Как да гледате US Open Golf на живо онлайн

Как да гледате US Open Golf на живо онлайн

Откритото първенство на САЩ е сред най-популярните събития в голфа и в резултат се излъчва в няколко големи мрежи. Тъй като повечето радио- и телевизионни оператори имат онлайн платформа за стрийминг на живо, това го прави много лесен за настройване, независимо къде се намирате. С източниците по-долу можете да гледате US Open онлайн от САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Канада, Австралия или от другаде по света.

Имайте предвид, че ще препоръчаме само официални източници за US Open 2023. Почти сигурно е, че нелицензирани потоци ще се появят, но не забравяйте, че те често са с ниско качество и могат да бъдат свалени във всеки момент. Тъй като 2023 Open US ще бъде достъпен от множество лицензирани източници, няма какво да спечелите, като използвате ненадеждни поточни потоци от трети страни.

Най-добър VPN за US Open 2023: ExpressVPN

Обикновено радио- и телевизионните оператори имат право само да показват съдържание в определен регион. Поради това те често използват заключване на региона, за да блокират потребители, които нямат IP адрес от нужната държава. Въпреки това, като се свържете с един от сървърите на вашата VPN на подходящо място, можете да заобиколите това блокиране и да получите достъп до съдържанието на платформата. Например, британски сървър може да деблокира BBC iPlayer, докато американски сървър може да деблокира FOX Sports или ESPN.

ExpressVPNЯнуари 2023 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Препоръчваме ExpressVPN за гледане на US Open 2023. Той има високоскоростни сървъри по целия свят, всички от които са достатъчно бързи, за да предават HD съдържание без забавяне или буфериране. Тази услуга не поддържа дневници на вашите дейности и не позволява на трето лице да прослушва със силен избор на функции за защита. ExpressVPN ви позволява до три едновременни връзки, така че можете да защитите всички най-често използвани устройства с един акаунт.

Можете да се регистрирате с ExpressVPN за няколко минути. Просто решете коя дължина на абонамента искате - един месец, шест месеца или година - и завършете процеса на плащане. Ако решите, че тази услуга не е за вас, можете да се възползвате от 30-дневна гаранция за връщане на парите и да получите пълно възстановяване.

  Как да гледате на живо Уимбълдън 2023 безплатно онлайн

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ОТВОРЕНИТЕ НА САЩ: ExpressVPN е нашият избор №1. С огромна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки, тя е идеална за гледане на US Open. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да гледате US Open с VPN

 1. Изберете VPN, създаден за поточно видео на живо. ExpressVPN е добър избор, но и NordVPN, и CyberGhost са висококачествени алтернативи на ниска цена.
 2. Отидете на уебсайта на доставчика на VPN и се регистрирайте.
 3. Изтеглете и инсталирайте подходящата версия на VPN клиента за вашата операционна система.
 4. Решете кой източник на стрийминг искате да използвате.
 5. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в съответния регион.
 6. Опитайте да заредите съдържание от избрания от вас източник. Трябва да можете да гледате без проблеми.

Къде мога да гледам US Open онлайн?

За разлика от събитие като Световното първенство, US Open се показва само на няколко различни платформи. По-долу ще изброим лицензираните радио- и телевизионни оператори за US Open 2023.

FOX Sports

Как да гледате US Open 2023 на Fox Sports

FOX Sports има изключителните права да показва US Open в САЩ до 2026 г. Можете да гледате предавания на живо без допълнителни разходи, ако FOX Sports е включен във вашия кабелен пакет или поточно абонамент (fuboTV, Hulu, Sling TV, DirecTV, PlayStation Vue или YouTube TV). Въпреки че списъкът на поддържаните кабелни доставчици е обширен, всички те са базирани в САЩ и обикновено са недостъпни от други страни. Ако имате абонамент с един от тези доставчици, трябва да можете да влезете от друга държава, като се свържете чрез американски VPN сървър.

