Hogyan nézhetjük online a Rugby League Challenge Cup 2019 döntőjét külföldön

Hogyan lehet online ingyen nézni a Rugby League Challenge Cup döntőjét

A Rugby League Coral Challenge Cup 2019-es döntőjére augusztus 24-én, Londonban, a Wembley Stadionban kerül sor, augusztus 24-én, 15:00 órakor.. A rögbi bajnokság egyik legelegánsabb mérkőzése, az idén a Challenge Cup döntőjére a Warrington Wolves és a St Helens között kerül sor. Olvassa tovább, és megtudhatja, hogyan lehet élőben közvetíteni a Rugby League Challenge Cup döntőjét online, ingyen, bárhonnan.

Csak a hivatalos forrásokat javasoljuk a Rugby League Challenge Cup döntőjének online megfigyelésére. Noha ennek a híres sporteseménynek valószínűleg sok jogosulatlan közvetítés lesz, ezek általában rossz képminőséget és szaggatott videofelvételt eredményeznek. Sőt, a nem hivatalos patakokat gyakran a mérkőzés közepén veszik le. Szerencsére nem kell pazarolni időt az engedély nélküli patakok keresésére, mivel egyébként ingyen nézheti a Rugby League Coral Challenge Cup döntőjét online.

Ha ingyen szeretné megnézni a mérkőzést, akkor VPN-re lesz szüksége, hacsak nem az Egyesült Királyságban tartózkodik (és még akkor is azt javasoljuk, hogy használjon VPN-t a magánéletének online védelme érdekében)..

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Rugby League Challenge Cup döntőjét, ingyenesen online

A Rugby League Coral Challenge Cup döntőjét online élőben szeretné megtekinteni külföldről? Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

Így nézheti meg a Rugby League Challenge Cup-ot külföldön

  1. Először regisztrálnia kell egy BBC iPlayer fiókot. Ez ingyenes, de be kell írnia a következő adatokat: születési idő, e-mail cím, jelszó és egy Egyesült Királyság irányítószám (ezt minden brit irányítószám meg fog tenni).
  2. Iratkozzon fel egy VPN-szolgáltatásra, amely képes felszabadítani az iPlayer alkalmazását. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. Ugyanakkor mind a NordVPN, mind a CyberGhost nagy értékű opció, amelyet érdemes megfontolni.
  3. Töltse le és telepítse az egyik VPN-alkalmazást. A fenti VPN-k mindegyike alkalmazást kínál asztali és mobil, valamint böngésző-kiterjesztésekhez.
  4. Nyissa meg a VPN alkalmazást (vagy böngésző kiterjesztést), és csatlakozzon egy brit VPN szerverhez. Ez lehetővé teszi, hogy a mérkőzést a BBC iPlayer-en is megnézhesd, még akkor is, ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodsz.
  5. Törölje böngészője cookie-jait annak biztosítása érdekében, hogy a BBC iPlayer elfelejti a tényleges IP-címét, és elfogadja az új brit IP-címet.
  6. A mérkőzés előtt tesztelje a VPN-t a BBC iPlayer-en. Annak biztosításával elkerülheti az utolsó pillanatban meglepő eseményeket, amelyek miatt elmulaszthatja a fellépést.
  7. Még mindig vannak problémái? Érdemes lehet egy másik brit szervert kipróbálni. Egyébként további segítségért forduljon a VPN ügyfélszolgálatához.

Hogyan nézheti meg a Rugby League Challenge Cup döntőjét ingyen az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban élő rögbi rajongók ingyen nézhetik a 2019-es Challenge Cup döntőt az Egyesült Királyság tévében. A mérkőzést a BBC One csatornán, valamint az interneten keresztül közvetítik BBC iPlayer. Nem is kell aggódnia, hogy hiányzik a nagy játék, mivel ez majdnem biztosan elérhető lesz néhány hét múlva igény szerint.

Bár jogilag TV-engedélyre van szükség (ezt meg lehet vásárolni vagy megújíthatjuk a TV-engedélyezési webhelyen), hogy bármilyen élő vagy igény szerinti tartalmat nézhessen a BBC iPlayer-en, ezt nem igazán hajtják végre. Mint ilyen, képesnek kell lennie korlátozás nélkül figyelni a mérkőzést (feltéve, hogy VPN-t használ, ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik).

Bár a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban érhető el, Az Egyesült Királyságon kívüli sportrajongók ingyenesen közvetíthetik a Challenge Cup döntőjét online módon, VPN segítségével. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen, és a meccs után teljes visszatérítést kaphat, ha nem elégedett.

Hol máshol nézhetem a Rugby League Challenge Cup döntőjét?

