Как да гледате отвореното първенство на Франция онлайн отвсякъде

Как да гледате 2019 Open French онлайн

Откритото първенство на Франция през 2019 г. (понякога наричано турнира Ролан-Гарос, тъй като се провежда на стадиона „Ролан Гарос“ в Париж) ще започне на 20 май и ще завърши на 9 юни. С най-добрите световни тенисисти ще се изправят главата на главата след три седмици от сингли, двойки и смесени двойки играят, има какво да се вълнуваме. Не е нужно да сте там лично; по-долу ще ви обясним как да предавате на живо цялото Открито първенство от уюта на собствения си дом.

Важно е да се отбележи, че ще препоръчваме само официални източници. Големи спортни събития като French Open често са достъпни в сенчести стрийминг сайтове, но силно препоръчваме да не ги използвате. Като начало видеоклипът често е лаг и пикселиран. Винаги има шанс потокът внезапно да бъде отведен офлайн за нарушаване на авторски права, така че може би дори не виждате кой печели конкретен мач. С толкова много законни, безплатни начини за гледане, няма какво да спечелите чрез използване на неоторизирани, ненадеждни потоци.

Повечето от услугите по-долу са ограничени по географски начин, което означава, че ще ви трябва VPN за достъп до тях в чужбина.

Как да гледате Откритото първенство на Франция 2019 в чужбина с VPN

VPN мрежите могат да бъдат объркващи в началото, но всъщност правят много лесно отблокирането на услуги, заключени в региона от чужбина. Просто следвайте стъпките по-долу, за да стриймвате Open Open навсякъде:

Първо, изберете правилния VPN. Препоръчваме да използвате ExpressVPN, въпреки че NordVPN и CyberGhost са две алтернативи на ниска цена, които си заслужават вашето време.

  1. След това инсталирайте VPN софтуера. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите подходящата за вашето устройство.
  2. Решете коя от платформите по-долу искате да използвате.
  3. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в съответната държава. Например, ще ви е необходим британски сървър, за да гледате ITV в чужбина, или американски сървър, за да деблокирате NBC.
  4. Опитайте да възпроизведете видео на избраната от вас услуга. Трябва да започне почти веднага, но ако не, изчистете бисквитките и кеша на браузъра си, след което презаредете страницата.

Откритото първенство на 2019 г. ще се показва на живо, така че е важно предварително да се уверите, че VPN работи добре. Този подход гарантира, че ако срещнете затруднения, все още ще имате време да получите помощ от екипа си за поддръжка на VPN, без да пропуснете началото на съвпадение.

Как да предавате поточно Ролан-Гарос през 2019 г. безплатно на телевизия във Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Целият този турнир ще се излъчва на живо по ITV4, което означава, че можете поточно всички действия онлайн чрез Център за ITV. Покритието на първия ден ще започне в 10:00 BST (2 AM PST / 5 AM EST) и ще бъде добавено към библиотеката на ITV по заявка, малко след като приключи излъчването.

Тази услуга е напълно безплатна за използване, но ще трябва да създадете акаунт, преди да можете да гледате каквото и да било. Регистрацията е много проста, въпреки че ще бъдете помолени за британски пощенски код. Не се паникьосвайте: това не се използва за определяне на вашето местоположение и всеки английски пощенски код ще работи. Обърнете внимание, че ако сте в Шотландия или използвате шотландски VPN сървър, ще бъдете подканени да използвате вместо това STV Player; тази платформа е функционално идентична с ITV Hub, но изисква да създадете отделен акаунт.

Според британското законодателство се нуждаете от телевизионен лиценз, за ​​да гледате онлайн предавания на живо, ако едновременно се показват по телевизията. Докато ITV Hub от време на време показва изскачащи предупредителни потребители за този факт, той всъщност не проверява дали имате такъв или не и ефективно използва честна система.

ITV Hub е достъпен само във Великобритания, така че ще ви трябва VPN за достъп до него в чужбина. Все още търсите VPN? Защо да не се възползвате от ExpressVPN 30-дневна гаранция за връщане на парите? Ако не сте доволни или се нуждаете само от VPN за кратко време, можете просто да отмените искането за пълно възстановяване.

Къде другаде мога да предавам на живо French Open онлайн?

Откритото първенство на Франция през 2019 г. ще бъде показано в над дузина страни по света, така че е доста лесно да гледате, независимо къде се намирате. По-долу ще ви уведомим кои мрежи показват турнира Ролан-Гарос във вашия район.