Можете също да гледате на мобилни устройства чрез приложението FOX Sports GO. Това осигурява достъп до спортно покритие на живо и при поискване, не само за голф, но и широк избор от други спортове, включително бейзбол, футбол и футбол. Въпреки че можете да се регистрирате за приложението извън САЩ, все пак ще трябва да въведете идентификационни данни на вашия доставчик на телевизия в САЩ, за да гледате съдържание на живо. Австралийските абонати на Foxtel могат да гледат същото покритие чрез мобилното приложение Foxtel.

Възможно е да се изкушите да изтеглите APK файл и да го заредите, но ще ви посъветваме. FOX Sports GO APK не е достъпен за директно изтегляне на уебсайта на FOX и няма гаранция за легитимността на домакините на трети страни.

Sky Sports

Гледайте US Open на Sky Sports

Sky Sports имат право да показват целия турнир във Великобритания. Те ще излъчват покритие по канала на Sky Sports Golf. Това може да се види и на уебсайта на Sky Sports или чрез приложението Sky Go. Можете да добавите всеки спортен канал към съществуващ абонамент за телевизия Sky за £ 20 на месец, но има и абонамент за £ 18, който ви позволява да гледате US Open и не ви заключва в дългосрочен договор.

  Как да гледате онлайн на живо Cincinnati Open 2023 (Western & Southern)

Ако не сте клиент на Sky, можете да гледате US Open с абонамент за СЕГА телевизия. Това осигурява достъп до потоците на Sky Sports, но ви позволява да купувате дневен, седмичен или месечен пропуск (£ 8.99, 14.99 £ и 33.99 £ съответно).

Ако вече имате Sky Sports или СЕГА ТВ акаунт, гледането на съдържание е толкова просто, колкото да се свържете с британски VPN сървър. И двете услуги обаче изискват метод за плащане, регистриран в Обединеното кралство, което ги прави почти невъзможни за регистрация от другаде. Като такъв, освен ако нямате приятел, който желае да сподели данните ви за вход с вас, няма чужд начин за достъп до Sky Sports или NOW TV от чужбина.

Вижте също: Най-добрите VPN за SkyGo

TSN

TSN US Open

Канадските зрители могат да наблюдават целия 2023 US Open на живо по TSN. Макар че ще има известно телевизионно отразяване по каналите на TSN, определени събития, като например чертите групи, са изключително за потребителите на мобилното приложение TSN, което понякога се нарича TSN GO. Това приложение може да бъде изтеглено от всяко място, но процесът на влизане не позволява на неканадски потребители да имат достъп до всяко съдържание.

TSN приема само плащания с кредитна или дебитна карта и картата трябва да бъде регистрирана на адрес в Канада. Единствената друга възможност е да влезете в приложението TSN с подробности за вашия канадски доставчик на кабели (Bell, Bell Aliant, Bell MTS, Cogeco, Eastlink или NorthernTel FibreOP). Тази комбинация означава, че е почти всичко невъзможно да се регистрирате за TSN извън Канада, въпреки че ако сте канадски и извън страната, услугата трябва да работи. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с канадски VPN сървър.

Суперспорт

Суперспорт US Open голф турнир

SuperSport показва Откритото първенство на САЩ през 2023 г. в африканските страни от Субсахара като Алжир, Кения и Южна Африка, но няма да се излъчва на живо. Вместо това турнирът ще бъде показан няколко часа след като започне да излъчва в други страни, като първият кръг започва в 8:00 SAST на 13 юни. Докато някои съдържание могат да се гледат без регистрация, няма подробности дали US Open ще да е само за абонати.

SuperSport изисква от потребителите да влизат чрез DStv, но не можете да се регистрирате за DStv онлайн. Това ефективно ви пречи да се регистрирате от чужбина. Вместо това страницата за вход просто изисква вашия идентификационен номер или ако нямате акаунт, телефонен номер, за да може DStv да ви изпрати ПИН за еднократна употреба.

  Как да гледате безплатно Световната купа за жени онлайн

Ако сте регистратор на DStv и извън Южна Африка, можете да получите достъп до него чрез южноафрикански VPN сървър.

График за открит голф на САЩ за 2023 г.

DayDateEventTime
четвъртък 13 юни Първи кръг: Представени групи 10:00 EDT / 15:00 BST
четвъртък 13 юни Първи кръг: Представени дупки 10:00 EDT / 15:00 BST
четвъртък 13 юни Първи рунд 12:30 EDT / 17:30 BST
петък 14 юни Втори кръг: Представени групи 10:00 EDT / 15:00 BST
петък 14 юни Втори кръг: Представени дупки 10:00 EDT / 15:00 BST
петък 14 юни Втори рунд 12:30 EDT / 17:30 BST
събота 15 юни Трети кръг: Представени групи 12:00 EDT / 17:00 BST
събота 15 юни Трети кръг: Представени дупки 12:00 EDT / 17:00 BST
събота 15 юни Трети кръг 12:00 EDT / 17:00 BST
неделя 16 юни Последен кръг: Представени групи 14:00 EDT / 19:00 BST
неделя 16 юни Финален кръг: Представени дупки 14:00 EDT / 19:00 BST
неделя 16 юни Финален кръг 14:00 EDT / 19:00 BST

Често задавани въпроси за Открит турнир по голф турнири в САЩ

Как работи US Open?

В по-голямата си част US Open следва стандартните правила за голф. Единствената реална разлика е в това как работят вратовръзките. До този момент в случай на равенство голфърите играха 18 дупки, след което играчът с най-нисък брой удари ще спечели. Въпреки това, в опит да запазят спорта вълнуващ и бърз, правилата леко се промениха миналата година.

Сега завързаните играчи ще се състезават през две дупки. Ако един човек има най-нисък резултат като цяло, той печели. Ако двама или повече играчи се завържат след тези две дупки, те ще изпаднат в внезапна смърт. Това означава, че те ще играят по една допълнителна дупка наведнъж, докато не остане един-единствен победител.

Къде и кога ще се проведе US Open US 2023?

Голф турнирът US Open 2023 ще се проведе от 13 до 16 юни на Pebble Beach Golf Links в Калифорния. Това местоположение е известно със своите крайбрежни гледки и, разбира се, изобилие от входни и пясъчни капани. Също така нейната 14-та дупка е прословута за трудността си; въпреки че са на първо място, някои от най-добрите голф играчи в света редовно го завършват с тройна измама или по-лошо. Всъщност Тайгър Уудс веднъж твърдеше, че това е най-трудният трети изстрел в целия голф.

Имам ли нужда от VPN, ако вече съм абониран за FOX или Sky Sports?

Въпреки че VPN могат да се използват за заобикаляне на гео ограниченията, основната им употреба е да защитят вашите данни от четене без ваше разрешение. Ние също не говорим само за хакери; вашият собствен доставчик на интернет услуги (ISP) може да вижда всичко, което правите. Тъй като защитата за поверителност на широколентовите мрежи на FCC през 2023 г. беше отменена, интернет доставчиците са законно в състояние да продават подробности за вашите дейности на трети страни. Освен това е известно, че интернет доставчиците намаляват мрежовите скорости на клиентите си, за да възпрепятстват поточното предаване, но VPN затруднява те да оправдават това.

About the author

Comments

 1. оператори, които ще излъчват US Open онлайн:

  1. FOX Sports – ще излъчва US Open в САЩ
  2. Sky Sports – ще излъчва US Open във Великобритания
  3. TSN – ще излъчва US Open в Канада
  4. Суперспорт – ще излъчва US Open в Австралия

  Също така, повечето от тези оператори имат онлайн платформа за стрийминг на живо, която може да бъде достъпна от няколко държави по света. Но е важно да се има предвид, че трябва да се използват само официални източници за гледане на US Open, за да се избегнат ненадеждни поточни потоци от трети страни. Използването на VPN може да бъде полезно, за да се заобиколят блокировките на регионалните ограничения.

Comments are closed.