Как да гледате на живо MLS Cup Playoffs 2019 на живо (байпас затъмнения)

как да гледате на живо плейофите на mls cup онлайн

Плейофите на Футболната мажорна лига 2019 стартираха на 19 октомври. Шест отбора от всяка конференция заеха места в плейофите, които ще достигнат своя край във финалния мач на 10 ноември. Феновете могат да предават плейофите онлайн, но достъпът до тези потоци зависи от това къде живеете. Прочетете, за да разберете как да гледате плейофите на MLS Cup на живо онлайн

Имайте предвид, че ще препоръчваме само официални източници. Въпреки че може да са налични потоци от трети страни, те често са лаги, с видео с ниска разделителна способност. Освен това, те могат да бъдат свалени офлайн по всяко време за нарушаване на авторски права. За щастие има много законни начини да гледате MLS Cup онлайн, така че няма нужда от неофициални потоци.

Плейофските игри на MLS Cup ще се показват само в затворени платформи, което означава, че ще ви трябва VPN, за да гледате от чужбина.

Как да гледате MLS Cup в чужбина с VPN

Регионалните ограничения за затъмнение може да ви попречат да можете да предавате поточни MLS игри, които включват любимите ви местни отбори. За да заобиколя това, препоръчваме да използвате VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия интернет трафик на устройството и го маршрутизира през посреднически сървър на място по избор на потребителя. В този случай просто трябва:

  1. Регистрирайте се за VPN. ExpressVPN работи добре за това, но NordVPN и CyberGhost са две отлични алтернативи на ниска цена.
  2. Инсталирайте приложението VPN.
  3. Свържете се със сървър в САЩ, който е извън региона на затъмнението.
  4. Гледайте игри без ограничения на затъмняване на живо. Ако имате някакви проблеми, изчистете кеша и „бисквитките“, след това опитайте отново.

Как да гледате MLS Cup Playoffs 2019 на живо онлайн

САЩ

Знаме на САЩ

MLS покритието е разделено между ESPN и FOX Sports. Ако абонаментът ви за кабелна телевизия вече включва тези канали, можете да влезете в съответния уебсайт и да гледате игри на живо без допълнителни разходи.

Добрата новина е това има много начини да гледате без кабел. YouTube TV, Hulu с Live TV и Sling TV предлагат и двата канала. Препоръчваме да използвате Sling TV, само защото при $ 25 USD на месец това е най-малко скъпата опция.

Трябва да отбележите, че всички горепосочени услуги са блокирани гео. Това означава, че ще трябва да сте в САЩ или да сте свързани с VPN, за да ги използвате. ExpressVPN се предлага с 30-дневна безрискова гаранция за връщане на пари, което означава, че можете да го изпробвате и да поискате пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Канада

Канадско знаме

Канада има два излъчващи MLS плейофи: един за англоезично покритие (TSN) и един за френски (TVA). Можете да предавате TVA безплатно онлайн, без нужда да се регистрирате и ако планът ви за кабелна телевизия включва TSN, ще можете да гледате и тези игри без допълнителни разходи.

TSN предлага и пропуск само за онлайн, което ви позволява да предавате на живо плейофите на MLS 2019 без кабел. Ежедневните проходи струват $ 4,99 CAD, но можете да закупите месечен пропуск за $ 19,99.

Както TSN, така и TVA са гео ограничени. Все пак можете да използвате тези услуги от чужбина, като се свържете с канадски VPN сървър, все пак.

MLS Cup Playoffs 2019 график

ДатаарматураНачално време (EST)
24 октомври Филаделфия срещу Атланта 8 ВЕЧЕРТА
LAFC срещу LA Galaxy 22:30 ч
29 октомври Сиатъл срещу TBD 10 ВЕЧЕРТА
30 октомври Торонто срещу TBD 8 ВЕЧЕРТА
10 ноември Финал за Купата на MLS 15 ч

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

Adblock
detector