Minden mérkőzés német kommentárral érhető el Das Erste vagy ZDF, két csatorna, amelyek teljesen ingyenes élő közvetítést kínálnak. Ha úgy akarja, akkor ezeket a rögzítményeket a DAZN Germany segítségével továbbíthatja (havonta 9,99 € egy hónapos próbaverzióval), de mivel ezen a platformon pontosan ugyanaz a lefedettség, valójában nincs ok erre a célra..

A Das Erste, a DAZN és a ZDF mind regionálisan záródnak. A DAZN egyenesen blokkolja a legtöbb VPN-t, de ha csatlakozik egy német VPN-kiszolgálóhoz, akkor továbbra is képesnek kell lennie a ZDF vagy a Das Erste nézésére külföldön..

Olaszország

Olaszország zászlaja - olasz

Ezeket a mérkőzéseket a Rai Play és a Sky Sports olasz kommentárjaival fogjuk bemutatni. A Rai Play ingyenes, és még csak nem is kell fiókot létrehoznia, de a Sky Sports webhely sajnos nem kínál semmiféle élő közvetítést. Szerencsére van megoldás: Most a TV Italia napi, heti és havi Sky Sports bónuszokat kínál 7,99, 14,99 és 29,99 euróért..

A harmadik helyezett rájátszás és a döntő az egyetlen két fennmaradó mérkőzés, amelyek nem kerülnek a Rai Play-re. Mint ilyen, megteheted Nézze meg a verseny nagy részét ingyen és egyszerűen vásároljon heti Now TV napi bérletet az utolsó két játékra.

A Rai Play és a Sky Sports Italy földrajzi korlátozásokkal rendelkezik. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége, hogy megnézhesse őket külföldön.

Egyéb helyszínek

Ha nem említettük az Ön országát fent, akkor ne essen pánikba: a 2019. évi Női Világkupa túlságosan sok régióban zajlik, hogy mindegyiket külön-külön kezeljék. Ehelyett azt javasoljuk, hogy nézd meg a FIFA női világkupája műsorszolgáltatók alábbi listáját. Nem talál egy műsorszolgáltatót? Ne felejtse el, hogy VPN használatával bárhol elérheti más országok ingyenes streaming szolgáltatásait (például a BBC iPlayer vagy a Zattoo)..

A 2019. évi női világbajnokság: teljes ütemterv

DátumKerekalkatrészKickoff idő (CEST)
Június 28 Negyeddöntők Franciaország vs. USA 09:00
Június 29 Negyeddöntők Olaszország vs Hollandia 03:00
Június 29 Negyeddöntők Németország vs Svédország DÉLUTÁN 6:30
Július 2 Elődöntők Anglia vs. TBA 09:00
Július 3 Elődöntők TBA vs. TBA 09:00
Július 6 A harmadik helyezett rájátszásban TBA vs. TBA 5 ÓRAKOR
Július 7 Végső TBA vs. TBA 5 ÓRAKOR

Melyik csapat várható jól?

Az amerikai női labdarúgó-válogatott a jelenlegi kedvenc nyerő, és könnyen belátható, hogy miért: domináns erősek voltak a csoportban, a hónap elején 13-0-os szétszerelték a thaiföldi csapatot, és következetesen problémákat okoztak ellenfeleiknek.. Vigyázzon a csillag csatára, Mal Pugh-ra: villámgyors, hihetetlenül pontos és bármilyen tartományban veszélyes.

Az angliai csapat ezúttal különösen jól teljesített, a tizenhat körön átjutott anélkül, hogy egyetlen gólt emelt volna. Ezen felül gyakran két vagy több gólt szereztek olyan nehéz csapatok ellen, mint Norvégia és Japán. Ha párosulnak az elődöntőkben Hollandiával vagy Olaszországgal, akkor Anglia nagy eséllyel nyer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − 37 =

Adblock
detector