Как да гледате безплатно Световната купа за жени онлайн

Как да гледате Световната купа за жени онлайн

Тази година Световното първенство за жени в момента е на фаза на четвъртфиналите (по времето на писането Англия е единственият отбор, който е стигнал до полуфиналите). Остават обаче още много действия, тъй като финалът ще се проведе до 7 юли. По-долу ще обясним как да гледате на живо всеки мач от Световната купа, независимо дали сте в САЩ, Великобритания, Швеция, Испания или където и да е другаде по света.

Тази публикация ще препоръча само официални източници. Въпреки че популярните спортни събития често са достъпни в сенчести стрийминг сайтове, силно препоръчваме да не ги използвате. Като начало те обикновено предлагат само лагични видеоклипове с ниска разделителна способност и за да се влошат нещата, нелицензирани потоци могат да бъдат пускани офлайн във всеки момент за нарушаване на авторски права. Като такъв може би дори не виждате кой печели даден мач. Можете да гледате безплатно Световната купа за жени, така или иначе, което означава, че няма причина да използвате потоци от трети страни.

Това събитие ще бъде показано само на гео-ограничени платформи. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате Световното първенство за жени 2019 в чужбина.

Как да гледаме Световното първенство за жени в чужбина през 2019 г. с VPN

Достъпът до заключени в региона услуги с VPN е много лесен. Просто следвайте стъпките по-долу, за да отблокирате и стриймирате Световната купа за жени отвсякъде:

  1. На първо място, ще ви трябва VPN. Препоръчваме ExpressVPN, въпреки че NordVPN и CyberGhost са отлични алтернативи на ниска цена.
  2. След като се регистрирате, изтеглете и инсталирайте софтуера. Обикновено има няколко варианта, за да избирате, така че не забравяйте да получите правилната за вашето устройство.
  3. Решете коя географска услуга искате да деблокирате.
  4. Свържете се с VPN сървър в необходимата държава. Използвате американски сървър за достъп до Fox Sports например или британски BBC iPlayer.
  5. Опитайте да пуснете видео на избрания от вас сайт. Тя трябва да започне веднага, но ако не, изчистването на кеша и бисквитките ви, след това освежаването на страницата ще отстрани повечето проблеми.

Имайте предвид, че тъй като тези съвпадения ще се излъчват на живо, важно е да се уверите, че вашата VPN работи добре преди да започнете. По този начин гарантирате, че ще имате достатъчно време да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN, ако нещо се обърка. Този подход прави по-малко вероятността да пропуснете някой от сигурните кръгове.

Как да предаваме на живо Световното първенство на жените безплатно по телевизията във Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

BBC има изключителни права за излъчване на това събитие във Великобритания. Съответно можете гледайте на живо всички останали финали на Световната купа за жени на BBC iPlayer. Тази платформа е безплатна за използване, въпреки че първо ще трябва да създадете акаунт. Не се паникьосвайте, когато бъдете помолени да въведете пощенски код, тъй като всеки британски пощенски код ще работи.

Британският закон изисква да имате телевизионен лиценз, за ​​да излъчвате каквото и да било, както се показва на традиционната телевизия. Въпреки че от време на време iPlayer на BBC показва изскачащ прозорец, който ви уведомява за това изискване, всъщност не проверява дали имате или не лиценз.

BBC iPlayer е заключен в региона и се предлага само във Великобритания. Все пак можете да получите достъп до него от други страни, като първо се свържете към британски VPN сървър. Все още нямате VPN? ExpressVPN идва с a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да стриймвате 2019-та Световна купа за жени без риск. Ако не сте импресирани или просто нямате нужда от VPN след това, можете да анулирате и да поискате пълно възстановяване.

Къде другаде мога да предавам онлайн световната купа за жени 2019?

24 държави влязоха в Световната купа за жени тази година, така че е разбираемо, че има международни оператори за това събитие по целия свят. Погледнете по-долу, за да разберете кои мрежи показват турнира във вашата страна:

САЩ

Знаме на САЩ

Всяка игра на Световната купа за жени ще се показва на Fox Sports. Ако вашият пакет за кабели включва FS1 и FS2, имате късмет: просто влезте в уебсайта на Fox Sports с подробности за вашия доставчик и ще можете да предавате остатъка от турнира на живо и безплатно.

Разбира се, не би било честно да ви спира да гледате, само защото нямате кабелна телевизия. DirecTV Сега, fuboTV, Hulu с телевизия на живо, PlayStation Vue, Sling TV и YouTube TV всички ви позволяват да предавате на живо Fox Sports на живо и най-доброто от всичко това са безплатен пробен период (една седмица за повечето, пет дни за PlayStation Vue). Това означава, че можете да се регистрирате, да предавате поточно останалите мачове и да отмените, за да не бъдете таксувани.

Горните услуги се предлагат само в САЩ. Американците все още могат да получат достъп до тези платформи в чужбина, като се свържат към американски VPN сървър.

Канада

Канадско знаме

TSN, RDS и CTV споделят отразяване на Световното първенство за жени през 2019 г. в Канада. TSN и RDS ще излъчват на живо всички мачове (съответно на английски и френски), докато CTV ще показва само Италия срещу Холандия, полуфиналите и финала. Ако вашият кабелен пакет включва някой от тези канали, можете да ги предавате онлайн без допълнителни разходи.

Има начин да гледате, дори и да нямате кабел. И RDS, и TSN предлагат само онлайн абонамент за $ 4,99 CAD на ден или $ 19,99 на месец. За съжаление няма пробен период, но тъй като никоя друга услуга не показва всяка останала игра на Световната купа за жени, всъщност няма други опции.

TSN, CTV и RDS са географски ограничени. Като такъв, ще трябва или да сте в Канада, или да сте свързани с един от канадските сървъри на VPN, за да ги използвате.

Австралия

австралийски флаг

Австралийските футболни фенове могат да гледат всеки мач на Optus Sport. Съществуващите абонати могат да започнат поточно предаване веднага, безплатно, но в противен случай ще трябва да плащате $ 14,99 AUD на месец, тъй като няма безплатна пробна версия.

SBS предлага много подобно покритие, освен че няма да показва плейофа за трето място. Всички игри на SBS могат да се гледат напълно безплатно както на The World Game, така и на уебсайта Freeview. SBS също излъчва акценти в 18:00 AEST всеки мач ден, а пълнометражните повторения на предишни мачове се предоставят малко след като приключат излъчването.

Optus Sport и SBS са ограничени географски и в резултат на това ще ви трябва VPN за достъп до тях извън Австралия.

Франция

Flag_of_France-e1527750876576

Всички останали мачове могат да се видят или на TF1, или на Canal +. Докато и двете мрежи показват финала, TF1 има изключителни права на Франция срещу САЩ. Междувременно Canal + ще покаже всеки друг мач, включително плейофа за трето място.

Можете да предавате TF1 на живо безплатно, въпреки че са налични само френски коментари и първо ще трябва да създадете акаунт. Canal +, от друга страна, обикновено започва от € 6,99 на месец. Има едномесечно изпитание, което означава, че можете регистрирайте се, гледайте Световната купа за жени онлайн и просто отменете преди да бъдете таксувани.

И двете тези стрийминг платформи са гео ограничени. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да ги използвате извън Франция.

Германия

Германия флаг

Много е лесно да гледате Световното първенство за жени 2019 в Германия. Всеки мач е достъпен с немски коментар за всеки от тях Das Erste или ZDF, два канала, които предлагат напълно безплатни потоци на живо. Ако предпочитате, можете да предавате тези тела на DAZN Германия (9,99 евро на месец с едномесечен пробен период), но тъй като тази платформа има точно същото покритие, няма наистина причина да я използвате.

Das Erste, DAZN и ZDF са затворени в региона. DAZN блокира повечето VPN директно, но ако се свържете с немски VPN сървър, все още трябва да можете да гледате ZDF или Das Erste в чужбина.

Италия

знаме на Италия - италиански

Тези мачове ще бъдат показани с италиански коментари за Rai Play и Sky Sports. Rai Play е безплатен и дори не изисква да създадете акаунт, но за съжаление, уебсайтът Sky Sports не предлага никакъв вид поток на живо. За щастие има решение: Сега TV Italia предлага дневни, седмични и месечни пропуски на Sky Sports за € 7,99, 14,99 евро и 29,99 евро съответно.

Плейофите и финалът за трето място са единствените две останали мачове, които няма да бъдат на Rai Play. Като такъв можете гледайте по-голямата част от турнира безплатно и просто закупуване на седмичен Now TV дневен пропуск за последните две игри.

Rai Play и Sky Sports Италия са географски ограничени. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да ги гледате в чужбина.

Други места

Ако не споменахме вашата страна по-горе, не се паникьосвайте: Световното първенство за жени през 2019 г. излъчва в твърде много региони, за да ги адресира поотделно. Вместо това препоръчваме да разгледате следния списък от излъчващи световни първенства на FIFA за жени. Не можете да намерите телевизионен оператор? Не забравяйте, че можете да получите достъп до безплатни поточни услуги от други страни (като BBC iPlayer или Zattoo), където и да сте, като използвате VPN.

Световно първенство за жени 2019: пълен график

ДатаКръгъларматураKickoff Time (CEST)
28 юни Четвърт финали Франция срещу САЩ 9 ВЕЧЕРТА
29 юни Четвърт финали Италия срещу Холандия 15:00
29 юни Четвърт финали Германия срещу Швеция 18:30 ч
2 юли Полуфинали Англия срещу TBA 9 ВЕЧЕРТА
3 юли Полуфинали TBA срещу TBA 9 ВЕЧЕРТА
6 юли Плейоф за трето място TBA срещу TBA 17:00
7 юли Финал TBA срещу TBA 17:00

Кои отбори се очаква да се справят добре?

Футболният отбор на САЩ е настоящият фаворит за победа и е лесно да се разбере защо: те бяха доминираща сила в своята група, демонтирайки отбора на Тайланд 13-0 по-рано този месец и постоянно създават проблеми на своите опоненти. Внимавайте за техния звезден нападател, Мал Пю: тя е светкавична, невероятно точна и опасна във всеки обхват.

Отборът на Англия се справи особено добре този път, преминавайки през шестнадесет кръга, без да пропусне нито един гол. Освен това често са отбелязвали два или повече гола срещу трудни отбори като Норвегия и Япония. Ако те са сдвоени с Холандия или Италия на полуфиналите, Англия има голям шанс за победа.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 6

Adblock
detector