Hogyan nézhetjük online ingyen a 2019-es brit mestert

Hogyan nézhetjük online ingyen a 2019-es brit mestert


A Betfred British Masters a PGA European Tour kis része, de ez az év ígéretében emlékezetes lesz. A világ legjobb golfozói először lesznek le az angliai Hillside Golfpályára, amely a bőséges homokcsapdákról és a nehéz kilenc hátrányról ismert. A 2019-es brit mesterek május 9–12-ig tartanak, a játékot pedig 7: 00-kor (reggel 23:30 PST / 2:30 AM EST) és minden nap legalább három óráig kell játszani. Az alábbiakban értesítjük, hogyan kell a British Masters élő közvetítését online, bárhol megtekinteni.

Vegye figyelembe, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha a jelentős sportesemények gyakran elérhetők a harmadik fél által közvetített webhelyeken, erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. Először is, az nem engedélyezett adatfolyamok gyakran lagikusak az alacsony felbontású videóktól. Ezenkívül mindig van esély arra, hogy a videót a szerzői jogok megsértése miatt offline módba hozzák. A teljes 2019-es brit mestert egyébként ingyen nézheti online, tehát nincs ok az árnyékos, jogosulatlan folyamokra fordulni..

A brit mestereket ábrázoló platformok mind régiókban vannak. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldről hozzájusson hozzájuk.

A 2019. évi brit mesterek külföldön történő közvetítése VPN segítségével

A virtuális magánhálózatok (VPN-k) titkosítják a forgalmat, elkerülve a tevékenységeket a kíváncsiskodó szemektől, de lehetővé teszik a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások elérését külföldön is. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan:

  1. Kezdje úgy, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t ajánljuk, bár a NordVPN és a CyberGhost kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Telepítse és jelentkezzen be a VPN alkalmazásba. A legtöbb mobil és asztali szoftvert is kínál.
  3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő országban. Szüksége lesz egy amerikai szerverre a Golf Channel blokkolásának feloldásához például Amerikán kívül.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott webhelyen. A legtöbb esetben azonnal el kell kezdeni. Ha nem, akkor a legtöbb problémát megoldja a böngésző cookie-jainak és gyorsítótárának törlése, majd az oldal újratöltése.

A 2019. évi brit mestereket élőben mutatják be, ezért fontos, hogy a VPN-t jóval a kezdő időpontja előtt teszteljék. Ez a megközelítés biztosítja, hogy ha valamelyik nem működik a várt módon, akkor is kell ideje, hogy kapcsolatba lépjen a VPN támogatási csoportjával segítségért, és lehet, hogy nem szabad elmulasztania az adás kezdetét.

Hogyan nézheti meg a brit mestereket ingyen az amerikai tévében

USA zászló

Az Egyesült Államok brit mestereit csak az NBC Golf Csatornáján lehet megnézni. Noha ez a platform lehetővé teszi, hogy fizetni kell valamiért, amit GOLFPASS-nak hívnak, valójában nem kell, hogy megnézze ezt az eseményt. Az NBC legtöbb sportcsatornájával ellentétben ez valójában ingyenesen nézhető, feltéve, hogy a kábel TV-csomagja már tartalmazza az NBC Sports-t.

Ne aggódjon: van mód a nézésre, még akkor is, ha nincs kábel. A Golf Channel lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a fuboTV, a Hulu + Live TV, a PlayStation Vue, a DirecTV Now, a Sling TV vagy a YouTube TV-fiókjával. Bár ezek a szolgáltatások általában meglehetősen drágák, mindegyikük ingyenes próbaverzióval jön elég hosszú ahhoz, hogy megnézhessük a brit mesterek minden körét.

A Golf Channel csak az Egyesült Államokban érhető el. Ennek ellenére továbbra is elérhető külföldről egy amerikai VPN szerverhez való csatlakozás.

Hol máshol nézhetem a 2019. évi brit mestert?

Nem meglepő, hogy nagy igény mutatkozik a PGA európai turnéjának nemzetközi megfigyelésére. Szerencsére a PGA meghallgatta és több mint tucat országban értékesítette a műsorszórási jogokat a hálózatok számára. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hol követheti az összes akciót élőben:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A Sky Sportsnak kizárólagos joga van ezen verseny bemutatására az Egyesült Királyságban. Ha már tagja vagy, akkor a Sky webhelyén vagy a Sky Go alkalmazáson keresztül minden fordulóban szabadon streamíthet. A Sky TV meglévő ügyfelei hozzáadhatják a sportcsatorna csomagot havonta 18 fontért, de mivel a brit mesterek csak az elmúlt négy napot használják, ez valószínűleg túlzott.

