Как да гледате Хърватия срещу Англия на живо онлайн (UEFA Nations League)

Лигата на нациите на УЕФА е в ход и в тази публикация ще покажем как можете да гледате Хърватия срещу Англия на живо онлайн. Ще обясним също как виртуална частна мрежа (VPN) може да заобиколи регионалното блокиране и да ви позволи да гледате играта на обичайните си поточни платформи, докато сте в страни като САЩ, Австралия, Канада, Франция или където и да е другаде по света.  

Как да гледате Хърватия срещу Англия онлайн Лигата на нациите на УЕФА

Хърватия ще се изправи срещу Англия на 12 октомври от 19:45 ч. BST (11:45 ч. PST / 14:45 ч. EST). Мачът ще се проведе на стадион HNK Риека в Риека, Хърватия. С капацитет за сядане от едва 8 279 билети е разбираемо много трудно да се получат. Това обаче не е проблем, но както по-долу ще обясним как можете да стриймвате целия мач от комфорта на собствения си дом.

Имайте предвид, че ще препоръчваме само официални радио- и телевизионни оператори на Лигата на нациите на УЕФА. Въпреки че спортните събития на високите профили почти винаги имат нелицензирани потоци, не препоръчваме да ги използвате. Дори игнорирайки проблемите с авторските права, които те представят, тези потоци обикновено са с ниска разделителна способност и са склонни да се правят частично офлайн. С толкова много начини да гледате, наистина няма причина да прибягвате до неофициални излъчвания.

Най-добрият VPN за Лигата на нациите на УЕФА: ExpressVPN

ExpressVPN стрийминг-спорт

Можете да предавате и сърфирате в интернет безопасно, като използвате VPN. Те криптират вашия интернет трафик, предотвратявайки четенето му от вашия доставчик на интернет услуги или мрежов администратор. Препоръчваме ExpressVPN: тази услуга може да се похвали с повече от 2000 сървъра по целия свят и има достатъчно висока скорост, за да предава HD видео на живо без забележимо буфериране. ExpressVPN може надеждно да деблокира няколко услуги, с които се борят VPN, като Netflix и BBC iPlayer.

Отнема само няколко минути, за да започнете; просто изберете предпочитания от вас период на абонамент (един, шест или дванадесет месеца) и платете. От този момент имате 30 дни, за да изпробвате услугата и ако не сте доволни, можете да се откажете за пълно възстановяване без искане на въпроси. Ако имате нужда само от краткосрочно VPN покритие, например, ако отивате на ваканция, можете да се възползвате от това изпитание за ефективно използване на ExpressVPN безплатно.

ЕДНА ГОДИШНА Сделка: Вземете допълнителни три месеца безплатно и намалете разходите с 49% с годишния абонамент на ExpressVPN.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да предавате Хърватия срещу Англия в чужбина с VPN

Деблокирането на геозаключено съдържание от чужбина е лесно, дори ако никога досега не сте използвали VPN. Просто следвайте стъпките по-долу:

  1. Първо, регистрирайте се в реномирана VPN услуга. Вече споменахме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са две отлични, евтини алтернативи.
  2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера. Ще забележите, че има няколко различни версии, така че не забравяйте да инсталирате правилната за вашата операционна система.
  3. Решете кой от официалните източници по-долу искате да използвате.
  4. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN на съответното местоположение. Например, ще използвате британски сървър за достъп до Sky Go или американски за ESPN.
  5. Опитайте да заредите съдържание от избрания от вас източник. Видеото трябва да се възпроизвежда почти моментално, въпреки че може да се наложи да презаредите страницата или браузъра си, за да видите промените.

Ако имате време, препоръчваме да изпълните стъпките по-горе, преди мачът действително да започне. По този начин, ако нещо се обърка, все още ще имате време да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN.

Къде да гледате Хърватия срещу Англия онлайн

Както при всяка друга игра на Лигата на нациите на УЕФА, мачът Хърватия срещу Англия ще се излъчва в няколко страни по света. По-долу ще ви обясним къде можете да гледате на живо това закрепване, независимо в коя държава сте.

НАС

Знаме на САЩ

Има два варианта за гледане на Хърватия срещу Англия в САЩ: Унивизия депортира СЕГА и ESPN+. Univision ще предостави испански коментар, докато ESPN ще бъде само на английски.

Ако вашият кабелен пакет вече включва Univision СЕГА, можете да предавате този мач на живо без допълнителни разходи, като влезете с данни за вашия доставчик. Ако не, или ако нямате кабел, можете също да получите достъп с текущ абонамент за fuboTV или DirecTV Now. И двете услуги предлагат едноседмична безплатна пробна версия, но ако искате да продължите да гледате Лигата на нациите на УЕФА, ще трябва да плащате около 40 долара на месец.

ESPN + е по-добър вариант за повечето хора. Тя е далеч по-евтина (ако приемем, че вече нямате кабелен пакет), струваща само $ 4,99 на месец, с едноседмично изпитание. Въпреки това, и двамата излъчващи геоблокират съдържанието си, което означава, че ще трябва да сте в САЩ или да сте свързани с американски сървър, за да гледате.

