Как да гледате на финала на Stanley Cup Final 2019 на живо онлайн отвсякъде

Как да гледате на живо финал 2019 на финала на Stanley Cup

Финалът на Купата на Стенли 2019 ще се излъчи от 27 май до 3 юни, с допълнителни игри на 6, 9 и 12 юни, ако е необходимо. Налична е само една напълно безплатна опция (от Канада), което означава, че всеки, който иска да гледа онлайн финала на Stanley Cup онлайн от където и да е другаде, ще трябва или VPN, или да потърси алтернативни опции в своята страна (някои безплатни изпитания са налични).

Важна забележка: Това ръководство препоръчва само официални източници за финала за купата на Стенли. NHL е популярен в САЩ, Канада и другаде, но събитието се предлага предимно чрез платени телевизионни услуги и мрежи. В резултат на това много фенове на хокея може да се опитат да се поточат през нелицензирани източници. Съществуват обаче няколко законни услуги, които позволяват безплатен поток и в HD. Неофициалните източници могат да рискуват вашата поверителност и сигурност. Като такъв, препоръчваме да използвате VPN, за да защитите вашата самоличност и сигурност и да използвате само официални сайтове за стрийминг за финала на Stanley Cup.

Всички услуги, изброени по-долу, са заключени в региона. Ще ви трябва VPN за достъп до техните финални потоци за Stanley Cup в чужбина.

Как да гледате финала на Stanley Cup с VPN

Ще има достъпни потоци за финала на NHL 2019 от множество страни и телевизионни мрежи. За да получите неограничен достъп до тези потоци, направете следното:

  1. Регистрирайте се за доставчик на VPN услуги. Предпочитаната ни опция е ExpressVPN, но няколко други услуги, на които се доверяваме, включват: NordVPN и CyberGhost.
  2. След това изтеглете приложението VPN на предпочитаните от вас поточни устройства. Уверете се, че има приложение за тези устройства. ExpressVPN има приложения за повечето системи, включително Amazon Fire TV. Въпреки това няма да намерите VPN приложения от нито един VPN доставчик за Roku.
  3. Свържете се със сървър, където вашите потоци са достъпни. Например, ако искате опцията за безплатен поток, ще трябва да се свържете с базиран в Канада VPN сървър.
  4. И накрая, отворете опцията си за стрийминг и прегледайте на живо финала на Stanley Cup!

Препоръчваме да тествате поток с вашия VPN преди събитието. Това ще ви даде време за тестване на различни VPN и VPN сървъри и при необходимост да преминете към друга услуга за стрийминг.

Как да гледате финала на купата на Стенли 2019 безплатно

Ако сте в Канада, можете да гледате купата на Стенли безплатно през уебсайта или приложението на CBC.

Ако обаче сте извън Канада, все още можете да получите достъп до безплатните потоци на CBC от финала на NHL, като използвате VPN.

Ще трябва да се свържете с базиран в Канада VPN сървър за достъп до CBC, ако сте извън Канада. Тествахме този метод и проверихме, че той работи добре, като това е единственият най-добър вариант за гледане на финала на Stanley Cup на живо онлайн.

Ако все още сте на оградата за това кой VPN да изберете, препоръчваме ExpressVPN. Услугата предлага четири локации на сървъри в Канада и a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте фен на услугата или имате нужда от нея само за купата на Стенли, можете да се откажете, след като събитието приключи, за пълно възстановяване на сумата.

Къде другаде мога да предавам онлайн финала на Stanley Cup?

Финалът на Stanley Cup 2019 ще бъде излъчен на множество места по целия свят. Повечето опции включват канали и услуги на платената телевизия, така че най-добрият вариант, ако искате да намалите разходите, е да използвате CBC с VPN. Има обаче някои други потенциално евтини опции за феновете на хокея.

Крайният график за купата на NHL Stanley Cup е следният:

DateGame / LocationTime (EST) Време (UK) US Channel
27 май Игра 1 @ Бостън 8:00 ВЕЧЕРТА 1:00 ч NBC
29 май Игра 2 @ Бостън 8:00 ВЕЧЕРТА 1:00 ч NBCSN
1 юни Игра 3 @ Сейнт Луис 8:00 ВЕЧЕРТА 1:00 ч NBCSN
3 юни Игра 4 @ Сейнт Луис 8:00 ВЕЧЕРТА 1:00 ч NBC
6 юни * Игра 5 @ Бостън 8:00 ВЕЧЕРТА 1:00 ч NBC
9 юни * Игра 6 @ Сейнт Луис 8:00 ВЕЧЕРТА 1:00 ч NBC
12 юни * Игра 7 @ Бостън 8:00 ВЕЧЕРТА 1:00 ч NBC

* Най-доброто от 7. Игри само ако е необходимо.

НАС

2019 Stanley Cup живеят онлайн навсякъде в САЩ

Тъй като НХЛ е базираната в САЩ лига, не трябва да е изненада, че феновете на спорта в САЩ ще имат множество опции за гледане на финала за купата на Стенли.

За начало NBC притежава правата за излъчване на сериала. Ще се нуждаете от достъп до NBC и NBC Sports Network.

Можете да получите излъчванията на NBC в ефир, ако имате OTA антена или ако живеете в някой от половината градове където Locast е на разположение.

Най-добрият ви вариант обаче може да е да се регистрирате за кабелна телевизионна услуга за безжична пробна версия, след което да анулирате абонамента след приключване на финала на NHL. Ето вашите възможности:

  • Sling TV (син пакет): 7-дневна безплатна пробна версия, $ 25 / месец след
  • YouTube TV: 7-дневна безплатна пробна версия, $ 49,99 / месец след
  • Hulu с телевизия на живо: 7-дневна безплатна пробна версия, $ 44,99 / месец след
  • PlayStation Vue (пакет за достъп): 5-дневна безплатна пробна версия, $ 44,99 / месец след
  • DirecTV сега (PLUS пакет): 7-дневна безплатна пробна версия, $ 50 / месец след

Игри 1 и 4 ще бъдат на NBC. Игри 2 и 3 ще бъдат в спортната мрежа NBC. Ако са необходими игри 5, 6 и 7, те също ще бъдат в NBC.

Ако вече сте абонирани за някоя от горните услуги, но пътувате извън САЩ, можете да се свържете с американски VPN сървър и да влезете като нормално.

Канада

Канада 2019 Stanley Cup final на живо онлайн навсякъде cbc

Канадските фенове на спорта ще намерят ТГС най-лесният вариант за гледане на финала за купата на Стенли. Препоръчваме CBC, тъй като тя ще бъде безплатна и ще излъчва събитието чрез приложението CBC Sports и в интернет с високо качество.

Можете обаче да използвате SportsNet Now ($ 9,99 / месец CAD за 7-дневен пропуск) или TVA Direct (19,99 USD / месец CAD) за покритие на френски език.

Великобритания

uk обединено кралство 2019 Stanley cup final wiithout cable premier sports

Ще трябва да се регистрирате Premier Sports ако искате да гледате финала за купата на Стенли 2019 във Великобритания. Вземете първия месец безплатно, когато сте регистрирайте се с промо код „FIRSTMONTHFREE“ на касата. Това означава, че можете да гледате цялото събитие безплатно, стига да анулирате абонамента си за Premier Sports след приключване на финала.

Обикновено Premier Sports обикновено е 9,99 паунда на месец. Ако имате вече абонамент, но пътувате извън Обединеното кралство по време на финалите за Stanley Cup, можете да използвате VPN, за да гледате като нормално.

Какви отбори са на финала за купата на Stanley 2019?

Тази година финалът на Stanley Cup ще бъде мач от 4–7 мача между Boston Bruins и St. Louis Blues.

„Бостън Брюйнс“ има шест победи в „Стенли Къп“ под колана си, като последното им успешно показа през 2011 г. Междувременно „Сейнт Луис Блус“ никога не е държал Купата в ръцете си в своята 50+ годишна история като отбор. В момента прогнозите са в полза на победата на Бруинс, но изненадващите резултати от плейофите могат да се върнат в игра за вълнуващ завършек на финала за купата на Стенли през 2019 г..

Вижте също: Как да получите канадски IP адрес

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 16

Adblock
detector