Helyette, sokkal könnyebb megvásárolni a Sky Sports Pass-ot Most TV. A hétnapos bérlet mindössze 14,99 fontba kerül, és azonnal megnézheti a figyelést. A Sky TV-bérlet vásárlásához nincs szükséged még a Now TV-fiókra sem; csak írjon be néhány részletet, és kész.

A Sky Sports és a Now TV földrajzilag korlátozott. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ezeknek a streaming szolgáltatásoknak az Egyesült Királyságon kívüli felhasználásához.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál golf rajongók követhetik az összes akciót élőben a Fox Sports. Noha ez a hálózat nem fog állandó élő közvetítést mutatni, a nap folyamán időszakonként 8: 30-kor, 17-kor és 22-kor AEST-en rendszeresen sugároznak adások..

A Foxtel-ügyfelek bejelentkezhetnek, és azonnal megnézhetik a figyelmet a Foxtel Go alkalmazás segítségével. Nincs kábel? Ebben az esetben egyszerűen regisztrálhat a Foxtel Now-ra. Az előfizetések havonta 25 AUD-tól kezdődnek, de ez a szolgáltatás egy tíznapos ingyenes próbaverzióval is jár, amelynek során hozzáférhet a sportcsatornákhoz. Ha emlékszik visszavonni, amikor a brit mesterek vége, akkor hatékonyan megnézheti őket ingyen.

A Foxtel Now és a Foxtel Go csak Ausztráliában érhető el. A regisztráció során ausztrál telefonszámra van szükség, így a külföldi felhasználók számára nehéz regisztrálni. Más országok ausztráliai a VPN-hez csatlakozva azonban normál módon használhatják ezeket a szolgáltatásokat.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

A Canal TV ezt a versenyt a Golf + csatornán mutatja be. Havi 19,90 euró összegű digitális bérletre regisztrálhat, és ha 26 évesnél fiatalabb, akkor 50% -os engedményt jelent. A legjobb az egészben, hogy ezt a szolgáltatást egy hónapos próbaverzió kíséri. A Canal nagyobb hitelkártyákat fogad el, azaz technikailag bárhonnan regisztrálható előre fizetett kártyával.

Ez a platform csak Franciaországban érhető el. Más országok felhasználói külföldről érkezhetnek hozzá VPN-sel.

Egyéb helyszínek

Ne ess pánikba, ha fent nem említettük az Ön országát; egyszerűen az, hogy a brit mestereket túl sok országban sugározzák, hogy egyedileg szólhassanak. Valójában, még ha meglehetősen távoli helyen él is, nagy esély van arra, hogy továbbra is megnézhesse. Az Európai Túra hivatalos webhelyén megtudhatja, mely helyi hálózatok mutatják be ezt a versenyt.

Hogyan működik a British Masters verseny??

A British Masters meglehetősen egyértelmű formátumú. Minden golfozó játssza a teljes pályát, és 36 lyuk után a felét elvágják, azokkal, akik a legjobban teljesítettek (a nyakkendőket is beleértve), a harmadik fordulóra mennek. Az egész folyamat ezután megismétlődik, és az a golfozó, aki a 72 lyuk után legalacsonyabb pontszámmal nyeri a versenyt. Ha két vagy több játékos eldönti az első helyet, akkor egy további fordulót játsszanak, amíg az egyik meg nem jelenik a tetején, és 500 000 GBP-t (kb. 650 000 USD) nyereményalapot visz haza..

Természetesen a játékosoknak nem kell nyerniük, hogy megszerezzék egy izgalmas kifizetést. Ebben az évben 3 000 000 font jár fel a megragadásokért, és még ha az is a 65. helyet foglalja el, akkor is kevesebb, mint 7000 fontot nyer..

Melyik golfozók várhatóan jól teljesítenek?

Tommy Fleetwood az idei év kedvence. Az angolnak (aki szintén otthont ad ennek az eseménynek) óriási néhány éve volt: az US Open első öt helyezettje elnyerte az Abu Dhabi bajnokságot. Tyrell Hatton és Eddie Pepperell szintén hajlamosak arra, hogy erőteljes előadásokat tartsanak, bár Hatton általában alacsony a ranglistán, és Pepperell aggasztóan következetlen volt a későn.

Ennek ellenére, a Hillside-nál csak egy hibát vesz igénybe a verseny befejezése. A jól gondozott első kilenc ellenére a hátsó lyukak vadonbak, meredek lejtőkkel és mély dűnékkel nagyon nehéz elmenekülni. A dolgok még rosszabbá tétele érdekében egyesek, például a 13. lyuk, a golfosokat a szélbe játsszák. Aki nyeri, a 2019-es brit mesterek nagyon izgalmas mérkőzéseket ígérnek.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 65

map