Как да гледате NFL игри онлайн и предаване на живо от чужбина

Как да гледате NFL Онлайн и Предавания на живо от чужбина (1)

Редовният сезон на NFL започва на 5 септември и ще продължи до 2 февруари, като завършва със Super Bowl. Повечето мачове започват около 10 AM PST / 1 PM EST, което означава, че някои игри започват едновременно. В резултат на това ще трябва да приспособите своя график на гледане около конкретни отбори или игри, които искате да гледате. По-долу ще обясним как да предаваме NFL игри на живо в чужбина без кабел:

Обърнете внимание, че тази публикация ще препоръчва официални NFL потоци, така че можете да се свържете с обичайните си услуги за домашно стрийминг, ако пътувате в чужбина. Докато нелицензираните потоци са неизбежност за спортни събития с висок профил, няма причина да ги използвате. Тези потоци често са ненадеждни и нискокачествени, освен това няма гаранция, че ще останат готови за цялата игра. С толкова много законни начини да гледате NFL игри, няма какво да спечелите, като прибягвате до несанкционирани поточни предавания на живо.

Най-добър VPN за поточно предаване на NFL: ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Ако сте далеч от дома, можете да сте в безопасност онлайн, докато стриймвате NFL игри и преодолявате гео ограниченията, като използвате VPN. Препоръчваме ExpressVPN: това е високоскоростна услуга с широка сървърна мрежа и широка гама от разширени функции за защита. Освен това ExpressVPN е отличен за стрийминг, тъй като е един от малкото останали VPN, способни надеждно да деблокират платформи като Netflix.

Регистрира се само една минута. Първо изберете дължина на абонамента (един, шест или дванадесет месеца). След това завършете процеса на плащане. ExpressVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, която е достатъчно дълга, за да гледате целия предсезон на NFL. Ако не сте доволни от услугата, можете да анулирате и да получите пълно възстановяване.

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА NFL: ExpressVPN е нашият избор №1 ExpressVPN е бърз и надежден, включва силни функции за поверителност и сигурност и деблокира платформи като ESPN отвсякъде.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да предавате NFL игри с VPN

Нови за VPN мрежи? Гледането на NFL игри с помощта на VPN не може да бъде по-лесно.

Ето как да гледате NFL игри на живо с VPN:

 1. Започнете с регистрация за подходящ VPN. Вече покрихме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са силни, алтернативи на ниска цена.
 2. След това изтеглете VPN софтуера, като се уверите, че сте получили правилната версия за вашата операционна система.
 3. Решете кой от източниците по-долу искате да използвате. Имайте предвид, че повечето ще изискват да имате начин на плащане, свързан с местен адрес, така че този метод е за тези с абонамент, които пътуват в чужбина.
 4. Свържете се със сървър в съответната държава. Например, ще използвате американски сървър, за да деблокирате ESPN или сървър във Великобритания за BBC iPlayer на BBC.
 5. Опитайте да заредите съдържание от сайта. Трябва да откриете, че се зарежда почти моментално. Ако все още получавате съобщение за грешка, презаредете страницата и опитайте отново.

Важно е да опитате стъпките по-горе, преди да започне събитието, което искате да гледате. Това ви дава достатъчно време да се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN, в случай че възникнат проблеми.

Къде да гледате NFL игри на живо онлайн

Въпреки че NFL е огромен в Америка, той има фенове по цял свят. Което означава, че покритието с NFL ще бъде достъпно на много места. Разгледайте нашите специфични за страната ръководства по-долу, за да разберете къде можете да гледате всички действия на живо.

Вижте също: NFL игрите преминават на Kodi

САЩ

Знаме на САЩ

Добрата новина е, че в Америка можете да гледате всеки NFL мач на живо онлайн. Лошата новина е, че всяка игра ще бъде в една от пет различни мрежи. След като запомните графика, обаче, не е толкова лошо. Ето разбивка:

Понеделник вечер игри: ESPN

Четвъртък и събота вечер игри: NFL Network

Неделя следобед AFC игри: CBS

Неделя следобед NFC игри: FOX

Неделя вечер: NBC

Има още нещо: ако дадена игра е изключителна за NFL Network или ESPN, тя ще излъчва и по местните телевизионни станции в регионите, от които играят екипите. Ако вече получите тези услуги като част от вашия кабелен пакет, ще можете да гледате без допълнителни разходи. Можете също така да предавате на живо игрите в четвъртък вечер на Amazon Prime Video.

Ако обаче нямате кабел, има няколко услуги за поточно предаване, които ще ви позволят да гледате. YouTube TV включва всички горепосочени канали с изключение на NFL Network за $ 40 USD на месец, а PlayStation Vue предлага пълно, цялостно покритие за NFL като част от основния си пакет, който струва $ 49,99 на месец. Най-малко скъпият вариант обаче е Sling TV: Абонаментът за оранжево и синьо струва 25 долара на месец и ви позволява да гледате ESPN, FOX и NBC на живо. Тези услуги ще предоставят само коментари на английски език.

Ако пътувате в чужбина, игрите ще бъдат блокирани, така че ще ви трябва VPN, за да се свържете с обичайните си услуги за стрийминг в домашни условия.

Великобритания

Британски флаг - съюз джак

Британските фенове на NFL могат да предават всички действия на живо в Sky Sports. Ако вече сте абонат на Sky, можете да добавите необходимите спортни канали за допълнителни £ 20 на месец и да гледате на живо в приложението Sky Go.

