Как да гледате сезон 2019-2020 NFL без кабел: Безплатни и платени опции

Как да гледате сезон 2019-2020 NFL без кабел

Следващият сезон на NFL е пред нас! Опциите за стрийминг за NFL никога не са били по-обилни. Можете да гледате сезон 2019-2020 NFL без кабел на почти дузина американски поточни услуги. Извън САЩ? Все още можете да предавате поточно всяка NFL игра в чужбина тази година, като използвате няколко ключови източника и VPN.

Имайте предвид, че това ръководство препоръчва само официални източници за сезон 2019-2020 NFL. NFL отдавна е популярен спорт в целия свят, но достъпът не винаги е лесен. Много фенове се обръщат към нелегитимни поточни източници всяка година. Въпреки това, има достатъчно законни опции, които могат да бъдат допълнени с VPN достъп, че потребителите могат лесно да хващат повечето игри, без да се налага да се обръщат към уебсайтове, които могат да представляват риск за сигурността. Може да се нуждаете от VPN, за да предавате на живо сезон 2019-2020 NFL безплатно или в чужбина извън САЩ.

Как да гледате NFL игри без кабел в чужбина

Ако сте в САЩ, няма да е необходимо да се притеснявате; можете лесно да предавате NFL игри на живо, с много безплатни опции. Но ако се свързвате от чужбина, ще трябва да обмислите няколко допълнителни опции, някои от които може да изискват използването на VPN за заобикаляне на ограниченията на географското съдържание.

Ето как да гледате NFL игри без кабел отвсякъде:

 1. Регистрирайте се в добре оценена VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN, но може също да искате да разгледате NordVPN и CyberGhost като услуги, които осигуряват подобно качество.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на избраното от вас устройство или като разширение за уеб браузър (най-вече за потребители на Chrome).
 3. Отворете своето VPN приложение и се свържете с правилния сървър. Ако се опитвате да получите достъп до услуга, базирана в САЩ, например, свържете се със сървър, базиран в САЩ.
 4. Уверете се, че изчиствате бисквитките на браузъра или устройството си и кеш данните. Можете също така да искате да заредите частен прозорец за сърфиране (режим „инкогнито“ в Chrome). Това помага да премахнете допълнителни следи от текущото си местоположение.
 5. Заредете желаното от вас приложение за поточно предаване или уебсайт. Докато услугата не блокира активно VPN връзки, сега трябва да имате достъп до желаните NFL потоци. Имате проблеми? Опитайте да се свържете с вашата VPN чат поддръжка; в някои случаи само някои VPN сървъри работят, за да заобиколят някои поточни услуги.

Най-добри опции за гледане на NFL 2019-2020 без кабел

За тези, които търсят да предавате NFL без кабел, най-добрите услуги за стрийминг включват:

 • Пропуск за игра на NFL: Най-добрият вариант (Използвайте ExpressVPN, за да гледате всяка игра на живо без затъмнения.)
 • YouTube TV (НАС)
 • Sling TV (НАС)
 • fuboTV (НАС)
 • Hulu с телевизия на живо (НАС)
 • PlayStation Vue (НАС)
 • AT&T TV сега (НАС)
 • Sky TV (UK)
 • Сега телевизия (UK)
 • DAZN (Канада, Германия, Австрия, Швейцария, Италия, Япония)
 • TSN (Канада)
 • 7mate (Австралия, ограничени игри, достъпни в чужбина чрез VPN)
 • Фокстел сега (Австралия)
 • USTVnow (Всички държави; ограничени потоци чрез базирани в Ню Йорк CBS и FOX)
 • Amazon Prime Video (Футбол в четвъртък вечер само в САЩ или в чужбина чрез VPN)
 • Yahoo! Спортно приложение (САЩ, само 5 игри)

Ще се потопим в повече подробности за всяка от тези опции, включително разходи и конкретни детайли за покритие.

Най-добър VPN за NFL игри без кабел: ExpressVPN

ExpressVPN стрийминг-спорт

Потокът онлайн предлага редица рискове, но за феновете на NFL има три основни проблема: буфериране, блокиране на съдържание и мониторинг на ISP.

