Как да гледате Tour de France 2019 онлайн или на Kodi

Как да гледате Tour de France онлайн или на Kodi

Tour de France 2019 ще започне на 6 юли и ще завърши на 28 юли. 176 състезатели ще се състезават в състезанието на 3 345 км. Ако с нетърпение очаквате това събитие, може би сте се зачудили как можете да го гледате онлайн или да го предавате на живо в Kodi. Ако е така, ще ви покрием.

За щастие, можете да заобиколите някои регионални блокове и да гледате на живо потоци от Tour de France безплатно, без кабел отвсякъде. В зависимост от местоположението ви, може да ви трябва VPN. Независимо от това, нека разгледаме най-добрите ви възможности за стрийминг на Tour de France онлайн.

Най-добър VPN за Тур дьо Франс: IPVanish

Официалните потоци на живо на Tour de France почти винаги са затворени в региона, което означава, че зрителите извън определена държава са блокирани за гледане.

За това може да се наложи да заобиколите блокирането с помощта на виртуална частна мрежа или VPN. Тези услуги ви предоставят шифрована връзка със сървър, разположен в страна, където са налични потоци. След това не само можете да деблокирате видеоклип, но и получавате допълнително предимство от сигурно онлайн сърфиране и анонимност.

За тези, които трябва да преодолеят много от тези блокове на място, препоръчваме IPVanish. Той има сървъри в над 60 държави, не поддържа журнали и има родно приложение както за Amazon Fire Stick, така и за Nvidia Shield.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА гледане на Tour De France на Kodi: IPVanish има голяма мрежа от непрекъснати сървъри, които удрят големи скорости, което е чудесно поточно. Силни функции за сигурност и поверителност. Също така предпочитано за Kodi и Amazon Fire Stick за техните приложения и възможности за стрийминг. Подходящо за семейство, тъй като може да се справи с до 10 едновременно свързани устройства. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Как да гледате Tour de France 2019 онлайн с VPN

Ето как да заобиколите географските ограничения на потоци на живо в Tour de France с VPN:

 1. Регистрирайте се за VPN. Препоръчваме IPVanish, но ExpressVPN и NordVPN са чудесни алтернативи.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашия доставчик на устройството, където планирате да гледате състезанието.
 3. Изберете местоположение, където потокът, който искате да гледате, не е блокиран.
 4. Удари Connect бутон.
 5. Отворете видео потока на живо и започнете да гледате Tour de France от чужбина!

За всеки случай, препоръчваме ви да изпробвате своя VPN с предпочитаните от вас поточни източници преди време. Ако срещнете проблеми, консултирайте се с поддръжката на вашата VPN.

Къде да гледате Tour de France 2019 без кабел безплатно

Ако искате да гледате Tour de France 2019 с помощта на уеб браузър, има източници, достъпни от различни места, безплатно. Вашите най-добри безплатни възможности за английски език ще идват от Ирландия, Австралия и Обединеното кралство. Няколко не-английски мрежи също ще излъчват онлайн безплатно Tour de France.

Ирландия

Ирландия тур де франция 2018 живеят онлайн безплатно

Общественият оператор в Ирландия, TG4, ще има живо покритие на всеки етап от Тур дьо Франс, включително и на началния етап. Ще можете да гледате и акценти. Можете да видите графика на тяхната страница за спорт на живо.

Въпреки че не цялото съдържание в TG4 е географски заключено към Ирландия, ще се състезават Tour de France. Можете да използвате VPN, за да заобиколите тези ограничения, когато те възникнат, за да можете да гледате Tour de France на живо онлайн чрез TG4.

Австралия

australia tour de france 2018 live online free

Можете да гледате Tour de France 2019 на живо на Австралия SBS мрежа чрез SBS OnDemand.

Блокирането на съдържание се осъществява чрез тази опция, така че VPN ще е необходим, за да получите достъп до състезанието, ако сте извън Австралия. Проверете графика на SBS за време на състезания. На разположение е и преглед на поискване.

Великобритания

UK tour de france 2018 на живо онлайн безплатно

Ако сте жител на Обединеното кралство, можете да гледате Tour de France през ITV 4 на живо онлайн. ITV е обществен оператор, подобен на BBC. Точно като BBC, ще ви трябва VPN за достъп до съдържание, ако сте извън Обединеното кралство.

Правителството на Обединеното кралство също така заявява, че се нуждаете от телевизионен лиценз, за ​​да гледате съдържание на живо през мрежата. ITV не потвърждава, че имате лиценз за телевизия, обаче ви е необходим пощенски код на Обединеното кралство, за да създадете акаунт и да гледате на живо онлайн.

За да разберете кога се излъчват състезания, проверете ITV TV Guide.

