Hogyan továbbíthatja a világkupát a döntőbe kábel előfizetés nélkül

A FIFA 2018-as világkupáján csak két játék maradt fenn, a világbajnokság döntőjében, ahol Franciaország a harmadik helyezett Horvátországot és Belgiumot, míg Angliát a harmadik helyen játssza. Akár az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Franciaországban, Kanadában, Ausztráliában, Németországban vagy másutt tartózkodik, a világkupát élőben közvetítheti, kábel nélküli előfizetés nélkül, ingyenesen online.

világkupát kábel nélkül

Kivéve, ha valahogy felsorakoztatja a jegyeket, hogy országát Oroszországban játszhassa, akkor nagy esély van arra, hogy olyan leszel, mint szinte mindenki más, és arra kényszerülsz, hogy otthon (vagy a helyi kocsmában) nézd meg a játékokat. Sok országban a kábel előfizetés már régóta a választás, ám a növekvő vezetékvágási tendenciával a kábelt gyorsan egy sor maroknyi, csak online streaming lehetőség váltja fel..

Míg ezek közül a lehetőségek közül néhány közvetlen fogyasztói TV-hálózatok, amelyek díj ellenében biztosítják a fogyasztók számára a stream elérését, más lehetőségek között szerepel az alacsonyabb költségű internetes TV vékony csomagok és még a streaming szolgáltatások is, amelyek teljesen ingyenesek számítógéppel és internettel rendelkezők számára. kapcsolat.

Fedezzük fel a rendelkezésre álló legjobb lehetőségek közül néhányat a FIFA 2018. évi világbajnokságon való részvételhez a kábel költsége nélkül.

Használjon VPN-t az ingyenes patakok eléréséhez

Noha olyan helyzetbe kerülhet, amikor fizetnie kell az összes megnézni kívánt játék megszerzéséhez, számos lehetőség közül választhat, ezek igen, teljesen ingyenesek az ön számára..

Ennek ellenére nagy esély van arra, hogy VPN-re lesz szüksége a magas színvonalú és legális ingyenes adatfolyamok eléréséhez, különösen, ha az Egyesült Államokban vagy Kanadában tartózkodik, vagy külföldre utazik, miközben a világbajnokság zajlik. Számos adatfolyam földrajzilag le van zárva, így csak akkor érheti el őket, ha megkerüli ezeket a tartalmi korlátozásokat.

A VPN-szolgáltatásokra vonatkozó javaslatunk az ExpressVPN-re vonatkozik. A sok tesztelt szolgáltatás közül (és valóban néhányat teszteltünk) azt találtuk, hogy az ExpressVPN megfelelő egyensúlyt kínál a sebesség, a biztonság és a szerver lehetőségei között..

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VILÁG KUPA NEM KOCKÁZATRA VONATKOZÓ Legjobb VPN: Az ExpressVPN az első választásunk. A nagy sebességű kapcsolatokra optimalizált hatalmas szerverhálózattal tökéletesen megfelel a világkupának. Felhasználóbarát alkalmazások minden operációs rendszerhez. Nehéz legyőzni a magánélet és a biztonság szempontjából. Van egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

A legjobb ingyenes világbajnokság-streaming lehetőség: BBC iPlayer és ITV

Megjelöltük a BBC iPlayer és ITV mint a legjobb ingyenes lehetőségeket, de ezekre van néhány figyelemre méltó korlátozás.

A BBC ingyenesen játssza a FIFA világkupáját az élő közvetítés és igény szerinti iPlayer alkalmazáson és weboldalon keresztül. Időközben online nézheti az ITV-t az ITV Hubon keresztül. Megnézheti a BBC és az ITV közvetítéseit is TVPlayer.com weboldal.

Mind a BBC, mind az ITV szolgáltatások erősen blokkolják a legtöbb VPN-t, tehát minőségi VPN-re lesz szükség, ha külföldről csatlakozik. Ennek ellenére, ha iPlayer-et vagy ITV-t használ, akkor TV-licencre van szüksége. És sajnálom, nemzetközi emberek: TV-engedélyt csak akkor vásárolhatsz meg, ha brit lakos vagy. Annak ellenére, hogy a BBC iPlayer és az ITV Hub streameket TV-licenc nélkül is elérhetjük, nem javasoljuk, mivel az ilyen hozzáférés szigorúan összevonja a szemöldökét..

Lásd még:

 • Legjobb VPN a BBC iPlayer számára
 • A legjobb VPN az ITV számára

Egyéb ingyenes angol nyelvű patak a World Cup 2018-hoz

A BBC iPlayer és az ITV a legjobb streaming minõséget fogja nyújtani, de ha tévedés engedélyezése miatt blokkolják őket, akkor továbbra is jó számú lehetõség van.

