Kalóz NBA közvetítés

elemző-kalóz-NBA-stream-minősítésen reddit

Az NBA kritikusai gyakran megemlítik a paritás hiányát, amiről azt bizonyítja, hogy mindössze két csapat nyerte meg az elmúlt négy bajnokságot, ahogy a bajnokság bukása megtörtént. A nézettségi adatok azonban azt bizonyítják, hogy még ha a rajongók is észrevették ezt a tendenciát, nem tudnak elfordulni a keményfa fellépéstől: A 2017-18-as szezonban az NBA televíziós nézői átlagosan négy év magasra emelkedtek..

Sokkal több van a történetnél, mint a Nielsen ipari óriás által összegyűjtött hivatalos nézettségi adatok. Az utóbbi években illegális, kalóz online folyamok robbantottak fel, és egyetlen ilyen alhálózattal sem áll rendelkezésre koncentráltabb tartalom: / r / NBAStreams. Csapatunk nem támogatja a / r / NBAStreams használatát, de lehetetlen figyelmen kívül hagyni annak előfordulását az NBA nézői tájban. A Reddit hivatalos mutatói szerint, röviddel a 2016-17-es szezon előtt, a r / NBAStreams alig több mint 45 000 előfizetővel ült össze. A 2018–19-es szezon kezdete előtt ugyanaz az alhitelek óriási nyomon követték körülbelül 300 000 előfizetőt.

A subreddit robbanásszerű népszerűségére reagálva a Comparitech csapata úgy döntött, hogy saját elemzési jelentést készít a / r / NBAStreams tiltott nézői szokásainak feltárására. Összegyűjtöttük a 1340 beadványból és 25 698 hozzászólásból a szöveget a 2017-2018-as szezon alakulásáról, és minden csapat számára népszerűségi pontszámot kaptunk. Összeadtuk a kommentárok számát és a nettó pontszámot (az előző szavazatok számát, levonva az lefelé tett szavazatok számát) az alapjául szolgáló szezon, majd a rájátszás mérkőzéseihez benyújtott minden játékhoz. Ezután csapatokra bontottuk, és a szezon és a rájátszás folyamán átlagot alakítottunk ki minden egyesre annak meghatározására, hogy ki volt a leginkább kalóz csapat..

LeBron továbbra is a rendes szezon királya

népszerűség-score-for-csapat-alatt-alapszakasz

Ahogyan lehetetlennek tűnt LeBron James kormányának detonálása a Keleti Konferencia felett, ugyanolyan kihívást jelenthet, ha leállítunk egy olyan játékot, amelyen James King lép fel. A Cavaliers a rendes szezonban a legmagasabb kalózfolyam-besorolással büszkélkedhet, amelyet a Celtics és a Warriors követ.

A Warriors azonban ugrik mind a Celtics, mind a Cavaliers ellen, ha távoli játékok alapján rétegezzük a mintánkat. Ez a változás néhány különféle tényezővel magyarázható. Először is, van esély arra, hogy a szurkolók jobban érdekli a hangolást, amikor az NBA bajnok, Golden State Warriors az otthoni csapat stadionjában játszik. A nézők azt is figyelembe vehetik, hogy a harcosok lényegesen emberibbek, ha úton vannak, átlagos pontszámkülönbségük +4,2 (összehasonlítva a csapat +9,3 különbségével a saját stadionban)..

A spektrum másik végén az Atlanta Hawks volt a legszegényebb otthoni csapat, míg a Dallas Mavericks volt az alsó csomag a távoli játékok számára. Az Atlanta és a Dallas rajongói valószínűleg azt remélik, hogy kezdő fiatal tehetségeik növelik ezeket a statisztikákat a 2018-19-es szezonban.

A regionális áramszünet lehet magyarázat arra, hogy a kosárlabda rajongók miért illegálisan közvetítik ezeket a játékokat. Ha Miami kábelvágója vagy, de rendelkezel NBA League Pass-szal, akkor a Miami Heat játékait legálisan nem közvetítheted, mert a Miami sugárzott piacán vagy. A regionális forrás elkerülése érdekében, mint például a jelen esetben, VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét, hogy megkerülje a földrajzi korlátozásokat..

Értékelések az egyéni mérkőzésenként

top-kalóz-értékelés-alatt-alapszakasz

Az egyéni játékokat illetően a Cavaliers vs Celtics szezonnyitó elrobbantotta a versenyt, amikor a leginkább kalóz játék volt. Még lenyűgözőbb, hogy a játék minősítését igazolhatja a mérkőzés történetének száma. Először is a szezonnyitó volt, amely mindig több nézőt vonzana. Ezenkívül LeBron James és a Cavaliers úgy lett tervezve, hogy szembenézzen korábbi csapattársa, Kyrie Irving ellen, és az offseason feletti szétválás rengeteg drámát hozott. Végül Gordon Hayward félelmetes, szezonban végződő boka sérülést szenvedett néhány perccel a mérkőzésen.

