Beat NFL Game Пропускайте затъмнения с това решение

Beat NFL Game Pass blackouts

Ще ви е необходим активен абонамент за NFL Game Pass и VPN за ефективно заобикаляне на затъмнения и други регионални блокове. Ще разгледаме и няколко начина да гледаме някои игри безплатно.

Как да заобиколите NFL Game Pass blackouts: Бързо ръководство

По-долу е кратко ръководство за това как да заобиколите затъмненията на NFL Game Pass в САЩ, Великобритания и Ирландия.

Ако имате вече сте закупили абонамент за NFL Game Pass, ето как можете да заобиколите затъмненията на NFL Game Pass (Изключително важи за абонатите на Великобритания и Ирландия):

 1. Регистрирайте се и изтеглете VPN, който има местоположения на сървъри извън САЩ, Великобритания и Ирландия и предлага много честотна лента. ExpressVPN е чудесна опция, базирана на тестове, които проведохме.
 2. Инсталирайте приложението VPN на избраното от вас устройство.
 3. Свържете се с VPN сървър извън САЩ, Великобритания или Ирландия. Например, можете да се свържете с VPN сървър в Мексико.
 4. Отидете на уебсайта на Game Pass, влезте в системата и продължете да се наслаждавате на неограничен достъп.

US NFL Game Pass не идва с достъп до игри на живо. Ако ви е писнало от това и искате повече опции или просто искате закупете нов абонамент, след което направете следното:

 1. Регистрирайте се в VPN услуга, която предлага сървъри в страни извън САЩ, Великобритания и Ирландия. ExpressVPN е опцията, която използвахме в нашите тестове и установихме, че тя работи добре с NFL Game Pass.
 2. Свържете се с VPN сървър извън Обединеното кралство, САЩ или Ирландия (напр. Мексико).
 3. Насочете се към https://gamepass.nfl.com/ и създаване на нов акаунт.
 4. Изберете и закупете поточна опаковка, налична в страната, към чийто VPN сървър сте избрали да се свържете и от там можете да започнете да гледате игри на живо.

3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Получете допълнителни три месеца безплатно тук, когато се регистрирате за годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без 30 дни, така че ще получите пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

NFL Game Pass Main

Заобиколете затъмненията на NFL Game с VPN

NFL Game Pass е онлайн услуга за стрийминг, която позволява на абонатите да предават цялата линия на NFL сезонните игри или на живо (в зависимост от вашето местоположение), или при поискване. Независимо дали става въпрос за редовни сезони игри, Pro Bowl или 53-ият Super Bowl, който ще се проведе в неделя, 3 февруари 2019 г., можете да го гледате като използвате абонамент за NFL Game Pass.

Поради ограниченията за излъчване, ако се намирате в САЩ или една от нейните територии, няма да можете да гледате редовни и следсезонни игри на живо с NFL Game Pass. Ще трябва да разчитате на повторения. Някои ограничения важат и за Обединеното кралство и Ирландия. Графикът на затъмнението може да се види на началната страница на NFL Game Pass.

Ако обаче закупите абонамент за Game Pass от което и да е друго място по целия свят, тогава ще имате неограничен достъп до игрите в NFL, включително до поточни предавания на всяка игра.

Доказан начин за достъп до географски блокирано съдържание в абонаментните услуги е използването на VPN. VPN мрежите пренасочват вашата интернет връзка през защитен сървър на местоположение по ваше желание. Това премахва географските ограничения и предлага предимства за сигурността.

Имайте предвид, че абонаментът в САЩ изобщо не предлага игри на живо. Това са най-вероятно игрите, за които ще искате да заобиколите затъмнението. Ако имате абонамент в САЩ и искате да имате достъп до игри на живо, тогава можете да помислите за закупуване на нов абонамент от страна извън САЩ, Великобритания или Ирландия.

Ако вече имате абонамент за VPN от Обединеното кралство или Ирландия, можете да се свържете с VPN сървър, който е извън тези територии, за да видите игри с ограничен достъп.

Възможно ли е да победите NFL Game Pass затъмнения с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи се появяват като добра сделка на повърхността. Използването на безплатен VPN с услугата NFL Game Pass не се препоръчва поради няколко причини. Най-очевидната и непосредствена причина е, че безплатните VPNs имат тенденция да имат ограничено технологично развитие и повечето няма да деблокират поточни услуги като NFL Game Pass. Има обаче и други причини, поради които трябва да внимавате да използвате безплатен VPN.

Някои услуги поддържат регистрационни файлове и дори поставят реклами в браузъра си, за да печелят пари. Освен това те обикновено не дават на потребителите много възможности за сървър.

Освен това безплатните VPN мрежи обикновено имат много ниски ограничения на данни. Това не е идеално за поточно видео, тъй като ще удряте тази капачка доста бързо, особено ако се опитате да стриймирате в HD. Освен това много потребители вероятно ще се състезават да използват ограничения брой налични сървъри, което също може да навреди на скоростта на потока.

Доказано е, че някои безплатни софтуерни VPN софтуер носят злонамерен софтуер, който заразява устройствата на потребителите и краде данни.

Поради всички тези причини ще си струва да разгледате платените опции вместо това.

NFL Game Pass Locations

Има ограничения за NFL Game Pass, ако се намирате в САЩ, територия на САЩ, Великобритания или Ирландия. Това означава, че има някои игри, до които няма да имате достъп с Game Pass поради споразумения за излъчване, които ограничават това, което можете да видите, ако живеете в някоя от тези области.

Ако се свържете с VPN сървър във всяка друга държава, където е наличен NFL Game Pass, ще получите различен пакет от опции, включително опцията за игрите на живо, вместо да гледате всички при поискване като преигравания. Когато сте свързани с VPN сървър в Пакистан, например, ще бъдете насочени към съответната версия на страницата за преминаване на играта в NFL и ще можете да преглеждате предложенията на NFL Game Pass, налични в тази държава.

Таблицата по-долу очертава какви са вашите възможности за използване на VPN с NFL Game Pass. Ще можете да влизате в различни библиотеки на Game Pass с един акаунт, но може да се наложи да закупите допълнителен стрийминг достъп от услугата, особено ако се опитвате да заобиколите затъмненията в САЩ.

местоположение Ограничения (Д / Н)
САЩ + територии Y
Великобритания, Ирландия Y
Канада н
Австралия, Сингапур, Южна Африка н
Франция, Румъния, Швейцария, Норвегия н
Хонконг, Япония н
Индия, Индонезия, Малайзия, Пакистан н
Мексико н

Как да гледате NFL игри безплатно

Въпреки че няма да можете да гледате всички NFL игри безплатно, има няколко варианта за ловене на някои игри безплатно. Тези опции са напълно безплатни и не изискват регистрация за пробен период на платена услуга. Ще ви трябва достъп до VPN сървър, който ви позволява да се свържете с VPN сървър в САЩ.

NFL Mobile App от Verizon

Тази опция е наличен само на мобилни устройства. Verizon има сделка с NFL, която позволява на всеки да гледа на пазара NFL игри, NFL плейофи игри и Super Bowl за безплатно използване приложението NFL Mobile от Verizon. Потребителите ще трябва бъдете в САЩ или свържете се с американски VPN сървър, за да се насладите на това, въпреки това.

издърпвам

Можеш гледайте някои мачове от NFL в четвъртък вечер безплатно чрез Twitch, дори без да имате абонамент за Amazon Prime (Twitch е собственост на Amazon). първи, се свържете с американски VPN сървър използвайки вашия VPN софтуер, след това се насочете към Страница на Twitch Prime Video.

Yahoo! спортен

Някои игри с NFL са достъпни за гледане на мобилни устройства чрез следните методи:

 • Приложение Yahoo Sports (Android и iOS)
 • Мобилен уебсайт Yahoo Sports (Safari само за iOS)
 • Tumblr App
 • Приложение AOL
 • AOL.com мобилен уебсайт за iOS (само за Safari)

Ще можете да гледате национални предсезонни игри, местни игри на живо, редовни игри за редовен сезон, плейофите и Superbowl 53. Имаше няколко налични игри за сезон 2018/2019, но всички те вече са играни.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − 56 =

Adblock
detector