Как да гледате AEW (All Elite Wrestling) Dynamite на живо онлайн навсякъде

Как да гледате AEW - Dynamite на живо онлайн отвсякъде

AEW: Динамит ще премие в 20:00 EST (1 AM BST) на 2 октомври, с нов, двучасов епизод, излъчващ всяка сряда. Това е добра новина за феновете по борба, тъй като това означава динамит няма да се сблъскате с WWE Разбиване или суров показва, кой ефир в понеделник и петък. Погледнете по-долу, за да разберете как да предавате на живо AEW: Динамит от чужбина (извън САЩ).

Трябва да го отбележите ще препоръчваме само официални източници. Като се има предвид популярността на AEW, има вероятност да се появят неофициални потоци. Те обаче често предоставят само лагични видеоклипове с ниска разделителна способност и могат да бъдат свалени във всеки момент за нарушаване на авторските права. С много законни начини да гледате All Elite Wrestling: Dynamite онлайн, няма причина да се използват ненадеждни, неоторизирани потоци.

Това шоу ще се излъчва само на гео-ограничени платформи. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате AEW: Динамит в чужбина.

Как да живея на живо All Elite Wrestling: Dynamite в чужбина с VPN

Много платформи блокират потребителите въз основа на тяхното местоположение, определено от техния IP адрес. Виртуална частна мрежа (VPN) изпраща вашия трафик чрез посреднически сървър в местоположение по ваше желание. Вашият IP адрес се превключва с такъв от това място, което ви позволява да заобиколите гео ограниченията. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и поточно All Elite Wrestling: Dynamite от всяка точка на света, използваща VPN:

Ето как да гледате All Elite Wrestling: Dynamiteотвсякъде с VPN:

  1. Започнете, като се регистрирате за подходящ VPN. Особено препоръчваме ExpressVPN въпреки че NordVPN и CyberGhost са две отлични алтернативи на ниска цена.
  2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN, като внимавате да получите правилната версия за вашето устройство.
  3. Свържете се с един от американските сървъри на вашата VPN. Това ще скрие истинския ви IP адрес и ще подмами географски ограничените услуги да мислят, че сте всъщност в САЩ.
  4. Влезте в TNT с помощта на данни за вашия доставчик на кабели или поддържана услуга от най-горната част. Имайте предвид, че може да се нуждаете от начин на плащане, свързан с адрес в САЩ, за да се регистрирате за тези услуги.
  5. И накрая, опитайте да гледате на живо TNT. В повечето случаи потокът трябва да се зареди незабавно. Ако не, изчистете бисквитките и кеша на браузъра си, след което презаредете страницата.

Като AEW: Динамит ще излъчвате на живо, важно е да отделите няколко минути напред, за да сте сигурни, че вашата VPN може да деблокира TNT. По този начин, ако се сблъскате с някакви проблеми, все още ще имате време да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN и може да не се наложи да пропуснете началото на излъчването.

Как да гледате All Elite Wrestling: Dynamite в американската телевизия

Знаме на САЩ

All Elite Wrestling: Dynamite ще се излъчва изключително в TNT в САЩ. Ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва TNT, можете просто да влезете в уебсайта и да започнете да гледате веднага без допълнителни разходи. Но какво ще стане, ако нямате кабел или доставчикът ви не се поддържа? Не изпадайте в паника: има много начини да гледате AEW: Динамит без кабел.

В момента Sling TV, AT&T TV СЕГА (наричан по-рано DirecTV сега), Hulu с телевизия на живо, PlayStation Vue и YouTube TV всички ви позволяват да предавате TNT на живо. Препоръчваме ви да използвате Sling TV, просто защото при $ 15 USD на месец това е най-малко скъпата опция. Това каза, всички горепосочени услуги предлагат безплатна пробна версия, така че нищо не ви спира да ги изпробвате и да отмените преди края на изпитанието, за да не бъдете таксувани.

Трябва да обърнете внимание, че всички горепосочени услуги са заключени в региона и са достъпни само в САЩ. Можете обаче да влезете и да предавате поток, както обикновено, докато сте в чужбина, като се свържете към US VPN сървър. Все още нямате VPN? ExpressVPN идва с a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да гледате AEW: Динамит безрисково и заявете пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Мога ли да гледам AEW: Dynamite извън САЩ?

глобус карта на света

Чуват се слухове, които подсказват AEW: Динамит ще излъчи по ITV4 във Великобритания и TSN в Канада. Въпреки това, въпреки факта, че All Elite Wrestling: Dynamite премиерата наближава бързо, AEW все още не е финализирала сделки с никой международен оператор. Всъщност според младите Бъкс (които са вицепрезиденти на AEW) все още не е ясно дали ще бъде сключена сделка преди излъчването на първия епизод.

Ако не бъде постигнато споразумение, възможно е това AEW: Динамит просто ще излъчва по B / R Live и Fite TV по същия начин, по който AEW плаща с показване. Това обаче в момента е само спекулация. Ще актуализираме тази публикация, тъй като повече информация стане достъпна.

Какво знаем за AEW: Dynamite?

В момента подробностите са малко и далеч между тях, но ние знаем това AEW: Динамит ще бъде класиран на TV-14 и няма да бъде показван на живо на Западното крайбрежие, вместо това да се излъчва в 20:00 PST. Някои услуги за стрийминг (TNT, Hulu и AT)&T TV NOW) използвайте източно брегово течение, което означава, че ще ви позволи да уловите действието няколко часа по-рано от нормалното.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 49

Adblock
detector