Как да гледате Pacquiao срещу Thruman на живо онлайн отвсякъде

Как да гледате Pacquiao срещу Thruman на живо онлайн


Мани Пакиао ще се изправи срещу титуляра на WBA в тежка категория в тежка категория в събота, 20 юли, 17:00 EST (14:00 PST / 22:00 BST) в MGM Garden Arena в Лас Вегас. По-долу ще ви покажем как можете да гледате Pacquiao срещу Thurman на живо онлайн, където и да се намирате по целия свят.

Трябва да отбележите, че тази публикация ще препоръча само официални източници на живо на Pacquiao срещу Thurman. С популярен боксер като Pacquiao бой, зрителите може да се изкушат да прибегнат до използване на неофициални потоци, за да гледат заглавието на WBA в тежка категория. Препоръчваме ви обаче да използвате официален поток. Неофициалните потоци могат да бъдат изоставащи и да предлагат лошо качество. Те дори могат да бъдат свалени, докато битката протича поради нарушения на авторските права. Официалните потоци осигуряват надеждни връзки, по-високо качество и са лесно достъпни чрез всяко устройство.

Всички услуги, които стриймират Pacquiao срещу Thurman, са заключени в региона. Ще ви трябва VPN за достъп до тези платформи в чужбина. Ще ви покажем как да се свържете чрез VPN и кои VPN предлагат най-добрата връзка за двубоя.

Как да гледате Pacquiao срещу Thurman на живо в чужбина с VPN

Зрителите могат лесно да деблокират гео ограничени събития с правилния VPN. Изпълнете стъпките, за да предавате Pacquiao срещу Thurman в чужбина:

  1. Ще трябва да се регистрирате за VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN. Две отлични алтернативи на ниска цена са NordVPN и CyberGhost.
  2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера, който е подходящ за вашето устройство.
  3. Решете коя услуга по-долу ще деблокирате.
  4. Свържете се с подходящ VPN сървър въз основа на държавата, до която услугата, която разблокирате, е ограничена. Например, свързването към VPN сървър на САЩ, Канада, Великобритания или Ирландия ще деблокира Fite TV.
  5. Опит за възпроизвеждане на видео от избраната от вас услуга. Ако не се зареди незабавно, изчистването на вашите бисквитки и кеш памет може да реши проблема.

Може да искате да тествате своя VPN преди планирането на двубоя, за да започнете стрийминг на живо. Ако има някакви проблеми, ще можете да ги вземете и да ги адресирате преди големия ден.

Как да гледате Pacquiao срещу Thurman на живо онлайн (САЩ)

Знаме на САЩ

Pacquiao срещу Thurman ще се излъчва на Fox pay-per-view. Не е нужно да сте клиент на Fox, за да се наслаждавате на шоуто, но ще трябва да се регистрирате за Fox Sports и да закупите двубоя.

Битката струва 74,99 долара (плюс данъци). Тя ще бъде достъпна за поточно предаване на Foxsports.com или чрез приложението FoxSports.

Потокът през Fox е ограничен до клиенти от САЩ. Ще трябва да имате и метод за плащане, базиран в САЩ, за да се регистрирате в Fox Sports. Ако имате метод на плащане, базиран в САЩ, но се намирате или пътувате извън САЩ, можете да получите достъп до потока на битката, като се свържете с американски VPN сървър. Все още имате нужда от VPN? ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да опитате безрисково.

Как да гледате Pacquiao срещу Thurman на живо онлайн (САЩ, Канада, Великобритания, Ирландия)

Pacquiao срещу Thurman може да се предава на живо в САЩ, Канада, Великобритания и Ирландия чрез Fite.tv.

Клиентите на Обединеното кралство и Ирландия ще могат да закупят борбата за £ 12,95 чрез Fite.tv (Вижте ITV Box Office за подробности). Битката струва $ 54,99 за зрителите в САЩ и Канада. Можете да предприемете действието през уебсайта или през мобилните приложения, налични от iOS App Store или чрез Google Play. За Roku е налично и приложение Roku, а приложението се предлага и през Amazon App Store.

Потокът е ограничен до САЩ, Канада, Великобритания и Ирландия, но ако се свържете към VPN сървър в една от тези страни от чужбина, ще можете да гледате двубоя.

Pacquiao срещу Thurman Full Fight Card

Клас FightWeight
Caleb Plant срещу Майк Лий IBF супер средно тегло
Йорденис Угас срещу Омар Фигероа-младши. WBC Welterweight
Сергей Липинец срещу Джон Молина-младши. борец от полусредна категория
Луис Нери срещу Хуан Карлос Паяно WBC Silver Bantamweight
Ефе Аджаба срещу Али Ерен Демирезен тежка категория

Как да гледате Pacquiao срещу Thurman при поискване безплатно

Зрителите във Филипините могат да наблюдават битката безплатно през следващия ден чрез онлайн стрийминг услугата iWant на ABS-CBN.

Обикновено тази платформа е достъпна само за клиенти, разположени във Филипините, но може да се отключи, като се свържете към Филипински VPN сървър, ако сте в чужбина. Можете да използвате ExpressVPN, за да заобиколите тези географски ограничения на iWant през сървъра Phillippines.

Какво да очакваме от двубоя Пакиао срещу Търман

40-годишният Пакиао ще се бие с 30-годишен Търман. Не позволявайте обаче разликата във възрастта да ви заблуди. Пакиао се представи отлично в последните си 2 изяви, докато Търман едва наскоро се върна към бокс екшъните след дълга почивка, за да се възстанови от автомобилна катастрофа. Pacquiao е по-възрастният боец, а Thurman е по-висок, така че на повърхността изглежда, че Thurman има предимство.

Търман може да използва предимството си по дължина, за да нанася удар, когато е извън обхвата на Пакиао. Въпреки това, ако Пакиао се приближи, той може да нанесе някои опустошителни удари по тялото. Това ще бъде близък бой, но опитът на Пакиао може да го види чрез особено отдадената дълга почивка на Търман.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =