Hogyan nézhetjük online ingyen Spanyolország és Marokkó játékot (World Cup 2023)

Hogyan nézhetjük online ingyen Spanyolország és Marokkó weboldalt

Online nézni szeretne Spanyolország és Marokkó között? Szerencsése van: ma elmagyarázom, hol lehet élőben, online és ingyen nézni ezt a játékot (és minden más 2023-as világkupát). Azt is megmutatjuk Önnek, hogy a virtuális magánhálózat (VPN) hogyan segíthet Önnek a streaming platform regionális korlátozásainak megkerülésében, lehetővé téve hozzáférést az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Franciaországból, Németországból, Spanyolországból, a Közel-Keletről vagy bárhonnan elérhető hivatalos adatfolyamokhoz. máshol a világon.

Spanyolország és Marokkó fej-fejjel indul a kalinyingrádi stadionban június 25-én. Kickoff a 7:00 BST-nél van (11:00 PST / 2PM EST). Ez Marokkó utolsó világbajnokság-játékai, mivel már nem tudnak elég pontot szerezni a selejtezéshez. Ennek ellenére Spanyolország nem engedheti meg magának, hogy önelégültséget vállaljon; bármi is kevesebb, mint a csillagok játékán, láthatták őket, hogy kikerülnek az első kettőből, ha feltételezzük, hogy Irán meglepő győzelmet nyer Portugália ellen.

Az alábbiakban megtalálja a hivatalos világkupa források listáját több ország számára. Itt elegendő választás, hogy nem kell elhagynia a Spanyolország és Marokkó mérkőzést, vagy valójában semmilyen világbajnokság-játékot, függetlenül attól, hogy melyik országban tartózkodik..

A többi játék élő közvetítéséhez tekintse át az online világbajnokság áttekintésének átfogó útmutatóját.

Hol közvetítheti a 2023. évi FIFA világkupát?

A FIFA világkupája a legrangosabb verseny a fociban. Mint ilyen, a világ minden tájáról kiterjed a hálózatok. Az alábbiakban egy áttekintő útmutatót találtunk az angol nyelvű országok számára.

 1. MINKET: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV, RDS
 3. UK: BBC, ITV
 4. Ausztrália: SBS, Optus Sport

Sok ország ingyenes, legalább részleges világbajnokságot kínál. Ha nem a tiéd, érdemes megfontolnia egy előfizetési szolgáltatást. Ezek gyakran ingyenes próbaverzióval érkeznek, és több élő játékot mutatnak, mint ingyenes társaik. Csak győződjön meg arról, hogy elolvasta a lemondási irányelveket, hogy nem bajlódjon a szolgáltatás mellett sokkal a világkupa vége után.

A legjobb VPN a világkupa közvetítéséhez: ExpressVPN

ExpressVPN2023. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

  Hogyan nézhetjük online a MotoGP-t élőben és ingyenesen

Javasoljuk az ExpressVPN használatát a Világkupa közvetítéséhez. Ez elég gyors az élő videó streamingje nélkül, pufferolás nélkül, és elég biztonságos ahhoz, hogy megbízható legyen a személyes adataival. Ezenkívül az ExpressVPN egyike azon kevés szolgáltatásnak, amely megbízhatóan feloldhatja a BBC iPlayer blokkolását.

Az ExpressVPN-hez való feliratkozás nagyon egyszerű: csak válassza ki előfizetésének hosszát (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fejezze be a fizetési folyamatot. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, amely elég hosszú ahhoz, hogy megnézhesse az egész világkupát. Ha úgy dönt, hogy nem folytatja az ExpressVPN használatát, akkor teljes visszatérítést kap.

Legjobb VPN a világfutó közvetítéséhez: Az ExpressVPN az első választásunk. A nagy sebességű kapcsolatokra optimalizált hatalmas szerverhálózattal tökéletesen megfelel a világkupának. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

A 2023. évi FIFA világkupa nézése: ingyenes és fizetett lehetőségek

Hogyan lehet közvetíteni a világkupát az Egyesült Királyságban

Brit zászló - union jack

A brit foci rajongók ingyen megtekinthetik minden egyes FIFA Világkupa játékot. A BBC és az ITV mindegyike a verseny versenyének felét mutatja, és a mérkőzéstől függően az összes fellépést a BBC iPlayer vagy az ITV Hub részen követheti. Ha nem akarja megnézni, melyik csatornán van egy adott játék, akkor használhatja a TVPlayer.com oldalt is, amely webhely mindkét hálózat legális élő közvetítéseit tárolja..

