Hogyan nézhetjük online ingyenesen a Belgium és Japán játékot (World Cup 2023)

Nem számít hol él, online módon, élőben és ingyenesen nézheti meg a Belgium vs. Japán hivatalos műsorszolgáltatóját, amely kiváló minőségű játékot közvetít. Számos különféle lehetőséget fogunk fedezni a különböző nyelveken tett kommentárokkal, ideértve a játék ingyenes és fizetett élő közvetítéseit, valamint a FIFA 2023 világbajnokság egyéb mérkőzéseit is.. 

Hogyan nézhetem online in Belgium vs Japan

A Belgium v. Japán mérkőzésre 2023. július 2-án kerül sor. A Belgium v. Japán délután 14 órakor kezdődik. EST / 7:00 GMT + 1 a Rostov Arénában, Don Rostov. 

A 2023-os FIFA világkupa több mint 120 országban sugárzott közvetítésével nagyon jó esélye van élő online élőben látni a játékot. Még akkor is, ha nem tudsz nézni a saját országaiban, mindaddig, amíg van internetkapcsolat és néhány egyéb eszköz, bármilyen játékot könnyen megnézhetsz.

Hogyan nézhetem élőben a Belgium vs. Japán oldalt: a BBC One és az SBS

Az angol nyelvű nézőknek két nagyszerű lehetőségük van a Belgium vs. Japán élő online megtekintéshez:

 • BBC One (a BBC iPlayer útján)
 • SBS (a Világjáték weboldalán keresztül)

E két lehetőség között az SBS valószínűleg a legjobb választás. Az SBS nemrégiben teljes jogokat kapott az összes ausztráliai játékra, miután az Optus ausztrál kábelhálózata nem teljesítette szerződését. Ennek eredményeként az összes adatfolyamot Ausztrália ingyenes TV-hálózatába, SBS-hez továbbították. Mivel az SBS máris sikeresen közvetített néhány játékot ingyen, ez azt jelenti, hogy most az összes játékot online kínálják.

  Hogyan nézhetjük online a Rugby League Challenge Cup 2023 döntőjét külföldön

A BBC élő közvetítést is kínál a BBC One és az iPlayer útján. A BBC-t élőben nézheti, de TV-licencre van szüksége a BBC tartalmának megtekintéséhez, akár online. Míg a BBC nem kéri, hogy igazolja, hogy rendelkezik TV-engedéllyel, az Egyesült Királyság törvényei TV-engedélyt írnak elő.

A nézet műszakilag továbbra is lehetséges az Egyesült Királyságon kívüli nézők számára, akik az Egyesült Királyságon kívül utaznak. És megnézheti Ausztrália SBS élő közvetítését az országon kívülről is. Ugyanakkor mindkét esetben virtuális magánhálózatra vagy VPN-re van szükség a helyben található földrajzi tartalomblokkok miatt.

Próbálja ki az ExpressVPN-t a 2023-as világkupa élő közvetítésekhez

Számos VPN-beállítást teszteltünk és megállapítottuk, hogy az ExpressVPN a legjobb választás a 2023. évi világkupán. Az ExpressVPN következetes kapcsolatot biztosít a különböző országokkal nagy sávszélességű szerverek révén, minimális lassulással a sebességnél.

Az ExpressVPN segítségével akár 3 eszközt is csatlakoztathat, így otthoni készülékeinek egyszerűen megnézheti a világbajnokság élő közvetítéseit. Azt is megtalálja, hogy az ExpressVPN alkalmazásokat tartalmaz a legtöbb eszközhöz, amelyet használ, vagy módszereket a VPN elérésére a legtöbb eszközön. 

Az ExpressVPN több mint 2000 szerverrel rendelkezik a világ minden tájáról, több mint 90 országban, így rendkívül egyszerűvé teszi a csatlakozást az Ön által választott patakokhoz a legtöbb országban, ahol a Világkupa játékok élőben közvetítik az internetet.

expressvpn 16. világbajnokság

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg 49% -ot az ExpressVPN-en itt. Ez magában foglalja 3 hónapos extra ingyen és egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

A 16. forduló Belgium és Japán között élő élő közvetítések világszerte

Nincs esély arra, hogy sem a BBC, sem az SBS nem fog működni azért, mert jön a játékidő. Ebben az esetben ingyenesen megnézheti más lehetőségeket is online, bár nem lesz képes angolul megkapni a tartalmat. Ennek ellenére vannak más ingyenes lehetőségek is, ha hajlandó meghallgatni a kommentárokat egy másik nyelven. 

