Hogyan nézhetjük online ingyen a Kolumbia v Anglia játékot (World Cup 2018)

Hogyan lehet online ingyen nézni a Kolumbia v England-t

Szeretne élőben közvetíteni a Kolumbia és Anglia internetet? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan nézheti élőben és ingyenesen ezt a mérkőzést és a 16 játék összes fordulóját. Virtuális magánhálózat (VPN) használatával feloldhatja és hozzáférhet a világbajnokság-patakokhoz az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Franciaországból, Németországból, Spanyolországból vagy a világ bármely más országából.

Kolumbia és Anglia a moszkvai Otkrytie Arénában július 3-án, 19:00 órakor (11:00 PST / 2PM EST) tartja a mérkőzést. Mindkét csapat megnyerte a csoportos szakasz két játékát, bár Anglianak van némi előnye a gólkülönbség miatt. Ennek ellenére ezen a ponton csak egy hibát vesz igénybe, hogy véget érjen az ország világkupájának álmai, így biztos lehet benne, hogy mindkét csapat megadja mindent.

Jó hír a focirajongóknak: a 2018-as világkupát több mint száz országban mutatják be. Sőt, még ennél is jobb, hogy ezen helyszínek közül sokban van legalább egy ingyenesen megtekinthető műsorszolgáltató. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az akció minden percében élő közvetítést adni, és biztosítva, hogy soha ne hagyj ki egyetlen világbajnokság-döntő fordulóját.

Hogyan nézhetem online a 16 világbajnokságot?

A globális bajnokság egyik előnye, hogy az ebből következő lefedettséget több különböző nyelven mutatják be. Ennek ellenére az angol nyelvűeknek továbbra is van a választásuk. Az alábbiakban megtalálja a gyors útmutatót a 2018-as világkupa hivatalos műsorszolgáltatóinak néhány nagy angol nyelvű országban.

 1. MINKET: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV, RDS
 3. UK: BBC, ITV
 4. Ausztrália: SBS, Optus Sport

Általában, ha egy műsorszolgáltató ingyenesen világbajnokságot mutat be, akkor nem rendelkezik engedéllyel a teljes verseny bemutatására. Ha országa nem rendelkezik átfogó ingyenes lefedettséggel, érdemes feliratkoznia egy prémium szolgáltatásra. Ezek néha olyan ösztönzőket kínálnak, mint a 4K-patakok, további sportcsatornák vagy próbaidőszakok, vonzó választássá téve őket a kemény sport rajongók számára..

A FIFA világkupájának legjobb VPN-je: ExpressVPN

expressvpn világkupa

Ha biztonságban szeretne maradni az interneten, miközben közvetíti a FIFA világkupáját, akkor VPN-t kell használnia. Az ExpressVPN használatát javasoljuk; elég gyors a nagyfelbontású videó lejátszásához, elmaradás nélkül, számos erős biztonsági funkciót tartalmaz, és ami a legjobb: nagyon kevés olyan platform van, amelyet nem tud feloldni. Valójában ez egyike azon kevés szolgáltatások közül, amelyek megkerülhetik a BBC iPlayer szigorú regionális zárolási intézkedéseit.

A regisztráció egyszerű, csak egy percig tart. Csak döntse el, mennyi ideig kíván előfizetni (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fejezze be a fizetési folyamatot. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, azaz kipróbálhatja a világkupának a hátralévő részében. Ha 30 nap után úgy dönt, hogy nem tartja meg az ExpressVPN-t, akkor teljes visszatérítést igényelhet.

3 HÓNAP INGYEN: Az ExpressVPN három további hónap védelmet nyújt az éves terv kiválasztásakor. A pénz-visszafizetési garancianek köszönhetően nincs kockázat.

Nézze meg a 2018-as világkupát: ingyenes és fizetett lehetőségek

Nézte a világkupát az Egyesült Államokban

USA zászló

Az amerikai lakosok választhatják, hogy a világkupát angolul vagy spanyolul nézzék meg, a Fox Sports vagy a Telemundo Deportes segítségével. Bármelyik mérkőzést bármilyen szolgáltatáson keresztül lejátszhatja, de ne feledje, hogy a kiemelkedő események kivételével be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival.

