Как да гледате ATP Cup 2020 онлайн отвсякъде

Как да гледате ATP Cup 2020 онлайн

Най- ATP Cup 2020 ще се проведе от 3 до 12 януари в Пърт, Бризбейн и Сидни. Ще има шест мача всеки ден до 9 януари, след което ще има по един мач на ден. За щастие не е нужно да пътувате до Австралия, за да видите какво се случва; всъщност събитията ще се излъчват на живо и безплатно в няколко държави. Прочетете, за да разберете как да гледате потока на живо на ATP Cup онлайн, от чужбина.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални източници. Въпреки че почти сигурно ще бъдат достъпни потоци от трети страни, те често са много лаги, с видео с ниска разделителна способност: не е точно това, от което се нуждаете за бърз спорт като тенис. Също така, неофициалните източници често се отнемат за нарушения на авторски права, така че може би не можете да видите кой печели. При толкова много законни начини да гледате ATP Cup онлайн, няма нужда да използвате нелицензирани потоци.

Тези съвпадения ще се показват само на услуги с заключен регион. Това означава, че ако пътувате в чужбина и няма официален телевизионен оператор във вашата страна, ще ви трябва VPN, за да гледате обичайните си услуги за стрийминг в домашни условия.

Как да гледате ATP Cup на живо от чужбина с VPN

Поточните услуги често проверяват IP адреса на потребителя, за да проверят дали той е в поддържана държава или не. Работата е там, че когато се свързвате с VPN, получавате нов, специфичен за региона IP адрес за страната, в която се намира избрания от вас сървър. Това подмамва сайтовете и услугите да мислят, че сте всъщност някъде другаде и ви позволява да получите достъп до тях от чужбина. По-лесно е, отколкото звучи; просто следвайте стъпките по-долу, за да отблокирате ATP Cup отвсякъде.

Ето как да предавате на живо ATP Cup 2020 онлайн безплатно отвсякъде:

 1. Започнете с регистрация за VPN, ако още не сте го направили. Особено препоръчваме ExpressVPN, въпреки че CyberGhost и NordVPN са отлични опции за ниски разходи.
 2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN. Имайте предвид, че често има няколко различни версии, за да избирате, така че не забравяйте да получите правилната. Когато сте готови, влезте в системата.
 3. Изберете един от официалните оператори на ATP от списъка по-долу. След това се свържете със сървър в съответната държава. Това означава, че ще ви е необходим британски сървър, за да деблокирате BBC iPlayer например, или канадски сървър, за да използвате TSN.
 4. Създайте акаунт, ако такъв е необходим. Обърнете внимание, че някои стрийминг платформи ще проверят дали вашият начин на плащане е свързан с адрес в изискваната държава.
 5. Сега опитайте да възпроизведете видео. Ако всичко е работило, трябва да се зареди незабавно. Ако не, опитайте да изчистите бисквитките си и да опресните страницата.

ATP Cup ще се излъчва на живо, поради което е толкова важно да тествате своя VPN предварително. По този начин ще знаете за всички проблеми доста предварително, като ви дава възможност да потърсите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN. Разбира се, това също гарантира, че няма да пропуснете началото на мача поради непредвидени технически проблеми.

Как да предаваме на живо ATP Cup безплатно на UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Британските фенове могат поточно всички действия от съдилищата живеят нататък Amazon Prime Video. Тази услуга е включена като част от абонамента ви за Amazon Prime, така че може би вече имате достъп до нея. Ако не, Amazon Prime струва £ 7,99 на месец и идва с 30-дневна безплатна пробна версия. Това означава, че можете да се регистрирате, да гледате всеки мач на ATP Cup онлайн, след което просто да анулирате акаунта си, за да не бъдете таксувани.

Ако предпочитате, можете също да предавате целия турнир по тенис телевизия. Тази услуга обаче струва £ 9,99 на месец и не предлага безплатна пробна версия. Като такъв, Amazon Prime Video е по-добрият вариант за повечето хора.

Amazon Prime Video и Тенис телевизия са двата региона. Това означава, че ще ви трябва VPN за достъп до тях от чужбина. ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което ви позволява да изпробвате услугата без риск. Ако не сте впечатлени, просто отменете, за да заявите пълно възстановяване.

Къде другаде мога да гледам онлайн на живо ATP Cup на живо?

Искате да гледате ATP Cup 2020 извън границите на Обединеното кралство? Няма проблем; по-долу ще Ви уведомим кои мрежи показват събитието във вашата страна:

Австралия

австралийски флаг

Добра новина: всеки мач от ATP Cup 2020 ще се излъчва на живо и безплатно на 9Now. Ще трябва да създадете акаунт, преди да можете да гледате каквото и да било, но това е лесно и отнема само минута.

Обърнете внимание, че 9Now е заключен в региона. Като такъв, ще трябва да бъдете в Австралия или да сте свързани с австралийски VPN сървър, за да го използвате.

Канада

Канадско знаме

TSN има изключителни права да показва ATP Cup в Канада. Покритието ще работи от 18:00 EST всеки ден. Ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва TSN, можете да влезете и да започнете поточно незабавно без допълнителни разходи.

Ако нямате кабел, можете да се регистрирате вместо TSN Direct. Ежедневните пропуски започват от $ 4,99 CAD, но тъй като това събитие ще продължи десет дни, всъщност е по-евтино да изберете месечния пропуск от 19,99 долара. За съжаление, не е включен безплатен пробен период.

TSN е наличен само в Канада. Въпреки това, можете да получите достъп до услугата от чужбина, като се свържете към канадски VPN сървър.

НАС

Знаме на САЩ

Феновете на тениса в САЩ могат да гледат това събитие по Тенис канала. Ако вашият пакет за кабелна телевизия включва този канал, можете просто да влезете в уебсайта и да започнете да гледате веднага.

Търсите да стриймвате ATP Cup без кабел? Можете също да гледате в телевизия Тенис, въпреки че това струва $ 14,99 на месец и не предлага никакъв вид безплатна пробна версия.

И двете услуги по-горе са заключени в региона. Като такива, ще трябва или да сте в САЩ, или да сте свързани с американски VPN сървър, за да ги използвате.

Други места

Не се притеснявайте, ако не сме споменали вашата страна по-горе; Купата на ATP 2020 ще излезе в десетки страни по целия свят. Можете да започнете, като проверите пълния списък на международни радио- и телевизионни оператори, но си струва да запомните, че не всяка мрежа ще ви позволи да гледате онлайн.

Кой се състезава в Купата на ATP 2020?

Тази година на ATP Cup ще се види, че 24 държави вървят напред. По-долу сме изброили всяка участваща държава:

 • Сърбия
 • Испания
 • Русия
 • Австрия
 • Германия
 • Гърция
 • Япония
 • Италия
 • Франция
 • Белгия
 • Хърватия
 • Аржентина
 • Грузия
 • Южна Африка
 • Съединени щати
 • Канада
 • Великобритания
 • Австралия
 • България
 • Чили
 • Полша
 • Уругвай
 • Молдова
 • Норвегия

Пълна програма на ATP Cup за 2020 г.

ДатаарматураВреме (AEDT)
3 януари Гърция срещу Канада 10 СУТРИНТА
САЩ срещу Норвегия 10 СУТРИНТА
Белгия срещу Молдова 10 СУТРИНТА
Германия срещу Австралия 17:30 ч
Русия срещу Италия 17:30 ч
Великобритания срещу България 17:30 ч
4 януари Франция срещу Чили 10 СУТРИНТА
Япония срещу Уругвай 10 СУТРИНТА
Аржентина срещу Полша 10 СУТРИНТА
Сърбия срещу Южна Африка 17:30 ч
Испания срещу Грузия 17:30 ч
Австрия срещу Хърватия 17:30 ч
4 януари Канада срещу Австралия 10 СУТРИНТА
Италия срещу Норвегия 10 СУТРИНТА
България срещу Молдова 10 СУТРИНТА
Германия срещу Гърция 17:30 ч
Русия срещу САЩ 17:30 ч
Белгия срещу Великобритания 17:30 ч
5 януари Южна Африка срещу Чили 10 СУТРИНТА
Япония срещу Грузия 10 СУТРИНТА
Хърватия срещу Полша 10 СУТРИНТА
Сърбия срещу Франция 17:30 ч
Испания срещу Уругвай 17:30 ч
Австрия срещу Аржентина 17:30 ч
6 януари Германия срещу Канада 10 СУТРИНТА
Русия срещу Норвегия 10 СУТРИНТА
Великобритания срещу Молдова 10 СУТРИНТА
Гърция срещу Австралия 17:30 ч
Италия срещу САЩ 17:30 ч
Белгия срещу България 17:30 ч
7 януари Сърбия срещу Чили 10 СУТРИНТА
Испания срещу Япония 10 СУТРИНТА
Австрия срещу Полша 10 СУТРИНТА
Франция срещу Южна Африка 17:30 ч
Грузия срещу Уругвай 17:30 ч
Хърватия срещу Аржентина 17:30 ч
8 януари + 9 януари Четвърт финали TBA
10 януари Полуфинали TBA
11 януари ATP финали TBA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 47

Adblock
detector