Как да гледаме група F на Световната купа – Германия, Мексико, Швеция, Южна Корея

Как да гледаме световна купа на група F

Световната купа 2018 на FIFA е на път да влезе в груповата си фаза. В тази статия ще ви обясним как можете да гледате всяка игра на Германия, Мексико, Швеция и Южна Корея на живо и в HD онлайн. Обърнете внимание, че не сте ограничени до официалните потоци на вашата страна; с виртуална частна мрежа (VPN) можете да заобиколите регионалното блокиране и да получите достъп до чужди поточни услуги. Това означава, че можете да гледате всички мачове от група F от Великобритания, САЩ, Канада, Австралия или от другаде по света. Освен че ще ви кажем как да стриймвате мачовете от Световната купа, ние ще включваме забавен факт за всеки състезателен отбор, за да тествате вашите спортни знания.

Струва си да се спомене, че ще има много неофициални потоци от Световната купа. Те обаче обикновено са ненадеждни и могат да бъдат направени офлайн отчасти. Има много официални телевизионни оператори, които показват безплатни игри, така че наистина няма нужда да рискувате да отидете с неофициален поток.

Предаване на световната купа в Русия: Използвайте VPN

Платформите за стрийминг обикновено имат права само да показват съдържание в определени страни. Ето защо услуги като Netflix имат различни библиотеки за Великобритания и САЩ. Можете обаче да подмамите уебсайт да ви предостави достъп, като се свържете с един от сървърите на вашата VPN на необходимото място. Например, британски сървър може да отблокира BBC iPlayer, докато американски може да деблокира NBC Sports.

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Препоръчваме да използвате ExpressVPN да гледате мачовете на Световната купа 2018. Той има сървъри навсякъде по света и те са достатъчно бързи, за да предават HD (или дори 4K) съдържание без забавяне или буфериране. Тази услуга има силни защитни функции, политика без регистрация и дори персонализиран превключвател за убийство, за да не ви позволи някога случайно да изложите трафика си. 24/7 поддръжка за чат на живо е на разположение, за да помогне за разрешаване на всички проблеми.

Регистрирането за ExpressVPN отнема само няколко минути. Първо решете колко време искате да се абонирате (един месец, шест месеца или година) и завършете процеса на плащане. ExpressVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че ако решите да не продължите да го използвате след първия месец, тогава можете да получите пълно възстановяване.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за СТРАМИРАНЕ НА СВЕТОВНИЯ КУП: ExpressVPN е нашият избор №1 С огромна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки, тя е идеална за гледане на Световната купа. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да гледате мачове от група F на Световната купа в Русия с VPN

 1. Изберете реномиран VPN доставчик. Вече споменахме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са висококачествени алтернативи на ниска цена.
 2. Решете кой план искате, след което се регистрирайте чрез уебсайта на доставчика.
 3. Изтеглете подходящата версия на VPN клиента за вашата операционна система.
 4. Решете с кой източник искате да гледате Световната купа.
 5. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN на правилното място.
 6. Опитайте да гледате видео на уебсайта на поточния източник. Той трябва да се зареди, без да се показват съобщения за грешка.

Как да гледате мачове от група F на световната купа на FIFA от конкурентна страна

Разбираемо, страните, които са се класирали за груповата фаза, се вълнуват от перспективата да спечелят Световната купа. Като такъв, той ще бъде силно обхванат от официалните радио- и телевизионни оператори по целия свят, което означава, че в повечето случаи е доста просто да гледате всяка игра от една от квалифицираните страни.

Германия

Германия световна купа g

Немските зрители могат да гледат всяка игра на турнира безплатно и в HD на ZDF или ARD. Освен това Sky Sport предлага на абонатите достъп до 4K потоци. Тази услуга струва € 29,99 на месец, но са налични и дневни, и седмични пропуски в случай, че искате да следвате конкретен екип.

Всички горепосочени източници ще имат немски коментар.

Забавен факт: Звездният нападател на Германия Томас Мюлер печели около 35 милиона евро годишно, като рекламира кисело мляко.

Мексико

Flag_of_Mexico

Телевиза ще излъчва безплатно цялото Световно първенство по своите телевизионни канали, но му липсва онлайн поток на живо. Телевизия Ацтека обаче ще го посвети Ацтека 7 канал за денонощно покритие на Световната купа. Sky México също показва всяка игра, но само на абонати. Цените започват от мексикански $ 509 на месец, но няма да има 4K потоци.

И трите мексикански източника ще предоставят испански коментар.

Знаеше ли? Мексико държи рекорда за повечето елиминации от груповата фаза. Да се ​​надяваме, че тази година не добавят към преднината си!

Швеция

Знаме на Швеция

SVT и TV4 са официалните радиопредаватели на Световната купа, показващи поне 48 от 64-те мача между тях. SVT може да се гледа безплатно онлайн, но Онлайн потоците на TV4 са достъпни само чрез абонаментна услуга наречен C More. Цените за последната услуга започват от 109 кр на месец.

SVT и TV4 ще имат коментари на шведски.

Интересна статистика: Най-доброто Световно първенство в Швеция беше през 1994 г., където се класира на второ място. Въпреки че не спечели, те успяха да станат най-добрите голмайстори на турнирите.

Южна Кореа

Знаме на Южна Корея

MBC, KBS и SBS (да не се бърка с австралийския SBS) са лицензирани да показват мачове от Световната купа 2018 в Южна Корея. Докато всички тези платформи ще показват всяка игра на съответните им телевизионни канали, изглежда, че няма начин да ги предавате законно онлайн.