Австралия

австралийски флаг

В Австралия има само една платформа, показваща Хърватия срещу Англия онлайн: Optus Sport. Съществуващите клиенти на Optus може да открият, че Optus Sport е включен в техния широколентов или телефонен план, но в противен случай ще трябва да платите, за да гледате игри на живо; Optus Sport струва $ 14,99 AUD на месец и за съжаление не предлага безплатна пробна версия.

Тъй като тази услуга изисква нови потребители да се регистрират чрез мобилно приложение (Google Play или iTunes), напълно е възможно да се регистрирате от чужбина, като изберете да платите чрез Google Play или iTunes кредит. Самите потоци обаче са заключени в региона и изискват австралийски IP адрес, за да гледат. Това лесно се преодолява чрез свързване към австралийски VPN сървър.

Великобритания

Британски флаг - съюз жак

Sky притежава изключителни права за излъчване на мачове от Лигата на нациите на УЕФА във Великобритания. Съществуващите абонати могат да предават тези игри на живо чрез приложенията Sky Go или Sky Sports. За щастие, ако не сте клиент на Sky, има друг начин за гледане.

По-голямата част от мачовете от Лигата на нациите на УЕФА (включително Хърватия срещу Англия) са достъпни на Сега телевизия. Те обаче не са включени в основния абонамент и ще трябва да плащате за дневен, седмичен или месечен пропуск в Sky Sports. Въпреки че цената за месечния пропуск е малко стръмна (£ 33,99), тя все още е по-евтина от смяната на телевизионни доставчици.

Хърватия

Flag_of_Croatia

Спортклуб Балкани ще излъчва това приспособление по телевизията в Хърватия, въпреки че няма да има наличен онлайн поток на живо. Ще можете обаче да гледате на живо по Нова телевизия. Услугата за стрийминг на тази платформа, Oyo, струва 35kn на месец, но тъй като показва само приспособленията на Хърватия, тя не ви позволява да гледате по-голямата част от Лигата на нациите на UEFA.

Други места

Това са само няколко от местата, в които се излъчва Лигата на нациите на УЕФА. Въпреки че има твърде много, за да се покрият поотделно, можете да намерите своя национален оператор, като посетите страницата на Хърватия срещу Англия на уебсайта на УЕФА. Трябва да видите подходящи местни източници (ако има такива) под началото на мача.

Мога ли да гледам Лигата на нациите на УЕФА с безплатен VPN?

Може да мислите, че безплатните VPN мрежи предлагат лесен начин да бъдете в безопасност по време на поточно предаване, но в действителност те са погрешни по няколко начина. Първо, с повече потребители, но по-малко сървъри от повечето премиум услуги, безплатните VPN се борят да осигурят високите скорости, необходими за поточно видео на живо. Освен това тези услуги обикновено са първите в черния списък от поточни сайтове, което означава, че дори и да можете да гледате едно UEFA закрепване, няма гаранция, че ще можете да гледате други.

Поддържането на глобална сървърна мрежа е скъпа задача, така че как свободните VPN могат да си го позволят? Тъй като не таксуват потребителите предварително, те разчитат на други методи за печелене на пари, като вмъкване на реклами в страниците, които посещавате. Освен това, използвайки проследяващи бисквитки, безплатните VPN мрежи могат да следят вашата активност дори и след като сте прекъснали връзката, което им позволява да изграждат подробен потребителски профил за вас. По-късно това може да бъде продадено на трети страни с цел печалба без ваше знание.

Няма лесен начин да разберете дали използвате законна VPN услуга или просто една от много VPN приложения, съдържащи зловреден софтуер популяризиращи платформи като Google Play Store. За съжаление, дори ако избраното от вас приложение не инсталира злонамерен софтуер на устройството ви, няма гаранция, че всъщност криптира вашия трафик. Shady бизнес практики също не се ограничават до малки услуги; видяхме един основен безплатен VPN улеснява ботнет с празен обхват на потребителите му.

Най-добрият начин да се защитите онлайн е да използвате добре утвърден, реномиран VPN с история на поставянето на личния живот на своите клиенти на първо място.

Кой отбор се очаква да спечели?

Всеки от тези отбори е изиграл по една игра срещу Испания, която загуби. Англия обаче успя да ограничи щетите до поражение с 2: 1, докато Хърватия напусна терена с 6: 0 надолу. Докато един мач не е достатъчен, за да каже окончателно кой отбор е по-вероятно да спечели, Англия създаде повече възможности през целия и имаше повече изстрели в целта.

Но все пак не сме прекалено бърза да стигнем до заключения. Хърватия и Англия се изправиха в полуфиналите на Световната купа, мач, в който Хърватия беше доминиращата страна, в крайна сметка спечели 2-1. Двата отбора изглеждат като цяло равномерно съвпадащи, но като Англия спечели четири от осемте предишни мача, тези отбори са играли един срещу друг. С 19 гола в тези мачове в сравнение с 12 от Хърватия можем да кажем с относителна сигурност, че Англия ще поддържа натиска до финалната свирка.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 6

Adblock
detector