Как да гледате Световното първенство по бадминтон 2019 онлайн

Как да гледате Световното първенство по бадминтон онлайн

Световното първенство по бадминтон 2019 ще се проведе от 19 до 25 август 2019 г.. Около 50 нации ще се състезават в мъжки и женски сингли, мъжки и женски двойки и смесени двойки мачове на събитието в Сейнт Якобшал, Базел, Швейцария. Можете да използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да гледате безплатно събитието онлайн в чужбина. Ще обясним как по-долу.

Моля, имайте предвид, че само ще препоръчваме официални източници, за да гледаме Световното първенство по бадминтон. Причината за това е, че неофициалните потоци са много ненадеждни. Те не само са с лошо качество, но могат да бъдат свалени в момента на известие. Освен това можете да гледате безплатно Световното първенство по бадминтон онлайн, така че няма нужда да губите време за търсене на по-ниски, неоторизирани потоци.

За да гледате световните първенства по бадминтон безплатно, ще ви трябва VPN, ако сте в държава, в която YouTube е блокиран.

Как да гледате безплатни онлайн световни първенства по бадминтон в чужбина

Нямате търпение да започнете? Ето как можете да гледате световните първенства по бадминтон на живо и безплатно онлайн:

Използване на VPN за гледане на Световното първенство по бадминтон

  1. Регистрирайте се с подходяща VPN услуга. Препоръчваме ExpressVPN. Въпреки това, NordVPN и CyberGhost са особено надеждни, евтини алтернативи.
  2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
  3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и щракнете, за да се свържете със сървър.
  4. Отидете на BadmintonWorld.TV и изберете видеоклип, който трябва да се деблокира.
  5. Ако имате проблеми, изчистете кеш паметта и бисквитките на браузъра си. Като алтернатива, опитайте сървър в друга държава или се свържете с поддръжката на вашата VPN.

Как да гледате безплатно Световното първенство по бадминтон в BadmintonWorld.TV

Най-доброто място за гледане на Световното първенство по бадминтон 2019 е чрез BadmintonWorld.TV, който е официалният YouTube канал на Световната федерация по бадминтон (BWF). Тук можете да гледате световните първенства по бадминтон както на живо, така и при поискване. Можете също да гледате много съдържание чрез официалния уебсайт на BWF.

Добрата новина е, че каналът BadmintonWorld.TV YouTube и неговото съдържание е достъпен от повечето страни. При нашето тестване открихме, че съдържанието е ограничено в Япония. YouTube обаче не е непознат за цензурата и в момента е забранен например в Китай. YouTube също се сблъсква с цензурата в страни, включително Германия, Иран и Турция.

Ако сте в държава, в която YouTube е забранен или ограничен, все още можете да гледате безплатно онлайн световните първенства по бадминтон, като се свържете с VPN. Препоръчваме ExpressVPN, който е бърз, надежден и може да деблокира YouTube. Нещо повече - той предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да го изпробвате безрисково.

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Световното първенство по бадминтон онлайн?

за жалост, много безплатни VPN не могат да заобиколят гео ограниченията на уебсайтове и услуги като YouTube, Netflix и Skype. Поради тази причина може да не сте в състояние да използвате безплатен VPN за гледане на Световното първенство по бадминтон безплатно онлайн. Освен това е известно, че безплатните VPN мрежи са много бавни, което превръща поточните спортни събития на живо в предизвикателство. Може да срещнете чести, продължителни периоди на буфериране или прекомерно изоставане, което ще ви накара да пропуснете ключови моменти.

Също така не препоръчваме безплатни VPN мрежи, тъй като им липсва сигурността, необходима за правилната защита на поверителността ви онлайн. Някои безплатни VPN прибягват до сенчести тактики, за да печелят пари и биха могли да следят вашата онлайн активност с надеждата да я продадете на най-високия участник в търга. Някои безплатни VPN дори ограничават количеството данни, което можете да използвате за да ви насърчим да надстроите до платен план. Като цяло, безплатните VPN-и просто не си струват излишни.

Какво трябва да знам за Световното първенство по бадминтон?

Световното първенство по бадминтон е най-голямото спортно събитие по бадминтон, предлагащо най-много точки за класиране (заедно с Летните олимпийски игри). Основан през 1977 г., турнирът се провежда ежегодно (с изключение на годината на Олимпийските игри). Въпреки това, докато победителите са коронирани световни шампиони и наградени със златни медали, няма пари от наградни турнири.

Тази година Световното първенство по бадминтон се провежда в Базел, Швейцария, в Сейнт Якобшал. Това ще бъде първият път, когато Световните и Пара Световните първенства се домакинстват заедно. Турнирът се провежда от 19 август-25 с мачове обикновено се провеждат от 9:00 до 22:00 (CET). Заключителните церемонии и презентации са насрочени за неделя на 25 август от 12 до 17 часа.

Кои са фаворитите за спечелване на Световното първенство по бадминтон?

Китай доминира в събитията за мъже и жени на Световното първенство по бадминтон от създаването му през 1977 г. Освен Китай, националните отбори на Индонезия, Дания, Южна Корея, Япония и Испания се радваха на успех през последните години. По-специално, заслужава да се отбележи, че победителката в женските сингли през 2014, 2015 и 2018 г. беше испанската Каролина Марин.

Към момента на писането, японският Кенто Момота е най-високо класираният мъжки сингъл. Той е последван от Ши Юки от Китай и Виктор Акселсен от Дания. На първо място в класацията за сингли за жени е Тай Тай-Ин от Тайван. Китайският Чен Юфей и Нозоми Окухара в Япония са класирани съответно на второ и трето място.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 74

Adblock
detector