Szüksége lesz egy kábelcsomagra, amely tartalmazza a Telemundo Deportes és az NBC Universo szolgáltatást a Telemundo online lejátszójának használatához. A Fox Sports ugyanakkor kevésbé korlátozó jellegű, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyeljék, ha feliratkoznak a következő streaming szolgáltatásokra:

 • DirecTV most
 • fuboTV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Ha már van Fox Sports vagy Telemundo előfizetése, használhat VPN-t más országokból való nézéshez. Mivel azonban ezek a szolgáltatások ellenőrzik, hogy a fizetési módját az Egyesült Államokban regisztrálták-e, szinte lehetetlen a nem amerikai állampolgárok számára regisztrálni.

A Fox Sports vagy az NBC Sports Live Extra kiegészítők segítségével akár a Kodi világkupáját is megnézheti. Javasoljuk, hogy kerülje a harmadik féltől származó bővítéseket, mivel ezek ritkán használnak engedéllyel rendelkező forrásokat, és gyakran alacsony minőségű, következetlen adatfolyamokkal rendelkeznek. Mivel a világkupát oly sok legitim platformon lehet megtekinteni, egyébként semmi sem indokolja az engedély nélküli források igénybevételét.

Lásd még: Hogyan nézze meg a világkupát kábel nélkül

Hogyan nézhetem meg a kanadai világkupát?

kanadai zászló

Három kanadai hálózat sugároz a FIFA világkupáját: CTV, RDS és TSN. Ezek a hálózatok minden egyes rögzítést megjelenítenek, de arra is felkérik a felhasználókat, hogy előzetesen jelentkezzenek be érvényes kábelszolgáltató-hitelesítő adatokkal. Mindegyik szolgáltatásnak saját mobilalkalmazása van (CTV Go, RDS GO és TSN Go), így élőben is nézheti a játékokat, még ha otthon is van.

Ha nem rendelkezik kábel TV-vel, havonta 24,99 USD (CAD) összeggel feliratkozhat a TSN-re vagy az RDS-re. Ha hatalmas foci rajongó vagy, akkor ez a legegyszerűbb módja annak, hogy minden játékot élőben nézhessen, de ha nem tervezi a szolgáltatás megőrzését a világbajnokság vége után, érdemes lehet ingyenes forrást vagy prémium szolgáltatást találnia egy kéthetes próbahelyett.

A CTV és a TSN egyaránt rendelkezik angol nyelvű lefedettséggel, míg az RDS francia nyelven.

A FIFA Ausztrália világkupájának közvetítése

Ausztrália zászló

Jó idő ausztrál foci rajongó lenni. A múlt hétig az Optus Sport kizárólagos jogokkal rendelkezik minden 2018. évi világbajnokság-mérkőzés bemutatására Ausztráliában. Miután a technikai problémák miatt az előfizetők nem voltak képesek nézni, az Optus megbékült, és lehetővé tette az SBS számára, hogy megmutassa az összes jövőbeli világkupa játékot.

Ezek a mérkőzések ingyenesen megtekinthetők, a The World Game regisztrációja nélkül. Ez a webhely az összes korábbi mérkőzés teljes visszajátszását is tartalmazza, így kiválóan alkalmas felzárkózni vágyók számára. Szüksége lesz azonban egy ausztrál IP-címre, ezért feltétlenül csatlakozzon a VPN egyik ausztrál szerveréhez.

Hogyan nézhetem meg a versenytárs ország Columbia és Anglia oldalát?

