Hogyan nézhetjük online ingyen Spanyolország és Oroszország (FIFA World Cup 2018)

Hogyan nézhetjük online ingyen Spanyolország és Oroszország webhelyet

Most, hogy a csoport kezdeti szakaszai véget értek, itt az ideje, hogy még mélyebben bejuthassunk a 2018-as World Cup akcióba a 16 játék körével. Függetlenül attól, hogy a csapata átjutott-e vagy sem, kétségtelenül szeretne megragadni néhány akciót. A Spanyolország és Oroszország meccsen a házigazdák megkísérelnek biztosítani a negyeddöntő helyét, és július 1-jén, a moszkvai Luzhniki stadionban játszanak, 15:00 órakor (7 A PST / 10 AM EST)..

Valószínű, hogy online és ingyen szeretné streamálni a műveletet. Szerencsére nagyon sokféle lehetőség van, attól függően, hogy hol tartózkodik. És mivel a műsorszolgáltatók szerte a világon jogosultak a játékokra, akkor te is megteheted stream-eket találhat különféle nyelveken. A legtöbb adatfolyam azonban földrajzilag korlátozott, így ha a forrásrégión kívül helyezkedik el, akkor nehezen fog hozzáférni.

Erre a problémára egy egyszerű megoldás egy virtuális magánhálózat (VPN) formájában. Ez lesz fedje le valódi IP-címét, és cserélje le egy választott országból származóra, meghamisítja a helyét. Ez lehetővé teszi a streaming szolgáltatások elérését a világ minden tájáról. Nézheti a Spanyolország és Oroszország, Horvátország és Dánia közötti mérkőzést, valamint bármely más világbajnokság játékát az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Németországból, Franciaországból, Kanadából, Ausztráliából vagy a világ bármely más részéből..

Ebben a bejegyzésben pontosan elmagyarázzuk, hogyan nézheti online a Spanyolország és Oroszország online játék ingyenes élő közvetítését. Összpontosítunk a hivatalos műsorszolgáltatók élő közvetítésére, amely kiváló minőségű HD vagy akár 4 kt lefedettséget nyújt a FIFA 2018 világbajnokságán..

Hol lehet a FIFA 2018 világbajnokságát ingyen közvetíteni

A legtöbb országban a helyi műsorszolgáltatók részleges vagy teljes joggal rendelkeznek a FIFA 2018 világbajnokságának közvetítésére. A kommentár a forrás országától függően változik. Az angol kommentárokhoz többféle lehetőség is van az ingyenes adatfolyamokra:

 1. MINKET: Fox Sports (ingyenes kábel vagy előfizetői előfizetéssel)
 2. UK: BBC, ITV (mindkettő ingyenes)
 3. Kanada: TSN, CTV (ingyenes kábel előfizetéssel)
 4. Ausztrália: Az SBS The World Game webhely (ingyenes)

Mivel az Egyesült Államok és Kanada csatornái meglévő kábel előfizetést igényelnek, akkor az ingyenes közvetítésre az Ön legjobb választása egy brit vagy ausztrál műsorszolgáltató. Mivel TV-engedéllyel kell rendelkeznie egy brit adatfolyamhoz - bár ezt nem hajtják végre - ez Ausztrália SBS-ét hagyja a legjobb választásként az ingyenes angol kommentárfolyam számára.

Ez a csatorna eredetileg korlátozott számú játékot mutatott, de mostantól joga van az összes fennmaradó mérkőzéshez. A játékokat, beleértve Spanyolország és Oroszország és Horvátország kontra Dánia, az SBS TV-csatornán és a The World Game webhelyen keresztül is meg lehet jeleníteni. A tartalom földrajzilag korlátozott, tehát ausztrál IP-címre lesz szüksége. Ha nem Ausztráliában található, használhat VPN-t (bővebben az alábbiakban).

