Как да гледате iFollow във Великобритания и да получите достъп до всички игри

Как да гледате iFollow във Великобритания и да получите достъп до всички игри

VPN кодират вашия трафик, предотвратявайки четенето му от вашия доставчик на интернет услуги (ISP), работодател или правителство. Те също така ви позволяват да промените своя IP адрес, което означава, че можете да използвате VPN, за да излъжете местоположението си и да получите достъп до географски ограничени услуги в чужбина.

iFollow се предлага по целия свят, но работи малко по-различно във Великобритания. Например, той е по-скъп (мачовете струват £ 10 всеки, вместо $ 7 USD). Ако посещавате Обединеното кралство, може да откриете, че не можете да предавате толкова много футболни игри на живо, колкото извън Великобритания, тъй като някои игри не са налични на всяко място. Много потребители на iFollow избягват подобни ограничения, като използват VPN. Поради силното гео блокиране на тази платформа обаче, само шепа VPN мрежи работят надеждно.

Освен че са изключително популярни за стрийминг, VPN мрежите ви помагат да сте сигурни и лични онлайн, което е особено важно, ако използвате необезпечен обществен wifi.

По-късно ще обсъдим по-подробно всяка VPN, но засега предоставихме кратко обобщение по-долу на популярните VPN мрежи за стрийминг:

 1. ExpressVPN: Нашият топ VPN избор за iFollow. Сигурен, високоскоростен VPN, който деблокира широк спектър от геоблокирани услуги в чужбина. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost: Осъществявайки оптимизирани за поточни сървъри, високоскоростни и силен ангажимент за вашата поверителност и сигурност, CyberGhost е идеален за потребители, нови в VPN мрежи.
 3. NordVPN: Тази услуга предлага бързи връзки, адаптивни функции за сигурност и изключителна деблокираща способност на много разумна цена.
 4. HotspotShield: Бърз, евтин VPN чудесен за стрийминг на iFollow и друго съдържание.
 5. Surfshark: Бърз VPN, съобразен с поверителността, без ограничение на връзката, Surfshark е идеален за стрийминг на iFollow в чужбина.

Как да гледате iFollow във Великобритания с VPN

С правилната VPN, всъщност е доста лесно да заобиколите регионалното блокиране и да предавате международни версии на iFollow отвсякъде.

Ето как да гледате iFollow във Великобритания:

 1. На първо място, регистрирайте подходящ VPN (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението, като внимавате да получите подходящата версия за вашата операционна система.
 3. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в желаната от вас държава (повечето доставчици дават приоритет на САЩ, така че е по-вероятно да получите бързи скорости с американски сървър).
 4. Регистрирайте се за iFollow, влезте и опитайте да гледате видео. Той трябва да се зареди почти моментално, но ако не, опитайте да изчистите кеша и бисквитките си, след което да презаредите страницата.

При толкова много конкурентни услуги изборът на VPN може да бъде обезсърчително изживяване. Имайки това предвид, решихме да препоръчаме само услуги, които отговарят на всички критерии по-долу. По този начин ви гарантирате универсална, висококачествена услуга, а не само такава, която деблокира iFollow:

 • Работи с iFollow и няколко подобни поточни платформи
 • Предлага надеждни, високоскоростни връзки
 • Използва криптиране с военен клас и включва различни други функции за сигурност
 • Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира
 • Предоставя приложения за най-популярните устройства и операционни системи

Най-добрите VPN за гледане на iFollow във Великобритания

По-долу е нашият списък с най-добрите VPN за гледане на iFollow във Великобритания:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага достъп до повече от 3000 сървъра в 94 страни. Това е много надеждно и бързо, за да предавате HD видео на живо, без забележимо буфериране. Най-хубавото е, че тази услуга може да деблокира упорити поточни платформи като Netflix, Sky Go и iFollow отвсякъде.

Този VPN ви защитава, като използвате 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6, перфектна секретност напред и превключвател за убийство (което спира целия трафик при всяко изключване неочаквано). ExpressVPN не регистрира информация, която може да се идентифицира но можете да плащате с Bitcoin, ако искате друг слой защита. Поддръжката, базирана на чат на живо, е на разположение 24/7.

ExpressVPN има приложения за Windows, Linux, MacOS, Android и iOS устройства. Той предлага потребителски фърмуер за рутери, за да направи инсталацията възможно най-лесна.

Професионалисти:

 • Последователни, бързи връзки
 • Деблокира голям набор от геозаключени сайтове, напр. Нетфликс
 • Солидна поверителност и сигурност
 • Плащайте анонимно с Bitcoin

Недостатъци:

 • Разрешени са само три едновременни връзки

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБЪР VPN FOR IFOLLOW: ExpressVPN е най-добрият ни избор за iFollow. Той е бърз, сигурен и предлага отлична деблокираща способност, което го прави идеален за стрийминг на живо. Той дори идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е удобен за начинаещи, но все пак универсален VPN с над 5700 сървъра в 89 страни. Всеки сървър показва текущото си натоварване, както и услугата, която е проектиран да деблокира, което означава, че няма предположения, които се включват при опит за поточно съдържание на платформи като Netflix, ESPN или iFollow. С разрешени до седем връзки наведнъж, CyberGhost ви позволява да стриймвате безопасно от всичките си устройства.