Когато предавате съдържание онлайн, вашият интернет доставчик може не само да забави скоростта на връзката ви, но също така може да прехвърли вашите данни и да ги продаде на трети страни. Действащите закони в няколко държави позволяват на доставчиците на интернет услуги да правят и двете, особено в САЩ.

Много доставчици на интернет също умишлено се насочват към видео потоци, тъй като използват голямо количество честотна лента и целенасочено ще намалят качеството на тези потоци по време на високо трафик (което се случва и когато повечето NFL игри се случват). Ако предавате NFL игри чрез мобилни устройства, например, много мобилни доставчици на данни могат дори да влошат потоците ви до 480p или по-малко (грубо качество на DVD).

Онези, които се опитват да получат безплатно или изключително NFL съдържание в чужбина, могат да използват VPN, за да заобиколят ограниченията на географското съдържание. VPN маскират истинската ви идентичност и ви позволяват да се свържете със сървър в САЩ или другаде, където са налични NFL потоци.

Най-добрият вариант, който сме тествали за NFL игри и повечето спортове, е ExpressVPN. Той не само че лесно заобикаля ограниченията на съдържанието чрез спортните стрийминг услуги, но също така е сред най-бързите сървъри. Ще можете да се наслаждавате на HD потоците, които плащате без прекъсване.

Препоръчваме да се свържете с немски сървър ExpressVPN, за да отворите всички игри и да заобиколите затъмненията за NFL Game Pass.

ЧЕТЕН СНИМКА: Спестете 49% от ExpressVPN тук

Как да гледате NFL на живо навсякъде по света

Правата за излъчване на NFL варират, но най-добрият вариант да гледате игри на живо навсякъде по света е да използвате NFL Game Pass. В САЩ NFL Game Pass предлага само поточно предаване на игрите, когато те излязат, докато във Великобритания и Ирландия някои игри са изчезнали. Но в много други страни, включително Германия, Швейцария и Австрия, NFL Game Pass носи всички 250+ NFL 2019 игри на живо без ограничения.

Можете да получите достъп на живо до NFL игри чрез NFL Game Pass, като направите следното:

 1. Регистрирайте се за VPN услуга, като ExpressVPN или други препоръчани опции.
 2. Свържете се с VPN сървър в страна, където Game Pass предлага цялостно предаване на живо, например Германия.
 3. Отидете на NFL Game Pass уебсайт и се регистрирайте.
 4. Предавайте на живо вашите NFL игри през целия сезон (и със 7-дневна безплатна пробна версия)

Как да гледате NFL без кабел безплатно

Сезонът НФЛ 2019-2020 ще включва над 250 мача, играни на стадиони в САЩ (и няколко в чужбина). Можете да гледате повечето, ако не и всички, от тези игри чрез платени поточни услуги по целия свят. Въпреки това, има няколко безплатни опции, за които можете да се възползвате от всяка точка на света.

Amazon Prime Video

Макар и да не е напълно БЕЗПЛАТНА опция, ако вече имате акаунт в Amazon, можете да получите футбол в четвъртък вечер без допълнителни разходи. И ако сте в чужбина, VPN ще работи, за да заобиколи блокирането на съдържанието на Amazon, така че можете да предавате поточни мачове в четвъртък вечер през Prime Video навсякъде по света.

Yahoo! Спортно приложение

Yahoo! Спортното мобилно приложение ще има 5 игри на разположение тази година, като първата е на 12 септември, а последната на 20 декември. Ако можете да изтеглите това приложение, можете да гледате тези игри безплатно. Може да можете да изтеглите и стриймвате Yahoo! Спорт извън САЩ с VPN.

7mate (Австралия безплатен въздух)

Австралийската мрежа за свободен въздух 7mate имаше 4-годишна сделка с NFL, която изтече миналата година. Все още нищо не е обявено, но ако се стигне до нова сделка, 7mate ще бъде подходящ вариант. Всеки извън Австралия може да получи 7mate потоци с VPN.

USTV сега

USTV Now носи два основни канала за излъчване, базирани в САЩ: FOX и CBS. Ще можете да гледате ограничен брой игри през цялата година, използвайки тази услуга. USTV Now е напълно безплатна за използване навсякъде по света.