  Hogyan nézheted meg Szerbia és Brazília online oldalakat bárhonnan

16 élő közvetítés ingyenes fordulója Svájcban

Svájci zászló Svájc 16. fordulója

Néhány ingyenes adatfolyam érhető el Svájcban, az ország közszolgálati műsorszolgáltatójának, az SGR SSR-nek köszönhetően. 

Svájcban élőben online nézni tudja SRF (német), RTS (francia) és RSI (olasz). Ez a nézők számára három jó streaming lehetőség, három nyelven. A patakok bármelyikéhez nincs szükség fiókra, bár mindegyikükhöz VPN szükséges.

16 élő közvetítés ingyenes fordulója Németországban

Németország 16 világbajnokságának fordulója, Belgium és Japán között

Németország néhány nagyszerű streaming lehetőséget kínál. Miután az ExpressVPN-en keresztül csatlakozott egy német VPN-szolgáltatáshoz, megnézheti a ZDF-en vagy ARD-n keresztüli adatfolyamokat. Ezen streaming lehetőségek közül bármelyik működni fog, és meg lehet nézni akár viszonylag jó minőségű videóban is. Egyik lehetőség sem igényel fiókot, tehát a megtekintés automatikus.

Hogyan nézze meg a 16 Belgium és Japán közötti fordulót az Egyesült Államokban és Kanadában

Nézheted a Belgium v. Japán mérkőzést natív módon az Egyesült Államokban vagy Kanadában, de csak akkor, ha fizetnek előfizetési szolgáltatásért, vagy VPN-en keresztül csatlakoznak a fenti lehetőségek egyikéhez. Fizetős szolgáltatáshoz való csatlakozás valószínűleg a legjobb streaming minőséget fogja nyújtani, tehát itt van lehetősége mindkét országban.

Fizetett világkupa online közvetítések az Egyesült Államokban

az Egyesült Államok 16 fordulója, Japán és Japán között

Az Egyesült Államokban egy „vékony csomag” streaming szolgáltatás bármilyen eszközön élővé teszi a Belgium v. Japan játékot. A Fox Sports rendelkezik az angol közvetítések sugárzási jogával, de spanyolul is nézheti, ha hozzáfér a Telemundo-hoz (az NBC Sports alkalmazáson keresztül)..

A következő szolgáltatások a Fox Sports vagy a Telemundo szolgáltatási csomagokat kínálják:

 • DirecTV most
 • fuboTV
 • Hulu élő TV-vel
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

Ha olcsót akar, a Sling TV a legjobb választás. A többiek ugyanakkor számos előnnyel is rendelkeznek.

Fizetett világkupa online közvetítések Kanadában

kanadai zászló kerek 16 belgia v. japán

A kanadai lakosok a világbajnokság mérkőzéseit akár TSN, akár RDS segítségével nézhetik meg. Mindkét fizetett szolgáltatás havonta 24,99 USD-t változtat, hogy hozzáférjen a tartalomhoz. Bármelyiket élőben nézheti online, de le kell töltenie a különálló alkalmazásokat. 

  Hogyan nézhetjük a 2023-2023 NFL szezon kábel nélkül: Ingyenes és fizetett lehetőségek

Hogyan nézhetem a 16-os fordulót más országokban

A 16 mérkőzés fordulója, köztük Belgium és Japán, világszerte jelenik meg, nem csak a fentebb megadott országokban. Ha különféle nyelveken vagy különböző országokból származó más adatfolyamokra kell hozzáférnie, akkor lehet, hogy egy hosszú listát kínál az Ön számára.

Nézheti a világkupát a következő nyelveken és a következő országokban.

 1. Francia: TF1
 2. Arabul: BTV, KAN11, MAKAN 33
 3. Olasz: Mediaset
 4. Portugál: RTP, SIC
 5. Orosz: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Spanyol: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Holland: DR, NOS, RTBF (Belgium)
 8. Bengáli: BTV
 9. Japán: Fuji TV

Ez természetesen csak egy kis lista. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a webhely streaming lehetőségeit minden olyan országban, amely versenyez az idei világkupán.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

About the author

Comments

 1. em érhető el az én nyelvemen, de az online közvetítéseknek köszönhetően bárhol élünk a világon, könnyedén követhetjük a Belgium vs. Japán mérkőzést. Nagyon jó hír, hogy számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy élőben és ingyenesen nézzük a játékot, és még a FIFA 2023 világbajnokság többi mérkőzését is. Az ExpressVPN használatával pedig még könnyebbé válik az online közvetítések elérése. Nagyon izgalmasnak ígérkezik a Belgium vs. Japán mérkőzés, és már alig várom, hogy élőben láthassam.

Comments are closed.