Kolumbia

1000px-Flag_of_Colombia

A kolumbiai nézők elkaphatják ezt a játékot és az összes jövőbeli mérkőzést a Caracol TV-n. A legtöbb ember számára ez a legjobb megoldás, mivel ingyenesen nézhető. Az RCN-n is rögzíthet kiválasztott berendezéseket, de ennek a szolgáltatásnak a TV ütemezése csak hetente egyszer frissül. Ennek eredményeként nem világos, hogy az RCN a Kolumbia és Anglia meccset közvetíti-e. Végül feliratkozhatsz a DirecTV-re, de ez nagyon hasonló lefedettséget nyújt a Caracol TV-hez, miközben pénzt is igényel.

Columbia-n kívül? Nem probléma, számos országban vannak Spanyol Világkupa-adások.

Costa Rica: Miközben a Teletica a teljes világkupát mutatja be, lefedettségét nem lehet online közvetíteni. Két alternatíva létezik: a Sky Měxico, amely minden mérkőzést megjelenít, és a MoviStar, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy 32 játékot nézzenek hozzáadott költség nélkül.

Mexikó: A Televisa és a Sky Sports México egyaránt bemutatják a 2018-as világkupát. A Televízió ingyenesen nézhető, tehát a legtöbb ember számára ez a jobb választás. Ennek ellenére a Sky Sports nem csupán a focit foglalja magában, tehát szélesebb érdeklődésű sport rajongók számára vonzó lehet.

Peru: A Latina az egyetlen ingyenes világkupája műsorszolgáltató Peruban. Sajnos csak ritkán közvetítik a mérkőzéseket, és nincs elérhető online TV-menetrend. Ez azt jelenti, hogy a DirecTV az egyetlen átfogó lefedettség-szolgáltató. Ez azonban előfizetési szolgáltatás, és havonta S. 139 fizet.

Spanyolország: Csak egy spanyol hálózat mutat be a világkupát: a Mediaset España. Szerencsére minden mérkőzést ingyenesen elérhetővé tesz a Telecinco és a Cuatro.

Anglia

Brit zászló - union jack

Az egyesült királyságbeli foci rajongók teljesen ingyenesen nézhetik a Kolumbia és Anglia mérkőzést az ITV Hub-on. Vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás inkább a skót nézőket irányítja át az STV Playerre; ez egy szinte azonos webhely, de ITV-helyett STV-fiókra lesz szüksége.

Mivel az ITV és a BBC megosztja a Világkupa sugárzási jogát az Egyesült Királyságban, amikor egy játék nem érhető el az ITV-központban, akkor a BBC iPlayer-en jelenik meg. Használhatja a TVPlayer.com webhelyet is, mivel ezen a weboldalon élő közvetítések találhatók az ITV és a BBC1 számára.

Az Egyesült Királyság jogszabályai előírják, hogy érvényes TV licenccel kell rendelkeznie a tartalom streamizálásához, ahogy a TV-ben megjelenik. Az iPlayer kérheti, hogy erősítse meg, hogy van, de nincs további ellenőrzés, és az ITV még nem is kérdezi.

A FIFA világkupájának kiesési fordulója: Hogyan nézhetek más országokból

Mivel a FIFA világkupáját az egész világon megmutatják, könnyű megtalálni a lefedettséget anyanyelvén. Az alábbiakban felsoroltuk a szabadon megtekinthető, idegen nyelvű források rövid listáját, de ha az Ön nyelvét nem említik, akkor megnézheti a hivatalos műsorszolgáltatói listát, hogy megfelelő forrást találjon az Ön országában.

 1. Francia: TF1
 2. Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 4. Olasz: Mediaset
 5. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Holland: DR, NOS
 7. Bengáli: BTV

Nagyon jó ötlet kipróbálni VPN-jét a játék kezdete előtt. Próbáljon meg csatlakozni egy másik ország szerveréhez, és nézze meg az élő videót. Ha végtelenül elmarad vagy pufferol, ez biztosítja, hogy bőven lesz ideje kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. Időnként csatlakoznia kell egy adott szerverhez, hogy megkerülje a nagyon szigorú földrajzi blokkolást, és ez a teszt megakadályozhatja a csalódást a kickoff időpontjában.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 77

Adblock
detector