Как да гледате NFL игри в САЩ

NFL без кабел 2018

В САЩ няколко телевизионни оператора споделят правата върху NFL. В момента правата за излъчване на NFL се споделят от:

 • NFL Game Pass (Игрите на живо, достъпни чрез деблокиране на VPN)
 • CBS (AFC игри)
 • FOX (NFC игри, четвъртък вечер футбол)
 • NBC (неделя вечер футбол)
 • ESPN (Футбол в понеделник)
 • NFL Network (Футбол в четвъртък вечер)
 • Amazon Prime Video (Четвъртък Нощен футбол)
 • Yahoo! Спортно приложение (5 игри от 12 септември до 20 декември)

За да получите достъп до тези опции без кабел, ще ви трябва една от няколко различни поточни услуги. Понастоящем най-добрата опция за единична услуга, която осигурява най-много игри е щатска, е YouTube TV. С $ 49,99 / месец YouTube TV носи CBS, FOX, NBC и ESPN. Това означава, че ще получите AFC, NFC, Sunday Night и Monday Night Football. Комбинирайте го с акаунт в Amazon Prime Video ($ 8,99 на месец отделно, въпреки че Prime Video се предлага и с обикновен акаунт в Amazon) и ще имате пълно покритие, за да гледате сезон NFL 2019-2020 без кабел.

Ако искате да държите всичко под един покрив обаче, може да искате да помислите за NFL Game Pass. Тази услуга предлага всяка игра в САЩ, при поискване, след като излезе, без изчерпвания. Но ако искате да гледате всичко на живо, можете да се регистрирате за NFL Game Pass и да се свържете с вашия акаунт чрез VPN до държава, където всяка игра на живо е достъпна чрез услугата (включително Германия, Швейцария, Испания и други страни от еврозоната).

Алтернативни варианти за гледане на 2019-2020 NFL в САЩ

Има някои малко по-сложни опции за смесване и съвпадение, които можете да използвате, за да получите доста широко покритие. Например един метод е да се получи Amazon Prime Video за четвъртък вечер Футбол. От там можете да добавите CBS пълен достъп като Prime канал, за да получите AFC игри.

Единствените ви пропуски в покритието ще бъдат NFC игри (FOX), понеделник вечер футбол (ESPN) и неделя вечер футбол (NBC). Ако добавите синия пакет на Sling TV за $ 25 на месец, ще получите FOX и NFL Network.

С тези опции ще имате почти всеки NFL канал, с изключение на ESPN и NBC, и общите ви разходи ще бъдат както следва:

 1. Amazon Prime Video: $ 8,99 / месец
 2. CBS Пълен достъп: $ 5,99 / месец
 3. Sling Blue: $ 25 / месец

Общо: $ 39,98 / месец

От нашето изследване, тази комбинация е единствената най-добра опция за получаване на най-много NFL игри без кабел в САЩ за най-малко разходи. Ако обаче наличието на множество услуги не е на вашето място, горещо препоръчваме да помислите за YouTube TV или Hulu With Live TV.

И накрая, не бройте DAZN в САЩ. DAZN Разходи 20 долара на месец в САЩ (или 99 долара годишно). Въпреки че услугата не носи NFL на американския пазар, открихме, че VPN (включително ExpressVPN) работи с DAZN Canada (която има NFL игри на живо чрез NFL Game Pass). Използвайки този комбо, можете да получите NFL игри на живо и на много по-ниска цена.

Предлагана услуга минимална цена / месецТруден периодNFL излъчватели
fuboTV $ 54.99 7 дни FOX, CBS, NBC, NFL Network
YouTube TV $ 49.99 7 дни FOX, CBS, NBC, ESPN
Sling TV (оранжев + син) $ 40 7 дни FOX, NBC, ESPN, NFL Network
Hulu с телевизия на живо $ 44.99 7 дни FOX, CBS, NBC, ESPN
PlayStation Vue $ 49.99 5 дни FOX, NBC, ESPN (пакет от $ 54.99 / месец добавя NFL Network и CBS Sports Network)
AT&T TV сега $ 50 7 дни FOX, CBS, NBC, ESPN

Гледайте NFL игри в Канада

Канада NFL без кабел 2019

Феновете на NFL в Канада имат няколко възможности да гледат NFL през 2019 г. Феновете могат да закупят достъп до NFL Game Pass като еднократно плащане за $ 74,99 за гледане на пълни игри на живо и повторения на всяка игра от сезона. Канадските фенове на NFL също могат да гледат NFL игри без кабел, като използват два други източника:

 • DAZN (с NFL Game Pass): $ 20 / месец CAD
 • TSN Direct (RDS Direct за френски): $ 24.99 / месец CAD

Ако искате да видите всяка игра с NFL, DAZN е най-добрият вариант. DAZN не само има права за стрийминг за повечето NFL игри в Канада, но и предлага NFL Game Pass. И за разлика от САЩ, където Game Pass предлага само преигравания на NFL, в Канада Game Pass предлага игрите на живо и в HD.

