Hogyan nézhetjük online ingyen Oroszország és Horvátország (World Cup 2018)

Megmutatjuk, hogyan nézheti online ingyenesen Oroszország és Horvátország online közvetítését a világbajnokság hivatalos közvetítésével, bárhol is tartózkodhatsz. Arra is kitérünk, hogyan lehet bármilyen más 2018. évi világkupát ingyenesen közvetíteni.

Hogyan nézhetjük online ingyen Oroszország és Horvátország ellen

Egy újabb meglepetés győzelmében az oroszországi házigazdáknak sikerült 16-os fordulóban legyőzni a Spanyolországot, és július 7-én kerül sor Horvátországgal szemben. / 14:00 EST).

Szerencsére szerte a világon a műsorszolgáltatóknak joguk van a mérkőzéseket TV-n közvetíteni, és a legtöbb esetben ingyenes élő közvetítést is megtalálhatsz. Sőt, a kommentárok több nyelven is megtalálhatók, így anyanyelven is hallgathat. Az egyik probléma az, hogy sok ilyen adatfolyam földrajzilag korlátozott és nem érhető el a forrásrégión kívül.

Erre megoldás van egy virtuális magánhálózat (VPN) formájában.. A VPN elrejti a jelenlegi IP-címet, és helyettesíti azt egy választott helyről. Ez azt jelenti, hogy úgy tűnik, hogy úgy tűnik, hogy ugyanabban a régióban tartózkodik, mint a kívánt streaming-forrás. Nézheti tehát az Oroszország és Horvátország játékot az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Franciaországból, Olaszországból, Kanadából, Ausztráliából és a világ bármely más részéből..

Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hogyan lehet ezt a és a fennmaradó World Cup 2018 játékokat ingyenesen közvetíteni.

Lásd még: Nézze meg Anglia vs Svédország online ingyen

Hol lehet a FIFA 2018 világbajnokságát ingyen közvetíteni

Mint már említettük, a műsorszolgáltatók szerte a világon jogosultak egyeztetések megjelenítésére tévében és online. A kommentárok nyelve attól függ, hogy melyik országban található a forrás, néhány országban több forrás és egynél több nyelv áll rendelkezésre. Ha angol kommentárokat keres, akkor itt van néhány fő ingyenes lehetőség:

 • MINKET: Fox Sports (ingyenes kábellel vagy over-the-top szolgáltató előfizetéssel)
 • UK: BBC, ITV (mindkettő ingyenes)
 • Ausztrália: Az SBS The World Game webhely (ingyenes)
 • Kanada: TSN, CTV (mindkettő kábel előfizetéssel ingyenes)

Technikailag az USA és Kanada stream csak akkor ingyenes, ha már rendelkezik előfizetéssel, ami azt jelenti, hogy valószínűleg már az adott ország lakosa vagy. Ha ezen országok egyikén kívül tartózkodsz, a legjobb választás az, ha belépsz egy brit vagy ausztráliai adatfolyamra.

Az egyesült királyságbeli stream-ek előírják, hogy van brit TV-engedélyed. Ezt nem hajtják végre, de függetlenül attól, jobb választás lehet a The World Game webhely felkeresése Ausztráliában. Ehhez csak egy ausztrál IP-címet kell elérnie, amelyet VPN-rel könnyen elérni lehet (az alábbiakban részletesebben tárgyalunk).

Ha kommentárokat keres oroszul vagy horvátul, akkor itt áll a fő lehetőségek:

 • Oroszország: VGTRK, Perviy Kanal, Match TV (orosz kommentár)
 • Horvátország: HRT (horvát kommentár)

Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk velük, de ha más nyelven is szeretnél kommentárokat, érdemes lehet megnézni a Világkupa műsorszolgáltatók hivatalos listáját. Noha ezeknek a patakoknak a nagysága földrajzilag korlátozott, sokuk könnyen elérhetők VPN segítségével.

A 2018-as világkupa legjobb VPN-je: ExpressVPN

expressvpn világkupa

Első választásunk a sport és bármilyen más tartalom közvetítéséhez az ExpressVPN. Szerverhálózattal rendelkezik, amely 94 országot fed le, a az összes kiszolgáló, a sebességre optimalizálva. Az ExpressVPN ismert a földrajzilag korlátozott tartalmak könnyű feloldásának képességéről.

Ez a szolgáltató katonai titkosítást kínál, és soha nem fogja naplózni az Ön IP-címét. Van alkalmazásai Windows, MacOS, Linux, Android és iOS számára, és akár három egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz. A telepítés rendkívül egyszerű, és a 24/7 élő chat mindig kéznél van. Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy előfizetési időszakot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és benyújtja a kifizetést.

KÜLÖNLEGES olvasó ajánlat Három hónap ingyenes, ha egyéves tervet vásárol. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, így azt valóban felhasználhatja a fennmaradó világkupa-játékok nézésére és a készpénz visszaváltására..

Noha az ExpressVPN a mi legjobb választásunk, rengeteg más nagyszerű szolgáltató van ott. Például a NordVPN és a CyberGhost kiváló szolgáltatást és alacsony árakat kínálnak.

