Как да гледате онлайн на живо Melbourne Cup 2019 на живо безплатно

Как да гледате на живо Мелбърн Къп 2019 на живо безплатно онлайн

Купата на Мелбърн 2019 трябва да започне в 15:00 AEDT (13:30 ACDT / 12PM AWDT) на 5 ноември. Това е едно събитие, на което ще искате да настроите по-рано, тъй като самото състезание за купата в Мелбърн само продължава за няколко минути. За щастие, с девет други състезания на картата, ще има много, за да ви заемат. По-долу ще обясним как можете да гледате на живо Купата на Мелбърн (и всяка друга надпревара във Флемингтън) на живо.

Трябва да обърнете внимание, че ще препоръчваме само официални радио- и телевизионни оператори на Мелбърн Къп. По-големите спортни събития почти винаги имат неофициални потоци, но те често са лагични и се предлагат само в ниска резолюция; не точно това, което искате, когато гледате състезание с висока скорост с възможност за фото финал. Можете да гледате тазгодишната купа на Мелбърн безплатно, така че няма нужда да използвате надеждни и нелицензирани потоци. 

Това събитие ще се показва само на заключени за региона платформи, така че ще ви трябва VPN, за да гледате от чужбина.

Как да стриймваме Купата на Мелбърн 2019 с VPN

Нови за VPN и не сте сигурни как да го използвате? Всъщност е доста лесно да заобиколите регионалните ограничения и да получите достъп до гео-заключено съдържание в чужбина.

Ето как да гледате на живо Melbourne cup 2019 на живо онлайн отвсякъде:

 1. Започнете с регистрация за подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са силни, евтини алтернативи.
 2. Инсталирайте VPN софтуера. Повечето услуги предлагат приложения за Windows, Android, MacOS и iOS, така че не забравяйте да получите правилната версия.
 3. След това се свържете с един от австралийските сървъри на вашата VPN. Това ще подмами геоблокираните сайтове да мислят, че сте в Австралия, така че да можете да ги използвате в чужбина. 
 4. Опитайте да посетите някой от официалните сайтове по-долу. Трябва да откриете, че те се зареждат почти моментално, но ако не, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, след това опреснете страницата.

Някои от най-бързите чистокръвни в света се състезават в купата в Мелбърн и тъй като пистата е дълга под две мили, можете да очаквате всичко да приключи само за няколко минути. Поради тази причина препоръчваме да изпълните стъпките по-горе преди реално да започне състезанието. По този начин, ако вашата VPN не работи по предназначение, все още ще имате време да се свържете с поддръжката на клиенти за помощ.

Къде мога да гледам Купата на Мелбърн 2019 онлайн?

Купата в Мелбърн е известна като „състезанието, което спира една нация“, така че естествено, тя е широко рекламирана. Добрата новина е, че това улеснява гледането онлайн; по-долу ще обясним как:

10play

Как да гледате онлайн на живо Melbourne Cup 2019 на живо безплатно

Канал 10 ще показва целия карнавал за купата в Мелбърн, и най-доброто от всичко, можете да гледате безплатно в 10play. Това покритие ще се проведе от 10 AEDT и ще покаже всичките десет от състезанията за купата в Мелбърн за тази година.

Въпреки че 10play ви позволява да се регистрирате, не е необходимо да гледате съдържанието му. Въпреки това си струва да се отбележи, че нито видео при поискване, нито телевизионни потоци на живо ще се зареждат, ако нямате австралийски IP адрес. Ако се опитвате да гледате Купата на Мелбърн от чужбина, първо не забравяйте да се свържете с един от австралийските сървъри на вашата VPN.

Racing.com

Как да гледате онлайн на живо Melbourne Cup 2019 на живо безплатно

Racing.com ще осигури цялостно отразяване на това събитие и още по-добре, можете да гледате всичко безплатно онлайн. Първо ще трябва да създадете акаунт, но това е бързо и лесно.

След като се регистрирате, ще можете да гледате на живо Melbourne Cup на живо или на уебсайта Racing.com, или на приложението Foxtel Go (канал 529). Имайте предвид, че тази услуга е достъпна само в Австралия; ако сте в чужбина, ще трябва да се свържете с VPN, преди да можете да гледате каквото и да било.

Небесни състезания

Снимка на екрана на Sky Racing

Sky Racing също ще показва състезанието за купата в Мелбърн с леко закъснение. Въпреки това, покритието му ще бъде разделено между няколко различни състезателни игри и ще трябва да влезете с акаунт в TAB или Sky, за да гледате (освен ако не сте абонат на Foxtel TV, като в този случай можете да гледате чрез Foxtel Go ап). 

Като се има предвид, че 10play предлага безплатно гледане през целия ден на покритие, наистина няма причина да гледате купата на Мелбърн 2019 на Sky Racing.

Кои коне се състезават?

В момента 37 от най-добрите, изпитани чистокръвни в света са предвидени да се състезават в Купата на Мелбърн 2019. С награди от $ 8 000 000, разпределени между дванадесетте най-добри победители, има какво да играете. По-долу ще намерите списък на всеки състезателен кон тази година:

 1. Мер де Глас
 2. Изненадайте бебе
 3. Стоманен принц
 4. Кръстосан брояч
 5. Мираж Танцьор
 6. Южна Франция
 7. Константинопол
 8. Господар на реалността
 9. Il Paradiso
 10. Latrobe
 11. Mustajeer
 12. Ловен рог
 13. Ростропович
 14. Магическа пръчка
 15. Плащане на здрач
 16. Принц на Арран
 17. Finche
 18. Реймънд Туск
 19. Обет и деклариране
 20. YoungStar
 21. Neufbosc
 22. Звук
 23. Избраният
 24. изтегляне надолу
 25. Патрик Ерин
 26. Истински Аз
 27. Сър Чарлс Роуд
 28. Галски вожд
 29. Дал Харайлд
 30. Сив лъв
 31. Haky
 32. Бримхам Скали
 33. Азуро
 34. Hush Writer
 35. валак
 36. опетнявам
 37. Огнена стена
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

Adblock
detector