Как да гледате на живо AEW Fyter Fest 2019 на живо

Как да гледате на живо AEW Fyter Fest 2019 на живо

Тазгодишният Fyter Fest ще се проведе в Ocean Center в Дейтона Бийч, Флорида на 29 юни. Предвиждането ще започне в 16:00 PST (19:00 EST / 12 AM BST) с основното събитие час по-късно. С общо осем мача, можем да очакваме, че тазгодишният Fyter Fest ще продължи поне няколко часа. По-долу ще ви информираме как да предаваме на живо AEW Fyter Fest 2019 в чужбина безплатно в чужбина.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални източници. Въпреки че може да успеете да намерите потоци от трети страни за това събитие, силно препоръчваме да не ги използвате. Видеоклипът има тенденция да е мързелив и нискокачествен и тези потоци могат да бъдат премахнати за нарушаване на авторски права във всеки един момент, няма гаранция, че ще видите кой печели. Fyter Fest е достъпен безплатно онлайн, така че няма какво да спечелите, като използвате неоторизирани потоци.

AEW Fyter Fest ще се излъчва само на платформи, затворени в региона. Това означава, че за да гледате от чужбина, ще ви трябва VPN.

Как да предавате Fyter Fest 2019 от чужбина

Никога не сте използвали VPN преди? Всъщност е много лесно да отблокирате регионално ограничени услуги от чужбина. Просто следвайте стъпките по-долу, за да гледате Fyter Fest на живо, където и да сте по света:

  1. Започнете с регистрация за VPN, ако още не сте го направили. Препоръчваме ExpressVPN, въпреки че NordVPN и CyberGhost са две отлични алтернативи на ниска цена.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN. Повечето предлагат селекция от приложения за различни системи, така че не забравяйте да получите подходящата версия за вашето устройство.
  3. Свържете се с един от американските сървъри на VPN, ако се опитвате да отблокирате B / R Live, или европейски сървър за Fite.
  4. Опитайте да възпроизведете видео на избраната от вас услуга. Не трябва да има проблеми, но ако видите грешка (като B / R Live “Този уебсайт не е достъпен на вашата територия, но понякога ще предаваме събития в международен план“), Изчистете бисквитките и кеша си и опитайте отново.

Fyter Fest ще се показва на живо, затова препоръчваме предварително да се уверите, че вашият VPN работи добре. Този подход гарантира, че ако има някакви проблеми, все още ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN. Това също означава, че е много по-малко вероятно да пропуснете първия двубой поради технически затруднения.

Как да гледате AEW Fyter Fest безплатно в американската телевизия

Знаме на САЩ

Американските фенове на AEW могат излъчвайте целия Fyter Fest, включително предварителното шоу безплатно на B / R Live. Първо ще трябва да създадете акаунт, но това отнема само секунда и просто изисква да въведете своя имейл адрес. Струва си да се спомене, че тази услуга няма да ви позволи да гледате каквото и да било, ако използвате рекламен блокер.

B / R Live е с географско ограничение и се предлага само в САЩ. Можете обаче да получите достъп до него от чужбина, като се свържете към американски VPN сървър. Все още нямате VPN? Защо да не се възползвате 30-дневна гаранция за връщане на пари на ExpressVPN? Това ще ви позволи да предавате Fyter Fest безрисково и ако след това не сте доволни или нямате нужда от VPN, можете да се откажете за пълно възстановяване.

Къде другаде мога да гледам Fyter Fest на живо онлайн?

глобус карта на света

За съжаление, ако сте извън САЩ и не можете да деблокирате B / R Live, няма да можете да гледате Fyter Fest безплатно. Вместо това, феновете на борбата във Великобритания, Канада, Австралия и Европа ще трябва купете боен пропуск Fite. Това струва £ 8.99 във Великобритания и $ 9.99 USD другаде. След като събитието приключи, можете да гледате повторения толкова пъти, колкото искате през следващите 24 часа.

Предварителното шоу няма да бъде достъпно в Fite, но не се притеснявайте: можете да го предавате на живо на официалния канал на AEW. Това вероятно няма да бъде гео ограничено, но Fite е, така че ако сте закупили боен пропуск и пътувате до САЩ, ще ви трябва VPN, за да гледате.

2019 AEW Fyter Fest: пълна карта

събитиеарматураТип съвпадение
Pre-шоу SCU срещу Private Party vs. Best Friends Трипосочен маркер
Майкъл Наказава срещу Джебайли Hardcore
Главно събитие Кристофър Даниелс срещу CIMA стандарт
Юка Саказай срещу Рихо срещу Нила Роуз Тройна заплаха
Адам Пейдж срещу MJF срещу Jingle Boy срещу Джими Хавок Fatal Four-way
Коди срещу Дарби Аллин стандарт
Джон Моксли срещу Джоуи Дженела стандарт
Кени Омега и Янг Бъкс срещу Пентагона младши, Феникс и Ларедо Кид Етикет от шест човека

Кои борци се очаква да спечелят?

Съвпадението на етикетите между SCU, Private Party и Best Friends е едно от най-големите фикси на това събитие. Победителите получават да пропуснат първия кръг на Световния отборни турнири AEW и имат по-голям шанс да вземат титлата като цяло. Кой е най-вероятно да спечели? SCU са очевидният избор, тъй като другите са склонни да дават приоритет на играта за публиката, но кой знае, може би ще видим изненадваща победа за Best Friends или Private Party.

В миналото Младите Бъкс победиха два пъти Пентагона-младши и Феникс и загубиха по един път. Кени Омега и Ларедо Кид трябва да донесат някои допълнителни фойерверки към предстоящия мач, но наистина въпросът е дали тази вражда свършва тук или продължава до Fight for the Fallen през юли. Така или иначе можем да очакваме вълнуващ мач и за щастие ще можете да го гледате на живо онлайн.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 81 =

Adblock
detector