НАС

Знаме на САЩ

Американските фенове могат гледайте това събитие на живо NBC Sports и Тенис канала. За да гледате директно в NBC Sports, ще ви трябва акаунт в NBC Sports Gold. Ако се интересувате само от гледане на Откритото първенство на Франция, тази услуга е лош избор, като се има предвид, че плановете й са доста скъпи и ви ограничават в стрийминг на един единствен спорт. Въпреки това, няколко интернет телевизионни услуги, включително fuboTV, Hulu с телевизия на живо, Sling TV, DirecTV Now, YouTube TV и PlayStation Vue, всички включват NBC Sports. Всички те предлагат безплатна пробна версия, така че технически е възможно да гледате безплатно Open French в САЩ.

Ако вашият пакет за кабелна телевизия включва канала за тенис, можете да влезете и да започнете стрийминг без допълнителни разходи. Нямате кабел? Можете да се регистрирате в Tennis Channel Plus, но това струва $ 99,99 на година и няма опция за месечен абонамент.

Вместо това, най-лесният начин да гледате е със синия план на Sling TV. Това струва $ 20 на месец ($ 15 за основния абонамент плюс допълнителни $ 5 за спортния пакет), но ви дава достъп както до Tennis Channel, така и до NBC Sports.

Всички горепосочени платформи са геоблокирани и са достъпни само в САЩ. Като такъв, ще трябва да се свържете с американски VPN сървър, за да ги използвате в чужбина.

Канада

Канадско знаме

Канада има два френски излъчващи оператора: RDS за отразяване на френски език и TSN за английски. И двете услуги ви позволяват гледайте онлайн безплатно, като влезете с данните на вашия доставчик на кабели (ако вашият пакет включва необходимия канал).

Можете също да се регистрирате за RDS Direct или TSN Direct, ако нямате кабел. Каквато и услуга да изберете, можете да очаквате да платите $ 4.99 CAD за дневен пропуск или $ 19.99 за месечен абонамент. За съжаление нито RDS, нито TSN предлагат безплатна пробна версия.

Тъй като TSN и RDS са заключени в региона, ще трябва или да сте в Канада, или да сте свързани с канадски VPN сървър, за да ги гледате онлайн.

Франция

Flag_of_France-e1527750876576

France.TV ще показва безплатно всеки мач от Откритото първенство на Франция, от 11:00 ч. CEST. Тази платформа дори не изисква да създавате акаунт, така че е идеално за онези, които искат да предават през 2019 г. Roland-Garros възможно най-лесно. По подразбиране коментарът за повечето програми е на френски, но можете да промените това на английски, ако предпочитате.

Тази услуга за стрийминг е достъпна само във Франция. Френските потребители, които в момента са в чужбина, все още могат да получат достъп до нея, като се свържат към френски VPN сървър.

Австралия

австралийски флаг

Fox Sports е официалният оператор на Open Open на Австралия, но също така е позволява на SBS да показва тези игри безплатно. Уебсайтът на SBS всъщност не предлага никакво поточно съдържание на живо, но можете да гледате SBS в Freeview. Не е необходимо да се регистрирате и да не плащате, така че това е най-лесният начин за повечето хора да предават поточно през 2018 г. Roland-Garros.

Ако предпочитате да гледате на Fox Sports, можете. Съществуващите клиенти на Foxtel и Optus могат да влязат в приложенията Foxtel Go или Fetch TV и да започнат поточно незабавно. Можете също така да плащате 40 щатски долара на месец за пакета от спортни канали на Foxtel Now, но това не е необходимо, тъй като Open Open се излъчва безплатно другаде.

Freeview, Foxtel Go и Fetch TV могат да се гледат само от Австралия. За да ги използвате от други страни, ще ви трябва VPN.

Близкия Изток & Северна Африка

знаме на Алжир

BeIN Sports има изключителни права да излъчва Откритото първенство на Франция в Близкия Изток и Северна Африка. Тази услуга струва $ 10 на месец и включва едноседмична безплатна пробна версия. beiN Sports е известен с това, че предоставя коментари на няколко различни езика, и въпреки че това все още не е потвърдено за Откритото първенство на Франция, няма причина да подозираме друго.

Тази услуга е достъпна в няколко държави, но ще показва Ролан-Гарос само в страните от MENA. Ако сте извън този регион, ще ви трябва VPN, за да гледате.