Az Egyesült Királyság jogszabályai szerint a tartalom TV-ben való sugárzása közben történő megtekintéséhez TV-engedélyre van szükség. Ennek ellenére a fenti szolgáltatások egyike sem igazolja valóban, hogy van-e ilyen.

Hogyan nézhetem meg a világkupát az Egyesült Államokban

USA zászló

Az Egyesült Államoknak két hivatalos FIFA World Cup műsorszolgáltatója van: a Fox Sports és a Telemundo Deportes.

A Fox Sportsnek van egy Fox Sports Go nevű mobilalkalmazása, amely lehetővé teszi, hogy minden játékot élőben és nagyfelbontású nézzen. Ingyenes elérheti ezt a tartalmat, ha a Fox Sports szerepel a kábeltelevíziós csomagban, vagy ha a következő streaming előfizetések valamelyikével rendelkezik:

 • DirecTV most
 • fubo TV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Ha USA-ban lakóhellyel rendelkezik, másutt vakációzik, regisztrálhat külföldi Fox Sports-ra. Mivel azonban az Egyesült Államokban regisztrált fizetési módra van szükség, a nem amerikai állampolgároknak nagyon nehéz feliratkozni.

Mint a Fox Sports, a Telemundo Deportes minden világkupa játékot is bemutat. Valójában június 25-ig ingyenesen nézhet online. Utána azonban kábel előfizetésre lesz szüksége, amely magában foglalja a Telemundo Deportes és az NBC Universo szolgáltatásokat.

  Hogyan lehet ingyenesen nézni a Ryder Cup 2023 online külföldön

A 2023-as világkupát a Kodi-on is megnézhetjük, mivel a fenti két forrás hivatalos Kodi-kiegészítéseket tartalmaz. Csak ügyeljen arra, hogy elkerülje a vázlatos, alacsony minőségű, harmadik féltől származó kiegészítőket, amelyek állítása szerint bármilyen sporteseményt megnézhetnek. Ezek hajlamosak abbahagyni a működést, és mindig fennáll annak a veszélye, hogy patakjaikat a játék közepén veszik le. Itt részletesebben bemutatjuk, hogyan kell kábel nélkül figyelni a Wold Cup-ot.

Hogyan közvetítheti a világkupát Kanadában

kanadai zászló

Három kanadai műsorszolgáltató jeleníti meg az egész 2023-as világkupát, beleértve a Spanyolország és Marokkó játékot: RDS, CTV és TSN. Mindezen szolgáltatásokhoz mindazonáltal elsősorban a kábelszolgáltató adatainak bejelentkezésével férhet hozzá.

Nem záródnak ki csak azért, mert nincs kábel. Az RDS és a TSN egyedülállóan 24,99 USD (CAD) előfizetést kínál, amely egy kicsit drága, de nem túl messze attól, amit fizetne a világkupán átadott szolgáltatásokért. Nem kötöttek szerződést sem, így a verseny végeztével csak elmondhatják.

Ezek a szolgáltatások mind meglehetősen hasonlóak. Például mindegyik mobilalkalmazást kínál (TSN Go, RDS Go és CTV Go), és nagy felbontású sugárzást kínál.

A TSN és a CTV angol nyelven kommentál, míg az RDS a kanadai egyetlen francia nyelvű világkupája műsorszolgáltató.

Néz a FIFA Ausztrália világkupáját

Ausztrália világkupa 2023 Oroszország

Az SBS „The World Game” oldalán kívül az ausztrálok csak az Optus Sport oldalán tekinthetik meg a FIFA világkupáját. Az Optus minden játékot élőben és HD formátumban közvetít, bár előfizetési szolgáltatás.

Lehet, hogy ingyenesen nézheti meg, ha az Optus Sport szerepel a mobil vagy szélessávú csomagban, de ha nem, akkor havonta 15 USD (AUD) feliratkozhat. Ez magában foglal egy kéthetes próbaidőszakot, amely elég hosszú ahhoz, hogy megnézzük a torna felét, de fizetnie kell vagy át kell fizetnie a forrásokat a többi megtekintéséhez.

Hogyan nézhetem meg egy versengő ország Spanyolországot és Marokkót?

Spanyolország

Hogyan nézhetjük online ingyen Spanyolország és Marokkó játékot (World Cup 2023)

Spanyolországban csak egy hivatalos műsorszolgáltató rendelkezik, amely gondosan és egyszerűen tartja a dolgokat. A Mediaset España minden meccsen ingyenesen elérhető a Telecinco és a Cuatro csatornákon.

Ha egy másik spanyolul beszélő országban él, akkor különféle források közül választhat.

Argentínában, korlátozott lehetőségek vannak. Mivel Spanyolország és Marokkó nem egyike a TyC élő közvetítéseinek, az egyetlen lehetőség a DirecTV-n keresztüli nézés. Ez a szolgáltatás havonta 1080 dollárt (ARS) fizet, és nem igazán rövid távú használatra tervezte, így valószínűleg nem a legjobb a világkupának..

  Hogyan nézheted meg a SEA Games 2023 játékot bárhol online

Peruban, Latina néhány világkupát mutat be, bár mivel nincs online ütemterv, nem világos, hogy ide tartozik-e Spanyolország és Marokkó. A DirecTV itt is választható, ha a csomagok havi S. 139-t fizetnek.

mexikói A közönség követheti a FIFA világkupáját a Televisa vagy a Sky Sports México csatornákon. Mindkét műsorszolgáltató minden mérkőzést bemutat, de a Televisa ingyenes, így jobb választás. Ugyanakkor a Sky Sports csomagok nagyobb sporttartományt foglalnak magukban, tehát ha érdekel a sport után a verseny vége után, érdemes megfontolni.

Uruguay Két forrása mutatja a teljes világkupát: a TyC és a DirecTV. Mindkettő prémium szolgáltatás, de bejelentkezhet a TyC-be, ha szerepel a kábel előfizetésében. Míg Monte Carlo és Teledoce egyaránt kiválasztott mérkőzéseket mutatnak, egyikük sem a Spanyolország és a Marokkó mérkőzést tartalmazza.

A fenti források mindegyikét spanyolul fogják leírni.

Számos más spanyol nyelvű országban az egész világon streaming lehetőségek lesznek.

Marokkó

marokkói zászló

A marokkói SNRT minden világkupa bajnokságot ingyen mutat online. Beállíthatja az izraeli alapú KAN hálózatot, mivel a lefedettségét szabadon elérhetővé teszi az arab nemzetekben, például Marokkóban, Jordániában és Egyiptomban..

Ha más sportok iránt érdeklődik, érdemes megfontolnia a beIN Sports Connect regisztrációját. A havi 18 dolláros csomag 17 sportcsatornát, valamint néhány általánosabb TV-állomást tartalmaz. A Világkupa lefedettsége viszont nagyjából hasonló lesz ahhoz, amit az SNRT mutat, ezért nincs értelme csak erre az eseményre jelentkezni.

FIFA World Cup: Hogyan nézhetek más országokból

Nem számít, hol tartózkodsz a világon, nagy esély van arra, hogy országa hivatalos élő közvetítéssel rendelkezik. Noha az alábbiakban néhány idegen nyelvű forrást fedeztünk fel, nem tudjuk mindenhol elszámolni. Megtekintheti azonban a hivatalos műsorszolgáltatók teljes listáját.

 1. Francia: TF1
 2. Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 3. Olasz: Mediaset
 4. Portugál: RTP, SIC
 5. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Holland: DR, NOS
 7. Bengáli: BTV

A fenti lista nem jeleníti meg az adott ország minden elérhető forrását, csak azokat a helyeket, amelyeket ingyenesen megnézheti. Mint ilyen, lehet, hogy nem tudja megnézni a teljes világkupát ezeken a platformon. A legtöbb országban van legalább egy előfizetési alapú műsorszolgáltató, amely minden játékot bemutat.

Ne feledje: a földrajzi korlátozások nem veszik figyelembe, hogy a tartalom ingyenes-e vagy sem. Ez azt jelenti, hogy akkor kell csatlakoznia a VPN-kiszolgálók egyikéhez a megfelelő helyen, még akkor is, ha egy szabadon elérhető élő közvetítést néz. Itt fizetni kell, ha felkészülsz: próbálj meg csatlakozni a VPN-hez, és streaming élő videót közvetítsen a játék megkezdése előtt. Ez tudatja Önnel, hogy van-e valamilyen probléma idő előtt, ahelyett, hogy a meccs elindul.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

About the author

Comments

 1. Ez egy nagyon hasznos cikk azok számára, akik szeretnék online nézni a Spanyolország és Marokkó közötti mérkőzést, valamint az összes többi 2023-as világbajnokság mérkőzést. A cikk bemutatja, hogyan lehet VPN-t használni a streaming platformok regionális korlátozásainak megkerülésére, és hogyan lehet hozzáférni az hivatalos adatfolyamokhoz bármelyik országból. A cikk továbbá bemutatja a legjobb VPN szolgáltatást, az ExpressVPN-t, amely gyors és biztonságos streaminget biztosít. Nagyon hasznos információkat tartalmaz azok számára, akik szeretnék élőben nézni a világbajnokságot, és azt javasolja, hogy az ExpressVPN-t használják a legjobb streaming élmény érdekében.

Comments are closed.