Едно от най-добрите неща за CyberGhost е, че той предлага предварително конфигурирана сигурност. По подразбиране са активирани 256-битово криптиране, блокиране на реклами, скенер за злонамерен софтуер, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за винаги включване. Можете да се регистрирате анонимно (използвайки биткойни и имейл адрес за изхвърляне), но като CyberGhost не регистрира никаква лична информация, това е изцяло по избор. Има проблем? Поддръжката на клиентите е достъпна чрез чат на живо 24/7.

CyberGhost предоставя приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа с избрани интернет рутери.

Професионалисти:

 • Необходима е минимална конфигурация
 • Бързи, поточно оптимизирани сървъри

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost предлага бързи, надеждни сървъри, силен потенциал за деблокиране и всеобхватна сигурност. Той идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има най-голямата мрежа от всички големи VPN, с повече от 5 400 сървъри, разпространени в 62 държави. Много бързо и лесно отблокира услуги като Netflix, beIN Sports и iFollow, така че е идеален за стрийминг. С разрешени до шест едновременни връзки, вие можете свободно да гледате EFL футбол на живо, както у дома, така и в движение.

Тази услуга взима сериозно сигурността ви. Характеристиките включват 256-битово криптиране, персонализиран превключвател за убийство, блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер, двойна VPN и Tor над VPN функционалност и защита срещу течове на WebRTC, IPv6, DNS и пренасочване на порт. NordVPN има строга политика за незаписване така че поверителността ви е в добри ръце. Ако имате нужда от помощ, можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 по време на чат на живо.

Приложенията NordVPN са достъпни за Linux, MacOS, Windows, iOS и Android. Той също работи на домашни рутери, но трябва да бъде инсталиран ръчно.

Професионалисти:

 • Отлични стандарти за сигурност и криптиране
 • Политика без регистрация
 • Фантастичен вариант за стрийминг и торент
 • Доставчик на ниска цена с добро глобално представителство на сървъра

Недостатъци:

 • Връзката с някои сървъри може да бъде бавна и ненадеждна

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е евтин, високоскоростен VPN с разширени функции за защита и възможност за деблокиране на iFollow във Великобритания. Плановете му включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Hotspot Shield има около 3200 сървъри в 70 страни и е достатъчно бърз, за ​​да предава видео на живо без забележимо забавяне или буфериране. Важно е да се отбележи, обаче, че ще ви трябва платен акаунт, за да деблокирате iFollow в чужбина, тъй като безплатните потребители не могат да се свързват с британски сървъри.

Този VPN използва 128-битово криптиране и превключвател за убийство, както и защита от течове на DNS и IPv6, за да запази личните си дейности по всяко време. още, не записва информация, която би могла да ви идентифицира, въпреки че можете да се регистрирате анонимно с предплатена карта на монетния двор, ако предпочитате.

Щит на Hotspot има приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. За употреба с рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Много сървъри за избор
 • Включва превключвател за убийство във всяка версия на приложението
 • Достойни скорости и деблокираща способност
 • 45 дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Използва 128-битово криптиране вместо 256-битово
 • Без чат на живо
 • Без поддръжка на Linux

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN ЗА iFollow: Hotspot Shield е с ниска цена, прост, но универсален VPN, способен да деблокира iFollow отвсякъде. Той е бърз, има сървъри в 70+ страни и не записва данни, които могат да бъдат идентифицирани лично. Предлага се с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има малка, но нарастваща мрежа, състояща се от около 800 сървъра в 50 страни. Достатъчно бързо е да предавате HD видео на живо без никакви проблеми, а най-хубавото е, че няма ограничение за връзка. Като такъв, Surfshark е силен избор за всеки, който иска да защити всичките си устройства наведнъж.

Тази услуга предлага широк спектър от функции за защита, включително 256-битово криптиране, превключвател за убийство (във всички версии), автоматично блокиране на реклами и сканиране на зловреден софтуер, и защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6. Най-важното е, че Surfshark не записва лична информация, така че поверителността ви е гарантирана. Ако се сблъскате с някакви проблеми, поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 чрез чат на живо.

Приложенията Surfshark са достъпни за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. За използване с домашни рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Достойни, надеждни скорости
 • Не поддържа дневници
 • Позволява неограничени устройства

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Понякога бавен сървър

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Surfshark предлага прилична скорост, силна деблокираща способност и мощни функции за сигурност. Най-хубавото е, че няма ограничение за връзка, така че можете да го използвате на колкото искате устройства. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Не мога ли вместо това да използвам безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи може да изглеждат привлекателни, но ние съветваме да не ги използвате по няколко причини. Първо, iFollow разполага с особено строги мерки за блокиране на географски прекъсвания и има само няколко платени услуги, способни надеждно да го деблокират, което означава, че е много малко вероятно безплатният VPN да работи. Освен това, тъй като обикновено имат малки мрежи, безплатните VPN често се борят да осигурят адекватна скорост. Предаването на живо е доста интензивно за данни и като такъв вероятно ще имате често буфериране (ако въобще се зареждат видеоклиповете).

Как една безплатна услуга може да си позволи да изгради и поддържа международна сървърна мрежа? Обикновено тези VPN мрежи използват модел, поддържан от реклама или може би предлагат по-висока скорост за месечна такса. В това няма нищо погрешно, но проблемът е, че някои услуги отиват още повече и съхраняват проследяващи бисквитки на устройството на потребителя. Тези бисквитки позволяват на доставчика да събира информация относно вашите навици на сърфиране. След като бъдат събрани достатъчно данни, те могат да бъдат продавани на рекламодатели, най-вероятно без ваше знание.

Може да е трудно да разберете дали безплатният ви VPN е безопасен. Наскоро изследователите тестваха над 280 безплатни VPN приложения и откриха, че почти 40% съдържат злонамерен софтуер, над 80% изтече информация през IPv6 и 18% позволяват на потребителите да разглеждат без никакво криптиране. За съжаление, добре познатите доставчици не са непременно по-безопасни; през 2015 г. Hola беше хванат да продава потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет.

За да бъдете максимално безопасни, препоръчваме да използвате реномиран VPN с ясно формулирана политика за регистрация и история за защита на личните данни на своите потребители.

Как да се регистрирате за международни версии на iFollow във Великобритания

Изглежда, че iFollow има по-модерни мерки за блокиране на географски характеристики от много подобни услуги. Въпреки това все още е възможно да получите достъп до версията на сайта на друга държава, когато сте във Великобритания.

Първата стъпка е да се свържете с един от сървърите на вашата VPN в желания от вас регион. Някои потребители съобщават, че обичайните им iFollow акаунти са били недостъпни при използване на VPN; въпреки че това не е потвърдено, предполага, че iFollow съхранява първоначалното ви местоположение по време на регистрацията. За да заобиколите това ограничение, просто създайте нов акаунт, докато сте свързани с VPN.

Сега закупете пропуск за мача, който искате да видите. Интересно е, че въпреки че iFollow се предлага в няколко държави, той има само един уебсайт. Това просто променя валутата и наличното съдържание въз основа на вашия IP адрес. С други думи, стига да имате метод на плащане, който е валиден в едно от поддържаните от iFollow места, можете да се регистрирате в коя версия на сайта предпочитате. Можете да използвате карта, свързана с британски адрес, дори когато се регистрирате за американската версия.

Вече трябва да можете да предавате мачове на живо без никакви проблеми. Има съобщения за проблеми с достъпа до услугата в Chrome, докато сте свързани с VPN, така че ако имате затруднения, опитайте да превключите към друг браузър.

Кои игри мога да гледам в международни версии на iFollow?

iFollow ви позволява да гледате всякакви EFL игри, които не се излъчват в международен план, при условие че един от конкурентните отбори е регистриран в услугата. Ако един мач бъде показан от един от международните партньори на iFollow, той ще бъде достъпен при поискване на обяд GMT на следващия ден. Освен това, тъй като проходите за мачове ви дават достъп за 24 часа, това означава, че можете да прегледате определено приспособление на следващия ден.

В момента iFollow ви позволява да се абонирате за 15 от 24 отбора, играещи в Sky Bet Championship, 21 от 24 в Sky Bet League One и 23 (всички освен един: Forest Green Rovers) в Sky Bet League League. Можете да имате толкова много абонаменти, колкото искате, въпреки че ще трябва да създадете нов акаунт за всеки отбор.

Защо иначе трябва да използвам VPN?

VPN не са добри само за стрийминг. Ако например влезете в услугата си за онлайн банкиране, когато сте на почивка, вероятно ще получите автоматичен сигнал. В някои случаи тези услуги дори временно ограничават достъпа. Въпреки че тези мерки са предназначени да ви предпазят, те могат да създадат значителни проблеми при пътуване. Ако обаче се свържете с VPN сървър в своята страна преди да влезете, вашата банка вероятно дори няма да забележи, че сте напуснали страната.

Обществените wifi мрежи са удобни, но рядко добре защитени. Като такива те са популярна цел за хакери, които искат да наблюдават трафика на потребителите. Когато използвате VPN, вашите данни са кодирани и напълно безсмислени за никого без правилния ключ за декриптиране. Освен това, докато трафикът ви се пренасочва през сървъри в друга държава, ще можете да заобиколите всяко филтриране в мрежата, което е наложено от собственика на горещата точка или местната власт, и да имате достъп до уебсайтове, които обикновено са блокирани.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector