Как да гледате Русия срещу Хърватия онлайн безплатно (Световно първенство 2018)

Ще ви покажем как да гледате Русия срещу Хърватия онлайн безплатно чрез предаване на живо на официално покритие на Световната купа, където и да се намирате. Освен това ще разгледаме безплатно как да предаваме на живо всяка друга игра на Световната купа 2018 г. безплатно.

Как да гледате Русия срещу Хърватия онлайн безплатно

В друга изненадваща победа домакините Русия успяха да победят Испания в 16-ия кръг и ще се изправят срещу Хърватия на 7 юли. Финалният мач ще се играе на Олимпийски стадион Фишт в Сочи в 19:00 BST (11:00 ч. PST / 14 ч. EST).

За щастие, един тон телевизионни оператори по целия свят имат права да излъчват мачовете по телевизията и в повечето случаи ще можете да намерите и безплатен поток на живо. Нещо повече, коментарите могат да бъдат намерени на няколко езика, така че можете да слушате на родния си език. Един от проблемите е, че много от тези потоци са гео ограничени и не са достъпни извън региона на източника.

Има решение за това под формата на виртуална частна мрежа (VPN). VPN ще маскира текущия ви IP адрес и ще го замести с такъв от избрано от вас място. Това означава, че можете да изглеждате, че сте в същия регион като желания източник на поточно предаване. Така че можете да гледате играта Русия срещу Хърватия от Великобритания, САЩ, Франция, Италия, Канада, Австралия и от другаде по света.

В тази публикация ще обясним как да стриймваме тази и всички останали игри на Световното първенство 2018 безплатно.

Вижте също: Гледайте Англия срещу Швеция онлайн безплатно

Къде да предаваме безплатно FIFA World Cup 2018 безплатно

Както споменахме, радио- и телевизионните оператори по целия свят имат права да показват мачове по телевизията и онлайн. Езикът на коментара ще зависи от това в коя държава се намира източникът, като някои страни имат множество източници и повече от един език. Ако търсите коментари на английски език, ето някои от основните безплатни опции:

 • НАС: Fox Sports (безплатно с кабел или абонамент за доставчик на най-горния доставчик)
 • UK: BBC, ITV (и двете безплатно)
 • Австралия: Уебсайтът на SBS 'The World Game (безплатно)
 • Канада: TSN, CTV (и двете безплатно с абонамент за кабел)

Технически потоците в САЩ и Канада са безплатни само ако вече имате абонамент за кабел, което означава, че вероятно вече сте жител на съответната държава. Ако сте извън една от тези страни, най-добрият ви залог е да получите достъп до поток във Великобритания или Австралия.

Великобритания потоците предвиждат, че имате лиценз за телевизия във Великобритания. Това не се налага, но независимо, по-добър вариант може да бъде да посетите уебсайта на Световните игри със седалище в Австралия. Всичко, което трябва да получите достъп до това, е австралийски IP адрес, който лесно се постига с VPN (ще разгледаме по-подробно по-долу).

Ако търсите коментар на руски или хърватски, ето основните ви опции:

 • Русия: VGTRK, Первий канал, Match Match (руски коментар)
 • Хърватия: HRT (хърватски коментар)

Ще разгледаме по-нататък тези неща, но ако искате коментар на други езици, може да искате да разгледате официалния списък на радиостанции на Световната купа. Въпреки че повечето от тези потоци ще бъдат гео-ограничени, много от тях ще бъдат лесно достъпни чрез VPN.

Най-добрият VPN за Световната купа 2018: ExpressVPN

expressvpn световна купа

Първият ни избор за стрийминг на спорт и всяко друго съдържание е ExpressVPN. Той има мрежа от сървъри, обхващащи 94 държави, с всички сървъри, оптимизирани за скорост. ExpressVPN е известен със способността си да разблокира гео-ограничено съдържание с лекота.

Този доставчик предлага военно криптиране и никога няма да регистрира вашия IP адрес. Той има приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS и позволява до три едновременни връзки. Настройката е супер проста и 24/7 чата на живо винаги е на ръка, за да ви помогне. Всичко, което трябва да направите, е да изберете период на абонамент (един, шест или дванадесет месеца) и да изпратите плащането си.

СПЕЦИАЛНА СЪОБРАЖЕНИЕ ЗА ЧЕТЕНЕ: Вземете три месеца безплатно, когато закупите едногодишен план. ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че всъщност можете да го използвате, за да гледате останалите мачове от Световната купа и да си върнете парите в края.

Въпреки че ExpressVPN е нашият топ избор, има много други страхотни доставчици там. Например NordVPN и CyberGhost предлагат отлична услуга и ниски цени.

Как да гледате играта Русия срещу Хърватия с VPN

След като се установите на доставчик, можете да се настроите в рамките на няколко минути. Ето какво трябва да направите:

 1. Закупете плана си и направете бележка за новите си пълномощия.
 2. Изтеглете подходящото приложение за вашето устройство и инсталирайте.
 3. Стартирайте приложението и влезте в VPN услугата.
 4. Избери сървър в същия регион като поточния източник искате да гледате.
 5. Намерете желания поток на живо в уебсайта на източника или в приложението източник. Трябва да можете да гледате без проблеми.

Въпреки че настройката е бърза и проста, най-добре е да направите пробен старт преди да започнете, в случай че имате проблеми.

Как да гледате Русия срещу Хърватия с руски или хърватски коментар

В Русия няколко телевизионни оператора имат права да показват турнира, включително VGTRK, Первий канал, Съвпадение на телевизия. Всички те ще излъчват игри с руски коментар.

В Хърватия имате само една възможност, HRT. Този канал е напълно безплатен и игрите могат да се гледат по телевизията или онлайн с хърватски коментари. Ако искате да уловите този поток извън Хърватия, тогава можете да използвате VPN, за да получите хърватски IP адрес.

Стрийминг на мачовете на Световното първенство по футбол 2018 с коментар на английски

Засегнахме някои от възможностите, налични за коментари на английски по-рано, но ще ги разгледаме малко по-подробно в този раздел.

Опции за стрийминг на Световната купа във Великобритания

Жителите на Обединеното кралство могат да се насладят на безплатни предавания на всички мачове от Световната купа чрез BBC или ITV. Тези две мрежи споделят права на игрите, така че всяка игра ще бъде достъпна за една или друга. Играта Русия срещу Хърватия ще се излъчва по ITV 1 и онлайн чрез ITV Hub. Ако търсите онлайн поток от игра, която се излъчва по BBC One, можете да получите достъп до нея чрез BBC iPlayer.

Възможно е да наблюдавате тези потоци извън Обединеното кралство, с няколко предупреждения. Първо, трябва да се регистрирате с пощенски адрес във Великобритания, въпреки че това всъщност не е потвърдено. Второ, трябва да имате лиценз за телевизия в Обединеното кралство, въпреки че, отново, това правило изглежда не се налага. Като такова използване на VPN за получаване на IP адрес във Великобритания и двете услуги са достъпни.

BBC и ITV предоставят потоци с коментари на английски.

Опции за стрийминг на Световната купа в САЩ

Ако сте в САЩ, гледате играта, тогава единственият местен оператор с права за излъчване на FIFA World Cup 2018 мача с Английски коментар е Fox Sports. Но за да получите достъп до този канал, ще ви е необходим абонамент за доставчик на американски кабели или доставчик на най-горния доставчик. Последният включва Sling TV, fuboTV или DirecTV.

Другият вариант е да купите пропуск за футболен мач на Fox Sports за 19,99 долара, въпреки че това е доста висока цена, която трябва да платите само с няколко останали игри. Вместо това можете просто да получите достъп до безплатен поточен канал на живо извън САЩ, като използвате VPN.

Опции за стрийминг на Световната купа в Канада

За жителите на Канада има две опции за стрийминг, предлагащи коментари на английски: TSN и CTV. И двете изискват идентификационни данни от доставчик на кабели за достъп. Ако нямате такива, TSN предлага месечен абонамент за $ 24.99 (CAD), но това е доста много да се плаща на този късен етап в турнира. Като се има предвид, че има свободни английски коментари на живо на живо, използването на VPN за достъп до един от тях би било далеч по-икономично.

Опции за стрийминг на Световната купа в Австралия

Говорихме за безплатните потоци, предлагани от SBS по-рано и наистина това е чудесен вариант за жителите на Австралия. Просто отидете на уебсайта на World Game и влезте в потока. И ако сте извън Австралия, можете използвайте VPN, за да получите австралийски IP адрес.

Първоначално платеният канал, Optus Sports, щеше да показва всички мачове, като SBS има права на избрани няколко. Въпреки това, поради проблеми с тези потоци, SBS вече има права на всички игри.

Безплатни потоци на живо на други езици

Ако търсите поток на друг език, ето някои от вашите опции:

 • Френски: TF1
 • Немски: ARD, ORF, SRG SSR, ZDF
 • Португалски: RTP, SIC
 • Италиански: Mediaset
 • Испански: Mediaset España Telecinco, Mediaset España Cuatro
 • Арабски: MAKAN 33, KAN11, BTV
 • Бенгалия: БТВ

Имайте предвид, че ако трябва да използвате VPN за достъп до поток, трябва да проверите отново дали избраният от вас доставчик има сървъри в източника.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушаване на авторски права, включително стрийминг на видео от пиратски източници. Въпреки че VPN могат да скрият географски ограничения и да маскират идентичността на потребителя, моля, помислете за местните закони, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Кредитен образ: „Четвърт финали”Лицензиран съгласно CC BY 2.0.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 30 =

Adblock
detector