Как да гледате Уелс срещу Англия по ръгби съюз онлайн отвсякъде (мач за загряване на Световната купа)

Как да гледате Англия срещу Уелс по ръгби съюз онлайн

Мачът за подгряване на Световната купа в Уелс срещу Англия ще се проведе в Кардиф в събота, 17 август, в 2.15 ч. BST.

Ще ви покажем как да предавате поточно предаване Англия срещу Уелс онлайн, в чужбина (извън Обединеното кралство), безплатно с помощта на VPN.

Ще препоръчваме само официални източници за гледане на играта на Уелс срещу Англия Ръгби Юнион онлайн. Както често се случва на спортни събития на живо, ще има много неоторизирани потоци. Въпреки това, неофициалните източници са склонни да бъдат затворени много бързо поради нарушаване на авторски права. Нещо повече, те обикновено имат много лошо качество и ефективност на изображението, което може да повлияе на вашето удоволствие от събитието.

Най-хубавото е, че можете да гледате Уелс срещу Англия безплатно онлайн от официален оператор, така че няма нужда да се обръщате към нискокачествени и понякога незаконни поточни източници.

Играта Англия срещу Уелс Quilter International е достъпна безплатно на Канал 4. Въпреки това ще ви трябва VPN, ако искате да го гледате в чужбина (извън Обединеното кралство). Ще обясним как.

Как да живеем на живо Уелс срещу Англия 2019 Ръгби безплатно онлайн

Гледането на международния мач на Уелс срещу Англия онлайн онлайн отвсякъде не трябва да е сложно. С това стъпка по стъпка сме улеснено:

Ето как да гледате Уелс срещу Англия безплатно онлайн в чужбина:

  1. Регистрирайте се с доставчик на VPN -  ExpressVPN е нашата предпочитана опция, обаче, NordVPN и CyberGhost са и двата варианта с голяма стойност, които си заслужава да бъдат разгледани.
  2. Изтеглете приложение за VPN, като се уверите, че това е правилната версия за вашата операционна система. Освен това можете да предпочитате да изтеглите разширение за браузър Firefox или Chrome.
  3. Инсталирайте приложението или разширението на браузъра и го отворете, за да се свържете със сървър във Великобритания. Това ще ви предостави Великобритания IP адрес за деблокиране на Sky Go.
  4. Изчистете кеша и „бисквитките“ на браузъра си. Това гарантира, че уебсайтовете и услугите забравят предишния ви IP адрес и приемат новия IP адрес, предоставен от VPN.
  5. Свържете се към канал 4 при поискване и предайте мача на Уелс срещу Англия. Сега съдържанието трябва да бъде деблокирано и готово за гледане!

Най-добър VPN за гледане на Уелс срещу Англия: ExpressVPN

Каналът е заключен в региона и проверява IP адреса на потребителя, за да провери дали е във Великобритания или не. Въпреки това, като се свържете с британски VPN сървър, можете да получите британски IP адрес и да заобиколите тези ограничения, което ви позволява да гледате Канал 4 в чужбина. Препоръчваме ExpressVPN: той се отличава с отблокиране на региони, затворени в региона, като Chanel 4, Sky Go и BBC iPlayer. Той е достатъчно бърз за стрийминг на спортни събития на живо без буфериране или забавяне и предлага над 3000 сървъра по целия свят, много от които са във Великобритания.

Можете да регистрирате и инсталирате ExpressVPN за няколко минути и тази услуга е една от най-удобните за използване, така че не трябва да имате проблеми. Въпреки това, има 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате нужда. Освен че предлага отлична производителност, ExpressVPN е много сигурен благодарение на използването на 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. ExpressVPN не съхранява регистрационни файлове, чрез които можете да бъдете идентифицирани.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА UK TV: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Бързо е с много сървъри във Великобритания за деблокиране на Channel, Sky, BBC и др. Свържете до пет устройства. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и удобни за потребителя приложения и разширения на браузъра. Защитена с криптиране. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Уелс срещу Англия Quilter International?

Повечето безплатни VPN не могат да деблокират Channel 4 (или Sky Go, BBC и т.н.), който е ограничен географски и е наличен само във Великобритания. Дори и да имате късмета да имате безплатен VPN, който работи с Channel 4, има вероятност сървърът да е бавен, което води до много буфериране и изоставане. Това означава, че рискувате да пропуснете действието поради лошото изпълнение.

Безплатните VPN мрежи също са лош избор, когато става въпрос за защита на вашата поверителност онлайн. Безплатни услуги са склонни да печелят пари чрез реклама, което означава, че може да сте спам с реклами. Много безплатни VPN дори записват вашите данни и проследяват вашата активност при сърфиране. След това тази информация се продава на трети страни. На други безплатни VPN мрежи може просто да липсват ключовите функции за защита, които пазят вашите данни, като например криптиране и превключвател за убийство.

Какъв е записът между двата отбора?

Общо 132 теста за ръгби са оспорвани между Англия и Уелс от първата им среща през 1881 г. Англия е спечелила 63 от мачовете, докато Уелс е спечелил 58. Имаше 12 равенства.

И двата отбора имат изстрел на място номер 1 в световната ранглиста, ако Нова Зеландия загуби от Австралия. Всъщност Уелс вече щеше да оглави класацията, ако не беше загубил 33-19 от Англия в предишния мач. Има дори външен шанс Ирландия да успее да оглави световната ранглиста, въпреки че не е играла този уикенд.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 34

Adblock
detector