Körüli forduló bajnokai a rájátszásban

közepes népszerűségnek-score-kalóz-minősítés 2018-NBA-rájátszás

Az első fordulóban a legjobban besorolt ​​mérkőzés a Toronto Raptors és a Washington Wizards között volt. Hat játékba telt a Raptors, hogy bezárják a sorozatot, annak ellenére, hogy a Wizards John Wall átlagosan 26 pontot és 11 gólpasszt adott a sorozatból. A többi csapathoz képest a New Orleans Pelicans és a Portland Trail Blazers iránti érdeklődés kevésbé volt érdekes, ami összekapcsolódhat a rajongók általános szkepticizmusával a Warriors nyugati dominanciája iránt..

A harmadik fordulóban Houston egy csodálatos, hétjátékos csatában vitatta a Golden State-t. Noha a Nyugati Konferencia kedvenc és uralkodó bajnoka, a Warriors uralkodott, a Rockets legalább vigasztalást élvezhet, ha széles margóval a legmagasabb rangú kaliforniai patak..

A rájátszás utolsó fordulójára vonatkozóan nyilvánvaló, hogy az érdeklődés csökkent, mivel a Warriors megmutatta dominanciáját a Cavaliers ellen. A Warriors négy meccsen meggyőzően csapta le a Cavaliers-t, és a mérkőzés háromból nyert két számjegyű margókkal..

Los Angeles, Brooklyn és Utah Starve míg Cleveland ünnepe van

átlagos szám kalóz-stream-per-game-NBA-csapat

Elkerülve az elkötelezettség teljesítményét játékról-játékra vagy szezonon át, elemeztem az egyes csapatok számára rendelkezésre álló különböző patakok átlagos számát. A Clipper rajongók a legvékonyabban választották a távoli játékokat a szezon során: a bajnoki legrosszabb átlag csak 10,6 különféle kalóz streaming link volt játékonként. Ugyanakkor a Cavaliers rajongóknak szerencsésebb a csapatuk megtalálása, játékonként átlagosan 13,1 kalóz streaming linktel.

Amíg a Cavaliers uralkodott a legfelsőbb szinten, a Jazz és a Nets a bajnokság végére érkezett a kalóz streaming lehetőségeihez. A Nets párosbajnokságok streaming-választásának hiánya érthető, mivel a csapat gyenge vége, de a Jazz még rejtélyesebb esetet mutat be, mivel a csapat a Nyugati Konferencia ötödik vetőmagjaként fejeződött be..

A TNT felülmúlja a nemzeti és helyi csatornákat

a legtöbb népszerű adás-network-alatt-NBA-alapszakasz

Függetlenül attól, hogy Ernie és Kenny valamivel magasabb szintű megközelítést alkalmaznak, vagy Shaq és Chuck soha véget nem érő szórakozása miatt, úgy tűnik, hogy a TNT / r / NBAStream választott hálózata, átlagos pontszáma 21,3. A spektrum másik oldalán nem tűnik úgy, hogy a subreddit szinte annyira élvezi a helyi adásokat, a metrikánk szerint átlagosan csak 3,5.

A streaming messze van a Slam Dunk-tól

Bár ezek az adatok értékes betekintést nyújtanak az NBA nézői szem előtt, fontos megjegyezni ezen adatfolyamok illegális természetét. Ugyanakkor szeretnénk emlékeztetni az olvasókat arra, hogy nem minden torrent és torrent-áramlás van eredendően illegális. A számítógép biztonságának karbantartása is ajánlott, annak érdekében, hogy biztonságban maradjon a tartalom fogyasztása közben.

Arra biztatjuk az összes olvasót, hogy vegyen be a lehető legtöbb keményfa akciót, de tegye ezt a megfelelő csatornákon keresztül.

Módszertan

Ehhez a projekthez 1340 beadványt és 25 698 megjegyzést kaptak le a pushshift.io beadványainak és hozzászólásainak archívumából a / r / NBAStreams alhirdetésben. Az összes beadványt és észrevételt a 2017-18. Évi NBA-alapszakasz kezdetétől (2017. október 17.) az NBA döntőjének végéig (2018. június 8.) nyújtottak be. A „Rendszeres szezon értékelésben” a csapatok népszerűségi pontszámát úgy hozták létre, hogy átadják a benyújtás pontszámának összegét az észrevételek számával..

korlátozások

Az NBA döntőjének 4. játékának népszerűségi pontszáma nem volt elérhető.

Méltányos felhasználási nyilatkozat

Ha tovább akarja továbbadni ezt a történetet az olvasóknak nem kereskedelmi felhasználás céljából, akkor folytassa. Csak azt kérjük, hogy ne fordítsa el a labdát, ehelyett csatoljon egy linket erre az oldalra, hogy mindenki láthassa a teljes elemzést.

források

  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/https://variety.com/2018/tv/news/nba-ratings-1202752848/
  • http://redditmetrics.com/r/nbastreams
  • https://www.theguardian.com/sport/2017/oct/17/gordon-hayward-ankle-injury-celtics-cavaliers-nba
  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/2018-nba-eastern-conference-first-round-wizards-vs-raptors.html
  • http://larrybrownsports.com/basketball/charles-barkley-quote-cavs-warriors-finals/402722
  • http://www.espn.com/nba/story/_/id/23867178/2018-nba-draft-dallas-mavericks-acquire-luke-doncic-send-draft-rights-trae-young-atlanta-hawks
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − = 41

Adblock
detector