Az alábbiakban felsorolunk néhány, ha a legjobb ingyenes stream-ek a versengő országok főbb nyelvei számára. Nem számít, milyen adatfolyamot szeretne nézni, VPN segítségével hozzá kell férnie ehhez.

A 2018-as világkupa legjobb VPN-je: ExpressVPN

expressvpn világkupa

Az ExpressVPN az első választásunk, amellyel számos okból megnézhetjük a világkupát. Hatalmas szerverhálózata 94 országot ölel fel, és az összes kiszolgálót a sebességre optimalizálják. Plusz ez a szolgáltató ismert, hogy képes megkerülni a földrajzi korlátozásokat és lehetővé teszi a hozzáférést a népszerű streaming webhelyekhez.

Nagyon magas a biztonság és az adatvédelem terén, 256 bites AES titkosítással és a személyes adatok naplózásának hiányában. Legfeljebb három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé, és alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Linux, Android és iOS számára.

Az ExpressVPN nagyszerű kezdőknek, és gyors és egyszerű beállítást igényel. Csak válasszon egy pln-t (egy, hat vagy tizenkét hónap), és nyújtsa be a kifizetést. A 24/7 élő csevegés ügyfélszolgálata megbízható és tájékozott, amennyiben bármilyen problémája felmerül. A tervek 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jönnek, így megnézheted az egész versenyt és visszatérítheted pénzét a döntő megtekintése után.

OLVASÓ OLDAL: Három hónap ingyenes lehet, ha feliratkozik egy ExpressVPN éves tervre.

Noha az ExpressVPN az első választásunk, vannak más kiváló lehetőségek is. A NordVPN és a CyberGhost ideális streaminghez és kiváló ajánlatokat kínálnak.

Hogyan nézhetem meg a Spanyolország és Oroszország játékot egy VPN segítségével

Miután elhelyezett egy VPN-szolgáltatót, itt van az egyszerű lépés, amelyet meg kell tennie a játék streamingjéhez:

 1. Iratkozzon fel a választott VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
 3. Indítsa el az asztali klienst vagy a mobilalkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Válasszon ki egy szervert a streaming-forrásával azonos régióban és csatlakoztassa.
 5. A patak elérése a forrás webhelyen vagy mobilalkalmazáson keresztül. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy probléma nélkül nézzen.

Bár mindig reméljük a zökkenőmentes élményt, problémák merülhetnek fel, ezért a legjobb, ha a patak jól működik, mielőtt a játék elindul.

Hogyan nézhetem online Spanyolország és Oroszország között spanyol vagy orosz kommentárokkal?

A világ sok olyan spanyol nyelvű országában számos lehetőséget kínál a világkupának a spanyol kommentárokkal történő közvetítésére. Spanyolországban az összes játékot ingyenesen sugározzák Telecinco vagy Cuatro spanyol kommentárral.

Időközben az Egyesült Államokban a Telemundo Deportes jogosult az összes világkupa játék spanyol kommentárral történő megmutatására. Ennek ellenére kábelhez vagy over-the-top szolgáltatóhoz való bejelentkezés szükséges. Mexikónak, Argentínának és sok más spanyolul beszélő országnak saját helyi adatfolyammal kell rendelkeznie, amelyek mindegyike az adott országon belül elérhető.

Az orosz kommentárok szempontjából a stream-eknek nem szabad túl nehéznek lennie. A fogadó országként Oroszország számos műsorszolgáltatóval rendelkezik, amelyek a Világkupa játékokkal foglalkoznak: Perviy Kanal, VGTRK és a Match TV mindegyiknek joga van.

Ha ezeknek a patakoknak a forrásrégión kívülről szeretne elérni, akkor a VPN használatával elronthatja a tartózkodási helyét.

A FIFA 2018 világbajnokság-játékának közvetítése angol kommentárral

Röviden áttekintettük az angol kommentár streaming lehetőségeit korábban, ám ezeket itt kicsit részletesebben tárgyaljuk.

Az Egyesült Királyság Világkupájának streaming lehetőségei

Az Egyesült Királyság lakóinak szerencséje van, mivel ingyenesen nézhetnek meg minden játékot, tévében vagy online. A BBC és az ITV megosztja a jogokat, így minden játék egy vagy másik csatornán jelenik meg. A Spanyolország vs Oroszország játékot a BBC One és a BBC iPlayer közvetíti.

Bár mindkét szolgáltatás ingyenes, megkövetelik, hogy regisztráljon és írjon be személyes adatokat, beleértve az irányítószámát. Ennek a brit irányítószámnak kell lennie a hozzáféréshez, de valójában nem igazolták meg. Ezen felül TV-engedéllyel kell rendelkeznie, amely a legtöbb brit lakosnak egyébként is megvan. Ez ismét nem igazolt, és egy becsületrendszerre épül, tehát akkor is, ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodsz, mindkét szolgáltatás elérhető. Csak el kell maszkolnia az IP-címet, és helyébe egy VPN-t használó brit címet kell cserélnie.

Az ITV és a BBC egyaránt kínál angol kommentárokat.

Az USA Világkupa streaming lehetőségei

A Fox Sportsnak kizárólagos joga van a világkupák mérkőzéseinek angol kommentárral történő megmutatására az USA-ban. Az „ingyenes” hozzáféréshez előfizetnie kell egy kábel- vagy over-the-top szolgáltatásra. Az utóbbi példák közé tartozik a fuboTV, a Sling TV és a DirecTV.

A másik lehetőség az, hogy 19,99 USD-t kivesznek egy labdarúgó-bérletért. Mielőtt ezt megtenné, fontolóra veheti egy VPN használatát egy ingyenes, nem amerikai adatfolyam eléréséhez.

A Kanada Világkupa streaming lehetőségei

Kanadának két csatornája van, amelyek angol kommentárokat nyújtanak a világkupára: TSN és CTV. Mindkettő meglévő kábel előfizetést igényel, tehát műszakilag csak akkor ingyenes, ha kanadai lakos vagy, és feliratkozik egy olyan szolgáltatásra, mint például a Rogers, a Bell vagy a Cogeco..

A TSN havi előfizetéssel 24,99 USD-t kínál havonta, de a verseny ezen pontján valószínűleg nem éri meg.

Ha Kanadában kábel nélkül tartózkodsz, akkor VPN használatával érheti el az SBS The World Game streameket.

Ausztrália Világkupa streaming lehetőségek

Csak megemlítettünk A Világjáték weboldala, és valóban ez kiváló lehetőség bárki számára a világ bármely részén. Különösen egyszerű az ausztráliai lakosság számára, mivel a hozzáféréshez nem is kell VPN-t használnia.

Van egy fizetett lehetőség Ausztráliában, az Optus Sport, de a The World Game webhelyen, amelyen megjelennek az összes fennmaradó játék, valószínűleg nincs értelme most feliratkozni..

Ingyenes élő közvetítések más nyelveken

Ebben a bejegyzésben csak néhány nyelvet fedeztünk fel, de még sok más számára a világ minden tájáról különböző streaming szolgáltatások gondoskodnak. Rengeteg ingyenes és fizetett lehetőség van, a kívánt nyelvetől függően. Íme néhány, amely érdekli lehet:

 1. Portugál: RTP, SIC
 2. Francia: TF1
 3. Németül: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 4. Olasz: Mediaset
 5. Arabul: MAKAN 33, KAN11, BTV
 6. Bengáli: BTV

Ha ezeket a patakokat a megfelelő forrásrégiójukon kívül szeretné elérni, VPN segítségével megronthatja a tartózkodási helyét. Mielőtt feliratkozna egy szolgáltatóra, győződjön meg arról, hogy a megfelelő régióban vannak-e kiszolgálók, és ellenőrizze a patakokat jóval a beindítás előtt.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Kép jóváírása: “Futball”Című Kelvin Stuttard licenc alatt CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector