Как да гледате на живо онлайн на Световната купа по крикет на ICC до 19 години 2020

Как да гледате на живо на световната купа по крикет на ICC до 19 години онлайн (1)

Тринадесетото издание на Световното първенство по крикет под 19 години трябва да започне на 17 януари с домакините в Южна Африка, заели причудливата страна в Афганистан. Това е вторият път, в който Южна Африка е домакин на турнира, считан за сцена за нововъзникващите играчи в света на крикетите, които да покажат своите умения и да намерят място в националните си отбори. 

Турнирът завършва с финал на 9 февруари. TДобрата новина е, че можете да гледате мачовете на живо, без да е необходимо да присъствате физически в Южна Африка. Ще ви покажем как да използвате тази виртуална частна мрежа (VPN). 

Трябва да заявим предварително, че ще се обсъждат и препоръчват само официални, лицензирани източници. Интернет е пълен със сенчести, подводни потоци, които могат да бъдат свалени без забележки. Нещо повече, те обикновено предлагат видео с лошо качество, чести прекъсвания на реклами и приглушено аудио. Тъй като ICC има на разположение няколко официални потока, не препоръчваме да прибягвате до незаконните. 

Ако искате да се свържете с обичайните си услуги за домашно стрийминг, за да гледате покритие от чужбина, ще ви трябва VPN. Ще ви покажем как и кои поточни услуги да използвате.

Как да гледате на живо Световното първенство до 19 години на живо онлайн

Не се притеснявайте, ако сте нов в света на VPN мрежи. Ще ви преведем как да ги настроите, за да предавате на живо Световната купа по крикет под 19 години без никакви проблеми. Просто следвайте стъпка по стъпка инструкциите, изброени по-долу. 

Ето как да гледате на живо Световното първенство до 19 години на живо онлайн отвсякъде:

  1. Първо, помислете за VPN услуга, която е доказано да свърши работата. Нашата препоръка е ExpressVPN. Както CyberGhost, така и NordVPN са достойни алтернативи, които предлагат добра цена / качество.
  2. След удостоверяване на плащането продължете да изтегляте и инсталирате подходящите VPN приложения. Рестартирайте устройството си.
  3. След рестартиране продължете да кликнете върху вашето VPN приложение или разширение на браузъра и да се свържете със съответния за вашата страна сървър. Например, тези, които се опитват да влязат в американски поток, ще се нуждаят от американски сървър, а потребителите на Sky Sports от Обединеното кралство ще се нуждаят от сървър на Обединеното кралство. 
  4. Влезте в услугата за стрийминг по ваш избор, като Willow TV. Ако все още нямате акаунт, не забравяйте да се регистрирате за такъв преди тази стъпка. 
  5. Поздравления! Вече би трябвало да можете да стриймвате световното първенство на ICC под 19 години. Ако срещнете проблеми, опитайте да изчистите кеша на браузъра и бисквитките. Това ще изчисти старите идентификатори на местоположението и ще попречи на услугата ви за стрийминг да разбере действителното ви географско местоположение.

Най-добре е да изпробвате този процес предварително така че можете да се свържете с поддръжката на клиенти, ако има някакви непредвидени проблеми. Например, понякога може да се наложи да се свържете с конкретен сървър. Дайте си време да предвидите подобни проблеми, тъй като не искате да пропуснете първоначалното действие. 

Как да предавам на живо Световното първенство на ICC до 19 години 2020 г. по телевизия Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Желаещите да се настроят на действията във Великобритания трябва да се убедят, че Sky Sports ще излъчи целия турнир на живо. Ако вече сте клиент, просто влезте в приложението Sky Go, за да предавате мачовете независимо от това къде се намирате в света. Ако в момента сте извън Обединеното кралство,  просто влезте във вашата VPN, изберете сървър във Великобритания и влезте в Sky Go.

Търсите да купите пакет за Sky Sports? Планът само за спорт струва 23 паунда на месец освен обикновен абонамент за телевизия Sky. Алтернативно предложение е да се възползвате от пропуска за телевизия Now, който дава възможност да гледате цялото съдържание в Sky Sports, без да се налага да подписвате дългосрочна сделка. Дневните пропуски започват от £ 9,99, докато месечният пропуск ще ви върне £ 33,99. 

IP адрес в Обединеното кралство ще свърши работата за предаване на Sky Go или Now TV от чужбина. ExpressVPN е добър залог, тъй като пакетите включват a 30-дневна гаранция за връщане на парите за да го тестваме безрисково. 

Къде другаде мога да предавам на живо Световната купа под 19 години?

Не се притеснявайте Sky Sports не е единственото място, където можете да предавате всички действия. В този раздел ще ви покажем няколко доставчици във вашата местна държава:

Южна Африка

Южноафриканското знаме

В Южна Африка Star Sports има права за излъчване за всички мачове на Световната купа до 19 години. Въпреки това, за да стриймвате Star Sports, първо трябва да се регистрирате за DSTV. Пакети с ол инклузив, които включват всички Star Sports канали, започват от R809 на месец. 

Има още един компактен пакет DSTV, който включва само Star Sports 8. Стартира от R519 на месец; макар че това ще включва някои от игрите, малко вероятно е всички действия да се провеждат само на Star Sports 8. 

По време на писането няма опция само за поточно предаване или месечна сделка. 

Ако вече имате абонамент за Star Sports, след това използвайте вашия VPN доставчик, за да получите a Южноафрикански IP адрес ако сте извън страната. След като връзката е успешно установена, просто влезте в уебсайта на Star Sports и предавайте действието на живо. 

Австралия

австралийски флаг

Правата за излъчване в Австралия са чрез Foxtel. Съществуващите абонати могат да предават потока на ICC World Cup под 19 години чрез приложението Foxtel Go. В момента абонатите извън Австралия не могат да се регистрират за нова Foxtel връзка, тъй като услугата изисква местен адрес, телефонен номер и кредитна карта. 

Ако обаче сте Aussie, тогава съществува съществуваща сделка за „Sports HD“, която има месечна такса от едва 59 долара. Това включва общо 12 спортни канала, както и крикет. 

Съществуващите абонати на Foxtel, пътуващи в чужбина, просто трябва да се свържат с VPN сървър в Австралия, за да предадат целия крикет, който искат.

САЩ

Знаме на САЩ

Феновете на крикета в САЩ ще бъдат запознати с Уилоу - специализирана услуга за стрийминг на крикет, която също е един от официалните радиостанции на ICC. Хората в САЩ ще се радват да знаят, че Уилоу планира да показва всички игри на живо. Месечните абонаментни пакети започват от 9,99 щ.д. или можете да изберете да платите 45 щатски долара за годишен абонамент.

Ако имате абонамент за Willow и пътувате извън страната, можете да се свържете с американски VPN сървър и да използвате услугата както обикновено.

Канада

Канадско знаме

Willow се предлага и в Канада. Ако обаче първоначално сте се регистрирали в САЩ, вашият пакет няма да бъде достъпен в Канада (и обратно). Канадските пакети започват от CAD 7.99 и съществуващите абонати трябва да получат канадски IP адрес, за да стриймват крикет.

Кой ще спечели ICC World Cup под 19 години 2020?

Това е трудно да се предвиди. Световното първенство на ICC до 19 години традиционно беше знак за предстоящи неща, като настоящият индийски капитан Вират Коли за първи път направи своя белег в този турнир. Пакистанският капитан Сарфраз Ахмед също е бивш капитан на победния пакистански отряд до 19 години. Качеството на крикета също е първокласно, като играчите са повече от достойни за статуса си в съответните състави.

Индия е управляващият шампион и държи най-голям брой от общите победи в турнира (четири). Австралия следва с три победи, а Пакистан заема трето място с две. Изненадващо, Англия има само победата на турнира под 19 години. Не е неправдоподобно да се каже, че предстоящият турнир ще бъде доминиран от един от тези четири отбора, но все пак остава нечия игра. 

Опровержение: Comparitech не оправдава нарушенията на авторските права, включително поточно видео от нелицензирани източници. Въпреки че VPN могат да маскират самоличността на потребителя и да подправят местоположението му, моля, обмислете местните закони и рискове, преди да изтегляте материали, защитени с авторски права, без разрешение. Ако имате допълнителни въпроси, съветваме ви да се консултирате с адвокат във вашата страна на пребиваване. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 52

Adblock
detector