A Rugby League Challenge Cup döntőjét a BBC iPlayer-en kívül nemzetközileg is közvetítik. Itt található azon országok listája, amelyekben megnézheti az eseményt:

Egyesült Államok

USA zászló

A Challenge Cup döntőjébe eljuthat a Fox Soccer Plus-on az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy ha kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezik, akkor hozzáadott költség nélkül megnézheti az eseményt. azonban, a Fox Soccer Plus csatornát élőben is megtekintheti a következő streaming szolgáltatásokon keresztül: FuboTV (54,99 USD / hó), Playstation Vue (önálló csatornaként elérhető 14,99 USD / hónap vagy 12,99 USD a PS Plus segítségével) és YouTube TV (49,99 USD / hónap).

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az egyetlen olyan műsorszolgáltató Ausztráliában, amely a Challenge Cup döntőjét mutatja be, a Fox League. A nézéshez szüksége lesz egy Fox Sports előfizetésre ami 4,99 USD AUD havonta. Néhány Fox Sports videotartalom (különösen az élő TV) földrajzilag blokkolva van, és csak Ausztráliában érhető el. Ezért VPN-re és ausztrál IP-címre van szüksége ahhoz, hogy külföldön megnézhesse.

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai rögbi rajongóknak két lehetőségük van a Challenge Cup 2019-es döntőjének nézésére. A mérkőzés mind a Game TV, mind a CBC Sports csatornáin elérhető lesz. Míg a Game TV csak akkor érhető el, ha kábel TV-előfizetéssel rendelkezik, a CBC Sports ingyenesen elérhető. Ha azonban Kanadán kívül tartózkodik, akkor továbbra is csatlakoznia kell egy VPN-hez Kanada számára az online nézéshez.

Franciaország

flag_of_France

A beIN Sports a Challenge Cup döntőjét közvetíti Franciaországban. A nézéshez beIN Sports előfizetésre lesz szüksége havi 15 eurós árért. A beIN Sports France online tartalma régiókhoz kötött, és csak Franciaországban érhető el. Ezért a minőségi VPN-en keresztül csatlakoznia kell egy szerverhez Franciaországban, hogy külföldön élhessen.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Rugby League Challenge Cup döntőjének megtekintéséhez?

Noha egy ingyenes VPN csábító lehet, a tapasztalat azt mondja nekünk Az ingyenes VPN-k az utolsó dolog, amelyet a mérkőzés élő közvetítésénél kell használni ugyanolyan fontos, mint a 2019-es Challenge Cup döntő. Ennek oka az, hogy az ingyenes VPN-k általában csak kis szerverhálózattal rendelkeznek. Mivel oly sok felhasználó próbálja használni a szolgáltatást, az ingyenes VPN-szolgáltatók gyakran azért használják a sávszélességet. Ez megnehezíti az élő közvetítést, és elkerülheti a mérkőzés legfontosabb pillanatait.

A lassú adatátviteli sebesség és a teljesítmény kérdései mellett van egy másik fő kérdés. Az ingyenes VPN-k gyakran küzdenek a BBC iPlayer feloldásához. Ráadásul sok ingyenes VPN valójában semmilyen értelmes módon nem védi az Ön személyes adatait. Még olyan esetekben is, amikor az ingyenes VPN-ek regisztrálták a felhasználók böngészési tevékenységét és eladták azokat harmadik feleknek. A legjobb VPN gyors, megbízható, titkosítással és szigorú bejelentkezési házirenddel biztonságos az adatok.

Mit kell tudnom a Rugby League Challenge Cup döntőjéről?

A Challenge Cup 1896 óta évente kerül megrendezésre, és minden szintű klubba bekapcsolódik, az amatőröktől a profiig. A 2019-es Challenge Cup döntőjében Warrington Wolves és St Helens szerepel. A jelenlegi tulajdonosok a Catalans Dragons, akik 2018-ban a Wembley Stadionban 20–14-kor legyőzték a Warrington Wolves-t, és ez lett az első nem-brit csapat, aki megnyerte a bajnokságot.

A verseny történetében a Wigan Warriors a legsikeresebb csapat, 19 alkalommal nyert a Challenge Cup-ot. A St Helensnek összesen 21 győzelme van a Challenge Cup 21 döntőjéből, az utolsó győzelem pedig 2008-ban érkezik..

Ki a kedvenc a Rugby League Challenge Cup döntőjében?

St Helens a kedvence a 2019-es Challenge Cup döntőben. Az írás idején St Helens vezet a Betfred Super League asztalán, 20 játékot nyert, és csak háromot veszített el. A Warrington Wolves 10 ponttal mögötte ül a második helyen, a szezon eddig elért 15-8-as rekordjával.

A St Helens az utóbbi 10 találkozóból hét nyert a két fél között, a legutóbbi pedig 10–21-es győzelem volt 2019. júniusában. Warrington Wolves azonban a 2018 Challenge Cup döntőjét is döntőbe hozta, 20–14-es vesztegetéssel a Catalans Dragons számára, és minden bizonnyal megpróbálja ezt helyrehozni az idei döntőben.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 64

Adblock
detector