Megoldás az UFC-k korlátozására VPN vagy Smart DNS használatával

UFC
Az UFC a világ legjobb vegyes harcművészeit egyetlen nyolcszögbe egyesíti, ám a szervezet sugárzása alig történik globálisan. A műsorszórási jogokat az Egyesült Államokon kívüli országok helyi TV-csatornáira és streaming webhelyeire bocsátják ki.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan nézhetem McGregor vs Khabib online vagy a Kodi-en

Ennek eredményeként egyes országokban egyes harcok elfedettek lehetnek. A rajongók, akik havonta 10 dollárt fizetnek a Fight Pass előfizetésért, meglepődhetnek, amikor rájönnek, hogy nem feltétlenül férnek hozzá minden élő harchoz. Ugyanez vonatkozik a nézegetéses nézőkre. A sötétítés korlátozásai küzdelmektől függően változhatnak, és a finom betűkészletben is megtalálhatók.

A fedetlen ország vagy régió Fight Pass előfizetőinek, akik online eseményt próbálnak közvetíteni egy eseményről, a következő üzenettel köszöntik őket:

ufc elsötétítés

„A sugárzási korlátozások miatt ez a videó nem érhető el UFC FIGHT PASS előfizetéssel vagy fizetős megtekintésként az Ön régiójában. Kérjük, ellenőrizze a helyi tévék listáját információk megtekintéséhez. ”

Ez azt jelenti, hogy meg kell találnia az országának helyi jogtulajdonosát, regisztrálnia kell és fizetnie kell a harcért (ismét). Ezek a helyi szolgáltatók gyakran kevesebb élményt nyújtanak, mint az UFC.tv, például rossz felhasználói felülettel vagy rosszabb videóminőséggel. Például Franciaországban van a Kombat, míg Németországban a Ranfighting. Soha nem hallottam róluk? És mi sem.

A harmadik féltől származó műsorszolgáltatókkal kapcsolatos további probléma az, hogy nem engedik meg a felhasználóknak, hogy igény szerint lejátssza a lejátszást. Az Egyesült Államokban este este zajló harc Európában csak 17:00 óráig indulhat, amely nem pontosan a legjobban teljesít. Az UFC.tv lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy szabadidejükben megismételéseket nézzenek, de a helyi jogtulajdonosoknak ritkán van ez a lehetőség.

Hogyan lehet megkerülni az UFC áramszünetet VPN vagy intelligens DNS-sel

Ha egy olyan társaság megrendelése, amelyért a nézegetésért fizet, és amelyet már fizetett egy olyan társaságtól, amelyről még soha nem hallottál (és valószínűleg olyan nyelven, amelyet nem értesz), nem vonzza Önt, akkor jobb megoldást kínálunk.

A VPN vagy az intelligens DNS-szolgáltató becsaphatja az UFC.tv webhelyet arra gondolva, hogy az Egyesült Államokban található, és ezzel megkerüli az áramszünetet. Ezek az eszközök proxykként működnek, amelyeken keresztül az Internet forgalmának egészét vagy egészét átirányítják, új IP-címet rendelnek Önnek, és hamisítják az eszköz helyét.

Javasoljuk, hogy fizetett szolgáltatást használjon olyan gyors és megbízható sebesség igénybevételéhez, hogy élő videókat közvetítsen. Ez nem ingyenes, de szinte határozottan olcsóbb, mint a pay-per-view küzdelem megrendelése. Néhány VPN-nek, például az ExpressVPN-nek pénz-visszatérítési garanciája van arra az esetre, ha pénzét vissza akarja kérni a harci éjszaka vége után. A pénz-visszafizetési garancia mellett az Express VPN 3 hónapos extra ingyenes 12 hónapos tervvel.

A VPN segítségével történő megfigyelés folyamata egyszerű:

  1. Iratkozzon fel, töltse le, telepítse és jelentkezzen be VPN-alkalmazásába
  2. Válasszon szervert az Egyesült Államokban vagy bárhol másutt. A földrajzilag közelebb lévő szerverek gyorsabbak lesznek.
  3. Csatlakozzon a szerverhez, és várja meg, amíg a kapcsolat létrejön.
  4. Töltse be az UFC.tv webhelyet vagy alkalmazást, jelentkezzen be a Fight Pass hitelesítő adataival, és kezdje meg nézni!

És egy intelligens DNS-proxyhoz:

  1. Iratkozzon fel intelligens DNS-előfizetésre, az Overplay jól működik.
  2. A szolgáltató webhelyén keresse meg a DNS-kiszolgálók elsődleges és alternatív IP-címét a kívánt helyen
  3. Változtassa meg eszközének alapértelmezett DNS-kiszolgálóit az újokra az intelligens DNS-szolgáltató utasításai szerint
  4. Indítsa újra a készüléket
  5. Jelentkezzen be az UFC.tv-be a Fight Pass hitelesítő adataival, és kezdje el nézni!

A folyamat az élő streaming pay-per-view küzdelmekre is működik, bár lehet, hogy a kiszolgáló helyét ugyanabban a helyen kell kiválasztania, mint a pay-per-view szolgáltatót. Általában véve a VPN-ket egyszerűbb beállítani, de az intelligens DNS-proxyk az eszközök szélesebb körén működnek.

Alternatív megoldásként választhatja az UFC nézését a Kodi-on, bár ellenőrizze, hogy ellenőrizte-e az Ön által közvetített tartalom jogszerűségét. Sok Kodi-patak nem hivatalos és megsérti a szerzői jogi törvényeket.

Miért harcol az UFC kikapcsolása??

Egyszerűen fogalmazva: kapzsiság.

Az UFC több pénzt kereshet, ha tartalmat más szolgáltatóknak ad ki licenceket, akik ugyanazt a műsort tovább értékesítik, mint az egyedi Fight Pass előfizetések és fizetőképernyő-megrendelések eladásával. A piac ezeknek a szolgáltatóknak a felosztása jövedelmezőbb az UFC számára, de a fogyasztók számára rosszabb.

Amikor az UFC aláírja a sugárzási jogokat egy másik országbeli műsorszolgáltatónak, beleegyezik abba, hogy nem duplázik be. Vagyis nem fog versenyezni azzal a műsorszolgáltatóval, amelyhez csak eladta a jogokat. Így az áramszünetek jelentik a megoldást.

Ha azt akarja, az UFC tartózkodhat a földrajzi tartalom engedélyezésétől, és egyszerűen az összes adatfolyamát és közvetítését egyetlen házon belül tarthatja. Így a hasonló modellt használó WWE szinte minden országban elérhető, azonos áron, áramszünet korlátozások nélkül..

A CC BY 2.0 alapján engedélyezett „ufc” a benyupp által

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 57

Adblock
detector