Безплатно Tour de France потоци на други езици

Не сте доволни само от опциите за стрийминг на английски? Има няколко други мрежи по света, предоставящи безплатни опции за поточно предаване на живо. Можете да получите достъп до тях и чрез VPN.

 • Германия: ARD
 • Швейцария: SRF (немски), RSI (италиански), RTS (френски)
 • Белгия: RTBF
 • Швеция: TV4 Play
 • Испания: RTVE

Платени опции за живи потоци на Tour de France

Не всяка държава излъчва Tour de France на живо безплатно онлайн. В повечето страни, ако искате да получите най-доброто качество за стрийминг, ще трябва да заплатите абонаментна телевизионна услуга за вашата опция за стрийминг на живо. Това включва онези, които искат да гледат Tour de France 2019 в САЩ или Канада.

Опции за поточно плащане в САЩ

Американски флаг-2144392_1280

В САЩ основният носител на права за излъчване е NBC Sports. За да получите достъп до спортните игри на NBC, ще трябва да получите абонамент за кабелна телевизия или абонамент за услуга за „кльощава връзка“ на интернет телевизия. Последното ще бъде много по-евтин вариант.

Телевизионните услуги, които носят NBC Sports, включват:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • DirecTV сега
 • YouTube TV
 • PlayStation Vue
 • Hulu С телевизия на живо

Всяка от тези услуги може да се предава онлайн и повечето идват с безплатни пробни периоди. Всички ви позволяват да предавате през уеб браузър и да имате приложения за iOS и Android устройства. Повечето имат и приложения за Amazon Fire TV. Ако сте извън САЩ, тези източници ще изискват VPN.

Канада

флаг на Канада

Двама телевизионни оператори ще покажат Tour de France в Канада: RDS и Sportsnet. RDS ще предостави френски коментар за френскоговоряща Канада, докато Sportsnet ще предостави английски коментар.

RDS се предлага дигитално за $ 24.99 CAD на месец. Sportsnet е достъпен чрез абонаментната услуга на Sportsnet Now на тази компания, която също е 20 USD на месец или 10 USD на седмица.

Как да гледате Tour De France 2019 на Kodi

Ако искате да гледате Tour de France на вашата телевизия с помощта на телевизионно устройство, вероятно не можете или не искате да използвате уеб браузър. И така, ето как да използвате Kodi за гледане на Tour de France, като използвате добавки от официалното хранилище Kodi.

Кутия затото

zattoo кутия kodi addon

Kodo добавката на Zattoo Box Kodi ще ви позволи да видите цялото програмиране на Zattoo чрез удобния интерфейс Kodi. За да го инсталирате, просто щракнете addons → изтегляне → video addons → Zattoo Box → инсталиране. След като приключи с инсталирането, щракнете с десния бутон върху добавката и изберете информация, тогава конфигуриране за да намерите менюто за информация за вход. Въведете потребителското име и паролата си и ще бъдете готови да започнете да гледате.

PlayStation Vue

PSVue Kodi addon

Добавката PlayStation Vue Kodi ще ви позволи да гледате всеки от абонираните си PS Vue канали през Kodi. За да инсталирате, щракнете addons → изтегляне → video addons → ps vue → инсталирате. След като инсталирате, щракнете с десния бутон върху добавката, за да отворите информационното меню. От там щракнете конфигуриране за извеждане на менюто за конфигурация. От раздели в лявата част на екрана изберете информация за акаунта. Въведете вашето потребителско име и парола. Сега кликнете Добре и отворено за да влезете в главното меню.

ITV

инсталирайте itv плейър

ITV Kodi addon ви позволява да пропуснете процеса на влизане за ITV. Можете да използвате опциите за поточно предаване на ITV без да е необходимо да създавате акаунт.

За да намерите този, ще трябва или да го изтеглите директно от неговото хранилище GitHub, или да го инсталирате с помощта на браузъра Github чрез Indigo.

RTS или SRF

SRF игра

Швейцарските мрежи RTS и SRF могат да бъдат гледани на живо чрез Kodi. Можете да намерите добавки, посветени на двете услуги, в Официалното хранилище на Kodi Addon. И двете са безплатни за инсталиране и използване.

Ирландски телевизионен плейър

Ирландски телевизионен плейър тур де франс на Kodi

Както споменахме по-горе, TG4 на Ирландия ще покрива Tour de France. Можете да гледате TG4 на живо през Kodi, като използвате ирландския TV Player Kodi addon. Този аддон е достъпен чрез Официалния хранилище на Kodi Addon.

Изображение: “Bradley Wiggins Mark Cavendish - 2012 Tour de France” от Josh Hallet, лицензиран под CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

Adblock
detector