Искате да гледате NFL без кабел? Най-лесният начин е с играта за NFL Game Pass. Това струва £ 143.99 годишно и осигурява достъп до всяка игра, включително Super Bowl на живо и при поискване. Това може да се плати на четири транша от £ 36, ако предпочитате.

Можете също да влезете в Sky Sports с абонамент за Now TV, но ще можете да гледате само избрани игри от сезон NFL, вместо пълните списъци на офертите на Sky Sports. Това също е доста скъп начин за гледане, тъй като месечните проходи струват £ 33.99 всеки.

И накрая, има BBC iPlayer. Седмичните акценти ще се показват на BBC2, както и Super Bowl, но за съжаление няма други мачове.

Британците, пътуващи в чужбина, ще се нуждаят от VPN, като ExpressVPN, за да се свържат с тези услуги, когато са в чужбина.

Мексико

Flag_of_Mexico

Подобно на САЩ, Мексико има различни телевизионни оператори за игри, които се играят в различни дни от седмицата. Четвъртък вечер и неделя следобед мачовете все още ще бъдат достъпни чрез мрежата на NFL, но и в Fox Sports Latino America. И двете услуги позволяват на потребителите да гледат на испански или английски.

Избраните неделни следобедни игри могат да се видят или на Fox Sports, или Televisa. Обърнете внимание, че въпреки че Телевиза вероятно няма да излъчва толкова мачове като своите първокласни съперници, можете да гледате.

И накрая, ESPN Латинска Америка ще показва всички игри в неделя и понеделник, както и Super Bowl и Pro Bowl. ESPN предоставя коментари на испански и английски език, въпреки че може да се наложи да гледате чрез ESPN3 за достъп до последния.

Отново, ако пътувате извън Мексико, използвайки ExpressVPN, ще гарантирате, че все още можете да се свържете със своите поточни услуги, както обикновено.

Франция

Flag_of_France-e1527750876576

Франция има два официални излъчвателя на NFL: W9 и beIN Спорт. W9 обаче ще показва само Super Bowl. beIN, от друга страна, ще показва всеки мач на живо и позволява на потребителите да гледат предишни игри при поискване. Цените започват от 14 евро на месец, въпреки че този пакет ви заключва с договор за една година. Вместо това препоръчваме да изберете месечен абонамент за 15 евро.

beIN Sports редовно обхваща големи спортни събития на различни различни езици и има няколко канала на френски език. Въпреки че няма гаранция, че NFL ще има коментари на френски език, това изглежда вероятно.

Отново, за достъп до услугите за домашно стрийминг от чужбина ще трябва да използвате VPN.

Испания

Flag_of_Spain испански

Movistar + има изключителни права за излъчване на NFL в Испания. Всяка игра с NFL ще бъде достъпна на живо чрез Movistar Deportes, но за съжаление ще трябва да имате широколентов и телевизор на Movistar, за да гледате каквото и да било. Ако вече сте абонат, можете да добавите спортния пакет за допълнителни 10 евро на месец, но новите клиенти могат да очакват да платят минимум 90 евро и няма да могат да гледат, докато техните услуги не бъдат инсталирани в дома им.

Ако пътувате в чужбина, използвайте ExpressVPN за достъп до обичайното си съдържание на Movistar.

Азиатските страни

NFL Game Pass предлага пълни излъчвания в голяма част от азиатско-тихоокеанския регион. Тази услуга обаче не е напълно достъпна в следните държави:

 • Хонг Конг
 • Индонезия
 • Малайзия
 • Сингапур
 • Тайван
 • Тайланд
 • Виетнам
 • Камбоджа
 • Лаос

NFL Game Pass ще предлага всички игри на NFL и Super Bowl и в тези региони.

Ако пътувате до тези региони, можете да получите достъп до съдържанието на дома си, както обикновено, чрез VPN.

Други места

Мини-ръководствата по-горе са далеч от изчерпателен списък на източници на NFL. Ако вашата държава не е спомената, все още има голям шанс да можете да гледате на живо. Просто разгледайте пълния списък на международни радио- и телевизионни оператори, за да намерите официални източници във вашия регион.

Мога ли да поток NFL с безплатен VPN?

Въпреки че безплатните VPN мрежи могат да се окажат лесен начин да бъдете в безопасност онлайн, силно препоръчваме да ги избягвате. Първо и най-важното, те не са подходящи за стрийминг: с повече потребители, отколкото първокласни услуги, но все пак с по-малко сървъри, можете да очаквате прекъсващи връзки и накъсано, заекващо видео, ако въобще се буферира. Тези проблеми се влошават само с HD видео на живо, което изисква сравнително бързи скорости за гледане. Също така някои безплатни VPN налагат месечни ограничения за данни, така че е много малко вероятно да можете да гледате толкова голяма част от NFL, колкото искате.

Има и още един проблем: безплатните VPN имат история на заблуждаване на потребителите си. Например, има десетки безплатни „VPN мрежи за Android“, които просто се опитват да инсталират злонамерен софтуер и всъщност не криптират никакъв трафик. Също така видяхме случаи, при които безплатен VPN доставчик злоупотребява с доверието на своите потребители, включително такъв, при който потребителите неволно допринасят за ботнет. To защита на себе си и личната ви информация, препоръчваме ви да използвате реномиран VPN, който поставя на първо място поверителността на своите потребители.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 20

Adblock
detector