DAZN е по-скъп в Канада, отколкото в много други места, където е наличен, но предоставя голям брой спорт и опции, които помагат да се оправдае по-високата цена. TSN е друга възможност. Услугата има самостоятелно приложение за стрийминг. TSN ще проведе повечето игри в NFL и в Канада.

Как да гледате NFL игри във Великобритания

UK NFL без кабел 2019

Извън САЩ Великобритания е третото най-популярно място за американски футбол. Има няколко лесни за достъп опции и за UK NFL фенове. Вашите най-добри опции за NFL във Великобритания включват:

 • Сега телевизия (достъп до Sky Sports): £ 6.99 / месец за телевизия Now, плюс £ 5.99 / месец за Sky Sports Mobile
 • NFL Game Pass

Сега телевизията може би е най-добрият вариант за онези, които искат достъп до Sky TV и Sky Sports, без да се налага да си набавят оборудване. Можете да получите минимум пропуск за телевизионно развлечение, след което да добавите към Sky Sports Mobile. Общият разход е малко под £ 13 на месец, което го прави далеч по-евтин, отколкото да се регистрирате директно на Sky TV, което може да бъде сравнително скъпо.

Как да гледате NFL игри в Австралия

Австралия NFL без кабел

Има две опции без кабел за NFL в Австралия:

 • Пропуск за игра на NFL: $ 249 / годишно AUD
 • Фокстел сега: $ 40 / месец AUD + $ 29 / месец AUD спортна добавка
 • 7mate: безплатно (неопределено)

NFL Game Pass е най-добрият маршрут за феновете на Австралия NFL, тъй като носи повечето игри на живо и всяка друга игра при поискване с пълни повторения. Освен това е лесно да изтеглите и предавате на голям брой устройства. За тези, които искат безплатен маршрут, 7mate ще има няколко избрани игри през целия сезон. Тъй като това е безплатна телевизионна опция, можете да настроите с антена. Foxtel Now също е жизнеспособна опция, въпреки че цената може да не е най-добрата при $ 69 на месец за достъп.

Гледайте НФЛ в Европа

Има няколко варианта за европейски страни извън Обединеното кралство. За тези в Европа някои опции за поточно предаване на NFL включват:

 • DAZN (Германия, Австрия, Швейцария, Италия): 9,99 € / месец
 • NFL Game Pass (По-голямата част от Европа): Цените варират в зависимост от държавата

Ако има такава, DAZN е чудесна опция. Той не само предлага NFL Game Pass, но също така предоставя множество други спортни опции. Ниската му цена го прави солиден вход за европейските фенове на NFL.

За европейските страни, където DAZN не е наличен, NFL Game Pass е опцията да се предлага, където е налице. Цените ще варират в различните страни, така че ще искате да проверите какви са тези цени, след като влезете в уебсайта на NFL Game Pass от вашата страна. Докато NFL Game Pass предлага всяка американска NFL игра на живо в много страни, тя може да предлага повторения само в някои страни.

NFL 2019-2020 сезон ръководство

С над 250 игри, които се случват през този сезон, улавянето на всяка една игра може да бъде малко трудно. Можете обаче да смесвате опции за стрийминг на живо с повторения при поискване, за да получите пълноценно изживяване. Има няколко източника, които можете да използвате, за да разгледате целия график на предстоящите игри.

 • График на NFL.com
 • Графикът на ESPN за NFL
 • График на Google за NFL

Възможно е също така да можете да намерите графици от отделни оператори, които подробно описват какви игри са налични в техните мрежи и кога. Проверете секцията „NFL“ за тези сайтове, за да видите дали са налични графици за излъчване.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 34

Adblock
detector