Hogyan nézhetem meg az Oroszország és Horvátország játékot VPN segítségével

Miután a szolgáltatónál letelepedett, percek alatt beállíthatja. Itt van a tennivaló:

 1. Vásárolja meg tervét, és jegyezze fel új hitelesítő adatait.
 2. Töltse le az eszközéhez megfelelő alkalmazást, és telepítse.
 3. Futtassa az alkalmazást, és jelentkezzen be a VPN szolgáltatásba.
 4. Válassz egy szerver ugyanabban a régióban, mint a streaming forrás nézni akarsz.
 5. Keresse meg a kívánt élő közvetítést a forrás webhelyen vagy a forrás alkalmazásban. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy probléma nélkül nézzen.

Bár a telepítés gyors és egyszerű, a legjobb, ha tesztelést hajt végre a kickoff előtt, ha bármilyen problémája van.

Hogyan nézhetem Oroszország vs Horvátország orosz vagy horvát kommentárral

Oroszországban több műsorszolgáltatónak van joga a verseny bemutatására, köztük a VGTRK, a Perviy Kanal, Match TV. Mindegyik orosz kommentárú játékot sugároz.

Horvátországban csak egy lehetősége van, a HRT. Ez a csatorna teljesen ingyenes, a játékokat pedig TV-n vagy online nézni lehet horvát kommentár segítségével. Ha ezt a patakot Horvátországon kívülről szeretné elkapni, akkor VPN használatával szerezhet be egy horvát IP-címet.

A FIFA 2018 világbajnokság-játékának közvetítése angol kommentárral

Korábban megérintettünk néhány, az angol kommentárhoz rendelkezésre álló lehetőséget, de ebben a szakaszban kissé részletesebben foglalkozunk velük..

Az Egyesült Királyság Világkupájának streaming lehetőségei

Az Egyesült Királyság lakói a BBC vagy az ITV közvetítésén keresztül élvezhetik az összes világkupa mérkőzés ingyenes közvetítését. Ez a két hálózat megosztja a játékok jogait, tehát minden játék elérhető lesz egy vagy a másik oldalon. Az Oroszország vs Horvátország játék az ITV 1-en és az ITV Hub-on keresztül közvetül. Ha olyan online közvetítést keres, amely a BBC One-on sugárzik, akkor elérheti azt a BBC iPlayer-en keresztül.

Néhány figyelmeztetéssel meg lehet nézni ezeket a patakokat az Egyesült Királyságon kívülről. Először be kell jelentkeznie egy brit postán, bár ezt valójában nem igazolták meg. Másodszor, rendelkeznie kell egy brit televíziós engedéllyel, bár ismét úgy tűnik, hogy ezt a szabályt nem hajtják végre. Mint ilyen, ha VPN-t használ az Egyesült Királyság IP-címének megszerzésére, mindkét szolgáltatás elérhető.

A BBC és az ITV angol nyelven kommentárokat ad.

Az USA Világkupa streaming lehetőségei

Ha az Egyesült Államokban figyeli a játékot, akkor az egyetlen helyi műsorszolgáltató, aki jogosult a FIFA 2018 világbajnokságának mérkőzésére, Az angol kommentár a Fox Sports. De ahhoz, hogy ehhez a csatornához hozzáférjen, előfizetésre van szüksége egy amerikai kábelszolgáltatóhoz vagy egy over-the-top szolgáltatóhoz. Az utóbbi tartalmazza a Sling TV-t, a fuboTV-t vagy a DirecTV-t.

A másik lehetőség egy Fox Sports labdarúgó-bérlet vásárlása 19,99 USD-ért, bár ez nagyon izmos ár, amelyet csak sok játék után kell fizetni. Ehelyett egyszerűen hozzáférhet egy ingyenes, nem amerikai élő közvetítéshez egy VPN használatával.

A Kanada Világkupa streaming lehetőségei

A kanadai lakosok számára két streaming lehetőség kínál angol kommentárt: TSN és CTV. Mindkettőhöz a hozzáféréshez kábelszolgáltatóktól szükséges hitelesítő adatok. Ha nincsenek ezek, A TSN havi előfizetést kínál 24,99 USD-ért (CAD), de ez nagyon sokat fizet a verseny ezen késői szakaszában. Tekintettel arra, hogy ingyenes angol kommentári élő közvetítések érhetők el, a VPN használata az egyik eléréséhez sokkal gazdaságosabb..

Ausztrália Világkupa streaming lehetőségek

Korábban beszéltünk az SBS által kínált ingyenes adatfolyamokról, és valóban ez egy remek lehetőség ausztrál lakosok számára. Egyszerűen lépjen a The World Game webhelyre, és lépjen be a patakba. És ha Ausztrálián kívül vagy, akkor megteheti VPN használatával kaphat egy ausztrál IP-címet.

Az eredetileg fizetett csatorna, az Optus Sports az összes mérkőzést megmutatta, az SBS-nek pedig néhányuk joga volt. Az ezekkel az adatfolyamokkal kapcsolatos problémák miatt az SBS most már rendelkezik minden játékkal.

Ingyenes élő közvetítések más nyelveken

Ha másik nyelven szeretne adatfolyamot keresni, akkor a következő néhány lehetőség közül választhat:

 • Francia: TF1
 • Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 • Portugál: RTP, SIC
 • Olasz: Mediaset
 • Spanyol: Mediaset España Telecinco, Mediaset España Cuatro
 • Arabul: MAKAN 33, KAN11, BTV
 • Bengáli: BTV

Ne feledje, hogy ha VPN-t kell használnia egy adatfolyam eléréséhez, akkor ellenőriznie kell, hogy a választott szolgáltatónak vannak-e kiszolgálói a forrás régióban.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Kép jóváírása: “NegyeddöntőkAlatt engedélyezett CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector