Как да гледате Британското открито първенство 2019 онлайн отвсякъде

Как да гледате Британското открито първенство онлайн

148-ото британско открито първенство (официално просто „The Open”) бързо наближава. На 18 юли най-добрите голф играчи в света ще слязат в голф клуб Royal Portrush в Северна Ирландия за четири дни игра на най-високо ниво. Добрата новина е, че можете да гледате целия British Open онлайн. В тази публикация ще обясним как можете да предавате на живо този голф турнир независимо дали сте вкъщи или искате да гледате от чужбина.

Обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални оператори на British Open. Възможно е да има налични потоци от трети страни, но тъй като те обикновено предлагат само видео с ниска разделителна способност и бързо възпроизвеждане, не препоръчваме да ги използвате. Освен това нелицензираните потоци рискуват да бъдат премахнати за нарушаване на авторски права отчасти.

Това събитие ще бъде показано само на затворени в региона платформи. Това означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате Британския отворен безплатно, ако сте извън САЩ.

Как да гледаме British Open с VPN

Ако никога досега не сте използвали Виртуална частна мрежа (VPN), не се притеснявайте: деблокирането на гео ограничени услуги е много лесно:

  1. Първо, регистрирайте подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN, въпреки че NordVPN и CyberGhost са отлични алтернативи на ниска цена.
  2. Изтеглете и инсталирайте подходящото приложение за вашата операционна система.
  3. Свържете се със сървър на правилното място (UK за Sky Sports или сайта на British Open, US for NBC).
  4. Опитайте да гледате видео на живо. Той трябва да се зареди без буфериране или съобщения за грешка. Ако не, изчистете кеша и бисквитките си, след това презаредете страницата.

Как да гледаме Британския оупън безплатно в американската телевизия

Знаме на САЩ

NBC Sports излъчва цялото събитие по Golf Channel. Можете да влезете с данни за вашия доставчик на кабелни услуги, за да гледате безплатно Британския отворен 2019 онлайн онлайн.

Нямате кабел? Няма проблем: Golf Channel ви позволява също да влизате с акаунт на DirecTV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV или YouTube TV акаунт, и всички тези услуги включват безплатна пробна версия, която е достатъчно дълга, за да гледате целия British Open онлайн , Като такъв, стига да се сетите да отмените преди изпитването да приключи, можете поток British Open безплатно онлайн.

Всички горепосочени услуги са геоблокирани, така че ще трябва да бъдете в САЩ или свързани с американски VPN сървър, за да ги използвате. Все още нямате VPN? ExpressVPN предлага a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да предавате на живо Британското открито без риск. Ако не сте впечатлени или просто не се нуждаете от VPN, след като турнирът приключи, можете просто да анулирате, за да получите пълно възстановяване.

Как да стриймваме шампионата на Британския отворен канал по UK TV

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Зрителите в Обединеното кралство могат да гледат Британския Открит 2019 на Sky Sports. Съществуващите клиенти на телевизия Sky могат да влязат в приложението Sky Go и да започнат стрийминг без допълнителни разходи. Ако обаче нямате кабел (или сте с друг доставчик), ще трябва закупете Sky Sports Pass на Сега телевизия. Те започват от £ 8,99 за дневен пропуск и се увеличават до £ 14,99 за седмичен.

И двете услуги са заключени в региона. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да гледате British Open от чужбина.

Мога ли да гледам British Open с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи могат да бъдат примамливи перспективи, но силно препоръчваме да не ги използвате. На първо място, те обикновено предлагат по-слаби скорости поради ограничените си мрежи и големия брой потребители. Предаването на живо, HD видео е доста интензивно за данни и използвайки едновременно безплатен VPN, вие се настройвате за заекване на видео, безкрайно зареждане и прекъсващи връзки. Тъй като притежателите на авторски права разбиват потребители на VPN, има голяма вероятност безплатен VPN да не ви позволи дори да гледате.

И накрая, съществува рискът за сигурността, който представлява свободен VPN. Наскоро проучване показа, че почти 40% от анкетираните безплатни приложения за Android VPN съдържат някаква форма на зловреден софтуер. Освен това много от тях изобщо не са шифровали дейностите на потребителя. Това не е само мобилни устройства в риск: видяхме случаи, при които базирани на компютърни VPN устройства са продали потребителска честотна лента, която да се използва като част от ботнет. Препоръчваме да избягвате безплатни VPN мрежи и вместо това да използвате реномиран доставчик на VPN с успешна информация за защита на поверителността на своите клиенти.

График на Open Open 2019

19 юли 2018 г. 20 юли 2018 г. 21 юли 2018 г. 22 юли 2018 г.
Първи рунд
01:30 - 16:00 EST
Втори рунд
01:30 - 16:00 EST
Трети кръг
5:00 - 7:00 часа EST
Финален кръг
4:00 - 19:00 EST

Британски Открит Голф поточни често задавани въпроси

Имам ли нужда от VPN, ако вече имам Sky Sports / NBC?

Въпреки че можете да гледате потоци на живо с произход от вашата страна без VPN, има няколко предимства от използването на такъв. В миналото доставчиците на интернет услуги (ISP) бяха уловени да намалят скоростите на мрежата на своите клиенти, за да възпрепятстват поточното предаване. VPN скрива вашите дейности и прави този вид дроселиране по-трудно да се оправдае. Това също не позволява на външни наблюдатели (хакери, мрежови администратори и т.н.) да наблюдават вашите дейности.

Дори и да сте регистрирани за Sky Sports или NBC, тези потоци са достъпни само от съответните области на излъчване. Това означава, че ако напуснете страната, няма да имате достъп до услугите, за които плащате. Използвайки VPN, обаче, можете да изглеждате сякаш сте в необходимия регион и отново да отключите потоците.

Мога ли да гледам British Open в 4K или на други езици?

За съжаление, няма официален чужд език или 4K потоци на живо за British Open.

Отказ от отговорност: Comparitech не оправдава и не насърчава нарушаване на авторски права, включително поточно видео от пиратски източници. Въпреки че VPN могат да скрият географски ограничения и да маскират идентичността на потребителя, моля, помислете за местните закони, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 30

Adblock
detector