Други места

Не се притеснявайте, ако не споменахме вашата страна по-горе; Откритият тенис турнир на Франция се показва в твърде много региони, за да се адресира поотделно. Официалният сайт на Роланд-Гарос предоставя изчерпателен списък на международни радио- и телевизионни оператори, така че трябва да можете да намерите начин да гледате, независимо къде се намирате в света.

Как работи French Open?

Форматът на Open Open е идентичен с този на другите турнири от Големия шлем. Единствените реални различия са, че тайбрекър все още се използва и че играчите се състезават изключително на глинени кортове, което означава, че топката ще отскочи по-високо и ще ограничи ефективността на power-сървърите. Има в сила и нови правила, които дават на играчите само 25 секунди преди сервиране. Откритото първенство на Франция също е единственият турнир от Големия шлем, който не използва технология за преглед на Hawk-Eye или Shot Spot за играчи, които искат да оспорят линейни обаждания.

Турнирът започва с квалификационните етапи. Тази година 104 мъже и 108 жени са допустими и ще играят поредица от игри, докато само 16 останат във всяка група. Разбира се, някои от играчите с най-висок ранг (като Рафаел Надал) се приемат автоматично, без да е необходимо да се класират. От тук става много по-просто: играчите с най-много точки след всеки кръг напредват, а останалите се елиминират от състезанието. Това продължава, докато не остане само един. След това този играч е обявен за шампион на отворен френски футбол и взима 2 300 000 евро (приблизително 2,580 000 долара) наградни пари.

Открито първенство на Франция 2019: пълен график

DateEventTime
20 май Квалификация - джентълменски сингли 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
21 май Квалификация - дамски и джентълменски сингли 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
22 май Квалификация - дамски и джентълменски сингли 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
23 май Квалификация - дамски и джентълменски сингли 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
24 май Квалификация - дамски и джентълменски сингли 4 AM EST / 9 AM GMT + 1
25 май Ден на RG Kid - Благотворителен ден, изложбени мачове 6 AM EST / 11 AM GMT + 1
26 май 1-ви кръг - дами & Джентълменски сингли 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
27 май 1-ви кръг - дами & Джентълменски сингли 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
28 май 1-ви кръг - дами & Джентълменски сингли 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
29 май 2-ри кръг - дами & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Смесени двойки 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
30 май 2-ри кръг - дами & Джентълменски сингли, джентълмени, Landies ' & Смесени двойки 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
31 май 3-ти кръг - дами & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Дамски двойки 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
1 юни 3-ти кръг - дами & Джентълменски сингли, господа, дами & Смесени двойки 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
2 юни 4-ти кръг - дами & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Дамски двойки 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
3 юни 4-ти кръг - дами & Джентълменски сингли, господа, дами & Смесени двойки 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
4 юни 1/4 финали - дами & Джентълменски сингли, младши, & Трофей на легендите 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
5 юни 1/4 финали - дами & Джентълменски сингли, смесени двойки, юноши, & Трофей на легендите 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
6 юни 1/2 финали - финал за смесени двойки, джентълменски двойки, трофей на легендите, юноши, & Турнир за инвалидни колички 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
7 юни 1/2 финали - джентълменски сингли, дамски двойки, юноши, трофей на легендите, & Турнир за инвалидни колички 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
8 юни Дамски финал - финал за двойки на Gentlmen, Trophy за дамски легенди, единично & Двойки финал, турнири за инвалидни колички финал 5 AM EST / 10 AM GMT + 1
9 юни Финал за джентълмени - дамски двойки, финал за джентълмени, трофеи финали на джентълменските легенди, 5 AM EST / 10 AM GMT + 1

Кои играчи трябва да внимавам?

Рафаел Надал не е наричан „Кралят на глината“ без причина. Той спечели Откритото първенство на Франция 11 пъти по-рано и е настоящият фаворит да вземе шампионата тази година. Въпреки това той вложи лошо представяне на Australian Open през януари, така че играчи като Тием и Джокович ще се стремят да извлекат печалба. Федерер може да бъде и истинска заплаха: той се връща към глина, след като проблеми с коляното го принудиха да вземе тригодишен хиатус от твърди повърхности.

Симона Халеп постоянно се класира в челната тройка през последните години, въпреки честите загуби от номер 1 в света - Наоми Осака. Осака исторически се е борил с глина, така че Халеп може да има шанс този път наоколо. Тогава има Серина Уилямс: неопределена от новия дрес-код на турнира, тя се надява на първата си победа на Откритото първенство на Франция от 2015 г. Едно е сигурно: който и да спечели, това обещава да бъде упорит турнир, който скоро няма да бъде забравен.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 21

Adblock
detector