Малки дреболии: Южна Корея и Япония бяха домакини на Световното първенство през 2002 г. Докато играха срещу Турция в този турнир, Южна Корея допусна гол за по-малко от 11 секунди - най-бързата цел в официален международен турнир.

Как да гледате мачове от група F на Световната купа от чужбина

Повече от 100 държави са платили правата за излъчване на Световната купа 2018. В резултат на това ще откриете, че повечето страни имат няколко различни начина да гледате всяка игра. По-долу сме включили източници за няколко избрани региона, но ако вашата държава не е спомената, можете да разгледате този списък с официални радиостанции.

Великобритания

Британски флаг - съюз джак

Във Великобритания, BBC и ITV ще покрият половината от мачовете на турнира. Това означава, че всяка игра на Световната купа ще бъде свободно достъпна за всеки от тях BBC iPlayer или Център за ITV. Тези услуги са безплатни за използване, въпреки че BBC iPlayer може да попита дали имате лиценз за телевизия във Великобритания. При това положение няма да бъдете помолени да предоставите допълнителни подробности.

BBC напоследък подобряват мерките си за откриване на VPN, така че много VPN, които преди са работили, вече са блокирани. Вашият доставчик на VPN трябва да може да ви каже дали той може да деблокира iPlayer или има конкретен сървър, който трябва да използвате за това.

Откриването на ITV и BBC е достъпно единствено на английски.

САЩ

Знаме на САЩ

FOX Sports ще се показва всеки мач на Световната купа 2018. Можете да гледате безплатно дали FOX Sports е включен във вашия кабел или пакет Sling TV, но в противен случай можете да вземете футболен талон за $ 19,99 на месец.

Telemundo Deportes ще предостави покритието си на разположение на абонатите на NBC Sports. В момента няма подробности за цените или датата на пускане на пропуска за Световната купа. Това каза, че груповата фаза бързо наближава, така че можем да очакваме съобщение да бъде направено скоро.

FOX Sports ще предостави коментар на английски, а Telemundo Deportes ще бъде на испански.

Австралия

австралийски флаг

SBS потвърди, че ще излъчва безплатно 25 от 64-те мача на Световната купа. Това включва всяка игра с участието на националния отбор на Австралия. Въпреки че тези игри определено ще се показват по телевизията, понастоящем не е ясно дали ще се предават и онлайн.

Ако искате да гледате всяка игра, можете да се регистрирате в Optus Sports. Това е включено в някои мобилни и широколентови пакети на Optus, но не-клиентите могат да гледат, като плащат $ 15 за премиен план на Optus.

За още повече опции за стрийминг разгледайте кръга на ExpressVPN къде можете да гледате Световната купа.

Световно първенство на Русия 2018: Приспособления за група F

Ще има шест мача от група F, които ще се проведат в продължение на четири непоследователни дни. Можете да видите местните времена за начален старт, както и допълнителна информация за всяка игра на официалната страница на графика за Световната купа на FIFA.

DayDateMatch
неделя 17 юни Германия срещу Мексико - 16:00 BST / 11:00 EDT
понеделник 18 юни Швеция срещу Южна Корея - 13:00 BST / 08:00 EDT
събота 23 юни Южна Корея срещу Мексико - 16:00 BST / 11:00 EDT
събота 23 юни Германия срещу Швеция - 19:00 BST / 14:00 EDT
сряда 27 юни Южна Корея срещу Германия - 15:00 BST / 10:00 EDT
сряда 27 юни Мексико срещу Швеция - 15:00 BST / 10:00 EDT

Световно първенство по футбол 2018: Често задавани въпроси

Имам ли нужда от VPN, ако моята държава има безплатен поток на живо?

VPN се използват главно за повишаване на вашата онлайн сигурност. Способността им да заобиколят блокирането на региона е просто много полезна вторична функция. Дори и да не се нуждаете от достъп до чужди платформи, VPN мрежите могат да ви помогнат да попречите на хакерите или вашия доставчик на интернет услуги (ISP) да наблюдават вашите дейности. Това е особено полезно при гледане на HD видео на живо, тъй като е известно, че доставчиците на интернет доставчици преустановяват връзките в опит да възпрепятстват поточно предаване с висока честотна лента..

Каква е груповата фаза на Световната купа?

Груповата фаза е мястото, където отборите, оцелели в първоначалните нокаут кръгове през 2015 г., се състезават един срещу друг. Тези отбори печелят точки за победа или теглене на мачове и след шест мача двата отбора с най-много точки се преместват във втория етап на нокаут.

Единична загуба в този втори етап на нокаут означава елиминиране. Отборите ще продължат да играят до финала на Световната купа на 15 юли, когато един отбор ще бъде коронясан за шампиони на Световната купа 2018.

Мога ли да гледам мачове от Световната купа по мобилен телефон?

Много от платформите и каналите, за които споменахме в тази публикация, имат приложения за Android и iOS. Тъй като повечето VPN позволяват множество едновременни връзки, дори не е необходимо да излизате от основното си устройство. Заслужава да се отбележи обаче, че приложенията за мобилни потоци може да не предлагат пълния спектър от функционалности, които съответният им уеб плейър прави.

Опровержение:

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушаване на авторски права, включително стрийминг на видео от пиратски източници. Въпреки че VPN могат да скрият географски ограничения и да маскират идентичността на потребителя, моля, помислете за местните закони, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48

Adblock
detector