Как да гледате Световното първенство по ръгби 2023 онлайн безплатно отвсякъде

Как да гледате Световното първенство по ръгби - 2023 онлайн безплатно отвсякъде

Световното първенство по ръгби 2023 ще се проведе в Япония от 20 септември до 2 ноември. Ще има общо 48 мача с 20 страни, така че със сигурност има какво да очакваме с нетърпение. Добрата новина е, че можете лесно да предавате на живо Световното първенство по ръгби в чужбина, тъй като има официални радио- и телевизионни оператори в десетки страни (въпреки че в зависимост от това къде живеете, мачовете могат да излъчват късно вечер или рано сутрин).

Трябва да го отбележите ще препоръчваме само официални източници. Въпреки че често има потоци от трети страни за големи спортни събития като Световната купа по ръгби, ние съветваме да не ги използвате. Като начало, видеото има тенденция да е мързеливо и с ниска разделителна способност. За да се влошат нещата, нелицензирани потоци могат да бъдат прехвърляни офлайн във всеки момент за нарушаване на авторски права. От друга страна, тъй като можете да гледате Световното първенство по ръгби 2023 безплатно, не е необходимо да използвате неоторизирани, ненадеждни потоци на първо място.

Това събитие ще се излъчва само за услуги с заключен регион. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да предавате Световната купа по ръгби в чужбина.

Как да гледате Световното първенство по ръгби 2023 от чужбина с VPN

Нови за VPN и не сте сигурни как да започнете? Не се притеснявайте; лесен е достъпът до гео ограничени услуги в чужбина. Следвайте стъпките по-долу, за да стриймвате Световната купа по ръгби отвсякъде.

Ето как да гледате Световното първенство по ръгби 2023 онлайн отвсякъде с VPN:

 1. Първо, регистрирайте подходящ VPN. Препоръчваме ExpressVPN, но NordVPN и CyberGhost са отлични алтернативи на ниска цена.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, като внимавате да получите правилната версия за вашето устройство.
 3. Решете коя услуга искате да деблокирате от списъка по-долу и създайте акаунт (ако се изисква). Обикновено ще ви е необходим начин на плащане, който е свързан с адрес в съответната държава.
 4. Свържете се с VPN сървър на съответното място. Например, можете да използвате британски сървър, за да отблокирате ITV Hub или канадски за достъп до TSN в чужбина.
 5. Опитайте да възпроизведете видео на избраната от вас услуга. В повечето случаи тя трябва да се зареди без проблеми. Ако имате затруднения, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, след което презаредете страницата.
  Beat NFL Game Пропускайте затъмнения с това решение

Игрите от Световната купа по ръгби ще се излъчват на живо. Поради тази причина препоръчваме да се уверите, че вашият VPN работи (използвайки стъпките по-горе) много преди да се започнат съвпадения. Този подход гарантира, че ще имате време да получите помощ от екипа за поддръжка на вашия VPN в случай на неочаквани технически проблеми и прави по-малка вероятността да пропуснете част от играта.

Световно първенство по ръгби 2023 телевизионно покритие Великобритания – как да стриймвам безплатно

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

ITV е основният оператор на Световната купа по ръгби във Великобритания. Тази мрежа ще се покаже всяка игра на турнира или на ITV, или на ITV4, канали, които можете да гледате на живо и безплатно онлайн чрез ITV Hub (или STV Player, ако сте в Шотландия). Игрите с участието на уелския отряд също ще се показват на S4C. Този канал на уелски език може да се гледа безплатно на iPlayer на BBC.

Поради разликата във времето, повечето съвпадения ще бъдат излъчвани рано сутринта, въпреки че след като приключат, ще бъдат добавени към библиотеката на ITV Hub при поискване. Ще имате 30 дни за гледане, преди всеки да бъде свален, така че няма нужда да се притеснявате, ако пропуснете игра или два.

Регистрирането в ITV Hub е безплатно и отнема само минута. Всичко, което трябва да направите, е да въведете някаква основна информация (име, имейл адрес и т.н.). Обърнете внимание, че докато тази услуга ви изисква пощенския код, тя всъщност не проверява дали живеете там или не, така че всеки валиден британски пощенски код ще работи.

ITV Hub и BBC iPlayer са гео ограничени и са достъпни само във Великобритания. Ако обаче се свържете с британски VPN сървър, можете да използвате всяка услуга от чужбина. Все още нямате VPN? ExpressVPN се предлага с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да предавате Световната купа по ръгби от чужбина и да поискате възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Къде другаде мога да гледам Световната купа по ръгби онлайн?

