Как да гледате играта на NFL Hall of Fame онлайн безплатно (Atlanta Falcons vs. Denver Broncos)

Как да гледате играта на NFL Hall of Fame онлайн безплатно

Играта на Залата на славата на NFL 2019 между соколите на Атланта и Денвър Бронкос ще се проведе в четвъртък, 1 август, в 8:00 EST (7:00 PM). Срещата на стадион „Том Бенсън“ на стадион „Залата на славата“ в Кантон, Охайо, поставя началото на предсезонния график 2019/20 и 100-годишния юбилеен сезон на NFL. Ще ви покажем как да гледате играта на Залата на славата на NFL безплатно, онлайн, без кабел.

Ще препоръчваме само официални източници за предаване на живо NFL Hall of Fame Game онлайн. Въпреки че вероятно ще има много неофициални потоци, те вероятно ще бъдат свалени от NFL с напредването на играта. Освен че потенциално не пропускате действието, неоторизираните потоци са склонни да са с лошо качество с редовни прекъсвания от буфериране и изоставане. Освен това, можете да гледате играта на Залата на славата на NFL безплатно, така че няма нужда да губите време в търсене на неофициален поток.

Играта на Залата на славата на NFL ще бъде налична в NBC Sports Live. Освен ако не сте в САЩ, ще ви трябва VPN, за да го гледате безплатно.

Как да гледате игра на Залата на славата на NFL (Атланта Соколи срещу Денвър Бронкос) безплатно онлайн

Не е нужно да бъдете достатъчно технологични, за да деблокирате гео ограничено съдържание от чужбина. Всъщност използването на VPN е много бързо и лесно. Просто следвайте тези прости стъпки:

Използване на VPN за гледане на играта на Залата на славата на NFL

  1. Отидете на NBC Sports Live и влезте с доставчика си на кабелна телевизия (ще трябва да посочите имейл адреса или потребителското име и защитената парола, която използвате за кабелната си телевизия).
  2. Следващата стъпка е да се регистрирате с подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN. Въпреки това NordVPN и CyberGhost са отлични алтернативи.
  3. След това ще искате да изтеглите и инсталирате подходящото VPN приложение за вашето устройство. Друга възможност е да предпочетете да използвате разширение за браузър.
  4. Отворете приложението VPN (или разширение на браузъра) и се свържете със сървър в САЩ, за да отблокирате NBC Sports Live.
  5. Отидете на NBC Sports Live и изберете видео (в идеалния случай събитие на живо). Това е добра възможност да се уверите, че VPN работи преди играта на Залата на славата на NFL, така че да не пропуснете нито едно от действията. Сега съдържанието трябва да се деблокира!
  6. Все още имате проблеми? Препоръчваме ви да изчистите бисквитките си. Може също да искате да опитате да се свържете с друг сървър. Не на последно място, добре е да се свържете с поддръжката на вашия VPN за допълнителна помощ.

Как да гледате играта на NFL Hall of Fame безплатно в американската телевизия

Играта залата на славата NFL 2019 ще бъде излъчена по национален път по NBC и излъчен от екипа на футболния екип в неделя вечер. Ако сте в САЩ, следователно ще можете да го гледате на живо безплатно онлайн чрез NBC Sports Live.

Всичко, което трябва да направите, е да влезете с доставчика си на кабелна телевизия и ще можете да гледате събитието на живо без допълнително заплащане. Ако сте извън САЩ, но имате абонамент за кабелна телевизия в САЩ, можете да гледате NFL Game of Hall of Fame на NBC Sports Live с помощта на един от най-добрите VPN за NBC Sports. Особено препоръчваме ExpressVPN.

Редица стрийминг услуги ви позволяват да гледате NBC Sports на живо без кабел. Това включва FuboTV, Hulu (+ телевизия на живо) и DirecTV сега. Въпреки че това са платени опции, всички те предлагат едноседмична безплатна пробна версия, което означава, че теоретично бихте могли да гледате Играта за зала на славата през 2019 г. безплатно без кабел, като използвате тези услуги. Все пак ще ви трябва VPN, за да гледате играта на Залата на славата на NFL извън САЩ.

Къде другаде мога да гледам играта на NFL Hall of Fame онлайн?

Играта на Залата на славата на NFL също ще бъде налична на NFL Game Pass. За разлика от NBC, това е достъпно в много страни по света, включително Великобритания, Германия и Австралия. Като такъв, този метод ще ви позволи да гледате играта на NFL Hall of Fame 2019 на живо онлайн извън САЩ и без кабел. За съжаление, това е платена услуга и струва € 163,99 (£ 143,99) годишно. Освен това няма опция за месечен абонамент и безплатна пробна версия.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам играта на Залата на славата на NFL?

Залата на славата на NFL е достъпна само в няколко избрани за региона платформи и за съжаление, безплатните VPN мрежи не са много добри за деблокиране на гео ограничени уебсайтове и услуги като NBC Sports Live. Освен това подобни услуги са склонни да намалят вашата честотна лента. Бавните скорости означават, че поточните спортни събития са много трудни, което ви кара да пропуснете действието. Поради тези причини не ви препоръчваме да използвате безплатен VPN.

Когато използвате безплатен VPN, вашите данни не са защитени. Много безплатни VPN не използват криптиране или използват превключвател за убийство, за да предотвратят изтичането на вашите данни. Още по-лошо, някои Известни са безплатни VPN-та, които регистрират личната ви информация (включително историята на сърфирането ви) и да го продадете на трети страни. За разлика от тях, най-добрите VPN мрежи са бързи, което ви позволява да стриймвате без прекъсване. Те също така защитават вашата поверителност онлайн с криптиране и стриктна политика за не-регистрация.

Който е въведен в Залата на славата на Pro Pro?

Играта на Залата на славата на NFL се провежда същия уикенд като встъпителните церемонии на Pro Football Hall of Fame. Тази година се вижда собственикът на Бронкос Пат Боулен, бившият защитник на Денвър Шамп Бейли и бившият тесен край на Атланта Тони Гонсалес, вкаран в Pro Football Hall of Fame.

Какъв е записът на главата между Атланта Соколи и Денвър Бронкос?

Соколите на Атланта и Денвър Бронкос са играли взаимно общо 15 пъти. Докато последната среща между двата отбора беше победа с 23-16 за соколите през 2016 г., Бронкос поведе в общата серия 9-6. Най-забележителната игра между двата отбора за Super Bowl XXXIII, когато Бронкос спечели 34-19.

Играта на Залата на славата на NFL 2019 ще бъде четвъртата изява за двата отбора. Соколите са участвали през 1969, 1981 и 1994, докато Broncos са участвали през 1976, 1991 и 2004 г. И соколите, и Broncos имат 1-2 записа в годишния предсезонен конкурс.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 43

Adblock
detector