Как да гледате на живо NBA Draught 2019 на живо онлайн отвсякъде

Как да гледате на живо NBA Draught 2019 на живо онлайн отвсякъде

Проектът на НБА за 2019 г. ще стартира на живо в 19:00. EST (UTC -4) в четвъртък, 20 юни. ESPN притежава изключителни права за излъчване както на телевизия, така и в интернет. Ще ви покажем няколко начина, по които можете да гледате на живо ESPN NBA чернова на живо отвсякъде безплатно.

Обърнете внимание, че всички официални ESPN потоци са заключени към региона към Съединените щати. Ако не сте в САЩ, все още можете да получите достъп до потока с VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира вашата интернет връзка и я маршрутизира през сървър на друго място. В този случай вие трябва да настроите VPN приложението си в САЩ, за да деблокирате ESPN и да гледате черновата. Това ще ви позволи да гледате черновата на НБА от Канада, Великобритания или от другаде по света.

Как да предавате черновата на NBA с VPN

Ако живеете извън САЩ, ще ви трябва VPN за достъп до ESPN потоци на живо и гледайте чернова на НБА за 2019 г. онлайн.

Нашата топ препоръка е ExpressVPN. Той предлага изобилна честотна лента за предаване на живо, много сървъри за избор и 24/7 поддръжка на чат на живо. Дори ако вече сте в САЩ, ExpressVPN ще подобри поверителността ви и може да попречи на вашия интернет доставчик да заглушава видео потоци.

Ако търсите бюджетна алтернатива, NordVPN и CyberGhost са солидни алтернативи.

След като се регистрирате за VPN, изпълнете следните стъпки:

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN за вашето устройство.
 2. Отворете приложението и изберете сървър в САЩ
 3. Удари Connect бутон
 4. Отворете потока и започнете да гледате черновата на НБА!

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ПРОЕКТА НА NBA: ExpressVPN е бърз и сигурен VPN, който може да деблокира ESPN livestreams. Предлага се безрискова гаранция за връщане на парите.

Къде да гледате на живо черновата на НБА на 2019 г. онлайн

Можете да гледате ESPN онлайн на няколко различни места. Всички те са достъпни само в САЩ или чрез VPN. Имайте предвид, че повечето изискват метод за плащане, базиран в САЩ, но оферта безплатни опити, които ви позволяват да гледате цялата чернова на NBA безплатно онлайн и след това отменете след това:

 • ESPN+: Официалната самостоятелна услуга за стрийминг на ESPN струва $ 4,99 на месец или $ 49,99 на година. Идва с a 1-месечна гаранция. Имайте предвид, че VPN вероятно няма да работи, ако използвате Android или iOS смартфон за гледане.
 • Гледайте ESPN: Основният уебсайт и приложението на ESPN, където можете да гледате потоци на живо, като влезете с вашия доставчик на кабели в САЩ.
 • Sling TV: Предаване на телевизионна услуга за режещи кабели, които не искат кабел или сателит. Sling Orange, пакетът, който включва ESPN, е $ 25 на месец. Към момента на писане 40-процентна отстъпка намалява цената до 15 долара на месец. А 7-дневен безплатен пробен период се предлага.
 • YouTube TV: Платената услуга на YouTube показва канали на живо за $ 40 на месец, включително ESPN и ESPN2. Можете да записвате потоци на живо за по-късен преглед без ограничения за съхранение. Разрешени са до шест акаунта на едно домакинство и се предлага с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Hulu + телевизия на живо: Услугата за предаване на телевизия на живо на Hulu в САЩ предлага a 7-дневен безплатен пробен период който включва ESPN. Можете да гледате в уеб браузър или да получите приложението за Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, игрови конзоли, Roku и смарт телевизия.
 • PlayStation Vue: Идва с a 5-дневен безплатен пробен период. 45 долара на месец получавате стандартни наземни канали, включително ESPN и ESPN2. Както и при останалите, PS Vue е достъпен само в Съединените щати, но нямате нужда от конзола PlayStation, за да я използвате. Приложенията са налични за iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV и Roku или уеб браузър. Можете да гледате PS Vue на до пет устройства едновременно.
 • DirecTV сега: Тази самостоятелна услуга за стрийминг на телевизия от доставчика на кабели DirecTV не изисква абонамент за кабел, за да я използва. При $ 50 на месец базовият пакет включва ESPN и ESPN2.

Пазете се от схематични потоци

Всички изброени тук потоци са разрешени от ESPN. Тъй като черновата на НБА е голямо събитие, тя без съмнение ще бъде показана на редица несанкционирани стрийминг сайтове. Тези сайтове често съдържат натрапчиви или злонамерени реклами, видео с ниско качество и ненадеждни потоци, които биха могли да бъдат затворени всеки момент.

Не рискувайте да пропуснете черновата или да получите вирус поради схематичен поток!

Мога ли да гледам черновата на NBA онлайн в Канада или в чужбина?

Въпреки че има голямо търсене за гледане на черновата на НБА в Канада, покритието е затворено в региона спрямо САЩ. Канадските и други международни зрители могат да отразяват поточно предаване на живо, използвайки VPN и един от изброените по-горе официални оператори. НБА има международна привлекателност, особено при зрители във Филипините, Великобритания, Австралия, Испания, Германия и другаде в Европа. Ако сте на всяко място извън САЩ, ще трябва да използвате VPN.

Кой трябва да бъде в макетната ви чернова на 2019 г.?

Първите 10 перспективи, на които трябва да се обърнете внимание на проекта за тази година, са:

 • Зион Уилямсън, херцог
 • Джа Моран, щат Мъри
 • Р. Дж. Барет, херцог
 • Дарий Гарланд, Вандербилт
 • De’Andre Hunter, Вирджиния
 • Jarrett Culver, Texas Tech
 • Кам Червеникав, херцог
 • Коби Уайт, Северна Каролина
 • Sekou Doumbouya, Гвинея
 • Насир Литъл, Северна Каролина
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 76

Adblock
detector