Не е нужно да стигате до Япония, за да гледате Световната купа по ръгби, тъй като тя ще се показва онлайн в повече от 30 държави. Разгледайте по-долу, за да разберете кои мрежи излъчват Световната купа по ръгби 2023, където сте:

САЩ

Знаме на САЩ

NBC има изключителни права за излъчване за това събитие в САЩ. Ако вашият пакет за кабелна телевизия вече включва NBC (или ако се абонирате за поддържана услуга като най-горната услуга като Sling TV или PlayStation Vue), можете да влезете и да гледате шепа мачове безплатно.

Ако обаче искате да предавате всеки мач, ще трябва закупете пропуск за Световната купа по ръгби за NBC Sports Gold. Това струва $ 199.99 USD и ви позволява да предавате всяка игра на живо или по-късно, при поискване. Това обаче е доста скъп начин за гледане, особено като се има предвид, че същото съдържание се излъчва безплатно в други страни.

  Как да гледаме Франция срещу Аржентина на живо безплатно (Световна купа по ръгби 2023)

NBC, Sling TV и PlayStation Vue са географски ограничени, така че ще ви трябва VPN за достъп до тях извън САЩ.

Канада

Канадско знаме

Канадските фенове могат да предават всяка игра на турнира на живо по TSN. Ако вече имате TSN канали като част от вашия кабелен пакет, можете просто да влезете и да започнете да стриймвате веднага. Ако не, има начин да гледате Световната купа по ръгби през 2023 без кабел.

Просто се регистрирайте вместо TSN Direct. Това струва $ 4,99 CAD на ден или $ 19,99 на месец (за съжаление няма пробен период). Ще ви е необходим начин на плащане, свързан с канадски адрес, така че чуждестранните потребители е почти невъзможно да се регистрират.

TSN е заключен в региона, което означава, че ще трябва да бъдете в Канада или свързан към канадски VPN сървър, за да получите достъп до него.

Австралия

австралийски флаг

Феновете на Wallabies могат да следят националния отбор на Австралия безплатно всеки един мач ще бъде излъчен на живо 10Play. Останалите мачове ще бъдат на Fox Sports, така че ако вече имате абонамент за Optus или Foxtel TV, можете да влезете и да гледате тези мачове без допълнителни разходи, използвайки съответно уебсайта на Optus или приложението Foxtel Go..

Нямате кабел? В такъв случай можете да гледате вместо Foxtel Now. Това е по-скъпо (необходимите пакети от канали струват $ 40 AUD на месец), но има 10-дневна безплатна пробна версия, по време на която ще можете да гледате всеки канал, който харесвате.

Услугите на Foxtel и Optus са достъпни само в Австралия. Освен това Foxtel изисква местен телефонен номер при регистрация, което затруднява регистрацията, освен ако обикновено не живеете в Австралия. Настоящите абонати могат да използват тези услуги като нормални от чужбина, като се свържат към VPN.

Япония

знаме на Япония

Японското покритие ще бъде разделено между три телевизионни оператора: NHK, Nippon TV и J Sports. Въпреки това, Nippon TV няма онлайн поток на живо и NHK предлага само международен поток, който няма да показва спортове на живо.

Това просто оставя J Sports. За ,800 1800 (около $ 17 USD) можете закупете едномесечен пропуск за ръгби което ви позволява да гледате всеки мач от Световната купа по ръгби на живо (или при поискване, ако предпочитате). Тази услуга обаче предлага само коментари на японски език и ще се нуждаете от начин на плащане, свързан с японски адрес, за да се регистрирате, така че това не е идеален начин за гледане, освен ако обикновено живеете в Япония.

  Как да гледате безплатно Световната купа за жени онлайн

J Sports се предлага само в Япония, въпреки че абонатите могат да гледат от чужбина, като се свържат към японски VPN сървър.

Други места

Дори и да не споменахме вашата страна по-горе, все още има добър шанс да можете да гледате. Трябва само да разгледате списъка с международни оператори на Световната купа по ръгби, за да разберете кои мрежи показват турнира във вашата страна. Дори ако вашата страна няма пълно покритие (или ако не сте абонирани за необходимата услуга), често можете да гледате как вашият национален отбор играе в безплатни мрежи.

Кои страни участват в Световната купа по ръгби през 2023 г.?

Всяка година 20 държави отиват начело на Световната купа по ръгби. Насега участващите държави са:

 • Аржентина
 • Австралия
 • Канада
 • Англия
 • Фиджи
 • Франция
 • Грузия
 • Ирландия
 • Италия
 • Япония
 • Намибия
 • Нова Зеландия
 • Русия
 • Самоа
 • Шотландия
 • Южна Африка
 • лека индийска двуколка
 • САЩ
 • Уругвай
 • Уелс

Световна купа по ръгби 2023 в Япония: пълен график

Датаарматура Време (JST)
20 септември Япония срещу Русия 19:45 ч
21 септември Австралия срещу Фиджи 13:45 ч
Франция срещу Аржентина 16:15 ч
Нова Зеландия срещу Южна Африка 18:45 ч
22 септември Италия срещу Намибия 14:15 ч
Ирландия срещу Шотландия 16:45 ч
Англия срещу Тонга 19:15 ч
23 септември Уелс срещу Джорджия 19:15 ч
24 септември Русия срещу Самоа 19:15 ч
25 септември Фиджи срещу Уругвай 14:15 ч
26 септември Италия срещу Канада 16:45 ч
Англия срещу САЩ  19:45 ч
28 септември Аржентина срещу Тонга 13:45 ч
Япония срещу Ирландия 16:15 ч
Южна Африка срещу Намибия 18:45 ч
29 септември Грузия срещу Уругвай 14:15 ч
Австралия срещу Уелс 16:45 ч
30 септември Шотландия срещу Самоа 19:15 ч
2 октомври Франция срещу САЩ 16:45 ч
Нова Зеландия срещу Канада 19:15 ч
3 октомври Джорджия срещу Фиджи 14:15 ч
Ирландия срещу Русия 19:15 ч
4 октомври Южна Африка срещу Италия 18:45 ч
5 октомври Австралия срещу Уругвай 14:15 ч
Англия срещу Аржентина 17:00
Япония срещу Самоа 19:30 ч
6 октомври Нова Зеландия срещу Намибия 13:45 ч
Франция срещу Тонга 16:45 ч
8 октомври Южна Африка срещу Канада 19:15 ч
9 октомври Аржентина срещу САЩ 13:45 ч
Шотландия срещу Русия 16:15 ч
Уелс срещу Фиджи 18:45 ч
11 октомври Австралия срещу Джорджия 19:15 ч
12 октомври Нова Зеландия срещу Италия 13:45 ч
Англия срещу Франция 17:15 ч
Ирландия срещу Самоа 19:45 ч
13 октомври Намибия срещу Канада 12:15 ч
САЩ срещу Тонга 14:45 ч
Уелс срещу Уругвай  17:15 ч
Япония срещу Шотландия 19:45 ч
19 октомври Победител в басейн C срещу подгласник на Pool D 16:15 ч
Победител в басейн B срещу подгласник на басейн A 19:15 ч
20 октомври Победител в басейн D срещу подгласник на Pool C 16:15 ч
Победител в басейн A срещу подгласник на басейн B 19:15 ч
26 октомври Победител от Четвъртфинал 1 срещу Победител от Четвърт-финал 2 17:00
27 октомври Победител от четвърт-финал 3 срещу Победител от четвърт-финал 4 18:00
1 ноември Загубител на полуфинал 1 срещу губещ на полуфинал 2 18:00
2 ноември 2023 финал на Световното първенство по ръгби 18:00

About the author

Comments

 1. Световното първенство по ръгби 2023 г. в Япония е голямо събитие за всички фенове на ръгбито по света. С 48 мача и 20 страни, това е едно от най-големите спортни събития в света. Добрата новина е, че можете да гледате мачовете на живо от всяка точка на света, използвайки VPN. Въпреки че има много нелицензирани потоци, ние препоръчваме да използвате само официални източници, за да избегнете нарушаване на авторските права и да получите по-добро качество на видеото. Следвайте стъпките, описани по-горе, за да гледате Световното първенство по ръгби 2023 г. отвсякъде. Не пропускайте това голямо събитие и се наслаждавайте на най-доброто от световното ръгби.

 2. о че има достатъчно време да се хванете на купата. Световното първенство по ръгби е едно от най-големите спортни събития в света и е вълнуващо да го гледате на живо. С VPN можете да го гледате отвсякъде в света, но е важно да използвате само официални източници, за да избегнете проблеми с авторските права. Със сигурност ще има много интересни мачове и състезателни страни, които да се надяваме да видим в действие. Не пропускайте това голямо събитие и се наслаждавайте на игрите на живо!

 3. Световното първенство по ръгби 2023 в Япония е голямо събитие за всички фенове на ръгбито по света. С 48 мача и 20 страни, това е едно от най-големите спортни събития на годината. Добрата новина е, че можете да го гледате на живо от всяка точка на света, използвайки VPN. Въпреки че има много нелицензирани потоци, ние препоръчваме да използвате само официални източници, за да избегнете нарушаване на авторските права и да получите по-добро качество на видеото. Следвайте стъпките, описани по-горе, за да гледате Световното първенство по ръгби 2023 отвсякъде. Насладете се на игрите и подкрепете своя отбор!

Comments are closed.