Angolul beszélő sport rajongók számára:

Ha csak angol nyelvű kommentárokat szeretnél, akkor a legjobb választás SBS a Világjátékon keresztül.

2018 világkupa kábel nélkül

A szolgáltatás használatához VPN-en keresztül csatlakoznia kell egy ausztrál szerverhez, ha ezen az országon kívül tartózkodsz.

Az SBS 25 mérkőzést kínál, bár kevesebb mint 20-at közvetítünk élőben a The World Game SBS webhelyén.

A 2018-as világkupa ingyenes, nem angol nyelvű kommentárokkal

Ha többnyelvű vagy nem bánja, ha a játékokat nem angolul nézi, akkor nagyszámú streamet foghat el olyan országok TV-hálózatainak segítségével, mint például Németország, Portugália, Argentína, Spanyolország és még sok más. Íme néhány lehetőség az oroszországi világkupa ingyenes, nem angol nyelvű közvetítésére:

 1. Németül: ARD, ZDF, ORF, SRG SSR
 2. Francia: TF1
 3. Olasz: Mediaset
 4. Portugál (Portugália): RTP, SIC
 5. Orosz: Perviy Kanal, VGTRK, Match TV
 6. Spanyol (Spanyolország): Mediaset España Telecinco, Mediaset España Cuatro

Javasoljuk, hogy olvassa el a 2018-os World Cup világ útmutatónkat a további részletek és az ingyenes adatfolyamok hosszabb listája számára.

Fizetett streaming szolgáltatások a 2018-as világkupán

Ha kissé el van ragadtatva a VPN-ekkel és a regionális ugrással, akkor részesülhet fizetett szolgáltatásból. Különösen az amerikai és kanadai sportrajongók találják meg a legnagyobb értéket ebben a lehetőségben.

Amerikai „vékony csomag” streaming szolgáltatások

Az Egyesült Államokban számos remek lehetőség közül választhat, hogy kábel nélkül figyelje az Oroszországi 2018-as világbajnokság hivatalos közvetítéseit, mindaddig, amíg hajlandó fizetni havi előfizetési díjat..

Jelenleg egyre több az internetes TV „vékony csomag” szolgáltatása, amely eladja a fogyasztók számára a TV-hálózatok kiválasztásának jogát, amelyeket hagyományosan csak egy drága kábelcsomag révén találnak meg..

Ezek közül a legismertebb a Sling TV, de vannak mások is, amelyeket érdemes megfontolni. E szolgáltatásokhoz kifejezetten azokat keres, akik előfizetésük részeként szállítják a Fox Sports szolgáltatást. A Fox Sports az egyetlen amerikai televíziós hálózat, amely jelenleg rendelkezik a FIFA 2018-as világkupájának sugárzására.

világkupát kábel nélkül

A következő internetes TV-streaming szolgáltatások mindegyike a Fox Sports-ot, és ennek következtében a 2018-as World Cup összes mérkőzését tartalmazza:

 1. Sling TV
 2. fuboTV (a link egy 7 napos ingyenes próbaverziót tartalmaz)
 3. PlayStation Vue
 4. DirecTV most
 5. Hulu élő TV-vel
 6. YouTube TV

Az árak eltérőek lesznek, és az előfizetési csomag, amelyen a Fox Sports minden szolgáltatást hordozza, az elérhető lehetőségek között is különbözik.

Kanada fizetett televíziós streaming szolgáltatásokat

Ha kanadai lakos vagy, akkor a legjobb választás az Alt TV vagy a Fibe TV.

Az amerikai sovány kötegellátás után modellezve az Alt TV és a Fibe TV kábelvágó opciók állnak rendelkezésre, amelyeket a Bell Canada kínál.

Tekintettel arra, hogy a CTV szállítja a világkupát, a legolcsóbb út az Alt TV „Starter” csomagjának használata, havonta 14,95 USD. Ha TSN-t akar, akkor a Starter + Favorites 10 csomag csak havi 24,95 USD.

A Fibe TV opció drágább, de a Bell Canada „Jó” csomagot árusít, amely magában foglalja mind a TSN-t, mind a CTV-t, havonta 34,95 USD-ért..

Függetlenül attól, hogy melyik opciót használja, az első hónap erősen kedvezményes lehet, és a szolgáltatást havonta számolják fel. Bármikor könnyedén törölheti a szolgáltatást (például a világbajnokság vége után).

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogok megsértését, ideértve a kalóz forrásokból származó video streamingjét is. Noha a VPN-k megfedhetik a földrajzi korlátozásokat és elfedhetik a felhasználó személyazonosságát, kérjük, fontolja meg a helyi törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatát, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy streamingje..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector