Как да гледате на живо Уимбълдън 2019 безплатно онлайн

Как да гледате Уимбълдън на живо онлайн навсякъде

Уимбълдън се завръща за 2019 г.! Целият график, включително квалификациите, тече от 24 юни до 14 юли, докато основните събития са от 1 юли - 14 юли. Популярността на това международно тенис събитие означава широко телевизионно отразяване от многобройни оператори. Някои държави дори предлагат телевизионни предавания на живо чрез безплатни мрежи. Като такъв, можете да гледате Уимбълдън на живо онлайн навсякъде по света, а в някои случаи напълно безплатно.

Важна забележка: Това ръководство препоръчва само официални източници за стрийминг. Уимбълдън е широко достъпен чрез онлайн потоци на живо, но това включва и редица нелегитимни сайтове за стрийминг. Неофициалните опции за стрийминг често се доставят с лошо качество и на уебсайтове, които могат да хостват злонамерени реклами. Тези сайтове също са склонни към премахване поради нарушаване на авторски права. Благодарение на няколко международни радио- и телевизионни оператора, които предлагат събитието безплатно, няма нужда да се обръщате към схематични уебсайтове за вашите живи потоци на Уимбълдън 2019.

Повечето услуги, излъчващи Уимбълдън 2019, са затворени в региона. Ще ви трябва VPN, за да деблокирате потоци на живо на някои места.

Най-добър VPN за Уимбълдън 2019: ExpressVPN

Когато се свържете с VPN, вашият интернет трафик се препраща през криптиран тунел към сървъри на различни места. Този защитен метод на свързване ви позволява да преглеждате и предавате съдържание онлайн онлайн частно и сигурно и да заобикаляте блокираните в региона някои уебсайтове, за да предотвратите достъп от някои места.

Препоръчваме ExpressVPN: предлага над 3000 сървъра в 94 държави, с бързи връзки и специално внимание на сигурността и анонимността на потребителите.

ExpressVPN осигурява бърза настройка на акаунта, многократна продължителност на абонамента (един месец, шест месеца или една година) и приема множество методи за плащане, включително Bitcoin и PayPal. Услугата не съхранява идентифициращи се регистрации на клиенти, така че никоя от вашите дейности или информация за плащане не може да бъде проследена до вас.

Допълнително, ExpressVPN предоставя 30-дневна гаранция за връщане на парите, което позволява на потребителите да изпробват VPN безрисково и да поискат пълно възстановяване (дори ако просто се нуждаете от услугата, за да гледате Wimbledon 2019 в чужбина).

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА WIMBLEDON 2019: ExpressVPN е най-добрият ни избор ExpressVPN предоставя силни функции за сигурност и поверителност, бързи скорости и възможност за деблокиране на стрийминг платформи като BBC iPlayer и Eurosport в чужбина.

Как да гледате Уимбълдън 2019 с VPN

Ако планирате да гледате Уимбълдън безплатно, може да се наложи да се свържете с VPN, за да деблокирате съдържание. Ето как да започнете:

 1. Първо, създайте VPN акаунт. Докато препоръчваме ExpressVPN за любителите на спорта, други опции като NordVPN и CyberGhost също са висококачествени алтернативи.
 2. След това инсталирайте вашия VPN софтуер. Можете да инсталирате VPN софтуер на множество различни устройства, включително Amazon Firestick, Windows и Mac компютри и iOS и Android устройства. Някои поточни устройства, като Roku, обаче няма да работят директно с VPN мрежи.
 3. Изберете излъчващ източник за вашия поток от Уимбълдън 2019.
 4. Влезте в приложението си за VPN и се свържете с държавата, в която се намира вашият поток на живо. Например, ако планирате да използвате седемте мрежи на Австралия, е необходим сървър, базиран в Австралия.
 5. Опитайте поточно от избрания източник, докато сте свързани към VPN. Ако всичко работи правилно, вашият поток трябва да се зареди бързо и да остане свързан. Ако попаднете на някакви грешки, опитайте да рестартирате уеб браузъра или устройството си, изчистете данните си за сърфиране или използвайте частен или инкогнито прозорец на браузъра.

Може да можете да гледате събития на Уимбълдън при поискване по-късно, но това събитие ще се излъчва на живо. Затова препоръчваме да тествате източниците си за поточно предаване предварително на съвпаденията, които искате да видите, за да сте сигурни, че сте намерили такъв, който работи.

Как да гледате на живо Уимбълдън 2019 безплатно онлайн

Налични са множество опции за гледане на Уимбълдън онлайн и безплатно. Тъй като това е едно от най-популярните международни събития, голям брой държави разполагат с телевизионни оператори с права за стрийминг на игрите. И за щастие, някои от тези потоци идват от обществени или безплатни телевизионни мрежи, които също имат безплатни онлайн потоци.

Най-добрите безплатни опции за разглеждане на Уимбълдън 2019 навсякъде по света включват:

 • Великобритания: BBC (чрез BBC iPlayer или TVplayer.com)
 • Швейцария: SGR SSR (чрез RSI, RTS или SRF)
 • САЩ: ABC (само финали, чрез USTVNow безплатен акаунт)
 • Австралия: СЕВЕН (чрез 7plus.com.au)
 • Други места в ЕС: Eurosport (достъпно чрез Zattoo Box)

Тези опции са тези, които сме считали за най-добрите, тъй като предлагат потоците онлайн безплатно. Освен това, тези потоци могат да бъдат достъпни от всяко място в чужбина с VPN.

За опциите за гледане на живо в Швейцария, ще трябва да се задоволите да гледате на езици, различни от английски. RSI излъчва на италиански, RTS на френски и SRF на немски.

За американските потоци на ABC, можете да използвате USTVNow навсякъде по света без VPN. ABC се предлага с безплатната версия на услугата, но финалите за мъже и жени ще получите само в края на двуседмичното събитие.

За Великобритания потоци чрез BBC iPlayer, ще ви трябва телевизионен лиценз, за ​​да гледате законно онлайн. BBC не изисква проверка на телевизионен лиценз, но не препоръчваме тази опция за стрийминг за всеки, с изключение на жителите на Великобритания, живеещи в чужбина.

За седемте мрежови потока в Австралия, за достъп до безплатните потоци в чужбина е необходима VPN връзка с австралийски сървър.

Zattoo Box също може да се използва от всеки за достъп до безплатни потоци на живо от BBC, швейцарски мрежи и Eurosport. Необходима е VPN връзка със страна от ЕС като Швейцария или Германия, за да създадете безплатен акаунт в Zattoo и да предавате съдържание.

Допълнителни опции за онлайн стрийминг на Уимбълдън 2019

Ако безплатните опции по-горе просто не работят за вас, има алтернативи. Особено за тези в други англоговорящи страни като САЩ и Канада, платената услуга може да предложи някои предимства.

Американските Уимбълдън 2019 на живо

Знаме на САЩ

В САЩ може да искате да разгледате услугата за „мършав пакет“ от интернет телевизия. Това са услуги за рязане на кабели, които предлагат алтернатива на скъпите абонаментни кабели. Вашите най-добри опции тук са:

 • YouTube TV
 • Sling TV
 • PlayStation Vue
 • Hulu с телевизия на живо
 • DirecTV сега

Всяка от тези услуги предлага абонаментен пакет, който ще ви осигури ESPN, основният притежател на права за излъчване в САЩ. Възможно е също така да имате достъп до Tennis Channel чрез тези услуги, които също ще излъчват някои мачове.

Канада

Канада флаг Уимбълдън на живо онлайн

Жителите на Канада могат да се насладят на потоци на живо чрез CTV и TSN. И двете услуги разполагат с приложения и можете да предавате поточно съдържание за всяка услуга онлайн в мрежата. Ще трябва да платите за достъп за CTV и TSN обаче, така че ще искате да помислите коя услуга е по-добра за вашите нужди преди да закупите.

График на Уимбълдън 2019

Не позволявайте тази година графикът на Уимбълдън да се изплъзне от вас! Ето пълна разбивка на събитията, включително кога трябва да обмислите настройката.

DateSessionStart Times (EST)
Пон 1 юли Първи рунд 7:00 - 16:30
Вт 2 юли Първи рунд 7:00 - 16:30
Ср. 3 юли Втори рунд 7:00 - 16:00
Чт 4 юли Втори рунд 7:00 - 16:30
Пет юли 5 Трети кръг 7:00 - 16:30
Съб 6 юли Трети кръг 8:00 - 17:00
Пн 8 юли Кръг от 16 7:00 - 16:00
Вт. 9 юли Четвъртфинали за жени 8:00 - 16:00
Ср 10 юли Мъжки четвъртфинали 8:00 - 16:00
Чт 11 юли Полуфинали за жени 8:00 - 1:00
Пет Юли 12 Мъжки полуфинали 8:00 - 2:00
Събота 13 юли Финали за жени 9:00 - 3:00
Нд 14 юли Мъжки финали 9:00 - 3:00

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector